7. haftamı ooo bende kendimce daha iki haftalık diyorum yaa inşallah canım sen şuan ne kadarlıksın
İyi yapıyosun da niye üzülüyon şimdi belirti yok diye benim öğrendikten sonra bile belirtim olmadı da doktora gittim yok galiba diye.
Bu arada çok az kalmış teste inşallah pozitifi görürsün.
İnşallah canım ya ...
Bencede kimseee ykkkkk dogurdu herjez galibaaaaaa 😆
Opu tarihinden 2hafta geriye gidip,oyle gebelik haftani hesapliyorsun.yani test tarihinde kabaca 4.haftanin sonunu yasiyorsun..otomatik hesaplayicilar var
http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Bende bugun gittim kontrole,dun korktum birsey oldu diye,allahtan kalbi atiyor8+1 olculdu..opuya gore 8+4 tu...
dün belli oldu 6 tane döllendi bugun sabaha kadar bekledik devam eder mi diye ama olmadı 6 da kaldı onlarda donduruldular canım şimdi adet olmamı beklicez artık
Noldu da dün korktun? Gözünaydın canım o kalp hep atsın.
Canim phalaya sormussun ama ben cevaplayim,embriyolarin nekadar fazla ve gelişimleri iyiyse beşinci güne yani blostasit(belki yanlış yazdım)olana kadar bekletiyorlar sayı azsa hic riske girmemek için 3. Veya 2. Gün transferi yapıyorlar.Ay cok sabirsiz insanim bu surec te sabri ogrenmeyi beklemeyi ogrenmeyi umut ediyorum cunku yarilcam beklemektennnnn
Bir önce ki kontrolün nasıl güzel çıkmışsa bu ondan da güzel çıkacak inşallah canım bak görürsün içini ferah tut hiç boşuna aklına kötü şeyler getirme.
Selam kızlar Günaydın
Şimdi gördüm daha mesajlarınızı...Bugün lazer epilasyona gidiyorum drum sorun olmaz dedi ama ben ne olur ne olmaz diye bikini bölgesine yaptırmayacağım
Ufffffffff yaaaaaaaaa napiyosinizzzzz kizlarrrrr
Dun aksam wc gittim,serce parmagimin yarisi kadar et parcasi kan pihtisiyla birlikte geldi( dr aradim,sabah gel dedi.sabaha kan filan bisii kalmadi allahtan.ben bebek gitti diye korktum..bisii goremedi,bebek de gayet iyi deyince dr icim rahat etti..
Ah kıyamam sana nasıl korkmuşsundur canım ya. Çok iyi anlıyorum malum. Allah korusun bebeklerimizi hayırlı sağlıklı devam etsin inşallah. Çok şükür iyiymiş sevindim,
Insallah tatlmm benim ne bilim yaa her kontrol illa bi geriliyorum zor çok zor bi sürekAllahım insallah hayırlısıyla atlatmamızi nasip eder sonra bi karadeniz sonra da tedavi ohh süper olur bi de hamis kalırsam ohh ohh
Canim benim lazere gittiğm doktor gebelik döneminde yapılmamasi taraftarıydi:s
Opu tarihinden 2hafta geriye gidip,oyle gebelik haftani hesapliyorsun.yani test tarihinde kabaca 4.haftanin sonunu yasiyorsun..otomatik hesaplayicilar var
http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Bende bugun gittim kontrole,dun korktum birsey oldu diye,allahtan kalbi atiyor8+1 olculdu..opuya gore 8+4 tu...
Dun aksam wc gittim,serce parmagimin yarisi kadar et parcasi kan pihtisiyla birlikte geldi( dr aradim,sabah gel dedi.sabaha kan filan bisii kalmadi allahtan.ben bebek gitti diye korktum..bisii goremedi,bebek de gayet iyi deyince dr icim rahat etti..
Bende bugun gittim kontrole,dun korktum birsey oldu diye,allahtan kalbi atiyor8+1 olculdu..opuya gore 8+4 tu...[/Q
evet valla korkmakta haaklısın canım ama allahtan birşey olmamış oh sevindim
İyi yapıyosun da niye üzülüyon şimdi belirti yok diye benim öğrendikten sonra bile belirtim olmadı da doktora gittim yok galiba diye.
Bu arada çok az kalmış teste inşallah pozitifi görürsün.
canim benim bebisinle Allaha emanet olun.. kendini cok yorma dikkat et ne olur..
Slm canim tedaviye ne zaman basliyon?? Senden gelecek haberleri merakla bekliyorum..
Ah evet korktum,sukur gecti amaallah hepimize saglikli gebelik yasatsin,saglikli bebekleri kollarimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?