2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim daha çıkmadı sonuç ya

Canim ben senin yerinde olsam gider öğleden sonra kan veririm ve hamile olduğumu görürdüm.çok fazla stres yaptin ben inaniyorum hamilesin canim yoksa silik çizgi çıkmazdı emin ol

Ikimiz arasinda gecti ((sen bana karilik yapamiyosun senden cocugum olsun dahi istemiyorum dedi ((

çok şaşırdım şu an böyle bir konu aklıma bile gelmezdi yazmasan...
karılıktan anladığı ne acaba ne bekliyorda senden göremiyor...
sen koca olarak memnunmusun bakalım hiç onu sorguluyormu düşünüyor mu..
bu konuşma bir olayın sonunda söylenmiş gibi yani bişi olmuş kızgınlıkla söylenmiş gibi duruyor..
sordun mu ne istiyorsunda yapmıyorum diye?

Aslinda cuma gunu kadin doktoruma gittim ve bana dediki esinden sana virus gecmis ve ben bunu esime anlattim esim kabullenmedi onun uzerine tartistik ((

Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir yazamadım buralara :26: Bu süre içinde çok şey oldu kayınvalidem ve kayınpederim boşandılar sürekli ordaydık ve uzak kaldım burdan.
Ağustosun başında adet olucam ve 4. tedavi için kolları sıvıycam inşallah Son iki tedavide kimyasal gebelikte sonuçlandı ve histeroskopi yapıldı Polip varmış onlar alındı bu yüzden çok umutluyum bu kez inşallah yüzüm güler.. Rüyalarımda görmeye başladım bile

Aslinda cuma gunu kadin doktoruma gittim ve bana dediki esinden sana virus gecmis ve ben bunu esime anlattim esim kabullenmedi onun uzerine tartistik ((

Durumu anladım...
Yalnız kullandığı cümle bunun üzerine çok yanlış anlaşılmaya müsait..
Sen virüs bulaştırmış olabilirsin diyorsun o sen bana karılık yapamıyorsun diyor..
Ne anlayayım ben şimdi bundan yazasım gelmiyor aklını karıştırmak istemiyorum hassas bir konu...
Başka birinden kapıp sana bulaştırdığı bir virüs cinsi ise kabullenmeme gibi bir durumu olamaz kusura bakmasın bir de üste çıkmak için seni suçluyor

bir vukuat daha yılların evliliği son buldu demek hay Allahım ya
senin adına sevindim canım burda olmadığın süreyi iyi değerlendirmişsin polip gitmiş histeroskopi olman çok önemli sonrasında tedaviye başlaman şansını artırıyor zaten..

Evet canim cok eslilikle bulasan bi virus bana teselli verecegine bi suru hakaret etti ((((piskolojim alt ust olmus cok yorgunum cok ((

Evet canim cok eslilikle bulasan bi virus bana teselli verecegine bi suru hakaret etti ((((piskolojim alt ust olmus cok yorgunum cok ((

Çok üzüldüm...
Allah ıslah etsin eşini...
Ne yani sen karılık yapamıyorsun o da başkalarınamı gidiyor..
Sende kendini suçlu hissedip tamam diyeceksin yani..
Sakın o dedi diye gerçekten karılık yapamıyorum hissine kapılma..
Tipik iş çeviren birinin davranışı kullandığı cümleler...
Adam olsa alırdı seni karşısına varsa derdi söylerdi sende ona göre davranırdın ama sorun sende değil ki onun zihniyetinde
Bundan sonra nasıl davranacağın hakkında uzaktan ahkam kesmek kolay olayı yaşayan içinde olan sensin Rabbim sabır ve dayanma gücü versin arkadaşım..
Durumu inkar edip seni sindirmeye çalışıyor sende diyeceksin ki adam ne yapsın ben kadın olup onu mutlu edemedim mutluluğu dışarda arıyor diyeceksin ve ses etmeyeceksin
Tekrarlıyorum bu saçmalığın senin kadınlığınla bir ilgisi yok sakın kendini eksik hissetme lütfen...
Sen ne yapmayı düşünüyorsun aklında birşey var mı?

Son düzenleme:

Evet cnm hemde çok acı bi şekilde son buldu ihanete Bu iş yaşa başa bakmıomuş demek ki..
Ben Mayıs sonu histeroskopi oldum ramazan dolayısıyla erteledim, çok dua ediyorum hepimiz için bu mübarek günler hürmetine..

Töbeeee..Noluyor koca koca insanlara
Bunca yıllık evliliğin son bulduğu konuya bak..
İnsan çoluğundan çocuğundan utanır
Histeroskopide olan şu canım bir tarla var verimsiz ...
Toprağını havalandırır işlersen o da sana ürün verir..
İşte histeroskopi böyle bişi

Ne yapacagimi bilmiyorum canim daha dogrusu yapacak cesareti kendimde bulamiyorum aglamaktan baska bisey yapamiyorum suan ((((

Ne yapacagimi bilmiyorum canim daha dogrusu yapacak cesareti kendimde bulamiyorum aglamaktan baska bisey yapamiyorum suan ((((

hemen karar verme zaten çok taze yaşananlar..
senden tek isteğim sakın ama sakın kendinde suç arama o dedi diye..
seninle ilgisi yok onun doyumsuzluğuyla ilgili bir durum bu..
şikayet ettiği bir konu olsa zaten seninle paylaşırdı bugüne kadar..
canı öyle istemiş demekki..
sinirlerim zıpladı...

Canim bu virustan nasil kurtulacagimami yanim esimin bana dediklerinemi yanim cocugumuzun olmamasinami yanim cok zor durumdayim drum dedi ilerde kansere cevirebilirmis (((((

Canım benim herkesleri de anmış :) iyiyim ben çok şükür evde bazen dinlenip bazen çalışıyorum. İnşallah sen de iyisindir. Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…