2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
pek birsey demediler umutsuzluk yapmak istemiyorlar insallah bu sefer tutacak diyorlar..

Insallah canim druna guven ve icini ferah tut pozitif dusunmeye calis..bende hayirlisiyla eylul gibi basliycam insallah.belki orda seninle karsilasiriz tabi o zaman sen coktan hamis kalmis olursun

oyle cnm cok umutlu degilim zaten tedavi olmaktanda biktim artik inan icimden hic tedavi olmak gelmiyor bambaska seyler geliyor.. yinede sagoll canim benim

3. Tedavim olacak olmasına rağmen ben bile galiba olmayacak diye ümitsizliğe kapılıyorum ki senin bunu daha fazla hissetmen çok normal. Ama belki bu sefer gerçekten olacaktır, bilmiyoruz.

evet cnm aslinda doktorun hakli hicbirseyin garantisi yok.. zaten cok garantici konusan doktorlardanda uzak durmak en iyisi hepsi reklam.. iyi bi doktor iyi bi laboratuvarla elinden geleni yapar transfer eder sonrasi tamamen bizim bunyemize kalmis.. kabulde edebilir disarida atabilir..

Insallah canim druna guven ve icini ferah tut pozitif dusunmeye calis..bende hayirlisiyla eylul gibi basliycam insallah.belki orda seninle karsilasiriz tabi o zaman sen coktan hamis kalmis olursun

ewet cnm ne derlerse yapmaktan baska caremiz yok.. insallah karsilasiriz belli olmaz bakarsin ayni gun orada oluruz.. :)

3. Tedavim olacak olmasına rağmen ben bile galiba olmayacak diye ümitsizliğe kapılıyorum ki senin bunu daha fazla hissetmen çok normal. Ama belki bu sefer gerçekten olacaktır, bilmiyoruz.

ewet cnm ben yillardir tedavi olmaktan biktim.. boyle bi hayat istemiyorum aslinda kafamda oyle karisikki insallah her konuda hayirlisi olur cnm..

inşallah canım recai hocam senin bebegininde dedesi olur bize hep dedesine el öptürmeye getirceksiniz bebeklrimi der dogunca inşaallah recai hocam çok iyidir herkese tavsiye ederim

ewet cnm ben yillardir tedavi olmaktan biktim.. boyle bi hayat istemiyorum aslinda kafamda oyle karisikki insallah her konuda hayirlisi olur cnm..

Seni anlamadigimizi düşünme ben hergün şikayet ediyorum eşime bıktım ignelerden haplardan,operasyonlardan diye ama ışte hep bi umut bundan sonra bundan sonra diye diye deniyoruz..ama insallah bundan sonra olur.ne olur yilma ama..bunu kendine eziyet gibi gorme,sonunda o missss kokulu cennet parçasına kavusacagini dusun..bunları sana yazıyorum ama bi yandanda kendimi motive ediyorum..sen çok güzel bi bayansin ve bence bu güzellik nesiller boyunca kendini yasatmali

Canim ne yaptin bakım sen nezaman tasiniyon boluya???
Ama sen gitgide bursadan uzaklasiyon canim.kaç saat sürüyor bolu_bursa.öğrenciyken bursaya çok gittim ama boluya bi türlü gidemedim

:)) sagol canim benim ne guzel yazmissin.. tedavilerden inan yilmadim ama yaninda farkli psikolojik sikintilarda zaman zaman olusuyor.. esimde beni cok yordu.. hepimizin yasadigi seyler aslinda canim benim.. cok optum..

Transfer olduktan 12 gün sonra test tarihin oluyor, ondan öncesi 1,5- 2 hafta sürüyor ortalama işte bir ovulasyon tarihi (26-27-28) transfer öncesi gün uzunluğu kişiye göre değişir.

Ohh ohh iyi pozitifım ya tam evlilik yıl dönümümüze denk gelcek ya biraz öncesine ne kadar olumluyum yaa:))

Kıyamam bi de olumsuz gibi yazmış bekledik olmadı 6'da kaldı falan. :) canım ille de yediz olsun istemiyosan bence sonuç süper maşallah. Hayırlısıyla olumlu sonuçlansın Allah yardımcın olsun.

canım biz olumsuz oldugunu düşünmedik tabi ki çok şükür istedigimiz kadar oldu darısı tutmasına olsun inş allah hepimize nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar

Son düzenleme:
Selam kizlar.hepinize hayirli ramazanlqr.bir an önce bebislerinize kavusmaniz dilegiyle..
Korunmayi gecen sene eylül de biraktim.
Subatda hormon degerlerime baktik doktor.amh cok kötü cikti 0,1.doktor baska bir sorunun yoksa bu degerle hamile kalirsindedi olmazsa laproskopie yapariz dedi.
Hamile kalamadim.dün ameliyat oldum. Doktorun gelmesi aksami buldu umutla bekledim pozitif dusundum.doktor gelip sonucu soyleyince de duyduguma inanamdim..tüplerimin ikiside komple tikali.dogal yolla hamile kalamazsiniz dedi.
Hastaneden eve nasil geldim bilmiyorum kotu bir rüya gibiydi.
Tüp bebege hemen baslarim fakat doktorumdüsük amh ile yani dusuk yumurtalik rezervi tüp de cok zorlar demisti.(
Sabah uyandigimda bi kotu ruyanin bitmesini cok istedim.haftaya persembe dikislerim alinacak ve bakalim ne zaman baslicaz tedaviye.
Icimi dokmeye ihtiyacim vardi kizlqr.ailem yanimda fakat benzer durumda olanlardan fikir edinmeye ve destek almaya cok ihtiyavim var (

Canım ümidini yiyirme tüpler tıkalıyken tüp bebekle hamile kalan çok duydum bu sitede ben...Ancak amh değerleri ile ilgili bişey söyleyemeyeceğim çünkü hiç bilgim yok

Canım ümidini yiyirme tüpler tıkalıyken tüp bebekle hamile kalan çok duydum bu sitede ben...Ancak amh değerleri ile ilgili bişey söyleyemeyeceğim çünkü hiç bilgim yok

Cevabin icin tskler canim.insallah bende hamis olurum iki gundur okaar kotuyum ki..ama gecicek bu gunler ve umutla tedaviye baslicam insallh

evet cnm hamile kalabilmem tek tesellim inşallah olacak hayırlısı diyelim.Güvenç bey ah çok seviyorum onu hamile kalırsam bende bir süre devam ederim ona.Kendine dikkat et ve de bebişe cnm Allaha emanet ol...

Canim moralini bozma,Amh değerin düşük ama bir tane yumurtanın olması yeterli sonuçta çocuk sahibi olmak için.tüp bebekte tuplerin ise yaramıyor ki canim yumurta toplanıyor dolleniyor ve onu rahime yerleştiriyorlar,normal yoldan hamile kalmak için gerekli tüp ona aklını takma yani..

canım pazartesi sabah toplandı dün ne kadar döllendigini haber verdiler bugün sabah da dondurdular

İnsallah hayırlısıyla gelecek adetinde tedavin pozitif sonuclanir canim..yumurta sağında gayet güzel benim 5 tane toplanıp 3 u dollendi 2 tanesi gelişimine devam etmisti,bende yumurta rezervi az ve kalite kotuymus de

Saol desdo allah razi olsun umut oluyo yaxilariniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…