9 yillik evliyim yeni tespit edildi drum kendine stres yapma sen suan cocuk tedavisine konsantre ol bu virus tedavi icin engel degil diyo bilmiyorum ya ben bu adamla ne yapcam bilmiyorum inkar ediyor hatta bana dediki belki sen cok eslilik yasiyosun ben kapali allahtan korkan bir insanim boyle bisey olecegimi bilsem bile yapmam kabul etmiyor ya oofff daha neler neler dedi((((
yokhe nin değeri 7.4 canım kimyasal büyük ihtimal..
eylüle kaldın demek:26::26::26:
başka bir yerde de düşünmüyorsan mecbur eylül bebişi yapcan canım
Anlatırım kuzum oraya gidince de sizde gezmiş gibi yaparımevet sabırsızlıkla bekliyorum
Oy kuzumm yerim seni hepimizi de anarmis iyiyiz çok şükür kuzum sen iyi ol:)
Off insallah katlanır değeri yacanim benim umutla bekliyodum sonucu
Ama eski hastasın bekle kötü olmus ya sen ceptesın der gibi:) kız olsun eylülde birlikte başlarız ki
yahu çizgi var koyulaşmasa da olur sonuçta çıkan 2.ci çizgi var sıkma canını bence hamişsin çarşamba herşey çıkacak nasılsa
oooo kimler gelmiş sen nasılsın şekerim
üzüldüm inşlh yükselme olasılığı vardır dicem ama hakkına hayırlısı olsun.....
aaa cnm neden öyle yapmışlar ki ne yapıcan kısmet eğer başka yer gitmiceksen bekel nasılsa topikte eylülü bekleyen çokk kişi var gel sende katıl
selam kızlr, gittim raporumu onaylattım kazasız belasızkan verdim 4 tüp kadar, ciğer filmi çektirdim ve anesteziden randevu aldım. kağıdın arkasına olası opu günü 25 temmuz öncesine randevu veriniz yazmışlar.... 25 temmuz muuuu dedim çünkü ben 18inde iğnelere başladım ama muhtemelen opum o gün olmayacak; sonrasında bayram girdiğinden anesteziye randevu almam sorun olur diye böyle yaptıklarını düşünmek istiyorum. benim inatçı yumurtalar 7-8 günde büyür mü ayol neyse bekleyip, yaşayıp görcez artık... yapcak bi şey yok
bu arada elam da ordaydı bi de bursalılar topiğinden ayşe.... ay nede güzel oldu, tanıştık sohbet ettiik....
selam kızlr, gittim raporumu onaylattım kazasız belasızkan verdim 4 tüp kadar, ciğer filmi çektirdim ve anesteziden randevu aldım. kağıdın arkasına olası opu günü 25 temmuz öncesine randevu veriniz yazmışlar.... 25 temmuz muuuu dedim çünkü ben 18inde iğnelere başladım ama muhtemelen opum o gün olmayacak; sonrasında bayram girdiğinden anesteziye randevu almam sorun olur diye böyle yaptıklarını düşünmek istiyorum. benim inatçı yumurtalar 7-8 günde büyür mü ayol neyse bekleyip, yaşayıp görcez artık... yapcak bi şey yok
bu arada elam da ordaydı bi de bursalılar topiğinden ayşe.... ay nede güzel oldu, tanıştık sohbet ettiik....
hadi yaaaa çok üzüldüm yaa..
tüh..ben umutluydum ondan canım yaa..
kuzucum raporsuz suan yaptıramam ımkanım yok bursa da da sadece fakülte hastanesınde rapor gecerlı olduğu ıcın mecbur beklıcez.
bi prof. geldı zaten oraya tam ters bı adam
ınsallah canım ya bıde eylül de ararız dedıler gel demedılerarıcam ama kı taaa eylülün basında
eğer gene bı sorun çıkarsınlar sıkayet edıcem onları
kuzucum raporlu bursa da başka yer yok mecbur beklıcem herseyde bı hayır vardır tabı haklısın esıme de gun dogdu zaten yazın sonu olsun diyordu eylül de kalabalık olcaz desene..
evett kuzucumm senı görmek guzeldıçay ve poğça için de teşekkür ederım sanırım soylemeyı unuttum ordaaa
yok annem hiç vukaatsız gitttiiiiiimmmmm gellldiiiimmmmmAy ay hadi yarılamissın yolu:) ama ama kıskandım bak buluşmalar fln hastanede bende istiyom benle de buluşun
Kız geçen hastaneye gidince yakan sendin dimi yok mu bugün vukuat
canım eşine diyecek birsey bulamıyorumpes doğrusu sinirli iken ve kendini kurtarmak için bile bunları insan karısına söylemez
afiyet olsun tatlım....hadi yaaaa çok üzüldüm yaa..
