2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ama haftaya gircen bnm negatif aldığımı teyit etmek için demi

giricem tabiki ama teyit için değil halay başı olmak içinnnnnn
morlaini yüksek tutuyorsun
dikkat ediyorsun agır kaldırmıyorsun
yediklerine içtiklerine dikkat ediyorsun haftayada sevincez inşallah

kötü bişey mi dedin sen bana :26:

demedim demedim

Hocam sen kendini aştın ya artık saygılar. :) antikoagülasyon felan diyor ya kızlar...
İlber ortaylı 1 egunal 2

Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez

Canım ne alemdesin? İnşallah hiçbi sorun çıkmadan sapasağlam yumurtalıklar ve tüplerle geçmiştir operasyon. Allahım hayırlara pozitif sonuçlara vesile etsin.

Hocam sen kendini aştın ya artık saygılar. :) antikoagülasyon felan diyor ya kızlar...
İlber ortaylı 1 egunal 2

estafirullah canım ben bu testleri yaptırmıştım ordan biliyorum
nasıl bi testmiş ne için yapılıyor diye de o zamanlar araştırmıştım şimdi de sizlerle paylaşıyorum

Kızlar desdo bugün laparaskopiye gitmeyecekmiydi tam gün yoktum yazdımı bişiler haber olan varmı iyidir inşallah merak ediyorum:26::26:

Canım ne alemdesin? İnşallah hiçbi sorun çıkmadan sapasağlam yumurtalıklar ve tüplerle geçmiştir operasyon. Allahım hayırlara pozitif sonuçlara vesile etsin.

bende şimdi yazdım desdodan haber varmı diye iyidir inşallah

Kızlar desdo bugün laparaskopiye gitmeyecekmiydi tam gün yoktum yazdımı bişiler haber olan varmı iyidir inşallah merak ediyorum:26::26:

sabah erken saatte gidiyorum diye yazmış ama tekrar görmedim bende merak ediyorum durumu nedir diye:26:
umarım herşey yolunda gitmiştir

İyiyim canim eve yeni geldim,ıstersen kal dedi dr ama hastaneleri sevmiyorum.iki tipinde yerli yerinde sürüyor çok şükür almadı..şiş gibi olanın ucunu açtım önemsenecek bi şişlik değildi dedi.rahimde felanda herhangi bi sıkıntı yokmus

O kadar sosyetiğim diyorsan bence sen Paris'e git, Chanel den Christian Diordan alış verişini yap sonra çok güzel bir otelin kafesinde kahveni yudumla
Eki Görüntüle 1189875

neeeyyyy topiğimden adam kaçıramazsın
göndermiyorum mybaby i

Ben de çaldım tarifini eşim bebeğimize nick name buldu 'Cumhur' ben de artık canım bişey isterse Cumhur istiyo dicem

Güldencim Cumhur daha çok tarif istiyomuş

doğru haklısın canım..

Hala duruyor iyi geceler kuzum seni ozleyecegimarayı acma mektup yaznet bulurbulmaz hemen gelseni seviyorum kuzum

Canlarim operasyon bitti ve ben eve yeni geldim,biraz ağrım var oda dikisyerleri,tüplerimde yerinde duruyorönemsenecek problem yokmuş çok şükür bir tanesinin ucunu açtım dedi,için bi rahatladı allah dualarını kabul etti....bundan sonrasida allaha emanet vallahi..hepinizi öpüyorum iyi geceler.

Bu arada editorum benimlen hic ilgilenmiyon kustum

canım inan bizim de içimiz rahatladı

Çok geçmiş olsun Yakında sana bebek olrak geri dönsün

Editörüm seni hep sordu günahını alma bence:26:

Geçmiş olsun canım. Gözünaydın çok şükür her şey de iyiymiş. O tüpler ve yumurtalar lazım bize :) iyi ki alınmamış etkilenmemiş.

Harika canım çok teşekkürler! Uzman Tv'ye bAkmıştım araya krem şanti sürdüler.çok uyduruk geldi. Muhallebi gibi çok güzel olur bu. Gerçek pasta gibi. Bugün vişne konsantresi yaptım ondan vişne püresi arttı. Onu da nişastayla pişirip orta kata sürebilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok sagol bugun duygu tasimasi yasadim belki o arkadas aglamam icin bi bahaneydi disari ciktim biraz hava aldim iyiyim simdi....

Canım benim o mesajlara ağlamasını, şiş gözlerle dışarı çıkmasını çok iyi bilirim😔 bizim de yüzümüz bu konuda gülecek bir gün inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1190023 Eki Görüntüle 1190022
Geçenlerde salı günü laparaskopi olcam diye yazmıştın bugün aklımdaydın öğlen gibi geldim topiğe bakındım ses yok akşam oldu artık yazdım desdodan haberi olan varmı yazdıysa ben görmemiş olabilirim diye meğersem yazmamışsın..şimdi gelinece gördüm taze mesajını..güzel haberlerle gelmişsin çok şükür hemen ilk adetle tüpe başlasan ne güzel olur bu tür işlemlerden sonra tedavi verimli oluyor..çooooook geçmiş olsun kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…