2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hib bisi yapilmadi igne igne igne baskada bosicik yok ne vitamin nede baska bisi buyumedi zatin yumiler uff

geride kalın canım sakın gelmeyin buralara sohbet dışında..
aşılama bebişleriniz gelsin inşallah biz tüp anası olcaz mecbur..

inşallah dediğin gibi olur, vesilemiz ne olur Allah bilir ama artık olsun lütfen

Gelduuuuuuünmüuuuuuuu mybaby sorularrrr sorucam bak aksam sorulariiiiii imside nee one

Hihihihihi hi hi hi imsi neeeee imsi imsi imsi ne imsiiiiiiiiiiiii sorular sorularrrr sorularrrr birbirini kovalarrrrrrr

Slm kızlar hava çok sıcak allh yardımcımz olsun az az belim agrıyor bide bişiler yapmak istiyorum uğraş hemde kullancak bşiler kapı süsü mesela bunlar var çok hoş elyaf var ama bu mazemeleri nerden alabilirm bilen vrmı kzılar

Slm
10 temmuzda transferim oldu. 22 temmuz da test günüm. Bu ramazan ayında sizden dua istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm
10 temmuzda transferim oldu. 22 temmuz da test günüm. Bu ramazan ayında sizden dua istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İns canim bebisin senle dokuzay saglikla olur persembede benim transferim var Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin

Arkadasimdan msj geldi hamileymis icim yaniyor durduramiyorum kendimi :'(

ayy arkadaşım kıyamam sana üzülme bak hepimiz aynı durumdayız
benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu 2.leri dogurdular bile
Çok iyi anlıyorum seni kuzummmm lütfen birascık ağlayıp sonra toparlandıgını söyle
bak bende ağlarım ama

dimi teyzesi pek datlu benim kuzularım

pekk datlu tabiiiiiiiii aynı sen

sen geriden geriden cevaplayarak geliyorsun tabii
neyse heyecanı kaçmasın madem okuyorsun alışveriş maceram nasıl son buldu onuda okursun

valla iptal olmuş açılış ama ben hikayenin sonunu böyle düşünmemiştim

neeeyyyy topiğimden adam kaçıramazsın
göndermiyorum mybaby i

gittimde ne olduuuuu daha gitmem

kedni isteğiyle şu an bnm kollarımda. topikcanlarım didik didik ediyo şu an kendisini

o benim mesajımı görseydi gelemezdi şekerim...
bilir kişi olarakmı takılıyor orda..
burda öğrenip sizemi satıyooo bilgilerini

güpegündüz topikten madam kaçırıyorlar arkadaş devir kötü artık

egunalkeşke açaydın kollarını iki yana gitmeee diyeydinnnnnnnnnnnn tutaydın beni
tutaydın beni sen
daha gitmem ben oraya küstüm foliğe beni rencide etti

egunalkeşke açaydın kollarını iki yana gitmeee diyeydinnnnnnnnnnnn tutaydın beni
tutaydın beni sen
daha gitmem ben oraya küstüm foliğe beni rencide etti

kıyamam ben sana rencide olma canım benim...
hormonlarının etkisi altında şu an ondan şakayı abartmış olabilir

kıyamam ben sana rencide olma canım benim...
hormonlarının etkisi altında şu an ondan şakayı abartmış olabilir

dua etsin aşılı yoksa ben ona yapacagımı bilirdim de
karnındaki bebesine kıyamam kiiiiii
bak hala alıntı yapılmış onu cevaplıyorum topiğinde ahh ahhh

Evt canm oldu oyalanmk için bunlarda yapmak istiyorum ama mazemeleri nerden bulacz bilmiyorum

Peki nelere dikkat ediyosun okuyorum yatma sekli oturma sekli sunu ye bunu ye varmi boyle bisey benim.ikinci denemem.ilk denemede hic dikkat etmedim.ise bile gittim.tabi tutmadi bu sefer dikkat etmek istiyorum.ama ne dok ne hemsire bisey demiyo sizlerden tavsiye istiyorum.ki zaten cok yatamam da

arkadaşlar merhaba benimde 5 temmuzda embriyo transferim yapıldı ilk denemem 17 temmuzda doktorum kan tahlili kontrolüne gel dedi ama ben dayanamadım ve dün sağlık ocağında bhcg testini yaptırdım 28 çıktı pozitif dediler bakalım tabiki 17 sinde sonuç katlancakmı meraktayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…