2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Sana bir şey soracağım canım ben şimdi ekimde tedavi olacağım Allahım kısmet ederse.
Doktor bana ınofolic başla dedi şimdi sabah akşam 2 poşet içiyorum. Biosteron kullanma dedi. Şimdi benim aklım Biosteronda da kaldı en azından haftada bir kere 3 adet alıyorum sence daha fazla alsam mı?

Doğru diyorsun aslında..benim daktir Biosteron felan da onermedi.bu tedavimde farklı seçenekleri sunacam sana diyordu bakalim kendimi ona ve allaha emanet ettim

Bak iyi en azından doktorun inatlaşıp sırf kendi dediği olsun diye operasyon yapmamış. Canım ya senin amh değerin kaçtı? Unuttum ben:26:

Canim aklına göre ilac içme,drun ne diyorsa oy yap canim benim

bence içme tatlım.... ikisini alman gerekse doktorun derdi herhalde.....

Beni boyle gaza getirmeyen yikarim o merkezi :)) simdi biraz daha bekleyin diyorum zaten nobetten ciktim uyuyup uyanip eğer hala aramadiysalar ararim sorarim hani benim evlatlarim derim :) sağol canim mutlaka haber vermeye calisacagim sizlere :)

Bak iyi en azından doktorun inatlaşıp sırf kendi dediği olsun diye operasyon yapmamış. Canım ya senin amh değerin kaçtı? Unuttum ben:26:

1.12 ydi canim aralık 19 da bakilmisti.bildiğim kadarıyla oyle hemen bi iki ayda değişen bi değer de değil,drum iki çocuk istiyorsan önünde beş senen var diyordu..allahim bir tane versinde hayirlisyla saglikli

Canim aklına göre ilac içme,drun ne diyorsa oy yap canim benim

Ama Ama Biosteron bana çok iyi gelmişti. tane yumurta oldu bende. Şimdi onu içmeyince ilk tedavimde başıma gelenler gelecek diye düşünüyorum

Doğru diyorsun aslında..benim daktir Biosteron felan da onermedi.bu tedavimde farklı seçenekleri sunacam sana diyordu bakalim kendimi ona ve allaha emanet ettim
inşallah güzel olur sonu şekerimmmm biosteron olmaz başka bi iğne olur ilaç olur bi şey veriyolar sonuçta sektöre hizmet gerek

Kizzzzzz ne gaza getirmesi ben yapacağımı soyluyorum ama sen sakin ol,embriyologlarla iyi geçinmek lazım))))
İnsallah güzel haberler verirsin

1.12 ydi canim aralık 19 da bakilmisti.bildiğim kadarıyla oyle hemen bi iki ayda değişen bi değer de değil,drum iki çocuk istiyorsan önünde beş senen var diyordu..allahim bir tane versinde hayirlisyla saglikli

benim 0,89 (5 ay önce baktırmıştım) o zaman benimde 2 senem filan mı var anlamına geliyor?

Ama Ama Biosteron bana çok iyi gelmişti. tane yumurta oldu bende. Şimdi onu içmeyince ilk tedavimde başıma gelenler gelecek diye düşünüyorum
inofolic in prospektusunu okudun mu tatlım???? hiç öyle düşünme bence... hem doktorun gerçekten iyi bir doktor; yani riske atacağını sanmam

inofolic in prospektusunu okudun mu tatlım???? hiç öyle düşünme bence... hem doktorun gerçekten iyi bir doktor; yani riske atacağını sanmam

Okudum tatlım ama pek bir şey anlamadım:26: Kısaca söyler misin bana tatlım?

Canim ikiside aynı işi goruyordur sen meraklanma,olmadı mail at druna aklını cok takdiysan

Canim ikiside aynı işi goruyordur sen meraklanma,olmadı mail at druna aklını cok takdiysan

yok ben çoktan attım mail kullanma dedi, sonra ben en azından hafta bir kere 3 adet alayım dedim tamam dedi. napsın adam bende kurtulamıyor bıosteron ısrarıma iç dedi en sonunda

Kizzzzzz ne gaza getirmesi ben yapacağımı soyluyorum ama sen sakin ol,embriyologlarla iyi geçinmek lazım))))
İnsallah güzel haberler verirsin

Bende arisutu ariyorum ama bulamadim almayi dusunuyorum demissin markasini ozel msjla atabilirmisin yada hangi eczanede oldugunu atsanda olur bende adanaliyim bayramda gelicem alirim buyuk ihtimal...

Bende arisutu ariyorum ama bulamadim almayi dusunuyorum demissin markasini ozel msjla atabilirmisin yada hangi eczanede oldugunu atsanda olur bende adanaliyim bayramda gelicem alirim buyuk ihtimal...

atarsa sende bana özel mesajla atar mısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…