2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
süpersin peki lazer mi senin de anlayamadım kuaför demişsin :44:

Lazer canım benim gittiğim kuaförde eğitimli güzellik uzmanları var da...Ben hiç bi doktorun bulunduğu merkeze gitmedim senelerdir lazere giderim çok yer değiştirdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni seviyom yaaa Allah gönlüne göre versin canım arkadaşım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lazer canım benim gittiğim kuaförde eğitimli güzellik uzmanları var da...Ben hiç bi doktorun bulunduğu merkeze gitmedim senelerdir lazere giderim çok yer değiştirdim

anladım cnmcım ohh rahatladım çok teşekkür ederim bu arada senin 2 gr. susamını yirimm

Tatlim insallah rabbim emegini bosa cikarmaz bu arada kurden bahsetmissin ne kuru uyguladinki?? Ne ise yaradi??
canım ben saraçoğlu ile görüşüp bazı kürler almıştım, şöyleydi sırası ile.....

1- 15 gün soğan kürü
2- 30 gün günde 2 defa aslan pençesi çayı
3- 10 gün soğan kürü
4- 30 gün günde 1 defa civan perçemi çayı
5- 21 gün günde 1 defa aç karnına brokoli kürü....
6- ilk kürden itibaren bitene kadar(250 grdı, yaklaşık 45 gün sürdü) üzüm çekirdeği yağı aç karnına 1 yemek kaşığı....

ben brokoliyi yapmadım diğerlerini yaptım. oraya geldiğimde hem 5 gün sonra tatile gidecektim hemde brokoli bulamadım o yüzden kaldı... bi işe yaradımı dersen doğal yoldan gebe kalmamı sağlamadı ama hiç bi işe yaramasa kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu.
kim doktorun gerçekten değişikmiş
biesteron kullandım bende ama diğerlerini hiç duymadım
hadi inşeAllah kavuşursun bebişini
hepiniz duamdasınız canım isimle demesemde sizede dua ediyorum canım
bursada uludağ üni. fakültesinde rapor çıkardım orda tedavi olacağım. doktor da gürkan uncu.... inşallah canım.

kaç kere sordum kimbilir sana hadi bakalım inşallah olur ben kilomu vereyim kendimi hazır hiissedeyim biraz daha

kaç kere sordum kimbilir sana hadi bakalım inşallah olur ben kilomu vereyim kendimi hazır hiissedeyim biraz daha
doktor değiştirdiğimden beri ilk soruşun öncekiler sayılmaz

hadi bakalım; önemli olan önce kalben ve ruhen hazır olmak zaten.... kasım da miyomdan ameliyat olduktan sonraki ilk tedavi sürecim benimde... totaldede ikincisi olacak zaten arada sadece kürler uyguladım... 8 ay geçmiş... o dönemler 8 ay sonra başlarsın deseler 8 ay nsı geçer yaaaa derdim ama şimdi düşünüyorum da çabuk geçi galiba

Cevabin icin tesekkur ederim Canim insallah tedavine destek olur bu kurler..

kalben hazırım da ruhen değilim
çok istiyorum bebeğim olsun ama yine bir hüsran olursa başedebilmem için biraz daha güçlenmem lazım
8 ay uzun değil ben iki tedavim arası 1 yıl buda bir yılı bulurmuş
15 kilo vermem lazım

canım içini ferah tut :) inşallah sağlıkla döllenmişlerdir :) bence paranoyak değilsin beniim aklıma da gelirdi :) ama sen iyi düşün iyi olsun :) birsürü kaliteli embriyon olsun inşallah :)
çok sağol canım en azından bir nebze içim rahatlıyor siz böyle tecrübelerinizle yardımcı olduğunuzda

dimi dimi kesin söylerlerdi gamsızlar neyseki yarın arayacaklar dediler

sağol canım cevapladığın :) ama işte çaresizlik böyle tuhaf şeyler düşünmeye itiyor insanı sorucu hanııım

tabi ki önce kendini iyi, mutlu ve güçlü hissetmen lazım......

hımmmm.... tedavi de mi kilo aldın? kaç kilosun ki? istemezsen cevap verme....

benim rezerv az ya, beklemek biraz sakat

Iyi yapmissin gulum bende tedaviden bir ay once incir kurunu yapmayi dusunuyorum kac gun uygulamam gerek acaba??
bazı kaynaklara göre 25 bazılarına göre 21 gün tatlım. saraçoğlunun sitesinde 25 gün diyor

yok ben evlendikten sonra birden kilo aldım
sonrada hastalandığımı öğrendim
tedavilerdede aldım tabiiki
boyum 175 kilom 91 canım
benimde rezervim az AMH 0.4 ama yapcak bişey yok Allah en iyisini bilir canım

yok ben evlendikten sonra birden kilo aldım
sonrada hastalandığımı öğrendim
tedavilerdede aldım tabiiki
boyum 175 kilom 91 canım
benimde rezervim az AMH 0.4 ama yapcak bişey yok Allah en iyisini bilir canım
evet eminim kilo verince daha kendine güvenen bi kadın olacaksın, sağlığın için de iyi olacak..... ancak dediğin gibi Rabbim en iyisini bilir..... o yazdıktan sonra bi şekilde gelip bizi bulur tedavi ile, kür ile, imkansız dense de doğal yolla..... yazmadıysa da 40 takla atsak nafile!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…