Slm canim tedaviye ne zaman basliyon?? Senden gelecek haberleri merakla bekliyorum..
canım transfer nasıl oluyor peki
canim benim bebisinle Allaha emanet olun.. kendini cok yorma dikkat et ne olur..
Canim.ben kaçırdım kimin kontrolü var senin mi eşinin mi?
merhaba cnm herhangi bi sorun cikmazsa agustos adetiyle basliyorum ama cokda umutlu degilim benim iki taraflida degerler cok kotu o yuzden mucize olur pozitif olursa..
Ah evet korktum,sukur gecti amaallah hepimize saglikli gebelik yasatsin,saglikli bebekleri kollarimiza almayi nasip etsin
merhaba cnm herhangi bi sorun cikmazsa agustos adetiyle basliyorum ama cokda umutlu degilim benim iki taraflida degerler cok kotu o yuzden mucize olur pozitif olursa..
Insallah tatlmm benim ne bilim yaa her kontrol illa bi geriliyorum zor çok zor bi sürekAllahım insallah hayırlısıyla atlatmamızi nasip eder sonra bi karadeniz sonra da tedavi ohh süper olur bi de hamis kalırsam ohh ohh
Canim benim lazere gittiğm doktor gebelik döneminde yapılmamasi taraftarıydi:s
Senin ilk denemen galiba?
Gene aynı yerde yatıyorsun narkoz almada vajinanı hazırlıyorlar, 5 dk içinde embriyoları rahme bırakıyorlar sonra 2 saat yatıyorsun
Eşimin canim 3aylık kontrolu
Kızarım bakdaha tedaviye başlamadan olumsuz diyo yaa nerde moral motivasyon bak ya
Canim naber?ben dün oldum laporoskopiyi ama biraz kaburgalarimda bide omzunda ağrı var,normalmis ama ne zaman gecer sendede oldumu,bide ne zaman banyo yaptın sen,ben yarın yapmayı dusunuyorum bişey olmaz herhalde
Canim ya bise soracm:) şimdi adetin 2nci günü başlanıyo ya tedaviye herşey yolunda gitti yumiler toplandı 5nci güne gitti transfer edildi kaçıncı güne veriyolar test tarihi yani adetin 2nci gününden test tarihine kaç gün oluyo toplam?
Eşimin canim 3aylık kontrolu
Kızarım bakdaha tedaviye başlamadan olumsuz diyo yaa nerde moral motivasyon bak ya
İnsallah iyi çıkar canim.sonucu hic evham yapma..al birimizi vur otekimize bende senin gibi dusunuyordum mucize olur diye ama artık herşeyi akışına birakacam hayırlısıyla olur insallah bu sefer.pozitif düşünelim ki olsun
Umudunu kaybetme canim biliyosun moralli olmak cok onemli bu durumda.drun ne diyor?
İnsallah iyi çıkar canim.sonucu hic evham yapma..al birimizi vur otekimize bende senin gibi dusunuyordum mucize olur diye ama artık herşeyi akışına birakacam hayırlısıyla olur insallah bu sefer.pozitif düşünelim ki olsun
yaaa cok gecmis olsun canim.. laparaskopi sonrasi beni doktorum uyarmisti karin bolgesinde yada omuz bolgesinde siddetli agri olabilir diye bende bir kac gun sonra karinda siddetli agri olmustu acaba mide kanamasimi geciriyorum diye hastaneyi ayaga kaldirmistim iki gune gecti. :)) banyoyu bir hafta sonra yaptim cnm cunku benimki cok agir gecti lap de sol tup aliminin yaninda ayni anda histereskopi ve rahimde duzeltme genisletme de yapildigi icin..
sende birsey ciktimi cnm..
Anammmmm o nasihatlarim ensu yaydı canim sen alıntı yapınca hepsini sen yazdın sandim
oyle cnm cok umutlu degilim zaten tedavi olmaktanda biktim artik inan icimden hic tedavi olmak gelmiyor bambaska seyler geliyor.. yinede sagoll canim benim
Canim ya bise soracm:) şimdi adetin 2nci günü başlanıyo ya tedaviye herşey yolunda gitti yumiler toplandı 5nci güne gitti transfer edildi kaçıncı güne veriyolar test tarihi yani adetin 2nci gününden test tarihine kaç gün oluyo toplam?
pek birsey demediler umutsuzluk yapmak istemiyorlar insallah bu sefer tutacak diyorlar..
Benimki inatla sol tüpü alacam dedi ama almamış,ucunu açmış bi sıknti yok dedi.histersekopi olmuştum ben önceden rahim girişinde egrilik vardı..ama tekrardan rahimede bakmış hic bişey yokmuş çok şükür..yani tek sıkntim şu yumurta azlığı ve kalitesi sanırım;((((
Neysem sen niye umutsuzluğa kapılıyorsunuz bakım,boşuna mi bukadar eziyeti çekiyoruz olsun diye dimi? Umut edeceksin hayalini kuracaksın pozitif bakicaksin guzelim..insallah sonumuz güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?