E bizde özledik ki hoş geldin sefalar getirdin tatlmm öyle verme aralar birlikte olalımiyi valla canim tedavi bekliyom sabırsızlıkla
Geldimmmm hadi sarilalım..:)))
Bir derdim var bölümündeki şeyleri okuyorum Allahım ne kadar ruh hastası var normalim diye gezen yarabbim.
Bunların içinde yaşıyoruz resmen! İçleri fesatlık ve kötülükten çürümüş Allah ıslah etsin utanmadan da yazıyolar buraya nefretlik düşüncelerini yaptıklarını. Allahım sen iyi ve güzel insanları bunlarla karşılaştırma. Amin.
Gercekten oylee.amin cnm rabbim iyi insanlarla karsilaştirsinn.
Canim kolonyayi pamuga dok hatta buzdolabina koy soguk olsun.kalcanin ustune koy ov azcik cok bastirmadan.dursun biraz.rahatlarsin
Sarılmazmıyım böyle tatlı sempatik anneye
canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn :) buradan da yazayım dedim :) seni çooooooooooookkkkkk özledikkkk :)
Haklısın cnm birdaha söz ara vermicem ama inan çok iyi geldi
ayyyyy şimdi sende kim bilir nasıl heyecan vardır
Aynen kuzumm ya ben hsg kan tahlilleri fln yaptırdım normal çıktı hepsi çok şükür ama eşim azosperm olmus tedavi dolayısıyla ama Allahtan donmus spermler var
Maşallah maşallahhhh herşeyin yolunda olmasına sevindim fıstıkkk
Insallah birlikte başlarız tedaviye bebisimi evlilik yıl dönümünde öğrencem insallahçok inanıyorum cuma
GerçektenmiAllahım inşallahhhhhhhhhhh pozit sonuç alırsın ne güzel denk gelmiş
Kuzumm ben varım
Kızlar pek sessiz bu ara buralar yaa:) ramazan sessizligi mi vurdu topiki de:)
Inşallah canım ya dediğin gibi olur.. Adet değilde gebelik belirtisidir... Kasığında hissettikçe moralim bozuluyor ;( engel olamıyorum
Konuya balıklama girdim ama tecrübe olarak söylüyorum bir şişeye su kaynatıb iğnenin etrafında gezdirin dağılıyo canınnız çok yanmıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah birlikte alırız pozitiflerimizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?