2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canim benim bebisinle Allaha emanet olun.. kendini cok yorma dikkat et ne olur..

evet valla korkmakta haaklısın canım ama allahtan birşey olmamış oh sevindim

Gecmis olsun canim kendine dikkat et...

Canim geçmiş olsun,insallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.allah korusun yavrunu ve seni

Sagolun arkadaslar bu haftalik eksinim da buydu,insallah son olur dinlenme modundayim simdi..dilerim allah size tez zamanda bebeginize kavusturur

doğru tahmin phalacım evet açıkladı kızlar dün saolsunlar uçan anneden ses var mı :44: lazer randevumu erteleyip duruyorum bilemediğimden :26:

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar. Bugün 3. gün transferinin 4. günündeyim. Karnım çok şişti. Ağrı vs yok. Muhtemelen OHSS değilimdir. Ama sanki karnımda küçük bir deniz topu var. Diğer denemelerimde böyle olmuş muydu hatırlamıyorum. Benzer bir şey yaşayan aldı mı?

Himmm tskler ama sayi kriteri ne ki benim az zatin ama 5 gun dediler

Kız senin adını değiştirsek ya meraklım, sorucum fln yapsak bende acemiyim daha başlıcam insallah tedaviye eylülde ama baya öğrendim burda takip ede ede canim insallah ilk ve son tedavin olur kavuşursun bebisine

Yaaaaaa dimi gundemi sıcak tutuyorum veeee siracaklarinizi ondennn soruyorum iste her topige bir sorucu lazimm :)))))

Ben yasamadim cnm daha ilk ve transfer olmadi toplamada olmadi ama ohss pkolularda olurmus sıkça yarin dr git bence muayebe ol ne dersinnnnnn

Yoksa yoksaaaaaaaaa ben gelince saklaniyomusunuzzzzzzz soru sorcam diyeeee 😆😊😁

merhaba sevgili tüpçü arkadaşlarım dünde yazmıştım gerçi çok yoğun bir topik olduğu için arada kaynadı gitti sannımca ( soru sormamıştım )
şimdi soru soracağım benim dün opum oldu bugün arayacaklardı ama aramadılar bende akşam üzeri aradım çok yoğun oldukları için geri dönüş yapmamışlar yarın arayacaklarını söylediler gerçekten doğrumudur yoksa hiç döllenen olmadıda beni kandırıyorlarmı ? ayy ben bu bebeği doğurana kadar parayonak olurum 11 yumurtam toplanmış illa ki biri döllenmiştir dimi

canım içini ferah tut :) inşallah sağlıkla döllenmişlerdir :) bence paranoyak değilsin beniim aklıma da gelirdi :) ama sen iyi düşün iyi olsun :) birsürü kaliteli embriyon olsun inşallah :)

ay o kadar duygusal davranacaklarını zannetmiyorum şekerim paldır küldür hiç biri döllenmedi diyiverirlerdi bence.... ha dersen ki sen olsaydın ne düşünürdün muhtemelen en az senin kadar paranoyak olurdum ama realist olmak lazım şekerim.... yarında aramazlarsa tel açıp aklında ne varsa sor.....

Yaaaaa iste insan ruhi garip birseye donusuyor demiiiiiiiiii . Valla benceeeee yoksa yok derler ole bugun git yarin gel demezler merak etmeee hem hadi eni kandiriyorlar diyelim aceeebaaa kac gun kandiracaklar kiiiiii aman onlar pel rahat yoksa yok derler sen merak etme gercekten yogunlarmistir benceeeee

Yaaaaaa dimi gundemi sıcak tutuyorum veeee siracaklarinizi ondennn soruyorum iste her topige bir sorucu lazimm :)))))

Ay kuzum Allah iyiliğini versin e mi bebisini de versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…