Hadi bakalimmm guzel haberlerle gel insallahhhhhh..rabbim yüzünü guldursun canim
Canim bu virustan nasil kurtulacagimami yanim esimin bana dediklerinemi yanim cocugumuzun olmamasinami yanim cok zor durumdayim drum dedi ilerde kansere cevirebilirmis(((((
Canim bu virustan nasil kurtulacagimami yanim esimin bana dediklerinemi yanim cocugumuzun olmamasinami yanim cok zor durumdayim drum dedi ilerde kansere cevirebilirmis(((((
Tövbe yarabbi kusura bakma araya girdim ama neymiş ki bu virüs geçmiycek bişey mi? Vardır çaresi mutlaka araştırdın mı netten falan?
SLM kızlarr
cumadan berı sonuç alan var mı?
yokhe test yaptı mı?
bnde bugun doktora gittim gecen ay reglınde gel başlayalım demıslerdı gidememiştim tatile gittik diye
bu ay reglıde gıttım benı muayene ettıler sonra eylül ayında sızı ararız suan yenı hastalara oncelık verıyoruz sız eskı hastasınız dediler
ohh tadını çıkar tatlımm vallaaa mutlaka görülmesi gereken yerler dönünce iiki gitmişim diyeceksinn:))arada 10 gün olmasıda süper olmuş
Ben geldimmm
Kizlarrr nasilsiniz bakalim ?
Umarim bol bol hamis haberimiz vardir
Minim senin opu oldumu canim merak ettim ?
Phala sen de karisttirmayi ihmal etmiosun dimi canim
Melindam izmir coook sicak evimi ozledim bile
Editorum canim sende iyisin insallah bu ay beklioruz bomba haberini :)
Bglk sende son drum neydi hatirlamiorum ama hersey yolundadur insallah
Parsen sen yine yokmusun ortaliklarda bakim
Yokhe cnm Rabbim insallah yuzunu guldursun bgn test gunu sanirim
Aysin senide merak ettim iyimisin canim ?
Ve tum topikdaslarim hepiniz iyisinizdir umarim Allah a emanet olun
Kızlar değeri 7.4 çıkmış kimyasal gebelik büyük ihtimal...
SLM kızlarr
yokhe test yaptı mı?
bnde bugun doktora gittim gecen ay reglınde gel başlayalım demıslerdı gidememiştim tatile gittik diye
bu ay reglıde gıttım benı muayene ettıler sonra eylül ayında sızı ararız suan yenı hastalara oncelık verıyoruz sız eskı hastasınız dediler
Anlatırım kuzum oraya gidince de sizde gezmiş gibi yaparımevet sabırsızlıkla bekliyorum
Oy kuzumm yerim seni hepimizi de anarmis iyiyiz çok şükür kuzum sen iyi ol:)
Off insallah katlanır değeri yacanim benim umutla bekliyodum sonucu
Ama eski hastasın bekle kötü olmus ya sen ceptesın der gibi:) kız olsun eylülde birlikte başlarız ki
Canim caresi yok bagisiklik sistemin cok gucluyse vucut kendiliginden atabiliyormus cinsel yolla bulasan bi virus HPV adi ...
Multivitaminler falan kullan o zaman bağışıklığı güçlendirici. Allah korusun şifa versin en önemli şey bu senin için şu anda. Smear da yaptırmak lazım sık sık. Baktım netten aşısı varmış ama taşıyanlara da faydası var mı onu bilemedim.
sağlıklı gebelik gibi durmuyor canım uzamadan sonlanması daha hayırlı..
az az artıp sonra düşmesi değerinin umutlandırır bitecekse şimdi biter inşallah..
öyle şeyler yaşıyoruz ki değerin düşmesi daha hayrımıza oluyor bazen..
Dr dedi her uc ayda bi smear yaptirmamiz lazim cok korkuyorum ya rahimim alinsa ya cocuk sahibi hayatim boyunca hic olamasam((( sabahtan beri agliyorum ((((
Canim caresi yok bagisiklik sistemin cok gucluyse vucut kendiliginden atabiliyormus cinsel yolla bulasan bi virus HPV adi ...
yahu çizgi var koyulaşmasa da olur sonuçta çıkan 2.ci çizgi var sıkma canını bence hamişsin çarşamba herşey çıkacak nasılsaKizlarrrrr cok moralim bozukkkk..benim hayalet cizgi yine hayalet hatta dun kinden bile acik..hic koyulasma olmadiiii...bebeklerim beni biraktilar mi da koyulasmadiii...daha idrar test yapmiycam carsamba direk kan vericem...cok uzgunum cok yne olmadi galibaaaa
oooo kimler gelmiş sen nasılsın şekerimBen geldimmm
Kizlarrr nasilsiniz bakalim ?
Umarim bol bol hamis haberimiz vardir
Minim senin opu oldumu canim merak ettim ?
Phala sen de karisttirmayi ihmal etmiosun dimi canim
Melindam izmir coook sicak evimi ozledim bile
Editorum canim sende iyisin insallah bu ay beklioruz bomba haberini :)
Bglk sende son drum neydi hatirlamiorum ama hersey yolundadur insallah
Parsen sen yine yokmusun ortaliklarda bakim
Yokhe cnm Rabbim insallah yuzunu guldursun bgn test gunu sanirim
Aysin senide merak ettim iyimisin canim ?
Ve tum topikdaslarim hepiniz iyisinizdir umarim Allah a emanet olun
üzüldüm inşlh yükselme olasılığı vardır dicem ama hakkına hayırlısı olsun.....Kızlar değeri 7.4 çıkmış kimyasal gebelik büyük ihtimal...
aaa cnm neden öyle yapmışlar ki ne yapıcan kısmet eğer başka yer gitmiceksen bekel nasılsa topikte eylülü bekleyen çokk kişi var gel sende katılSLM kızlarr
yokhe test yaptı mı?
Dr dedi her uc ayda bi smear yaptirmamiz lazim cok korkuyorum ya rahimim alinsa ya cocuk sahibi hayatim boyunca hic olamasam((( sabahtan beri agliyorum ((((
Ne kadarlık evlisin? Yeni mi tespit edildi bayaadır var mı? Dur şimdi hemen en kötüsünü niye düşünelim tee rahim alınmasına kadar gittin o kadar kolay mı belki zarar vermeyecek. Tedaviye engel değilse çocuk sahibi olmanı da etkilemez.
bunları sana söyleyen kocan mı????9 yillik evliyim yeni tespit edildi drum kendine stres yapma sen suan cocuk tedavisine konsantre ol bu virus tedavi icin engel degil diyo bilmiyorum ya ben bu adamla ne yapcam bilmiyorum inkar ediyor hatta bana dediki belki sen cok eslilik yasiyosun ben kapali allahtan korkan bir insanim boyle bisey olecegimi bilsem bile yapmam kabul etmiyor ya oofff daha neler neler dedi((((
Hadi yaaa
Editörüm civanım çok özledim seni beyaaa ne zamandır bana fırça atmıyon
Canım ne kadarlık evlisin?? Ne zaman tespit edildi bu virüs? Tedavisi yok mu? Kusura bakma ama eşin dağdan mı indi?diye uzar gider sorularım çünkü kocana sinirlendim bacım kusura bakma ...Kocan da olsa elin adamı senin anan-baban sana bağırıp sövmüyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?