2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bi dönem çok gezdin her gittiğin yerde kesin bol bol yedin şişersin tabii
güvesiz ceket bulun şekerim şimdilerde inferitlite sebebi zaten güveli ceket henüz tıp kabul etmedi tabii

ay evet kuzum her gittiğim yerde yedim
Güveli ceket bizim kocalarin ceketleri9:

Son düzenleme:
Canım şükürler olsun duaların kabul oldu, inan çok sevindim inşallah bundan sonraki işlerin dahada ras gider

Küstüm çıkıyom işte

Yarın da kuaföre gidicem kaç gün sonra evden çıkıcam ohh

Epilasyon sorun olmazmış kızlar doktoruma sordum merak edenlere

Küsmeee arkadaşım, koşturmaca anca geliyoruz valla.
Bahsettiğin şey lazer epilasyon mu?

Gecmis olsun canim sukur bak korktugun basina gelmedi.....

Küstüm çıkıyom işte

Yarın da kuaföre gidicem kaç gün sonra evden çıkıcam ohh

Epilasyon sorun olmazmış kızlar doktoruma sordum merak edenlere

Aa niye küstün ki yaaa anca geliyoruzkuzum yaa:))

Mybaby ütü yapıyormuş işini bitirirse geç gelecekmiş, yarın izmire gidecek

biliyorum o kadarını kığıız teşekkürler yine de . bu arada şu güveli ceket muhabbeti ne arkadaş cvp vermedi bi de lazer epilasyondan mı bahsetmiş uçan anne, merak ettim

güveli ceket ne ayol :26:

O bi espiri kız hani doğal yolla hamile kalanlar diyor ya kocam ceket atsa hamile kalıyorum bizde diyoruz ki bizim kocalarin ceketleri güveli spermleri yiyor oyüzden doğal yolla gebelik olmuyor

biliyorum o kadarını kığıız teşekkürler yine de . bu arada şu güveli ceket muhabbeti ne arkadaş cvp vermedi bi de lazer epilasyondan mı bahsetmiş uçan anne, merak ettim

Bak bak bide şikayet ediyor anca gördüm kuzum hemen de cevap yazdım

canım benide eklermisin listene asılama yada tüp bebek yapılacak banada.bayramdan sonra tedaviye baslıycaz.bende pko hipotroid var esimde varikosel ileri hareket azlıgı
hastanem baskent ünv hastanesi ankara 1. deneme..yasım 29 tedavi zamanım bayramdan sonra

tüplerim normalden daha kıvrımlı ve rahimim kalp seklinde yada perde olabilirmiş...laparoskopide olabilirim..durumum böyle

Son düzenleme:
O bi espiri kız hani doğal yolla hamile kalanlar diyor ya kocam ceket atsa hamile kalıyorum bizde diyoruz ki bizim kocalarin ceketleri güveli spermleri yiyor oyüzden doğal yolla gebelik olmuyor

Bak bak bide şikayet ediyor anca gördüm kuzum hemen de cevap yazdım

şikayet etmedim yaa teşekkür ederim yanıt için, ben hep böyle tez canlıyım da biraz. bi de malum hormonluyum şu günlerde

Sagol canimcim bana bazen geliyolar..ama iyiki sizler varsiniz beni en iyi siz anliyosunuz
Öyle kuzum bizi bizden kimse anlamaz malesef
şikayet etmedim yaa teşekkür ederim yanıt için, ben hep böyle tez canlıyım da biraz. bi de malum hormonluyum şu günlerde

Biliyorum şeker zaten hep hormonların suçugüzel haberlerini bekliyoruz test tarihi nezaman:26:

sen mi geldin aşkpastam hoşgeldiiiiin eşin tedavi oluyo mu ya da oldu mu arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…