Bende arisutu ariyorum ama bulamadim almayi dusunuyorum demissin markasini ozel msjla atabilirmisin yada hangi eczanede oldugunu atsanda olur bende adanaliyim bayramda gelicem alirim buyuk ihtimal...
atarsa sende bana özel mesajla atar mısın canım?
günaydın canlarrr
tam olarak olgunlaşamayan yumurtaların bğyüyüp oldunlaşmasında etkili olduğu yazıyor canımcım....Okudum tatlım ama pek bir şey anlamadım:26: Kısaca söyler misin bana tatlım?
Kizzzzzz bana soylesene sana da yazarım ben tatlım ama ismini hatırlamıyorum eczaneye gittiğimde bakarim
tam olarak olgunlaşamayan yumurtaların bğyüyüp oldunlaşmasında etkili olduğu yazıyor canımcım....
evet cnm hamile kalabilmem tek tesellim inşallah olacak hayırlısı diyelim.Güvenç bey ah çok seviyorum onu hamile kalırsam bende bir süre devam ederim ona.Kendine dikkat et ve de bebişe cnm Allaha emanet ol...
ne bileyim ben. Apitera mı canım?
bende içerken bi poşet içiyodum ama ben doktora sormadan içmiştim. sonra da bikaç kez içince korktum bıraktım... dedim ilaçla oyun olmaz, saçmalama ayşegül....vayyyyyy kullanmayaaa devam o zaman kız tedaviden 1 ay önce kullanmıştım yoksa ondan dolayı mı 4 tane yumurtam olmuştuBiliyorsun onuda yanlış kullanmışım sabah akşam 2 şer tane içeceğime ben bir poşet içmişim
Selam kızlar nabersinizz?
Selam kızlar nabersinizz?
Slm canım ben iyim işte ne olsun test gününü bekliyorum bu arada seni kaçıncı denemen olmuştu kaç günlük embriyon bide belirtin felan varmıydı hiç merk ediyorum bu benm 3 denemm ve ilk defa donmuş ve 5 gün emriyosu konuldu en son adet tarhm 22 hazran ve 23 ünde tedaviye başladık şuan 7 günün içindeyim inş rabbim nasip edr hayırlısyla senin de bebişin sağlıkla büyüsn kucagında sevmk nasip olsun inş
Canim optimumda bi eczane var orda görmüştüm hatta eczane deki adam (sanırım sahibi)eside kullanmıştı..ama ınan ki ismini hatırlamıyorum ama diğer eczanelerde de satiliyorsur,ben genelde fehiman veya tanbaydan alıyorum ilaçlarımı indirimde yaptırıyorum hatta.oralarada bakacam ben yazarım ben sana canim
İyiyiz güzelim seni sormalı??? Bak bu arada alaxandrite duod mu ne lazer var bak ben üç seans gittim hic bişey kalmadi..iki yildirda gitmiyorum özel bölgede biraz kaldı ama d edigim gibi seanslrim olmasına rağmen gidemiyorum.hic güzellik merkezleriyle uğraşma bence
Cok sevinirim inan ne zamandir ariyorum cunku cok sagol
Canım ben hep en son modellerle çalışıyorum zatenHerhalde en önce ben test etmişimdir hepsini...Benim kıllar maşallah inatçı
Güzellik merkezi dediğimde öyle yıkık dökük bi yer değil buarada merak etmeyin yaniAlexandreite geçen seneye kadar kullanıyodum şimdi yeni bir teknoloji var herkesçiklere onu öneririm benim inatçılar bile dize geliyosa işe yarıyodur
Ne güzel canım benimkide 3 denemem ikitane koydu doktor banda bende hiç bişey yok sadece bugun biraz belim agrıdı sol aygm feln okadar pazrtesi inş güzel haber almak nasip olur ben dinlemiyorum canm ama ytmıyorum çok yemeğimi hazırlıyorum kalıp yürüyorum evn içinde bi tek yemk ve temzlik yapmıyorum eşim yapıyor ilçlarımı kullanıyorum işte sabah akşam bide bant var hergün iğne var işte aldırcam cnm kabak çekirdeği peki tuzlumu? Yoksa tuzsuzmu yedin ? Benide duan da unutma cnım rabbim inş bu sefr nasip edr hayırlısıyla hepimize inşCanım bu benim 3. denememdi.donmuş 3. gün embriyosu konuldu 2 adet ve biri tuttu
Belirti diyebileceğim bi tek göğüs uçlarım inanılmaz koyulaştı ve büyüdü...7.8.9. günler feci adet sancısı çektim ve gerçekten adet günlerimdi buarada...9. günden itibaren idrar testi yaptım ama kızların kafasını şişirdim burda...sonucu görünce de bi türlü inanamadım tabi
Ben bu sefer de tutmadı diye yürüyüşlere gittim...Temizlik falan yaptım...Aman sen yapma hiçbirini...Buarada kabak çekirdeğinin mucizesine çok inanıyorum mutlaka ye sende
Gece yüzüstü uyumadım...Elektrik süpürgesini hep kocama taşıttım...Dolapta yüksekte bişey varsa yine kocamdan istedim...
Bol şans kalbimiz seninle ve diğer tarih bekleyen arkadaşlarımızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?