süpersinpeki lazer mi senin de anlayamadım kuaför demişsin :44:
şubatta hormon değerlerine baktığında zaten başka sorun yoksa 0,1 amh ile gebe kalabilirsin demesi bence enteresan.... amh değerin düşük tatlım bu doğru ancak şunu da söylemeliyim alfabe nickli bir arkadaş vardı şu an hamile aynı amh değeri ile; tüp bebekle.... olmaz olmayacak gibi düşünme; Rabbim nasip kısmet ettikten sonra olacaktır elbette....
bana da ilk erken menopoz riski, yumurta rezervin az dediklerinde dünya durdu zannetmiştim, durmuyomuş... insan nefes aldıkça umut etmek zorunda... bizler de hafif mide bulantıları, halsizlik, bol uyku istekleri, olmayan kıyafetler, çıkan göbekler, 2li 3lü testler, tekmeler, hamilelik sendromları, doğum sancıları, uykusuz geceler, bez mama konuları, konu komşunun yersiz ve gereksiz uyarıları, bi gülüşle tüm gece uyumamaya sebep olan küçük cadıyı/paşayı affetmeyi, kooooşşşşmaaaa çocuuuğummmm elimiii bırakma nidalarını..... ve daha nicelerini yaşayacağız inşallahhhhh
tatlım senin durum şu anda nedir? karıştırıyorum bazen... phala ve mybabyden mi bulaştı acabaşu an tedavide misin????
Lazer canım benim gittiğim kuaförde eğitimli güzellik uzmanları var da...Ben hiç bi doktorun bulunduğu merkeze gitmedim senelerdir lazere giderim çok yer değiştirdim
canım ben saraçoğlu ile görüşüp bazı kürler almıştım, şöyleydi sırası ile.....Tatlim insallah rabbim emegini bosa cikarmaz bu arada kurden bahsetmissin ne kuru uyguladinki?? Ne ise yaradi??
bursada uludağ üni. fakültesinde rapor çıkardım orda tedavi olacağım. doktor da gürkan uncu.... inşallah canım.kim doktorun gerçekten değişikmiş
biesteron kullandım bende ama diğerlerini hiç duymadım
hadi inşeAllah kavuşursun bebişini
hepiniz duamdasınız canım isimle demesemde sizede dua ediyorum canım
Seni seviyom yaaa Allah gönlüne göre versin canım arkadaşım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben saraçoğlu ile görüşüp bazı kürler almıştım, şöyleydi sırası ile.....
1- 15 gün soğan kürü
2- 30 gün günde 2 defa aslan pençesi çayı
3- 10 gün soğan kürü
4- 30 gün günde 1 defa civan perçemi çayı
5- 21 gün günde 1 defa aç karnına brokoli kürü....
6- ilk kürden itibaren bitene kadar(250 grdı, yaklaşık 45 gün sürdü) üzüm çekirdeği yağı aç karnına 1 yemek kaşığı....
ben brokoliyi yapmadım diğerlerini yaptım. oraya geldiğimde hem 5 gün sonra tatile gidecektim hemde brokoli bulamadım o yüzden kaldı... bi işe yaradımı dersen doğal yoldan gebe kalmamı sağlamadı ama hiç bi işe yaramasa kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu.
bursada uludağ üni. fakültesinde rapor çıkardım orda tedavi olacağım. doktor da gürkan uncu.... inşallah canım.
Seni seviyom yaaa Allah gönlüne göre versin canım arkadaşım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktor değiştirdiğimden beri ilk soruşunkaç kere sordum kimbilir sanahadi bakalım inşallah olur ben kilomu vereyim kendimi hazır hiissedeyim biraz daha
canım ben saraçoğlu ile görüşüp bazı kürler almıştım, şöyleydi sırası ile.....
1- 15 gün soğan kürü
2- 30 gün günde 2 defa aslan pençesi çayı
3- 10 gün soğan kürü
4- 30 gün günde 1 defa civan perçemi çayı
5- 21 gün günde 1 defa aç karnına brokoli kürü....
