2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ay cok sabirsiz insanim bu surec te sabri ogrenmeyi beklemeyi ogrenmeyi umut ediyorum cunku yarilcam beklemektennnnn

7. haftamı ooo bende kendimce daha iki haftalık diyorum yaa inşallah canım sen şuan ne kadarlıksın

Opu tarihinden 2hafta geriye gidip,oyle gebelik haftani hesapliyorsun.yani test tarihinde kabaca 4.haftanin sonunu yasiyorsun..otomatik hesaplayicilar var
http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Bende bugun gittim kontrole,dun korktum birsey oldu diye,allahtan kalbi atiyor 8+1 olculdu..opuya gore 8+4 tu...

Bencede kimseee ykkkkk dogurdu herjez galibaaaaaa 😆

haaahhhaaaa keşke doğursak da buralara giremeyecek kadar bebeğimizle uğraşsak nerde o günleeeeer...o zamanlarda da inşallah yazarız biizm çocuk ağladı uyutmadı diye

Noldu da dün korktun? Gözünaydın canım o kalp hep atsın.

Dun aksam wc gittim,serce parmagimin yarisi kadar et parcasi kan pihtisiyla birlikte geldi( dr aradim,sabah gel dedi.sabaha kan filan bisii kalmadi allahtan.ben bebek gitti diye korktum..bisii goremedi,bebek de gayet iyi deyince dr icim rahat etti..

Ay cok sabirsiz insanim bu surec te sabri ogrenmeyi beklemeyi ogrenmeyi umut ediyorum cunku yarilcam beklemektennnnn
Canim phalaya sormussun ama ben cevaplayim,embriyolarin nekadar fazla ve gelişimleri iyiyse beşinci güne yani blostasit(belki yanlış yazdım)olana kadar bekletiyorlar sayı azsa hic riske girmemek için 3. Veya 2. Gün transferi yapıyorlar.

Bir önce ki kontrolün nasıl güzel çıkmışsa bu ondan da güzel çıkacak inşallah canım bak görürsün içini ferah tut hiç boşuna aklına kötü şeyler getirme.

Insallah tatlmm benim ne bilim yaa her kontrol illa bi geriliyorum zor çok zor bi sürek Allahım insallah hayırlısıyla atlatmamızi nasip eder sonra bi karadeniz sonra da tedavi ohh süper olur bi de hamis kalırsam ohh ohh

Selam kızlar Günaydın

Şimdi gördüm daha mesajlarınızı...Bugün lazer epilasyona gidiyorum drum sorun olmaz dedi ama ben ne olur ne olmaz diye bikini bölgesine yaptırmayacağım

Canim benim lazere gittiğm doktor gebelik döneminde yapılmamasi taraftarıydi:s

Ufffffffff yaaaaaaaaa napiyosinizzzzz kizlarrrrr

Kız senin adını değiştirsek ya meraklım, sorucum fln yapsak bende acemiyim daha başlıcam insallah tedaviye eylülde ama baya öğrendim burda takip ede ede canim insallah ilk ve son tedavin olur kavuşursun bebisine

Dun aksam wc gittim,serce parmagimin yarisi kadar et parcasi kan pihtisiyla birlikte geldi( dr aradim,sabah gel dedi.sabaha kan filan bisii kalmadi allahtan.ben bebek gitti diye korktum..bisii goremedi,bebek de gayet iyi deyince dr icim rahat etti..

Ah kıyamam sana nasıl korkmuşsundur canım ya. Çok iyi anlıyorum malum. Allah korusun bebeklerimizi hayırlı sağlıklı devam etsin inşallah. Çok şükür iyiymiş sevindim,

Ah kıyamam sana nasıl korkmuşsundur canım ya. Çok iyi anlıyorum malum. Allah korusun bebeklerimizi hayırlı sağlıklı devam etsin inşallah. Çok şükür iyiymiş sevindim,

Ah evet korktum,sukur gecti ama allah hepimize saglikli gebelik yasatsin,saglikli bebekleri kollarimiza almayi nasip etsin

Canim.ben kaçırdım kimin kontrolü var senin mi eşinin mi?

ohh oh çok sevindim canım maşallah inşallah devamıda sorunsuz gelirde bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

canim benim bebisinle Allaha emanet olun.. kendini cok yorma dikkat et ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…