2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim bu virustan nasil kurtulacagimami yanim esimin bana dediklerinemi yanim cocugumuzun olmamasinami yanim cok zor durumdayim drum dedi ilerde kansere cevirebilirmis (((((

Tövbe yarabbi kusura bakma araya girdim ama neymiş ki bu virüs geçmiycek bişey mi? Vardır çaresi mutlaka araştırdın mı netten falan?

Canim bu virustan nasil kurtulacagimami yanim esimin bana dediklerinemi yanim cocugumuzun olmamasinami yanim cok zor durumdayim drum dedi ilerde kansere cevirebilirmis (((((

Sen önce bununla ilgilenen bir doktor bul kendi sağlığını düşün..
Diğer konular sonrada halledilir...
Virüsten kurtulmanın yollarını ara canım şu an her anlamda yıkılmış ve yorgunsun anlıyorum seni ama bir an evvel ayağa kalkman lazım...
Sonra bu adama gerçekten evlat vermek isteyip istemediğini sorgula kararını ver ona göre bir yol çiz kendine...
Muallakta kalacak şeyler yaşamıyorsun kesin kararlar almanı gerektiren bir aşamaya getirmiş hayat seni..
Yazarken bile zorlanıyorum ben sen bi de yaşıyorsun içindesin Rabbim doğru kararlar vermeni sağlasın hakkında en hayırlı olana yönlendirsin seni..Şu mübarek günlerde sana bunları reva görenide Allaha havale ediyorum..
Bugün kötü gün evet ama yarın daha iyi olduğunu hep birlikte yaşayıp görecez buna inan nolur..

Tövbe yarabbi kusura bakma araya girdim ama neymiş ki bu virüs geçmiycek bişey mi? Vardır çaresi mutlaka araştırdın mı netten falan?

Canim caresi yok bagisiklik sistemin cok gucluyse vucut kendiliginden atabiliyormus cinsel yolla bulasan bi virus HPV adi ...

SLM kızlarr
cumadan berı sonuç alan var mı?
yokhe test yaptı mı?

bnde bugun doktora gittim gecen ay reglınde gel başlayalım demıslerdı gidememiştim tatile gittik diye
bu ay reglıde gıttım benı muayene ettıler sonra eylül ayında sızı ararız suan yenı hastalara oncelık verıyoruz sız eskı hastasınız dediler

yokhe nin değeri 7.4 canım kimyasal büyük ihtimal..
eylüle kaldın demek:26::26::26:
başka bir yerde de düşünmüyorsan mecbur eylül bebişi yapcan canım

ohh tadını çıkar tatlımm vallaaa mutlaka görülmesi gereken yerler dönünce iiki gitmişim diyeceksinn:))arada 10 gün olmasıda süper olmuş

Anlatırım kuzum oraya gidince de sizde gezmiş gibi yaparım evet sabırsızlıkla bekliyorum

Oy kuzumm yerim seni hepimizi de anarmis iyiyiz çok şükür kuzum sen iyi ol:)

Kızlar değeri 7.4 çıkmış kimyasal gebelik büyük ihtimal...

Off insallah katlanır değeri ya canim benim umutla bekliyodum sonucu

Ama eski hastasın bekle kötü olmus ya sen ceptesın der gibi:) kız olsun eylülde birlikte başlarız ki

sağlıklı gebelik gibi durmuyor canım uzamadan sonlanması daha hayırlı..
az az artıp sonra düşmesi değerinin umutlandırır bitecekse şimdi biter inşallah..
öyle şeyler yaşıyoruz ki değerin düşmesi daha hayrımıza oluyor bazen..

Canim caresi yok bagisiklik sistemin cok gucluyse vucut kendiliginden atabiliyormus cinsel yolla bulasan bi virus HPV adi ...

Multivitaminler falan kullan o zaman bağışıklığı güçlendirici. Allah korusun şifa versin en önemli şey bu senin için şu anda. Smear da yaptırmak lazım sık sık. Baktım netten aşısı varmış ama taşıyanlara da faydası var mı onu bilemedim.

