Çok saol canım çok teşekkür ederim... zaten bende bu şekilde kendimi teselli ediyorum. Sonrasında belki daha büyük sıkıntılar yaşabilirdim.. daha çok üzüleceğim şeyler olabilirdi.. rabbim böle uygun görmüş... bu tedavi süreci zor ve yıpratıcı birşeymiş... herkes çok hazırlıklı olmalı ve kendini iyi hazırlamalı...
Sanada çok çok geçmiş olsun... sende çok şey atlatmışsın. Elbetteki unutucağız bunları. Allahım bizi inşaalah çok sınamadan yakın zamanda yüzümüzü güldürür...
Hemen paylaşayım o zaman..
14-15 cm lik yuvarlak kalıba uyar bu pandispanya tarifi...
3 türk kahvesi fincanı toz şeker
4 '' '' '' un
4 '' '' '' yumurta
yarım türk kahvesi fincanı sıcak su
1 paket kabartma tozu
şeker ve yumurtaları köpürene kadar çırp sıcak suyu ilave et yine çırp
un ve kabartma tozunu eleyerek ekle ve tekrar karıştır..
karışımı kalıba dök önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişir.
ilk 20 dk fırını açma sakın...
piştikten hemen sonrada çıkarma fırında kalsın ılınsın öyle çıkar hemen çıkarırsan ortası çöker..
soğusun iyice bir kaç kat kes kalınlığı sana kalmış katların..
ara kremasına
2,5 su bardağı süt
1,5 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
1/2 su bardağı şeker
1 paket vanilya
yarım yemek kaşığı tereyağ
tüm malzemeyi (tereyağ ve vanilya hariç )kısık ateşte topaklanmadan karıştırarak pişir muhallebi kıvamına gelsin..
ocaktan indirmeden vanilya ve tereyağı ekle karıştır tamamdır.
soğumaya yakın ara katlara sür istersen meyve ve damla çikolata koy sana kalmış..
dışı içinde krem şanti kullanabilirsin ya da şeker hamurun varsa onunla süsleyebilirsin..
ben sana en basit şekilde yapılanın tarifibi verdim canım...
Kizlar suan aglama modundayim kendimi tutamiyorum konusabilecegim derdimi anlayabilecek kimse yok evin icerisinde sesli agliyorum allah yardimcimiz olsun yaa bugunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldursun cok zor cookkkk :'( :'( :'(
Arkadasimdan msj geldi hamileymis icim yaniyor durduramiyorum kendimi :'(
Rica ederim canim ne olacak,bende bunlari yasadim sonucta..ilacin zarari filan yok.12.haftaya kadar igneyi kanamasi olmadan kullanan arkadaslar var..bikac gune kesilir merak etme..toplamda kac gundur kanaman vardi?dedigim gibi 7-9.haftada progesteron uretimi kadindan bebegin plasentasina geciyormus.bu donemde kanama olabilirmis.bende mesela rahim icinde kanama gormemisti dr.
kanama alanı nasıl yani kesenin hemen üzerindemi?
Kizlar gunaydinnn..bugun transferin 4.gunu..hic birsey hjssetmiyorum..ne kasik agrisi ne bel agrisi ne baska bisey...bu da acayip moralimi bozuyor..digerlerinde de hisseetmemistim...hamile arkadaslarim belirti olmadan hamis olan var mi...offf yine korku basti Allahim sen feraklik ver banaaa...
Ben de çaldım tarifinieşim bebeğimize nick name buldu 'Cumhur' ben de artık canım bişey isterse Cumhur istiyo dicem
Güldencim Cumhur daha çok tarif istiyomuş
Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez
Soru sorucammm gene Kizlarrr bu ignelerden vucutta hassaiyet olusuyormu gguslerde misal benim sag tarsf aciyo resmen el degmiyo nie ki bisimi varkkıiiiiiii
Bende 2 kese var canım ikizmiş ama tek devam ediyor. Kanama alanı içinde bebek gelişmeyen kesenin etrafında var ve çok az da bebeğin kesesinin üstünde yay çizgi gibi.
diğer keseden kaynaklanıyor olabilir azcık sabır canım Allaha emanet kuzu ben riskli dönemi sorunsuz atlatacağına inanıyorum..
çok ciddi bir durumda olsa 2-3 hafta sonraya randevu vermezdi daha erken görmek isterdi iyi düşün..
Sen önce şu pimpirikliğini bırak yoksa her işin yavaş gidecek
İlaçların etkisiyle göğüslerin hassaslaşacak problem yok
Sizi seviyorum ya! Şimdi daha iyiyim inan ki. İnşallah atlatırız canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?