2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

9 senelik karısına böyle der mi insan ama suçluluk psikolojisiyle ne dediğinin farkında değil sanırım. Önce suçu sana yıkmak sonra da öfkelenmek. Bu konu dışında da geçinilmeyecek bir adamsa senin epey düşünmen lazım kimsenin etkisinde kalmadan canım. Allahım hayırlısıyla analı babalı büyütebileceğin çocuk nasip etsin. Önce sen ve sağlığın, sonra evliliğin, sonra çocuk. Yine de en iyisini sen bilirsin.

Canım benzer durumu yaşadığım için seni çok merak ettim çok da dua ettim. Seni bilmem ama ben şu anki durumuna çok şükür dedim direkt kürtajdan falan bahsetmişti doktorun sanırım şimdi neyse ki kalbi atıyor Allah sizi korusun inşallah daha iyi olur. Bolca dinlen çok su iç iyi beslen bana doktorun tavsiyeleri bunlardı. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

sen ne yaşadın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yurtdisindayim biliyosun yararlanabilecegim cok imkanim var ama bunu yapacak gucu ve cesareti kendimde gormuyorum ((( yoksa bi polise tlfon acmama bakar hersey ......

Canim kimsenin yuvası yıkıldım istemem ama böyle bi insanla nekadar daha beraber olabilirsin ki????
Ben inanmadığım buseyi yazmak istemiyorum konuş özür dilesin affet diyemem aldatma apayribisey sonuçta..ama sen kendinin değerli olduğunu unutma herşeyden önce senin psikolojinin ve sağlığın çok önemli güzelim..ne yapmaya karar versin insallah hakkında hayirli olur.oyle ağlıyorum ediyorum kes yani ne diye ağlayacan kurban ederim vallahi ona gozyasimi..şimdi güçlü olma zamani

sen ne yaşadın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaklaşık 2 hafta önce kanama yaşadım çok yoğundu bi kaç saat sürdü doktora gittim bu ciddi bi uyarı düşebilir dedi işe gitme yorulma kalkma iyi beslen vs iğne verdi her gün oluyorum hala. Hala kese etrafında kanama var ve kahverengi bişeyler geliyor ama yapacak hiçbi şey yok beklemekten başka.

Kuzummm maşallah ya ne de güzel denk gelmis tatlmm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin insallah darısı başımıza duaların için Allah razı olsun kat kat karşılığı gelsin sana insallah tatlmm

iyi demişin doktor dediğin garantili konuşmalı mümkünse garanti belgesi bile vermeli
kozmetik alışverişi gebelik sürecinde iyi gelir zaten aşermişsin sen kocan bişi diyemez
benim kocam bu konuda çok şanslı ben makyaj pek yapamam föndoten bir kez kullandım o kullandığımda da alerjim olduğunu gördük
şişti yüzüm gözüm çok feciydi...cildime yağlı bişi süremem asla..en fazla toz olan pudra kullanıyorum..

oyyyy kuzummmm o büyük gün yaklaştı demek Rabbim yardımcın olsun bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle Ne güzel bir hediye olacak sizin için. Unutma canım bizleri de dualarında Rabbim bizleri de annelik mertebesine eriştirsin inşallah hayırlısıyla

inşallah canım benim burda hep beraber ağladık güldük ben hep dua ediyorum hepinize rabbim inşallah tez vakitte sizede nasip eder hem korku hem heyecan hem sevinç karmakarışık duygular içindeyim

son 71 gün demek gün saymalar başlasın o zaman
zaman ne çabuk geçiyor hamilelik haberini aldığım günü hatırlıyorum

Canim dogum gunun kutlu olsunnn...yeni yaşıni bebek haberiyle doldurmani ve bebeginle saglikli hayirli bir omur gecirmeni dilerimmmm....nice nice yillaraa
Tesekkur ederim balimmm rabbim hepimize kismet etsin insallahhhh..onceligimiz sensinn insallah guzel sonuclar alırsın hayirlisiylaa...

ana olabilir vallaaaaa bakmadım, eve yeni girdim, yarın akşama misafirlerim olcak azcık alış veriş yaptım... şimdi çok gebiş var, menümü saymıyım

o menüyü yap kk da ki ramazan özel yarışmasına katıl yavrucuumm..
geçen yıl ben bu kategoriye katılmıştım..

Teşekkür ederimmm canim..insallahh rabbbim hepimizim gonlunun muradini versin

bugun percenigenin dogum gunu ama benimde cumartesiydi cok sagol cnm benimm :) optumm

canlar iyiki doğmuşsunuz (ensucum seninki geç oldu ama affet artık :) nice mutlu yıllara kızlar :) ben sizin için birer dilek tuttum (bu arada ikinize de aynı şeyi diledim ) bunu okurken tuttuğunuz dilek en yakın zamanda gerçekleşsin inşallah :)

canım büyümüş kuzu :) çok sevindim :) inşallah önce göbüşünde sonra kucağında seversin annesi sağlıkla :)

canım maşallah :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah :)

kızlaar ben döndüümm :))
1 başarısız aşılama geçirdim İST.tÜP BEBEK aRET kAMAR/sUZAN HANIM'DA ve geldiim...

KAFUNDER nerdesin canımmm güzel şeyler duydum gördümm , çokk mutlu oldum çokkk :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…