6- ilk kürden itibaren bitene kadar(250 grdı, yaklaşık 45 gün sürdü) üzüm çekirdeği yağı aç karnına 1 yemek kaşığı....
ben brokoliyi yapmadım diğerlerini yaptım. oraya geldiğimde hem 5 gün sonra tatile gidecektim hemde brokoli bulamadım o yüzden kaldı... bi işe yaradımı dersen doğal yoldan gebe kalmamı sağlamadı ama hiç bi işe yaramasa kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu.
bursada uludağ üni. fakültesinde rapor çıkardım orda tedavi olacağım. doktor da gürkan uncu.... inşallah canım.
öyle umuyorum bende :) bide brokoliyi yapmadım diye tatilden dönünce incir kürü yaptımCevabin icin tesekkur ederim Canim insallah tedavine destek olur bu kurler..
doktor değiştirdiğimden beri ilk soruşunöncekiler sayılmaz
hadi bakalım; önemli olan önce kalben ve ruhen hazır olmak zaten.... kasım da miyomdan ameliyat olduktan sonraki ilk tedavi sürecim benimde... totaldede ikincisi olacak zatenarada sadece kürler uyguladım... 8 ay geçmiş... o dönemler 8 ay sonra başlarsın deseler 8 ay nsı geçer yaaaa derdim ama şimdi düşünüyorum da çabuk geçi galiba
öyle umuyorum bende :) bide brokoliyi yapmadım diye tatilden dönünce incir kürü yaptımboş kalmıyım dimi
çok sağol canım en azından bir nebze içim rahatlıyor siz böyle tecrübelerinizle yardımcı olduğunuzdacanım içini ferah tut :) inşallah sağlıkla döllenmişlerdir :) bence paranoyak değilsin beniim aklıma da gelirdi :) ama sen iyi düşün iyi olsun :) birsürü kaliteli embriyon olsun inşallah :)
dimi dimi kesin söylerlerdi gamsızlaray o kadar duygusal davranacaklarını zannetmiyorum şekerimpaldır küldür hiç biri döllenmedi diyiverirlerdi bence.... ha dersen ki sen olsaydın ne düşünürdün muhtemelen en az senin kadar paranoyak olurdum ama realist olmak lazım şekerim.... yarında aramazlarsa tel açıp aklında ne varsa sor.....
sağol canım cevapladığın :) ama işte çaresizlik böyle tuhaf şeyler düşünmeye itiyor insanı sorucu hanııımYaaaaa iste insan ruhi garip birseye donusuyor demiiiiiiiiii . Valla benceeeee yoksa yok derler ole bugun git yarin gel demezler merak etmeee hem hadi eni kandiriyorlar diyelim aceeebaaa kac gun kandiracaklar kiiiiii aman onlar pel rahat yoksa yok derler sen merak etme gercekten yogunlarmistir benceeeee
tabi ki önce kendini iyi, mutlu ve güçlü hissetmen lazım......kalben hazırım da ruhen değilim
çok istiyorum bebeğim olsun ama yine bir hüsran olursa başedebilmem için biraz daha güçlenmem lazım
8 ay uzun değil ben iki tedavim arası 1 yıl buda bir yılı bulurmuş
15 kilo vermem lazım
bazı kaynaklara göre 25 bazılarına göre 21 gün tatlım. saraçoğlunun sitesinde 25 gün diyorIyi yapmissin gulum bende tedaviden bir ay once incir kurunu yapmayi dusunuyorumkac gun uygulamam gerek acaba??
tabi ki önce kendini iyi, mutlu ve güçlü hissetmen lazım......
hımmmm.... tedavi de mi kilo aldın? kaç kilosun ki? istemezsen cevap verme....
benim rezerv az ya, beklemek biraz sakat
bazı kaynaklara göre 25 bazılarına göre 21 gün tatlım. saraçoğlunun sitesinde 25 gün diyor
evet eminim kilo verince daha kendine güvenen bi kadın olacaksın, sağlığın için de iyi olacak..... ancak dediğin gibi Rabbim en iyisini bilir..... o yazdıktan sonra bi şekilde gelip bizi bulur tedavi ile, kür ile, imkansız dense de doğal yolla..... yazmadıysa da 40 takla atsak nafile!!!yok ben evlendikten sonra birden kilo aldım
sonrada hastalandığımı öğrendim
tedavilerdede aldım tabiiki
boyum 175 kilom 91 canım
benimde rezervim az AMH 0.4ama yapcak bişey yok Allah en iyisini bilir canım
beni sevmiyor musunbende dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?