Canim ben de 26 yasindayim ilk tup bebek denemem doktorum 2 tane transfer etti hayirlisi olsun doktorunla konus
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmişti
Çok teşekkür ederim iyiki varsınızKuzum beklemede misin? Canım benim inşallahh mutlu haberini alırız ne zaman nerde yaptırdın
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez..Hayirli olsun canim insallah bu sefer tutar sabirla bekleyecegiz mubarek gunlerde umarim hepimiz guzel haberleri aliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yap yarından tezi yok testlere başla bizde bekliyoruzzzzzzzzz
cnm ahyırlı olsun darısı bizleredeeeeeeeee
yarından sonra hep güz<el gelişmeler olur senin adına inşlhhhhh
bende merak ettim kız gözlerim seni aradı
Canim ben de 26 yasindayim ilk tup bebek denemem doktorum 2 tane transfer etti hayirlisi olsun doktorunla konus
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmişti
Çok teşekkür ederim iyiki varsınızKuzum beklemede misin? Canım benim inşallahh mutlu haberini alırız ne zaman nerde yaptırdın
Evet benim bugun 7.gunum hicbir hissim yok agrim yok sizim yok tuttu mu bilmiyorum 2tane transfer oldu ibsallah birinden biri tutar sancisi olanlarin cogu hamile kaldi bende suan bisey yok. Ozel hastaneyse doktorunla konus 2 transfer yaparlar
Evet benim bugun 7.gunum hicbir hissim yok agrim yok sizim yok tuttu mu bilmiyorum 2tane transfer oldu ibsallah birinden biri tutar sancisi olanlarin cogu hamile kaldi bende suan bisey yok. Ozel hastaneyse doktorunla konus 2 transfer yaparlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Hadi inşallahhhh yazarsın buraya bi kaç güne kadar kocaman Hamileyimmmmmmsen içini ferah tut olmuştur Allahın izniyle inan o belirtilerin çoğu psikolojik biliysn aşılama olsn diğer yedavilerde bende hepsini yaşardım derdim aha şimdi kesin hamileyim tüm belirtilerim var ama sonuç hüsrann takılmamak lazım ben inanıyorum bu ayların yüzü suyu hürmetine rabbim yüzümüzü güldürecek bende özelde yaptırcam aşılamalarıda özelde yaptım ama bu sefer merkez değiştircem inşallah bu uğurlu gelir bakalım sen nerde yaptın? ben gazi novafertil düşünüyorum
Hepimzin yüznü güldrsün inş :18:
İnş canım benm sende iyi sonuçlar alman nasip olsun inş çarşamba kadir gecsi en güzel günde alcaksın inş
İnş canım sağol biraz belim ağrıyor azck heycan var sanırım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Hadi inşallahhhh yazarsın buraya bi kaç güne kadar kocaman Hamileyimmmmmmsen içini ferah tut olmuştur Allahın izniyle inan o belirtilerin çoğu psikolojik biliysn aşılama olsn diğer yedavilerde bende hepsini yaşardım derdim aha şimdi kesin hamileyim tüm belirtilerim var ama sonuç hüsrann takılmamak lazım ben inanıyorum bu ayların yüzü suyu hürmetine rabbim yüzümüzü güldürecek bende özelde yaptırcam aşılamalarıda özelde yaptım ama bu sefer merkez değiştircem inşallah bu uğurlu gelir bakalım sen nerde yaptın? ben gazi novafertil düşünüyorum
Insallah canim. Ozel msj bolumu var mi bu platformda bilmiyorum ordan hastaneyi yazayim sana 35 yas alti 2 embriyo yasakmis doktoru ve hastanemi desifre etmeyeyim burdan.
Amin canm inş bekliyoruz sabır ve duaylaimş iyi olur:18:yokhe çokk heyecanlı inşallahhh öğleye kadar müjdeli haberi alırızzzzdualarımmm seninleee inan bizede umut olur mutlu haber almaya çok ihtiyacımız var
Yokhe çok merak ettim sonucun çıkmadı mı daha? Sıradaki gebe...:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnmmmmm tesekkyrler vakit ayirdin gene bana sevgilerrr cok. Peki tatliskom by sivi olayini senin ohss yi tranaferden sonrami bildiler pko varmiydi canimoooooo
Ben geldimmm
Kizlarrr nasilsiniz bakalim ?