Dr dedi her uc ayda bi smear yaptirmamiz lazim cok korkuyorum ya rahimim alinsa ya cocuk sahibi hayatim boyunca hic olamasam ((( sabahtan beri agliyorum ((((

Hakkımızda herşeyin hayırlısı canim ya insallah sıkıntısız atlatır

Dr dedi her uc ayda bi smear yaptirmamiz lazim cok korkuyorum ya rahimim alinsa ya cocuk sahibi hayatim boyunca hic olamasam ((( sabahtan beri agliyorum ((((

Canim okurken çok çok sinir oldum ama su an senin ilk yapman gereken kendini iyi etmen sakin moralini bozma bağışıklık sistemine iyi gelen ne varsa kullan tatlm aklına kötü şeyler getirme nolur iyi düşün iyi bak kendine

canım yokye'ye çok üzüldüm Allahım yardım etsin

canım sağlığın önemli suanda :) hemen tedavi yollarını araştır allahım yardımcın olsun çok zor bir durum lütfen güçlü ol

yahu çizgi var koyulaşmasa da olur sonuçta çıkan 2.ci çizgi var sıkma canını bence hamişsin çarşamba herşey çıkacak nasılsa

oooo kimler gelmiş sen nasılsın şekerim
üzüldüm inşlh yükselme olasılığı vardır dicem ama hakkına hayırlısı olsun.....
aaa cnm neden öyle yapmışlar ki ne yapıcan kısmet eğer başka yer gitmiceksen bekel nasılsa topikte eylülü bekleyen çokk kişi var gel sende katıl

selam kızlr, gittim raporumu onaylattım kazasız belasız kan verdim 4 tüp kadar, ciğer filmi çektirdim ve anesteziden randevu aldım. kağıdın arkasına olası opu günü 25 temmuz öncesine randevu veriniz yazmışlar.... 25 temmuz muuuu dedim çünkü ben 18inde iğnelere başladım ama muhtemelen opum o gün olmayacak; sonrasında bayram girdiğinden anesteziye randevu almam sorun olur diye böyle yaptıklarını düşünmek istiyorum. benim inatçı yumurtalar 7-8 günde büyür mü ayol neyse bekleyip, yaşayıp görcez artık... yapcak bi şey yok

bu arada elam da ordaydı bi de bursalılar topiğinden ayşe.... ay nede güzel oldu, tanıştık sohbet ettiik....

Ne kadarlık evlisin? Yeni mi tespit edildi bayaadır var mı? Dur şimdi hemen en kötüsünü niye düşünelim tee rahim alınmasına kadar gittin o kadar kolay mı belki zarar vermeyecek. Tedaviye engel değilse çocuk sahibi olmanı da etkilemez.

9 yillik evliyim yeni tespit edildi drum kendine stres yapma sen suan cocuk tedavisine konsantre ol bu virus tedavi icin engel degil diyo bilmiyorum ya ben bu adamla ne yapcam bilmiyorum inkar ediyor hatta bana dediki belki sen cok eslilik yasiyosun ben kapali allahtan korkan bir insanim boyle bisey olecegimi bilsem bile yapmam kabul etmiyor ya oofff daha neler neler dedi ((((

Hadi yaaa

Editörüm civanım çok özledim seni beyaaa ne zamandır bana fırça atmıyon

Canım ne kadarlık evlisin?? Ne zaman tespit edildi bu virüs? Tedavisi yok mu? Kusura bakma ama eşin dağdan mı indi? diye uzar gider sorularım çünkü kocana sinirlendim bacım kusura bakma...Kocan da olsa elin adamı senin anan-baban sana bağırıp sövmüyo...

bunları sana söyleyen kocan mı????

ben melek gibi kadınım ayol fırça kiiimmmm ben kim
anlaşılan gebelik sürecinde değişik endişelere kapıldın yine gündeme getirmeden önce yerini yapıyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…