9 yillik evliyim yeni tespit edildi drum kendine stres yapma sen suan cocuk tedavisine konsantre ol bu virus tedavi icin engel degil diyo bilmiyorum ya ben bu adamla ne yapcam bilmiyorum inkar ediyor hatta bana dediki belki sen cok eslilik yasiyosun ben kapali allahtan korkan bir insanim boyle bisey olecegimi bilsem bile yapmam kabul etmiyor ya oofff daha neler neler dedi((((
Geldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benzer durumu yaşadığım için seni çok merak ettim çok da dua ettim. Seni bilmem ama ben şu anki durumuna çok şükür dedim direkt kürtajdan falan bahsetmişti doktorun sanırım şimdi neyse ki kalbi atıyor Allah sizi korusun inşallah daha iyi olur. Bolca dinlen çok su iç iyi beslen bana doktorun tavsiyeleri bunlardı. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Canim yurtdisindayim biliyosun yararlanabilecegim cok imkanim var ama bunu yapacak gucu ve cesareti kendimde gormuyorum((( yoksa bi polise tlfon acmama bakar hersey ......
sen ne yaşadın
canım arkadaşlarım, bende bu sürecin en zor günlerini sizlerle atlattım, bi kısmınız beni tanımaz bi kısmınız hatırlar belki, 20 yaşından beri kadın hastalıkları bölümünden çıkamayan kistlerle boğuşup kötü huylu kitleleri defeden sonrada tüp bebeğe kadar senelerce bebek hasreti çekende benim... ısrarla normal doğum istememe rağmen kan pıhtılaşma sorunumdan dolayı hayati risk taşıdığımı ve olamayacağını söyledi doktorum, vardır bunda da bir hayır dedim. Evet varmış :))) dün doktorum bana 30.09.2014 de sezeryan olacağımı söyledi , en güzelide o gün bizim evlilik yıldönümümüz yani sezeryan olmam bize en güzel yıldönümü hediyesi olarak geri dönecekBenim için geri sayım başladı darısı hepinizin başına, şimdi de dualarımdasınız doğum masasındada dualarımda olacaksınız sizleri çok seviyorum bana burda desteklerini esirgemeyen biricik arkadaşlarım... SON 71 GÜN
Bak beni nasıl tanıyon yaaayok ama tatlım hafif mide bulantılarımdan dolayı bir endişem yok şimdilik
Sevgili doktorum endişelerim olduğunu anlayınca istediğin zaman gel gör bebeğini dedi
6. haftada bana dedi ki:''8. haftaya da bakalım endişelerimizi ekarte edelim bakalım kalp atışı devam ediyo mu?'' dedi.
8. hafta kontrole gitiiğimde benim kalp atışım boğazımda atıyodu doktora söyleyince : ''aaa niye kiii?'' demez mi? ben de:''Sen bana böyle yaparsan ben daha çok endişeleniyorum bana garanti ver'' dedim
İyi etmiş miyim?
