2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Evet atlattım canım ama geçti.ölü bebeğim için suni sancı çektim bu çok acı gerçekten.Sana tavsiyem testlerini yaptır genetik test kan pıhtılaşma testi sanırım ilk gebeliğindi benimde ilk gebeliğimde 2. 3. düşükten sonra bu tahlilleri istiyorlar ama ben malesef yalan söleyerek devlette yaptırdım hemde oruçlu oruçlu rabbim affeder inş.2.düşüğüm dedim ve tüm testleri yaptırdım kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum açıkçası kanamalarım büyük parçalar halinde olmuştu neden bekliyeyim dedim kendi kendime bir dahaki tüp bebek için hem bütçemi zorlayacağım hemde aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok kanuni sultan süleymanda yaptırdım testlerimi hiç zorluk çıkarmadılar tavsiye ederim dışarıda çok pahalı bu testler.

Ben de çaldım tarifini eşim bebeğimize nick name buldu 'Cumhur' ben de artık canım bişey isterse Cumhur istiyo dicem

Güldencim Cumhur daha çok tarif istiyomuş

Kizlar suan aglama modundayim kendimi tutamiyorum konusabilecegim derdimi anlayabilecek kimse yok evin icerisinde sesli agliyorum allah yardimcimiz olsun yaa bugunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldursun cok zor cookkkk :'( :'( :'(

😢noldu tatlimmmm bize anlat biz burdayiz bak bende burda anlatiyorum kiziyorum guluyorum burasida sanal da olsa sosyal ve gercek bireylerden hemde seni snliyacak bireylerden olusan bir ortam sevgilerrrr

Arkadasimdan msj geldi hamileymis icim yaniyor durduramiyorum kendimi :'(

İnsanlar maalesef düşünmüyorlar biz evlat hasretiyle yanıyomuyuz diye

Ben de o kadar çok yaşadım ki bu durumu o yüzden seni anlayabiliyorum canım...Lütfen üzülme herkes doğurcak sen hamile olduğunda gözler senin üzerinde olcak

Himmmmm anladim simdiiiii iste isin en zor yonlrinden biri daha insanjn ici buruluyor iste niye ben yada ben ne zaman yada yanlizlik tek kalmislik duygusu yada hepsiiiiii kizz bizde arkadasiniziz hem bide hale bebis yok 😆

Çarşamba akşam üstü 1-2 saat yoğun ve kırmızı şekilde oldu. Ertesi gün hiçbi şey yok cumadan beri de kahverengiler çok az. İnşallah kesilir az önce bi arkadaş yazmış gördün mü bilmem 9. Hafta kanamam oldu sonra kesildi 10. Haftada kaybettim bebeği demiş nasıl üzüldüm. Benim de umrumda değil her hafta gidicem burdaki yakındaki doktora şu halde 3 hafta bekleyecek bir sabır küpü varsa da alnından öpüyorum. :)

kanama alanı nasıl yani kesenin hemen üzerindemi?

Bende 2 kese var canım ikizmiş ama tek devam ediyor. Kanama alanı içinde bebek gelişmeyen kesenin etrafında var ve çok az da bebeğin kesesinin üstünde yay çizgi gibi.

Ballım içini ferah tut, Ya Fettah çek. Her şey çok güzel olacak Allahın izniyle

canım benim...
çok iyi anlıyorum seni...
yakın çevremizden gelen hamilelik haberlerine mutlu olsakta kendi gerçeğimizle yüzleşiyoruz böyle güzel bir haber bize yıkım oluyor..
Rabbim en kısa zamanda içine düşen ateşi evladınla söndürsün

Ben de çaldım tarifini eşim bebeğimize nick name buldu 'Cumhur' ben de artık canım bişey isterse Cumhur istiyo dicem

Güldencim Cumhur daha çok tarif istiyomuş

en kolay tarif bu canım inşallah beğenirsiniz...
en başta cumhur beğenir inşallah
gündeme uygun nick seçmişsiniz

Soru sorucammm gene Kizlarrr bu ignelerden vucutta hassaiyet olusuyormu gguslerde misal benim sag tarsf aciyo resmen el degmiyo nie ki bisimi varkkıiiiiiii

Soru sorucammm gene Kizlarrr bu ignelerden vucutta hassaiyet olusuyormu gguslerde misal benim sag tarsf aciyo resmen el degmiyo nie ki bisimi varkkıiiiiiii

Sen önce şu pimpirikliğini bırak yoksa her işin yavaş gidecek

İlaçların etkisiyle göğüslerin hassaslaşacak problem yok

Allah güzel haberi tez vakitte almanı nasip etsin canım.
Benim gerizekalı arkadaşımın biri de durumumu bilmesine rağmen "ilk sana haber verdim" diye gülücükler saçarak mesaj attıydı napiim şimdi öküzle öküz mü olayım diye çemkirmedim. Tebrik et ve unut.

Bende 2 kese var canım ikizmiş ama tek devam ediyor. Kanama alanı içinde bebek gelişmeyen kesenin etrafında var ve çok az da bebeğin kesesinin üstünde yay çizgi gibi.

diğer keseden kaynaklanıyor olabilir azcık sabır canım Allaha emanet kuzu ben riskli dönemi sorunsuz atlatacağına inanıyorum..
çok ciddi bir durumda olsa 2-3 hafta sonraya randevu vermezdi daha erken görmek isterdi iyi düşün..

Sizi seviyorum ya! Şimdi daha iyiyim inan ki. İnşallah atlatırız canım benim.

of bu insanlara da gıcık oluyorum bana da gelirdi "gözün aydın teyze oluyorsun :)" şeklinde mesajlar evet bir şekilde duyacağız ama ne o öyle müjde verir gibi git ailene ver müjdeni

Kizlar cok sagolun hakkinizi helal edin sizide kendi derdimle uzdum ama ne yapayim ancak siz beni anlayabiliyosunuz..sizleri seviyorum....rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…