- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
tabi ki önce kendini iyi, mutlu ve güçlü hissetmen lazım......
hımmmm.... tedavi de mi kilo aldın? kaç kilosun ki? istemezsen cevap verme....
benim rezerv az ya, beklemek biraz sakat
bazı kaynaklara göre 25 bazılarına göre 21 gün tatlım. saraçoğlunun sitesinde 25 gün diyor
anladım cnmcım ohh rahatladım çok teşekkür ederimbu arada senin 2 gr. susamını yirimm
hu huuuu kesin izmirliii napıyon aşağıda
inşallah canım olacak böyle içim kıpır kıpırevet eminim kilo verince daha kendine güvenen bi kadın olacaksın, sağlığın için de iyi olacak..... ancak dediğin gibi Rabbim en iyisini bilir..... o yazdıktan sonra bi şekilde gelip bizi bulur tedavi ile, kür ile, imkansız dense de doğal yolla..... yazmadıysa da 40 takla atsak nafile!!!
ayy seni duygusal annecikAşkolsun hepinizi çok seviyorum ben :)
Amayaa çok güzel anlatmış duygularını azıcık gözlerim doldu duygusala bağladım da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende bende bende seni çok çok çok pek çok seviyom kiiiiiiKuzumkirmizilar geliyormuş ilk defa bukadar sevindim tedavi baslasinnnnnnnnnnnnnnnnn bitanem canım amayaam Rabbim bu sefer yüzünü guldursun seni çok çok seviyorum
Yarin yine yogun caliscak biri icin hic de mantikli degil bu saatte ayakta olmak... Veeee uyku zananiiiii iyi geceler hatunlaaarrrrr
merhaba sevgili tüpçü arkadaşlarım dünde yazmıştım gerçi çok yoğun bir topik olduğu için arada kaynadı gitti sannımca ( soru sormamıştım )
şimdi soru soracağım benim dün opum oldu bugün arayacaklardı ama aramadılar bende akşam üzeri aradım çok yoğun oldukları için geri dönüş yapmamışlar yarın arayacaklarını söylediler gerçekten doğrumudur yoksa hiç döllenen olmadıda beni kandırıyorlarmı ? ayy ben bu bebeği doğurana kadar parayonak olurum11 yumurtam toplanmış illa ki biri döllenmiştir dimi
şubatta hormon değerlerine baktığında zaten başka sorun yoksa 0,1 amh ile gebe kalabilirsin demesi bence enteresan.... amh değerin düşük tatlım bu doğru ancak şunu da söylemeliyim alfabe nickli bir arkadaş vardı şu an hamile aynı amh değeri ile; tüp bebekle.... olmaz olmayacak gibi düşünme; Rabbim nasip kısmet ettikten sonra olacaktır elbette....
bana da ilk erken menopoz riski, yumurta rezervin az dediklerinde dünya durdu zannetmiştim, durmuyomuş... insan nefes aldıkça umut etmek zorunda... bizler de hafif mide bulantıları, halsizlik, bol uyku istekleri, olmayan kıyafetler, çıkan göbekler, 2li 3lü testler, tekmeler, hamilelik sendromları, doğum sancıları, uykusuz geceler, bez mama konuları, konu komşunun yersiz ve gereksiz uyarıları, bi gülüşle tüm gece uyumamaya sebep olan küçük cadıyı/paşayı affetmeyi, kooooşşşşmaaaa çocuuuğummmm elimiii bırakma nidalarını..... ve daha nicelerini yaşayacağız inşallahhhhh
tatlım senin durum şu anda nedir? karıştırıyorum bazen... phala ve mybabyden mi bulaştı acabaşu an tedavide misin????
Himmm tskler ama sayi kriteri ne ki benim az zatin ama 5 gun dediler
evet evet hatırladım yaaaa.....Canim ben iki gün önce laporoskopi oldum,adet oluncada eğer bi aksilik çıkmazsa 3. Tüp bebeğine baslayacam..bende kur yapmayı dusunuyorum şu yumurta kalitesi icin,ama arı sütü felan var eczanelerde satılıyor hatta tek kullanimlik paketler halinde ithal bi ürün vardı onu almayı dusunuyorum baka ne yapım bilmiyorum.hic oyle suyu kaynat incir at havanda değilim,armut pissin ağzıma düşsün istiyom
Canim ne yaptin bakım sen nezaman tasiniyon boluya???
Ama sen gitgide bursadan uzaklasiyon canim.kaç saat sürüyor bolu_bursa.öğrenciyken bursaya çok gittim ama boluya bi türlü gidemedim
evet evet hatırladım yaaaa.....
en mantıklısı dese yanlış bi şey söyleyesim de yok ama.... sanırım 4 aydan uzun bi süre sürekli her akşam, bazen de sabahın kör vakti bişeyler kaynattım... insana bi gına geliyo şimdi, yalan yok.... bi de aynı saatlerde içmeye çalışıyodum, e haliyle program yapamıyosun, dışarı çıksak ben hadi kalkalım şunu içme saatim bunu demleme saatim... adam da bıkmıştı ayol
Ohh ohh iyi pozitifım ya tam evlilik yıl dönümümüze denk gelcek ya biraz öncesinene kadar olumluyum yaa:))
evet ilk denemem agrılı oluyor mu peki
doğru tahmin phalacım evet açıkladı kızlar dün saolsunlaruçan anneden ses var mı :44: lazer randevumu erteleyip duruyorum bilemediğimden :26:
ewet cnm ben yillardir tedavi olmaktan biktim.. boyle bi hayat istemiyorum aslinda kafamda oyle karisikki insallah her konuda hayirlisi olur cnm..
demezlerdi tatlım... dedirtmezler; bu çok büyük bi sektör.... düşünsene biosteron alıyorum mesela 120 tl, 20 günde bir alıyorum....benim gibi binlerce milyonlarca insan var..... gerçi incir de 25 günde 90 tl yiyoBi yandanda bunlar gerçekten hamile kalmamizi etkilese drlar okadar ilac yerine kullan 21 gün inciri gel demezlermiydi acaba:26::26:
Böyle konuştuğuna bakma bende inciri yapmaya baslayim diyorum,bide arı sütü alacam ışte..gerisini rabbim bilir
Sen biraz meşguldün o yüzden görüşemedik canım aman olsun sen iyi ol da, tüpün alınmamış çok sevindim yumurtalarına zarar gelecek diye çok korkmuştuk.
Ben Eylülde taşınacağım canım, ama işten Ağustosun 2. haftası ayrılıyorum. Bolu Bursaya uzak ama tedavi süresince ben ya Annemlerde yada Bursa da yengemde kalacağım. Sen şimdi tedaviye ne zaman başlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?