2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ben de katılmak istiyorum ama saati bir an önce söylerseniz akşama doğru şehir dışına çıkacağım internetim olmayabilir:)

canım bende katılabilirim :)

canım bugün 8. günmüş erken canım :) 10. günü bekle bence :)

cnm bugun 7.gun daha..yarın yapim dıom ama ne bilim kızlar yapmıştı benım de cnım cekıo ama negtif olursa da perşembe kan tahlılı..zaman gecer mı bana bılmıommm

Sen nerdeydin kuzum:)

Gel gel sende gel

Bu sene vakit yok canim da önünüzdeki sene istiyo eşim tabi hamis olursam doğum yaza gelemeyiz ki Allahım tedavi başlamadan hamile kaldım da doğum düşünüyom
Inşallah canım yazın beraber dogurucaz tüpcan la tüpnaz
Bir koşu git yaptır canım o zaman
Havalar çok sıcakeylülde ongorusmeye gidicem belki ozaman başlarım
Bende bende
hayırlı cumalar kızlar..
rabbbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallah bitanem sanada Hayırli cumalar

Bende bende

Aman sıcak olsun biz burda klimayı açıp oturuyoz dışarı çıkmazsan sicagida hissetmiyon.insallah bi aksilik olmazsa adetimde baslarim tedaviye arı sutu içmeye başladım bugün.yumurtalarım için bide incir kuru yapacam ama şu bi marka var p..n onun kuru incirleri güzel ama dün marketlerde bulamadım.

Gunaydin kizlarrr

Rabbim bu mubarek gunde filistinde yasayan müslüman kardeşlerimizin yardımcısı ol.
Televizyonu actım cogu kanalda israilin filistini karadan vurdugunu soyluyor.
Sen masum insanların yardimcisi oll. ((

Amin canim...ınan tv acmiyorum şu lanet haberleri dinlememek için

Ben destekliyorum yap canim

cancagızıımmmmm operasyonun çok şükür güzel geçmiş....cok sevındım canım benımmm...şimdi nasılsın canım agrı sızı yok demıı....bundan sonra tedavın sonu bebişli olacak ınsaallahhhh..bende yapıcam gıbı duruoo.. bakalım bugun iğne için gidince test alıyım daaa

ne guzelll yarın bıde dıscıye gıdecm ama oruc tutacam bozulmaz tut dedı doktor ıgne yapmıcakmıs

keske gelebılssmmmm

Süper olur ya buluşma yapılsa ayy:)

manisadayım ben tatlımm

Gelirsek izmire sana da haber ederiz güzellik:) geçen yaz manisaya da gitmiştik:)

Ay kuzum bende isterim ama tatil memleketteyim bi orda bi burda ben eylülde tedavi öncesinde okumayı planlıyorum tatlm o sayılır mi şimdiden:)

Bende bende

Aynen canim birlikte dogurcaz ama siz ekimde başlıcaksiniz tedaviye ben eylül sizden önce dogurcam ki hehe

Allahimmmmm kimler gelmisssssssss hos gelmisssssskuzummmmm seni cok.ozledikkkkkkkknasilsin bitanemmmm...bu kadar uzaklik yeter gayriii...daha yuz yuze buluscaktik yaw biz..yapsak ya bulusma olayini

Kuzucummmmmmmm bende bende çok özledim vallaa
Kız gerçekten bi buluşma ayarlayalım çok güzel olur
Çok şükür cnm iyiyim asıl sen nasılsın senin transferin olmuş sanırım güzel haberlerini heyecanla bekliyorum fıstıkkkkkkkkkkkk

cnm bugun 7.gun daha..yarın yapim dıom ama ne bilim kızlar yapmıştı benım de cnım cekıo ama negtif olursa da perşembe kan tahlılı..zaman gecer mı bana bılmıommm

canım ne bilim daha erken gibi hemen çıkmazsa moralini bozmasın :) inşallah hemen çıkar ama :)

Hakliymissin tatlım..biraz kucultup tekrar denedim oldu gece:)))tesekkur ederim cokk iyi calismalar cicim

canım oyuncak bebk için mi? gerçek bebk için mi onlar :)
çoooooooooook şekerlerdi :)

Ağrı olmazmi var,özellikle omuzlarında kaburgalarımin altinda sancı gibi ağrılar çekiyorum birde kanamam oluyor ara ara normal herhalde..
Al al şöyle 5_6 tane hergün yap ne olacak ki:18::18::18:ben geçen 8. Günde yapmıştım testi..

Canim nasılsın,bekliyorsun bayadir nasıl geçiyor günlerin bakim

Çok şükür cnm iyiyim kafamı dinledim biraz
Günler fena geçmiyor biraz dengem bozuldu sahura kadar ayaktayım gözüme uyku girmiyor sabaha karşı uyuyorum öğlen gibi uyanıyorum sonra ev işiydi yemekti dergen günler hızla geçiyor ama ben şikeyetci değilim günler hızlı geçsinki ben tedaviye biran önce başlıyayım dimi ama
Sen nasılsın fıstık hangi aşamadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…