İnşallah. Ben de göremedim geldim falan yazdığını. Telefondan giriyorum oraya basıyım geçmişe döniyim derken kapanıyo zırt pırt.
çok teşekkür ederim rabbim inşallah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin sizde varmı gebelik ??
canım inan bizim de içimiz rahatladı
Çok geçmiş olsunYakında sana bebek olrak geri dönsün
Editörüm seni hep sordu günahını alma bence:26:
Harika canım çok teşekkürler! Uzman Tv'ye bAkmıştım araya krem şanti sürdüler.çok uyduruk geldi. Muhallebi gibi çok güzel olur bu. Gerçek pasta gibi. Bugün vişne konsantresi yaptım ondan vişne püresi arttı. Onu da nişastayla pişirip orta kata sürebilirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Semiha sakir cnm devlet hastanesi bakaliim
Bende bi gorisiiim diorum ama sonra esimin aklina yatarsa bursa yada istanbula ikna etmek daha zor olur diye hic mi gorusmesek dioruz..malum erkekler bizim kadar arastirmadiklari icin yok imdi neymis yok gerek varmiymis burdaki doktorlarin suyumu cikmis falanbende sırf imsi yok diye eledim orayı canım
Kaan hoca ile ilgili hep güzel şeyler okudum ama malesef İmsi yok
ama bende gidip bi görüşsemmi diyorum açıkcası:44: eskiden imsi mi varmış
anamm teyzesi yer onları yerrrr pek tatlılar
Hayırlı olsun.
Sizdeki sorun ne
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin!!! Aynen sonu bebiş olsun inşallah! 24 Temmuz ama ben 23'ünde idrarda bakarım muhtemelen canım. Başkasından duymaya dayanamıyorum.canım bu da benim 5. idi donmuşu saymazsak 4. :) inşallah benimki gibi sonu bebişli olur :) test günün ne zaman tatlım :)
Canım benim o mesajlara ağlamasını, şiş gözlerle dışarı çıkmasını çok iyi bilirim😔 bizim de yüzümüz bu konuda gülecek bir gün inşallah.
Evt canm öyle sanırım eşimde oyle dedi ama inş rabbim bu sefr güldrür canıö bn hep duacıyım sabırla bekliyoruz bu 8 yılımz inş bu yıl çifte bayram yaşamak nasip olur bizlere hayırlısıyla üzlme yok rabbime bıraktık elbet bizmde meleğimz gelck allhın izniyle bnm ablamda hamile 11 sene sonra bi kızı olmuştu doktora gittiler olmz dedi uğrşmadılar 11 sene sonra geldi yeğenm kız şun 3 geçti ve bi erkek kardeşi olcak 5 aylık onun için rabbim büyk canmbu benm ilk donmuş ve 5 gün embriyom inş olumlu olur pazrtesi günü 10 yıl daha yşalancm kesin
sen ne ara geldin bakalım yaakızlar hep duamdasınız
her namazımda :26::26::26:
Aaaaa canım ben de seni düşünüyorum günlerdir!!!! Naber nasılsın??? Ay çok mutlu oldum seni gördüğüme
bende tüp bebek topiğine gelmiyorumuzak durmaya çalışıyorum biraz
kilo verme topiğine takılıyorum ama bugn beni çekti arada hamiş haberi almaya geliyorum
sen nasılsın peki var mı tedavi
olduk olduk
benim ütü yapmam lazım şimdi çıkıyorum kızlarrr
malum sabah erken yolculuk varşimdi işlerimi bitireyim kii gece sohbet ederiz
eşim izin alamadı gece vardiyasında ya o yüzden yalnız gidiciim havaalanına
İyiyim canim eve yeni geldim,ıstersen kal dedi dr ama hastaneleri sevmiyorum.iki tipinde yerli yerinde sürüyor çok şükür almadı..şiş gibi olanın ucunu açtım önemsenecek bi şişlik değildi dedi.rahimde felanda herhangi bi sıkıntı yokmus
Canlarim operasyon bitti ve ben eve yeni geldim,biraz ağrım var oda dikisyerleri,tüplerimde yerinde duruyorönemsenecek problem yokmuş çok şükür bir tanesinin ucunu açtım dedi,için bi rahatladı allah dualarını kabul etti....bundan sonrasida allaha emanet vallahi..hepinizi öpüyorum iyi geceler.
Bu arada editorum benimlen hic ilgilenmiyon kustum
Amin!!! Aynen sonu bebiş olsun inşallah! 24 Temmuz ama ben 23'ünde idrarda bakarım muhtemelen canım. Başkasından duymaya dayanamıyorum.
Çok klişe bir soru olacak ama diğer 4'ünden farklı bir belirti olmuş muydu?
bende tüp bebek topiğine gelmiyorumuzak durmaya çalışıyorum biraz
kilo verme topiğine takılıyorum ama bugn beni çekti arada hamiş haberi almaya geliyorum
sen nasılsın peki var mı tedavi
Canım benim o mesajlara ağlamasını, şiş gözlerle dışarı çıkmasını çok iyi bilirim😔 bizim de yüzümüz bu konuda gülecek bir gün inşallah.
torba yasası kabul edildi ya çok şükür sgk borçlarına vs..af ve uygun ödeme varmış onu bekliyordu beyim kişisi bundan sonrası daha hızlı gelişir artık...halledemezse bastıracak parayı yapacak artık bana geliyorlar az kaldı
Çok şükür canımCanlarim operasyon bitti ve ben eve yeni geldim,biraz ağrım var oda dikisyerleri,tüplerimde yerinde duruyorönemsenecek problem yokmuş çok şükür bir tanesinin ucunu açtım dedi,için bi rahatladı allah dualarını kabul etti....bundan sonrasida allaha emanet vallahi..hepinizi öpüyorum iyi geceler.
Çok şükür canımCanlarim operasyon bitti ve ben eve yeni geldim,biraz ağrım var oda dikisyerleri,tüplerimde yerinde duruyorönemsenecek problem yokmuş çok şükür bir tanesinin ucunu açtım dedi,için bi rahatladı allah dualarını kabul etti....bundan sonrasida allaha emanet vallahi..hepinizi öpüyorum iyi geceler.
ayyy Allah sizin dilinize düşürmesin kimseyi :111: bu kadar abartılır kibar bi davet , pes yani!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?