2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İnşallah. Ben de göremedim geldim falan yazdığını. Telefondan giriyorum oraya basıyım geçmişe döniyim derken kapanıyo zırt pırt.

iyi haberlerle gelmiş çok şükür
siteye girerken kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra BENİ HATIRLA kutucuğunu işaretle mutlaka..

çok teşekkür ederim rabbim inşallah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin sizde varmı gebelik ??

Ben de yok henüz 4.tüp denemesi yapıcam uygun bir zamanda...

canım inan bizim de içimiz rahatladı

Çok geçmiş olsun Yakında sana bebek olrak geri dönsün

Editörüm seni hep sordu günahını alma bence:26:

ahhh canım sağolasın

direk krem şanti bana ağır geliyor hem de çok özensiz ne o öyle sütle çırp sür pastanın arasına daha neler

Bende bi gorisiiim diorum ama sonra esimin aklina yatarsa bursa yada istanbula ikna etmek daha zor olur diye hic mi gorusmesek dioruz..malum erkekler bizim kadar arastirmadiklari icin yok imdi neymis yok gerek varmiymis burdaki doktorlarin suyumu cikmis falan((just_angel diye bi arkadas var yanilmiosam o kaan hocanin hastasi ve su an hamile yanlis hatirlamiosam bi onada daniscam bakalim kuzum..insallah hakkimizda hayirlisi olur..senin yolculuk ne vakit?

canım bu da benim 5. idi donmuşu saymazsak 4. :) inşallah benimki gibi sonu bebişli olur :) test günün ne zaman tatlım :)
Amin!!! Aynen sonu bebiş olsun inşallah! 24 Temmuz ama ben 23'ünde idrarda bakarım muhtemelen canım. Başkasından duymaya dayanamıyorum.

Çok klişe bir soru olacak ama diğer 4'ünden farklı bir belirti olmuş muydu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

sen ne ara geldin bakalım yaa kızlar hep duamdasınız
her namazımda :26::26::26:

Dediğin gibi Allah'ın takdiri. Ol dedi mi oluyor. Babasız çocuk olurken, ihtiyarlıkta çocuk olurken Allah'ın rahmetinden umut kesilmez. Biz elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Ablana da çok sevindim. Allah bağışlasın çocuklarını.

Hem dondurulmuş hem de 5. Gün. Kulağa çok güzel geliyor. Umutlu ol canım... 8 yıl ne güzel uzun bir süre. Daha nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah. Bizim de yarın 3. Yıl dönümümüz 😊

sen ne ara geldin bakalım yaa kızlar hep duamdasınız
her namazımda :26::26::26:

Aaaaa canım ben de seni düşünüyorum günlerdir!!!! Naber nasılsın??? Ay çok mutlu oldum seni gördüğüme

Aaaaa canım ben de seni düşünüyorum günlerdir!!!! Naber nasılsın??? Ay çok mutlu oldum seni gördüğüme

bende tüp bebek topiğine gelmiyorum uzak durmaya çalışıyorum biraz
kilo verme topiğine takılıyorum ama bugn beni çekti arada hamiş haberi almaya geliyorum
sen nasılsın peki var mı tedavi

kilo verme topiğine takılıyorum ama bugn beni çekti arada hamiş haberi almaya geliyorum

Süper kaç kilo verdin? Ben 2 kg verebildim 4 ay spora gittim :)) ama diyet yapmadım. Muhtemelen şimdi de geri almışımdır.

Bismillah dedik başladık yine canım ne yapalım. Bekleme dönemindeyim

Kızlar yine nerelere gittiniz ?

DigiTürk'te Dikkat Bebek Var filmini izliyorum çok komik herkese tavsiye ederim mutlaka izleyin

Kuzummmm dikkat et kendine tatlmm
hayırlı yolculuklar şimdiden canim benim öpüyorum çok cook

Ohh geçmiş olsun kuzum ya çok sevindim bak o kadar stres yapıyodun Allahım nasil da yardımcın olmus tatlm artik gelsin bebis hayırlısıyla:))

Küstüm çıkıyom işte

Yarın da kuaföre gidicem kaç gün sonra evden çıkıcam ohh

Epilasyon sorun olmazmış kızlar doktoruma sordum merak edenlere

canımmmmmmmmm çok sevindimmm :) gelsin bebişler gelsn bebişler inşallah :)

canım 1. de hiç belirti yoktu ikinci de yani kızımda kasık ağrıları olmuştu ara ara ama çok değil :) 3. de pek yoktu belirti 4.de ooooo çok vardı sıcak basması kasık ağrısı göğüs ağrısı negatif bunda kasık ağrısı ara ara artı gögüslerim şişti ve gaz sancısı oldu test gününe doğru :) vallaa bilemedim ben ilaçlardan diye düşünüyorum :) Allahım yardımcın olsun :) 23ü kadir gecesi :) rabbim sana mucizeni bağışlasın inşallah :) canım bende teste gitmeden hep idrar testi yaptım sayıyı görüp yıkılmak istemedim birden alıştırdım yani 2 seferde daha rahat gittim hamile olduğumu düşünerek pozitifi idrarda görünce :) bence de evde yap önce :)
canım Allahım yardımcın olsun :)

canım özledim seni :) arada gel ama :)

Reactions: 9ay

Insallah canim gozlukler kurtaricimiz oluyo bu durumda (

Nasıl yani ben 2000 den beri sigortalayım full çalışmadım, o çalışmadığım günlerimi tamamlama hakkım oluyormmu

Çok şükür canım çok çok sevindim

Çok şükür canım çok çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…