tüh..ben umutluydum ondan canım yaa..
kuzucum raporsuz suan yaptıramam ımkanım yok bursa da da sadece fakülte hastanesınde rapor gecerlı olduğu ıcın mecbur beklıcez.
bi prof. geldı zaten oraya tam ters bı adam
ınsallah canım ya bıde eylül de ararız dedıler gel demedılerarıcam ama kı taaa eylülün basında
eğer gene bı sorun çıkarsınlar sıkayet edıcem onları
kuzucum raporlu bursa da başka yer yok mecbur beklıcem herseyde bı hayır vardır tabı haklısın esıme de gun dogdu zaten yazın sonu olsun diyordu eylül de kalabalık olcaz desene..
evett kuzucumm senı görmek guzeldıçay ve poğça için de teşekkür ederım sanırım soylemeyı unuttum ordaaa
afiyet olsun tatlım....
evet gerçekten böyle kocaları anlamak çok zor.... ben evlenmeden demiştim evlendikten sonra böyle olunca yine dedim.... "ne demeye getiriyosun sorun bende olsa hemen mi boşıycan bu mu diyosun" dedi eşim ve bi güzel susturdu beni....bugun hastanede bı kadınla tanıştım.
eşi tup bebek tutmazsa eğer baskasınla evlenırım demıs kadın ağlıyordu nasıl uzuldum anlatamam...
sorun sende senın yüzünden olmuyor demiş.
ben şok oldum..benım esım dese hiç durma şimdi boşa benı derdım dedım ıcımden kadına bısey dıyemedım rabbım ınsallah onun yuzunu guldursun
çıtır yaamaşallah fiziğin ne güsel kızz
Kız sen başla ağustos sonundan aramaya garantiye al işini tatlmm:)
aynen tatlım hiç takılma bak ben şimdi düşünüyorum çünkü benim opu bayramda olmalı normalde.... şu ilaçları bi alıyım da ben; kaç gün kullancam en azından çıkar ortaya.... bayramda gürkan hocayı bulcam mı acaba diyorum içimden yani.... sonra daaaaa aaammmmmaaaaaannnnn diyorum onu düşün bunu düşün, değiştirebiliyon mu yok değiştiremiyon, dert etme o zaman yaşa ve gör diyom....eylül bası baslarım aramaya canım cnku reglım 16 sında falan gelıcek yaa..ancaaa
canım sıkıldı ama sonra da dusununce bosver dedım kendı kendımeeee..bayramda falan tatıle gitcez gene yazlığa yanıı denıze fln girerim rahat rahat
yok annem hiç vukaatsız gitttiiiiiimmmmm gellldiiiimmmmm
eylül bası baslarım aramaya canım cnku reglım 16 sında falan gelıcek yaa..ancaaa
canım sıkıldı ama sonra da dusununce bosver dedım kendı kendımeeee..bayramda falan tatıle gitcez gene yazlığa yanıı denıze fln girerim rahat rahat
Geldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet gerçekten böyle kocaları anlamak çok zor.... ben evlenmeden demiştim evlendikten sonra böyle olunca yine dedim.... "ne demeye getiriyosun sorun bende olsa hemen mi boşıycan bu mu diyosun" dedi eşim ve bi güzel susturdu beni....
amayaa şımardı tatilden sonra çıkan can simidim ufaldı, mutluyum bende kendimle....
Geldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
Oy çok şükür
Kız bende tam günlerimde olursan 16eylül benimde adetım kız ayni gün başlayabiliriz tedaviye
Kuzumm Allahım bebisini sana bagislasın insallah iyi bak kendine dua et iyi ol dualarımda olacksın kuzumm
rabbım sana bağışlasın evladını canım benımmmmmmmmmm..
umarımm bebişin senı bırakmaz büyürrrrrrrrrrrr annesı
hadı beeınsallah aynı anda tedavı goruruz canım bi kaç gün değişse de sorun olmaz..
ben melek gibi kadınım ayol fırça kiiimmmm ben kim
anlaşılan gebelik sürecinde değişik endişelere kapıldın yine gündeme getirmeden önce yerini yapıyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?