demezlerdi tatlım... dedirtmezler; bu çok büyük bi sektör.... düşünsene biosteron alıyorum mesela 120 tl, 20 günde bir alıyorum....benim gibi binlerce milyonlarca insan var..... gerçi incir de 25 günde 90 tl yiyoama işte ilaçtan para kazanan insan sayısı daha fazla daha bi sektör ya bu demezler....
demezlerdi tatlım... dedirtmezler; bu çok büyük bi sektör.... düşünsene biosteron alıyorum mesela 120 tl, 20 günde bir alıyorum....benim gibi binlerce milyonlarca insan var..... gerçi incir de 25 günde 90 tl yiyoama işte ilaçtan para kazanan insan sayısı daha fazla daha bi sektör ya bu demezler....
İyi bursada yakının olması güzel yoksa yollarda perişan olursun..artık ev hanimi olacan haaa.....bende sevindim tüpün alınmadığına artık drumada güveniyorum ya,okadar inat ettim ben bu tüp şiş değil diye,başka bi dr arkadasida bu tupte sıkıntı yok dedi ama oda inatla alacam dedi ama ameliyatta bakmış oyle pek bi sorun yok almadım dedi.sonucta alabilirdi benim dediğim gibi tüpün çok kötü şişti diye...bi aksilik olmazsa bu adetimle başlayacağız canim ya.zaman kaybetmek istemiyorum şu Amh belası yuzunden
Sana bir şey soracağım canım ben şimdi ekimde tedavi olacağım Allahım kısmet ederse.
Doktor bana ınofolic başla dedi şimdi sabah akşam 2 poşet içiyorum. Biosteron kullanma dedi. Şimdi benim aklım Biosteronda da kaldı en azından haftada bir kere 3 adet alıyorum sence daha fazla alsam mı?
bence içme tatlım.... ikisini alman gerekse doktorun derdi herhalde.....Sana bir şey soracağım canım ben şimdi ekimde tedavi olacağım Allahım kısmet ederse.
Doktor bana ınofolic başla dedi şimdi sabah akşam 2 poşet içiyorum. Biosteron kullanma dedi. Şimdi benim aklım Biosteronda da kaldı en azından haftada bir kere 3 adet alıyorum sence daha fazla alsam mı?
Beni boyle gaza getirmeyen yikarim o merkezi :)) simdi biraz daha bekleyin diyorum zaten nobetten ciktim uyuyup uyanip eğer hala aramadiysalar ararim sorarim hani benim evlatlarim derim :) sağol canim mutlaka haber vermeye calisacagim sizlere :)Oyle şey olurmu canim ne demek yogunduk,mutlaka ertesi gün arayıp durumdan haberdar etmeleri lazımdı,bak ben kavga etmiştim şimdi o embriyologlarla..11 tane toplanmissa dediğin gibi en az biri değil daha fazlası dollenmistir insallah.neyse bugün haber ver merak ederim ben
Bak iyi en azından doktorun inatlaşıp sırf kendi dediği olsun diye operasyon yapmamış. Canım ya senin amh değerin kaçtı? Unuttum ben:26:
Canim aklına göre ilac içme,drun ne diyorsa oy yap canim benim
inşallah güzel olur sonu şekerimmmmDoğru diyorsun aslında..benim daktir Biosteron felan da onermedi.bu tedavimde farklı seçenekleri sunacam sana diyordu bakalim kendimi ona ve allaha emanet ettim
bence içme tatlım.... ikisini alman gerekse doktorun derdi herhalde.....
Beni boyle gaza getirmeyen yikarim o merkezi :)) simdi biraz daha bekleyin diyorum zaten nobetten ciktim uyuyup uyanip eğer hala aramadiysalar ararim sorarim hani benim evlatlarim derim :) sağol canim mutlaka haber vermeye calisacagim sizlere :)
1.12 ydi canim aralık 19 da bakilmisti.bildiğim kadarıyla oyle hemen bi iki ayda değişen bi değer de değil,drum iki çocuk istiyorsan önünde beş senen var diyordu..allahim bir tane versinde hayirlisyla saglikli
inofolic in prospektusunu okudun mu tatlım???? hiç öyle düşünme bence... hem doktorun gerçekten iyi bir doktor; yani riske atacağını sanmamAma Ama Biosteron bana çok iyi gelmişti. tane yumurta oldu bende. Şimdi onu içmeyince ilk tedavimde başıma gelenler gelecek diye düşünüyorum
inofolic in prospektusunu okudun mu tatlım???? hiç öyle düşünme bence... hem doktorun gerçekten iyi bir doktor; yani riske atacağını sanmam
Ama Ama Biosteron bana çok iyi gelmişti. tane yumurta oldu bende. Şimdi onu içmeyince ilk tedavimde başıma gelenler gelecek diye düşünüyorum
benim 0,89 (5 ay önce baktırmıştım) o zaman benimde 2 senem filan mı var anlamına geliyor?
Canim ikiside aynı işi goruyordur sen meraklanma,olmadı mail at druna aklını cok takdiysan
Kizzzzzz ne gaza getirmesi ben yapacağımı soyluyorum ama sen sakin ol,embriyologlarla iyi geçinmek lazım))))
İnsallah güzel haberler verirsin
Bende arisutu ariyorum ama bulamadim almayi dusunuyorum demissin markasini ozel msjla atabilirmisin yada hangi eczanede oldugunu atsanda olur bende adanaliyim bayramda gelicem alirim buyuk ihtimal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?