2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bir derdim var bölümündeki şeyleri okuyorum Allahım ne kadar ruh hastası var normalim diye gezen yarabbim.
Bunların içinde yaşıyoruz resmen! İçleri fesatlık ve kötülükten çürümüş Allah ıslah etsin utanmadan da yazıyolar buraya nefretlik düşüncelerini yaptıklarını. Allahım sen iyi ve güzel insanları bunlarla karşılaştırma. Amin.

Gercekten oylee.amin cnm rabbim iyi insanlarla karsilaştirsinn.

Gercekten oylee.amin cnm rabbim iyi insanlarla karsilaştirsinn.

Böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum diye klişe bir laf var ya bazen hak veriyorum. Çok kötü insan ve çok kötülük var. Ben hala şaşırıyorum bunlara ama bi gün şaşırmayacağız işte o zaman Allah bize acısın.

Canim kolonyayi pamuga dok hatta buzdolabina koy soguk olsun.kalcanin ustune koy ov azcik cok bastirmadan.dursun biraz.rahatlarsin

Konuya balıklama girdim ama tecrübe olarak söylüyorum bir şişeye su kaynatıb iğnenin etrafında gezdirin dağılıyo canınnız çok yanmıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın cnm birdaha söz ara vermicem ama inan çok iyi geldi
ayyyyy şimdi sende kim bilir nasıl heyecan vardır

Aynen kuzumm ya ben hsg kan tahlilleri fln yaptırdım normal çıktı hepsi çok şükür ama eşim azosperm olmus tedavi dolayısıyla ama Allahtan donmus spermler var

Maşallah maşallahhhh herşeyin yolunda olmasına sevindim fıstıkkk

Insallah birlikte başlarız tedaviye bebisimi evlilik yıl dönümünde öğrencem insallah çok inanıyorum buna

Son düzenleme:
Inşallah canım ya dediğin gibi olur.. Adet değilde gebelik belirtisidir... Kasığında hissettikçe moralim bozuluyor ;( engel olamıyorum

Hiç moralini bozma sonra boşuna moralini bozduğuna üzülürsün

Canim ilaci bozabilirsin o sekilde ben yapma derim...bozulursada agri yapmaz ama etkisi olmaz:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…