Umarim bol bol hamis haberimiz vardir
Minim senin opu oldumu canim merak ettim ?
Phala sen de karisttirmayi ihmal etmiosun dimi canim
Melindam izmir coook sicak evimi ozledim bile
Editorum canim sende iyisin insallah bu ay beklioruz bomba haberini :)
Bglk sende son drum neydi hatirlamiorum ama hersey yolundadur insallah
Parsen sen yine yokmusun ortaliklarda bakim
Yokhe cnm Rabbim insallah yuzunu guldursun bgn test gunu sanirim
Aysin senide merak ettim iyimisin canim ?
Ve tum topikdaslarim hepiniz iyisinizdir umarim Allah a emanet olun
Amin canm inş bekliyoruz sabır ve duaylaimş iyi olur:18:
Yok canım en geç 12 de çıkar sanırım daha bekliyoruz inş iyi olur dua et bize bebişinle
Inşallah bitanem sonu bebisli olsun
Amin inşallah kuzum
Doğru diyosun bitanem neler neler ama bizde artıkböyle olcaz ki
Başka kızçeler mi
Vay vay vay
Blg kuzum saygilarbizi satmadin editim profum gözü başka yerlerde ustumuze kuma getirme yolunda :18::18::18::18:
Gülden ablacım bekleyiş sonuna geldim 9.50 hastaneye gidecz kanımı bercem be :18:bekleyişe geçecz 10 yol daha yaşlanıcam yani beklerken ve sonuç çıkınca eşim alcak ben yerimden bile kalkamaycam kaderimde varsa mutluluk bugun gülecz inş gülmek nasip olur dualarınıza ihtiyacım var hepimzden şimdiden allah razı olsun :18::18:
Kizlarrrrr cok moralim bozukkkk..benim hayalet cizgi yine hayalet hatta dun kinden bile acik..hic koyulasma olmadiiii...bebeklerim beni biraktilar mi da koyulasmadiii...daha idrar test yapmiycam carsamba direk kan vericem...cok uzgunum cok yne olmadi galibaaaa
Ben geldimmm
Kizlarrr nasilsiniz bakalim ?
Umarim bol bol hamis haberimiz vardir
Minim senin opu oldumu canim merak ettim ?
Phala sen de karisttirmayi ihmal etmiosun dimi canim
Melindam izmir coook sicak evimi ozledim bile
Editorum canim sende iyisin insallah bu ay beklioruz bomba haberini :)
Bglk sende son drum neydi hatirlamiorum ama hersey yolundadur insallah
Parsen sen yine yokmusun ortaliklarda bakim
Yokhe cnm Rabbim insallah yuzunu guldursun bgn test gunu sanirim
Aysin senide merak ettim iyimisin canim ?
Ve tum topikdaslarim hepiniz iyisinizdir umarim Allah a emanet olun
çok yalnız kalırsam bulurum bende yeni kızçeler
tatlım ne yaptın acaba sonucunu merak ediyorum
daha öncede yazdım ben burdan hatibulut arkadaşımız vardı ona anlattım...
senin ki gibi bir durum yaşadı..
bhcg ye neden 2 günde bir bakılıyorda hergün bakılmıyor diye bir soru sordum...
sebebş şu..
hcg denen değer hergün artmaz artsada kayda değer bir yükseliş olmaz..
bugün bakarsın 50 çıkar yarında bakarsın 52 çıkmıştır ama diğer gün yani 2 gün sonra bakılan değer tam 2 katına katlanmış 100 olmuştur...o sebeple 2 günde bir bakılır..idrardaki durumda bunun aynısı işte..
dün ve bugün ki testler yanıltabilir...dün ki testini yarın yapacağın testle kıyaslamalısın..
ahhh canım geldin demek...
tamamen ne zaman gelcen acaba...
bomba haber verecek potansiyele sahip görmüyorum kendimi..
mesela bu sabah ilk idrar testimi yapacaktım unutmuşum o kadar umutsuzum yani
Editorum moralim cok bozuk haftasonu esimle tartistik hic haketmedigim sozler sarfetti bana ne yapacagimi bilmiyorum ya((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?