2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kuzum kirmizilar geliyormuşilk defa bukadar sevindim tedavi baslasinnnnnnnnnnnnnnnnnbitanem canım amayaam Rabbim bu sefer yüzünü guldursun seni çok çok seviyorum

inşallah canım olacak böyle içim kıpır kıpır
ve çok rahatım yarın yine memlekete gidecem ve net yok
kardeşimden girip bakarım artık sonuçlara
hepsi pozitif olsun yaaaa
Aşkolsun hepinizi çok seviyorum ben :)
Amayaa çok güzel anlatmış duygularını azıcık gözlerim doldu duygusala bağladım da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy seni duygusal annecik iyi bak fıstığa( daha kabuğun içi dolmamış gerçi)

Yarin yine yogun caliscak biri icin hic de mantikli degil bu saatte ayakta olmak... Veeee uyku zananiiiii iyi geceler hatunlaaarrrrr

Yarin yine yogun caliscak biri icin hic de mantikli degil bu saatte ayakta olmak... Veeee uyku zananiiiii iyi geceler hatunlaaarrrrr

Bencedeyat çabuk aaaa nasıl kızdım ama hemen iyi geceler opucugumu veripseni yatağa ugurluyorum iyi geceler prenses

Oyle şey olurmu canim ne demek yogunduk,mutlaka ertesi gün arayıp durumdan haberdar etmeleri lazımdı,bak ben kavga etmiştim şimdi o embriyologlarla..11 tane toplanmissa dediğin gibi en az biri değil daha fazlası dollenmistir insallah.neyse bugün haber ver merak ederim ben

Canim ben iki gün önce laporoskopi oldum,adet oluncada eğer bi aksilik çıkmazsa 3. Tüp bebeğine baslayacam..bende kur yapmayı dusunuyorum şu yumurta kalitesi icin,ama arı sütü felan var eczanelerde satılıyor hatta tek kullanimlik paketler halinde ithal bi ürün vardı onu almayı dusunuyorum baka ne yapım bilmiyorum.hic oyle suyu kaynat incir at havanda değilim,armut pissin ağzıma düşsün istiyom

Himmm tskler ama sayi kriteri ne ki benim az zatin ama 5 gun dediler

Kuzum ben kacirmisim seni bu aralar kendi dertlerim vardı arada girip çıkıyordum topige...kactane yumurtan oluştu ki senin sanırım ohss oldun ve yumurtaların donduruldu oylemi???

evet evet hatırladım yaaaa.....

en mantıklısı dese yanlış bi şey söyleyesim de yok ama.... sanırım 4 aydan uzun bi süre sürekli her akşam, bazen de sabahın kör vakti bişeyler kaynattım... insana bi gına geliyo şimdi, yalan yok.... bi de aynı saatlerde içmeye çalışıyodum, e haliyle program yapamıyosun, dışarı çıksak ben hadi kalkalım şunu içme saatim bunu demleme saatim... adam da bıkmıştı ayol

Canim ne yaptin bakım sen nezaman tasiniyon boluya???
Ama sen gitgide bursadan uzaklasiyon canim.kaç saat sürüyor bolu_bursa.öğrenciyken bursaya çok gittim ama boluya bi türlü gidemedim

Sen biraz meşguldün o yüzden görüşemedik canım aman olsun sen iyi ol da, tüpün alınmamış çok sevindim yumurtalarına zarar gelecek diye çok korkmuştuk.
Ben Eylülde taşınacağım canım, ama işten Ağustosun 2. haftası ayrılıyorum. Bolu Bursaya uzak ama tedavi süresince ben ya Annemlerde yada Bursa da yengemde kalacağım. Sen şimdi tedaviye ne zaman başlayacaksın?

Bi yandanda bunlar gerçekten hamile kalmamizi etkilese drlar okadar ilac yerine kullan 21 gün inciri gel demezlermiydi acaba:26::26:
Böyle konuştuğuna bakma bende inciri yapmaya baslayim diyorum,bide arı sütü alacam ışte..gerisini rabbim bilir

Ohh ohh iyi pozitifım ya tam evlilik yıl dönümümüze denk gelcek ya biraz öncesine ne kadar olumluyum yaa:))

İnşallah canım Allahım sizin çektiğiniz sıkıntıların hürmetine size bebeğinizi hediye eder.

doğru tahmin phalacım evet açıkladı kızlar dün saolsunlar uçan anneden ses var mı :44: lazer randevumu erteleyip duruyorum bilemediğimden :26:

Yaptıracaktı gitmişti ama son durumu bilmiyorum canım

ewet cnm ben yillardir tedavi olmaktan biktim.. boyle bi hayat istemiyorum aslinda kafamda oyle karisikki insallah her konuda hayirlisi olur cnm..

İnşallah bir daha aynısı olmaz inşallah

demezlerdi tatlım... dedirtmezler; bu çok büyük bi sektör.... düşünsene biosteron alıyorum mesela 120 tl, 20 günde bir alıyorum....benim gibi binlerce milyonlarca insan var..... gerçi incir de 25 günde 90 tl yiyo ama işte ilaçtan para kazanan insan sayısı daha fazla daha bi sektör ya bu demezler....

İyi bursada yakının olması güzel yoksa yollarda perişan olursun..artık ev hanimi olacan haaa.....bende sevindim tüpün alınmadığına artık drumada güveniyorum ya,okadar inat ettim ben bu tüp şiş değil diye,başka bi dr arkadasida bu tupte sıkıntı yok dedi ama oda inatla alacam dedi ama ameliyatta bakmış oyle pek bi sorun yok almadım dedi.sonucta alabilirdi benim dediğim gibi tüpün çok kötü şişti diye...bi aksilik olmazsa bu adetimle başlayacağız canim ya.zaman kaybetmek istemiyorum şu Amh belası yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…