canim benim bebisinle Allaha emanet olun.. kendini cok yorma dikkat et ne olur..
evet valla korkmakta haaklısın canım ama allahtan birşey olmamış oh sevindim
Gecmis olsun canim kendine dikkat et...
Canim geçmiş olsun,insallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.allah korusun yavrunu ve seni
güveli ceket nedir bilmiyorum ama şöyle tahmin yürüttüm kocam üstüne ceketini atsa hamile kalırım lafı var ya, bizlerde hamile kalamıyoruz ya işte o ceketler güveli
Bu arada uçan anneye sordum bakalım bana cevap atmış mı?
haaahhhaaaa keşke doğursak da buralara giremeyecek kadar bebeğimizle uğraşsak nerde o günleeeeer...o zamanlarda da inşallah yazarız biizm çocuk ağladı uyutmadı diye
Canim phalaya sormussun ama ben cevaplayim,embriyolarin nekadar fazla ve gelişimleri iyiyse beşinci güne yani blostasit(belki yanlış yazdım)olana kadar bekletiyorlar sayı azsa hic riske girmemek için 3. Veya 2. Gün transferi yapıyorlar.
Kız senin adını değiştirsek yameraklım, sorucum fln yapsak bende acemiyim daha başlıcam insallah tedaviye eylülde ama baya öğrendim burda takip ede ede canim insallah ilk ve son tedavin olur kavuşursun bebisine
İyi akşamlar kızlar. Bugün 3. gün transferinin 4. günündeyim. Karnım çok şişti. Ağrı vs yok. Muhtemelen OHSS değilimdir. Ama sanki karnımda küçük bir deniz topu var. Diğer denemelerimde böyle olmuş muydu hatırlamıyorum. Benzer bir şey yaşayan aldı mı?
merhaba sevgili tüpçü arkadaşlarım dünde yazmıştım gerçi çok yoğun bir topik olduğu için arada kaynadı gitti sannımca ( soru sormamıştım )
şimdi soru soracağım benim dün opum oldu bugün arayacaklardı ama aramadılar bende akşam üzeri aradım çok yoğun oldukları için geri dönüş yapmamışlar yarın arayacaklarını söylediler gerçekten doğrumudur yoksa hiç döllenen olmadıda beni kandırıyorlarmı ? ayy ben bu bebeği doğurana kadar parayonak olurum11 yumurtam toplanmış illa ki biri döllenmiştir dimi
Aksam aksam ne sorsam kiiiiii 😆
ay o kadar duygusal davranacaklarını zannetmiyorum şekerimmerhaba sevgili tüpçü arkadaşlarım dünde yazmıştım gerçi çok yoğun bir topik olduğu için arada kaynadı gitti sannımca ( soru sormamıştım )
şimdi soru soracağım benim dün opum oldu bugün arayacaklardı ama aramadılar bende akşam üzeri aradım çok yoğun oldukları için geri dönüş yapmamışlar yarın arayacaklarını söylediler gerçekten doğrumudur yoksa hiç döllenen olmadıda beni kandırıyorlarmı ? ayy ben bu bebeği doğurana kadar parayonak olurum11 yumurtam toplanmış illa ki biri döllenmiştir dimi
kij seni yerim yerim tatlim
Aksam aksam ne sorsam kiiiiii 😆
herkes kacti benim sorulardan sonunda 😊
merhaba sevgili tüpçü arkadaşlarım dünde yazmıştım gerçi çok yoğun bir topik olduğu için arada kaynadı gitti sannımca ( soru sormamıştım )
Yaaaaaa dimi gundemi sıcak tutuyorum veeee siracaklarinizi ondennn soruyorum iste her topige bir sorucu lazimm :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?