Buarada bugün Ortaköy'e gittim bir kozmetik alışverişi yaptım kiii kocam ekstreyi görmeden kaçmam lazım
canım arkadaşlarım, bende bu sürecin en zor günlerini sizlerle atlattım, bi kısmınız beni tanımaz bi kısmınız hatırlar belki, 20 yaşından beri kadın hastalıkları bölümünden çıkamayan kistlerle boğuşup kötü huylu kitleleri defeden sonrada tüp bebeğe kadar senelerce bebek hasreti çekende benim... ısrarla normal doğum istememe rağmen kan pıhtılaşma sorunumdan dolayı hayati risk taşıdığımı ve olamayacağını söyledi doktorum, vardır bunda da bir hayır dedim. Evet varmış :))) dün doktorum bana 30.09.2014 de sezeryan olacağımı söyledi , en güzelide o gün bizim evlilik yıldönümümüz yani sezeryan olmam bize en güzel yıldönümü hediyesi olarak geri dönecekBenim için geri sayım başladı darısı hepinizin başına, şimdi de dualarımdasınız doğum masasındada dualarımda olacaksınız sizleri çok seviyorum bana burda desteklerini esirgemeyen biricik arkadaşlarım... SON 71 GÜN
inşallah canım benim burda hep beraber ağladık güldük ben hep dua ediyorum hepinize rabbim inşallah tez vakitte sizede nasip eder hem korku hem heyecan hem sevinç karmakarışık duygular içindeyim
Canim ben de 26 yasindayim ilk tup bebek denemem doktorum 2 tane transfer etti hayirlisi olsun doktorunla konus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
Beklemede misin canım? İnşallah hakkımızda hayırlısı olurr:116: Burda beraber yazarızz hamileyizz die ayy hele ikiz olsa çok istiyorum yaa, canım kaç yumoşun toplandı ve kaçı döllendi.3.gün embryosumuydu? ayyy ne çok soruu sordum
Simdi gordum bunubenim 6 yunurta olustu 4 u kaliteliydi 2 si transfer edildi 3. Gun ebriyosu cuma gunu sonucu 11.gunde aliyorum insallah bakalim heyecanli bekleyisteyiz. Senin nasil oldu
Teşekkür ederimmm canim..insallahh rabbbim hepimizim gonlunun muradini versinİyi ki doğmuşsun canım nice güzel senelere. Yeni yaşında gönlünden geçen her dileğin gerçekleşsin inşallah.
Tatlimmm benim tesekkur ederimm insallah insaallahhh hepimiz kavusalimcanimmm nicee yaslaraaa:) yeni yasindaa bebisineee kavusmani diliyorummm
anaDönüşte haberlere baktın mı? Hastane yandı bitti kül oldu olmasın
Tesekkur ederim balimmm rabbim hepimize kismet etsin insallahhhh..onceligimiz sensinn insallah guzel sonuclar alırsın hayirlisiylaa...Canim dogum gunun kutlu olsunnn...yeni yaşıni bebek haberiyle doldurmani ve bebeginle saglikli hayirli bir omur gecirmeni dilerimmmm....nice nice yillaraa
anaolabilir vallaaaaa bakmadım, eve yeni girdim, yarın akşama misafirlerim olcak azcık alış veriş yaptım... şimdi çok gebiş var, menümü saymıyım
menüyü yaparım da ben öyle resim mesim, anlatma falan yapamam yaaaa....o menüyü yap kk da ki ramazan özel yarışmasına katıl yavrucuumm..
geçen yıl ben bu kategoriye katılmıştım..
Simdi gordum bunubenim 6 yunurta olustu 4 u kaliteliydi 2 si transfer edildi 3. Gun ebriyosu cuma gunu sonucu 11.gunde aliyorum insallah bakalim heyecanli bekleyisteyiz. Senin nasil oldu
Hadi hayırlısı inşallahhh dielim sabırsızlıkla bekleyelim rabbim bayram hediyesi verr inşallah🙏daha ben tüp bebek tedavisine başlamadım canım ağustosda başlayacam şimdi süreci merak ediyrm ve merkez araştırma o aşamadym😊😃 sizin arkadaşlarm anlatıyor sağolsun ben uzun süre iğne tedavisi (gonalf ) gördüm 1 yıl kadar aynı zamanda 3 negatif aşılama baktık olmuyor zaman kaybetmeyelim dedik herşey Allahtan, 75lik vuruyodm kendime genelde 2-3yumurtam oluyodu zaten reglim 27 günde o yüzden yumoşlar 10 günde hazır oluyodu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederimmm canim..insallahh rabbbim hepimizim gonlunun muradini versin
bugun percenigenin dogum gunu ama benimde cumartesiydi cok sagol cnm benimm :) optumm
Geldim dr san şimdi sata göre 7+4 ama bebek 6+1 e uyumlu dedi cuma gününden beri büyümüş 3 mm di 4.6 olmuş kalbi nin atını hala yavaş bizim iş bayramdan sonraya kaldı aşırı kanama olmadığı sürece bu bebeğin kalbi atmaya devam ederken alınmaz dedi ama bu şekilde devam edip doğanıda gördüm dedi % 90 düşer % 10 yaşar dedi durum bu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?