41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]tasruk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım bende katılabilirim :)
canım bugün 8. günmüş erken canım :) 10. günü bekle bence :)
Inşallah canım yazın beraber dogurucaz tüpcan la tüpnazSen nerdeydin kuzum:)
Gel gel sende gel
Bu sene vakit yok canim da önünüzdeki sene istiyo eşim tabi hamis olursam doğum yaza gelemeyiz kiAllahım tedavi başlamadan hamile kaldım da doğum düşünüyom
Havalar çok sıcakBir koşu git yaptır canım o zaman
Bende bende41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Amin inşallah bitanem sanada Hayırli cumalarhayırlı cumalar kızlar..
rabbbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hakliymissin tatlım..biraz kucultup tekrar denedim oldu gece:)))tesekkur ederim cokk iyi calismalar cicimbilmiyorum canım
olduu sanırsammmm kiiiiii
Inşallah canım yazın beraber dogurucaz tüpcan la tüpnaz
Havalar çok sıcakeylülde ongorusmeye gidicem belki ozaman başlarım
Bende bende
Amin inşallah bitanem sanada Hayırli cumalar
Gunaydin kizlarrr
Rabbim bu mubarek gunde filistinde yasayan müslüman kardeşlerimizin yardımcısı ol.
Televizyonu actım cogu kanalda israilin filistini karadan vurdugunu soyluyor.
Sen masum insanların yardimcisi oll.((
cnm bugun 7.gun daha..yarın yapim dıom ama ne bilim kızlar yapmıştı benım de cnım cekıo ama negtif olursa da perşembe kan tahlılı..zaman gecer mı bana bılmıommm
Ben destekliyorum yap canim
ne guzelllyarın bıde dıscıye gıdecm ama oruc tutacam bozulmaz tut dedı doktor ıgne yapmıcakmıs
keske gelebılssmmmm
manisadayım ben tatlımm
41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Inşallah canım yazın beraber dogurucaz tüpcan la tüpnaz
Havalar çok sıcakeylülde ongorusmeye gidicem belki ozaman başlarım
Bende bende
Amin inşallah bitanem sanada Hayırli cumalar
Allahimmmmm kimler gelmisssssssss hos gelmisssssskuzummmmm seni cok.ozledikkkkkkkk nasilsin bitanemmmm...bu kadar uzaklik yeter gayriii...daha yuz yuze buluscaktik yaw biz..yapsak ya bulusma olayini
hayırlı cumalar kızlar..
rabbbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Adet problemim yok kesintisiz okuyabilirim canım :)
Günaydın kızlar bugun 8 güne girdik bakalım geri sayım başladı inş olumlu sonuç almak nasip olsun hayırlısıyla bu mubarek cumanın hürmetine ettiğimz dualrımz kabul olsun inşEki Görüntüle 1192482 Eki Görüntüle 1192481
cnm bugun 7.gun daha..yarın yapim dıom ama ne bilim kızlar yapmıştı benım de cnım cekıo ama negtif olursa da perşembe kan tahlılı..zaman gecer mı bana bılmıommm
Hakliymissin tatlım..biraz kucultup tekrar denedim oldu gece:)))tesekkur ederim cokk iyi calismalar cicim
cancagızıımmmmm operasyonun çok şükür güzel geçmiş....cok sevındım canım benımmm...şimdi nasılsın canım agrı sızı yok demıı....bundan sonra tedavın sonu bebişli olacak ınsaallahhhh..bende yapıcam gıbı duruoo.. bakalım bugun iğne için gidince test alıyım daaa
Canımmmmmm Maşallah az kalmış tes gününe biraz geçmişi okudum 4 tanemi transfer oldu
amin canım :) hayırlı cumalar :)
Canim nasılsın,bekliyorsun bayadir nasıl geçiyor günlerin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?