ama haftaya gircen bnm negatif aldığımı teyit etmek için demi
kötü bişey mi dedin sen bana :26:
homosistein kanda ölçülen aminoasit demek yani protein yapan aminoasitlerdir..
yüksek çıkarsa tekrarlayan düşüklere sebep olur...daha bir çok şeye sebep olur ama bizi ilgilendiren kısmını yazdım sadece..
en ideal değeri 10 un altında olmasıdır seninki sınıra yakın çıkmış..
bazı hastanelerde 13 den az olması yeterli derler..
benim ki 6 küsür çıkmıştı...
lupus antikoagülasyon kan pıhtılaşması ile ilgili ama birim olarak yazmamışsın direk 1.39 demişsin yanında ne yazıyor mm,saniye vs..gibi birimler vardırya hani onlardan...saniye olarak hesap edildiğini biliyorum ben...ona bakıp tekrar yazarsan bildiklerimi yazarım canımcım..
Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez
Hocam sen kendini aştın ya artık saygılar. :) antikoagülasyon felan diyor ya kızlar...
İlber ortaylı 1 egunal 2
Canım ne alemdesin? İnşallah hiçbi sorun çıkmadan sapasağlam yumurtalıklar ve tüplerle geçmiştir operasyon. Allahım hayırlara pozitif sonuçlara vesile etsin.
İns canim bebisin senle dokuzay saglikla olur persembede benim transferim var Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin
Amin
Nerde olacak transferin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır canım değil. yalnız eşininde yanında olması gerekiyor daha önce genetik test yapılmadıysa eşine benim eşime yapılmıştı gerek kalmadı.
bende şimdi yazdım desdodan haber varmı diye iyidir inşallah
Kızlar desdo bugün laparaskopiye gitmeyecekmiydi tam gün yoktum yazdımı bişiler haber olan varmı iyidir inşallah merak ediyorum:26::26:
tebrik ederim inşallah kat kat katlanır değerin sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Canım ne alemdesin? İnşallah hiçbi sorun çıkmadan sapasağlam yumurtalıklar ve tüplerle geçmiştir operasyon. Allahım hayırlara pozitif sonuçlara vesile etsin.
canım teşekkür ederim :) rabbim kucaklarımızda sevdirsin bebişlerimizi inşallah :)
canım Allahım yardımcın olsun :)hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatırsın inşallah :) tatlım bu bebişine giden bir adım olur inşallah :)
canım ilk 3 gün bende de belirti yoktu sonra ara ara hafif kasık batmaları :) ama takılma canım geçen tutmadığında birsürü belirtim vardı ama negatifti :) canım hayırlısı ile bebişin tutunmuştur ve pozitifi görürüz inşallah :)
benide götürrr benideeee:84::84::84::84:
bayılırım pazarda gezmeye alışveriş yapmaya ohh bide ucuzluk varsa ne güzel ne güzelll
eee bişeyler bulabildin mi bari
şu aralar internet sitelerinde begendiklerim tükeniyor pek sinirim bozuk sorma hiçbunalım dedin de aklıma geldi
canım sabah yazmışsın şimdi geçmişi okuyorum sonraki sayfalarda durumundan bahsettin mi bilmiyorum ama
umarım herşey yolundadır sen iyisindir operasyon iyi geçmiştir :26:
çok çok geçmiş olsun canımmm
O kadar sosyetiğim diyorsan bence sen Paris'e git, Chanel den Christian Diordan alış verişini yap sonra çok güzel bir otelin kafesinde kahveni yudumla
Eki Görüntüle 1189875
neeeyyyy topiğimden adam kaçıramazsın
göndermiyorum mybaby i
cnm benim transfer c.tesi olmuştu 2 gün yattım oda sürekli değil gezindim yemeğimi yedim .p.tesine işe başladım ama yarım gün çalışıyorum ben.sadece ağır bişey kaldırmamaya ve uzanmamaya dikkat ettim.tabi tedbirlemi oldu takdirlemi
Ben de çaldım tarifinieşim bebeğimize nick name buldu 'Cumhur' ben de artık canım bişey isterse Cumhur istiyo dicem
Güldencim Cumhur daha çok tarif istiyomuş
doğru haklısın canım..
Hala duruyoriyi geceler kuzum seni ozleyecegim arayı acma mektup yaz net bulurbulmaz hemen gel seni seviyorum kuzum
Canlarim operasyon bitti ve ben eve yeni geldim,biraz ağrım var oda dikisyerleri,tüplerimde yerinde duruyorönemsenecek problem yokmuş çok şükür bir tanesinin ucunu açtım dedi,için bi rahatladı allah dualarını kabul etti....bundan sonrasida allaha emanet vallahi..hepinizi öpüyorum iyi geceler.
Bu arada editorum benimlen hic ilgilenmiyon kustum
İyiyim canim eve yeni geldim,ıstersen kal dedi dr ama hastaneleri sevmiyorum.iki tipinde yerli yerinde sürüyor çok şükür almadı..şiş gibi olanın ucunu açtım önemsenecek bi şişlik değildi dedi.rahimde felanda herhangi bi sıkıntı yokmus
Hemen paylaşayım o zaman..
14-15 cm lik yuvarlak kalıba uyar bu pandispanya tarifi...
3 türk kahvesi fincanı toz şeker
4 '' '' '' un
4 '' '' '' yumurta
yarım türk kahvesi fincanı sıcak su
1 paket kabartma tozu
şeker ve yumurtaları köpürene kadar çırp sıcak suyu ilave et yine çırp
un ve kabartma tozunu eleyerek ekle ve tekrar karıştır..
karışımı kalıba dök önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişir.
ilk 20 dk fırını açma sakın...
piştikten hemen sonrada çıkarma fırında kalsın ılınsın öyle çıkar hemen çıkarırsan ortası çöker..
soğusun iyice bir kaç kat kes kalınlığı sana kalmış katların..
ara kremasına
2,5 su bardağı süt
1,5 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
1/2 su bardağı şeker
1 paket vanilya
yarım yemek kaşığı tereyağ
tüm malzemeyi (tereyağ ve vanilya hariç )kısık ateşte topaklanmadan karıştırarak pişir muhallebi kıvamına gelsin..
ocaktan indirmeden vanilya ve tereyağı ekle karıştır tamamdır.
soğumaya yakın ara katlara sür istersen meyve ve damla çikolata koy sana kalmış..
dışı içinde krem şanti kullanabilirsin ya da şeker hamurun varsa onunla süsleyebilirsin..
ben sana en basit şekilde yapılanın tarifibi verdim canım...
Canim cok sagol bugun duygu tasimasi yasadim belki o arkadas aglamam icin bi bahaneydi disari ciktim biraz hava aldim iyiyim simdi....
Canlarim operasyon bitti ve ben eve yeni geldim,biraz ağrım var oda dikisyerleri,tüplerimde yerinde duruyorönemsenecek problem yokmuş çok şükür bir tanesinin ucunu açtım dedi,için bi rahatladı allah dualarını kabul etti....bundan sonrasida allaha emanet vallahi..hepinizi öpüyorum iyi geceler.
Bu arada editorum benimlen hic ilgilenmiyon kustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?