2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım eşine diyecek birsey bulamıyorum pes doğrusu sinirli iken ve kendini kurtarmak için bile bunları insan karısına söylemez

yokhe nin değeri 7.4 canım kimyasal büyük ihtimal..
eylüle kaldın demek:26::26::26:
başka bir yerde de düşünmüyorsan mecbur eylül bebişi yapcan canım

hadi yaaaa çok üzüldüm yaa..
tüh..ben umutluydum ondan canım yaa..
kuzucum raporsuz suan yaptıramam ımkanım yok bursa da da sadece fakülte hastanesınde rapor gecerlı olduğu ıcın mecbur beklıcez.
bi prof. geldı zaten oraya tam ters bı adam

ınsallah canım ya bıde eylül de ararız dedıler gel demedıler arıcam ama kı taaa eylülün basında
eğer gene bı sorun çıkarsınlar sıkayet edıcem onları

kuzucum raporlu bursa da başka yer yok mecbur beklıcem herseyde bı hayır vardır tabı haklısın esıme de gun dogdu zaten yazın sonu olsun diyordu eylül de kalabalık olcaz desene..

evett kuzucumm senı görmek guzeldı çay ve poğça için de teşekkür ederım sanırım soylemeyı unuttum ordaaa

Ay ay hadi yarılamissın yolu:) ama ama kıskandım bak buluşmalar fln hastanede bende istiyom benle de buluşun
Kız geçen hastaneye gidince yakan sendin dimi yok mu bugün vukuat

Kız sen başla ağustos sonundan aramaya garantiye al işini tatlmm:)

Ay ay hadi yarılamissın yolu:) ama ama kıskandım bak buluşmalar fln hastanede bende istiyom benle de buluşun
Kız geçen hastaneye gidince yakan sendin dimi yok mu bugün vukuat
yok annem hiç vukaatsız gitttiiiiiimmmmm gellldiiiimmmmm

canım eşine diyecek birsey bulamıyorum pes doğrusu sinirli iken ve kendini kurtarmak için bile bunları insan karısına söylemez

Canim yillardir bu adamdan cektigimi bir ben allah biliyor sirf ailem uzulmesin diye katlaniyorum ona ama bu olaydan sonra dayanacak gucum kalmadi (( benim kaynim bir ara 5 6 ay kadar yanimizda kaldi ve bana dediki sen tasmisin boyle bir adamla yasiyosun benim abim olmasina ragmen ben katlanamiyorum suan evli kendisi ve abisiyle hic bir sekilde gorusmek istemiyor...

afiyet olsun tatlım....

bugun hastanede bı kadınla tanıştım.
eşi tup bebek tutmazsa eğer baskasınla evlenırım demıs kadın ağlıyordu nasıl uzuldum anlatamam...
sorun sende senın yüzünden olmuyor demiş.
ben şok oldum..benım esım dese hiç durma şimdi boşa benı derdım dedım ıcımden kadına bısey dıyemedım rabbım ınsallah onun yuzunu guldursun

evet gerçekten böyle kocaları anlamak çok zor.... ben evlenmeden demiştim evlendikten sonra böyle olunca yine dedim.... "ne demeye getiriyosun sorun bende olsa hemen mi boşıycan bu mu diyosun" dedi eşim ve bi güzel susturdu beni....

Kız sen başla ağustos sonundan aramaya garantiye al işini tatlmm:)

eylül bası baslarım aramaya canım cnku reglım 16 sında falan gelıcek yaa..ancaaa
canım sıkıldı ama sonra da dusununce bosver dedım kendı kendımeeee..bayramda falan tatıle gitcez gene yazlığa yanıı denıze fln girerim rahat rahat

aynen tatlım hiç takılma bak ben şimdi düşünüyorum çünkü benim opu bayramda olmalı normalde.... şu ilaçları bi alıyım da ben; kaç gün kullancam en azından çıkar ortaya.... bayramda gürkan hocayı bulcam mı acaba diyorum içimden yani.... sonra daaaaa aaammmmmaaaaaannnnn diyorum onu düşün bunu düşün, değiştirebiliyon mu yok değiştiremiyon, dert etme o zaman yaşa ve gör diyom....

Geldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok annem hiç vukaatsız gitttiiiiiimmmmm gellldiiiimmmmm

Oy çok şükür

Kız bende tam günlerimde olursan 16eylül benimde adetım kız ayni gün başlayabiliriz tedaviye

Kuzumm Allahım bebisini sana bagislasın insallah iyi bak kendine dua et iyi ol dualarımda olacksın kuzumm

esının destek olması ne güzel canım.
zaten oyle olmalı kı...
bugun sen esını bırakıp sırf çocuk ıcın baskasınla evlenırsen o çocuktan yuzun güler mı hiç.arkanda yaslı eskı es bırakırsan ıkı yakan bır araya gelır mı...
ama maleseff düşünemiyorlar..

amayaa şımardı tatilden sonra çıkan can simidim ufaldı, mutluyum bende kendimle....

ne guzell gıtmesı o sımıdınn bende gıtmıyor aksıne büyüyorr

rabbım sana bağışlasın evladını canım benımmmmmmmmmm..
umarımm bebişin senı bırakmaz büyürrrrrrrrrrrr annesı

hadı bee ınsallah aynı anda tedavı goruruz canım bi kaç gün değişse de sorun olmaz..

Insallah kuzum insallah

canım arkadaşlarım, bende bu sürecin en zor günlerini sizlerle atlattım, bi kısmınız beni tanımaz bi kısmınız hatırlar belki, 20 yaşından beri kadın hastalıkları bölümünden çıkamayan kistlerle boğuşup kötü huylu kitleleri defeden sonrada tüp bebeğe kadar senelerce bebek hasreti çekende benim... ısrarla normal doğum istememe rağmen kan pıhtılaşma sorunumdan dolayı hayati risk taşıdığımı ve olamayacağını söyledi doktorum, vardır bunda da bir hayır dedim. Evet varmış :))) dün doktorum bana 30.09.2014 de sezeryan olacağımı söyledi , en güzelide o gün bizim evlilik yıldönümümüz yani sezeryan olmam bize en güzel yıldönümü hediyesi olarak geri dönecek Benim için geri sayım başladı darısı hepinizin başına, şimdi de dualarımdasınız doğum masasındada dualarımda olacaksınız sizleri çok seviyorum bana burda desteklerini esirgemeyen biricik arkadaşlarım... SON 71 GÜN

ben melek gibi kadınım ayol fırça kiiimmmm ben kim
anlaşılan gebelik sürecinde değişik endişelere kapıldın yine gündeme getirmeden önce yerini yapıyosun dimi

Bak beni nasıl tanıyon yaaa yok ama tatlım hafif mide bulantılarımdan dolayı bir endişem yok şimdilik
Sevgili doktorum endişelerim olduğunu anlayınca istediğin zaman gel gör bebeğini dedi
6. haftada bana dedi ki:''8. haftaya da bakalım endişelerimizi ekarte edelim bakalım kalp atışı devam ediyo mu?'' dedi.
8. hafta kontrole gitiiğimde benim kalp atışım boğazımda atıyodu doktora söyleyince : ''aaa niye kiii?'' demez mi? ben de:''Sen bana böyle yaparsan ben daha çok endişeleniyorum bana garanti ver'' dedim
İyi etmiş miyim?
Buarada bugün Ortaköy'e gittim bir kozmetik alışverişi yaptım kiii kocam ekstreyi görmeden kaçmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…