benim cok denemem varya o yuzden istenmistir.. iyi cnm.. bende adet oldum simdi baskilama tedavim var sonrasindada tedavi var cnm..
canlar iyiki doğmuşsunuz (ensucum seninki geç oldu ama affet artık :) nice mutlu yıllara kızlar :) ben sizin için birer dilek tuttum (bu arada ikinize de aynı şeyi diledim ) bunu okurken tuttuğunuz dilek en yakın zamanda gerçekleşsin inşallah :)
Caniminnnniciiii balli bademim guzel nilimm benimm..tesekkur ederim sende iyiki varsin lokumumm cokkk seviyorum seni bidenecigimm
ilk aşılamam 4 yıl sonra oldu öncesinde klomenle çatlatma iğnesi ile yumi takiplerim oldu onları saymadım aslında..
evliliğimizin 2.yılında doktor gezmeye başlamıştık ama hastane seviyesinde değil tıp merkezlerinde daha basit şartlarda..
baktık olmuyor yine devlet hastanesi ile ilk aşılama ve tüp bebek sürecine girdik..
senin maşallahın var benim üzerime kaçıncı denemen oldu
ben tembel çıktım..
inşallah bu kez sağlıklı bir gebelik oluşur ve özlemin son bulur canım..
Seherimmm sagolasinn canimDogum gunn kutlu olsun canmmm
Bizim ilk denememiz olacak nasipse.. Şimdiden hayırlı olsun, durgun gibisin, sıkma canını
:))) canim asilama neden yaptirdin, tupde sansiniz daha yuksek olurdu madem degerler duzeldi.. insallah ekimdeki tedavinde bebisini kucagina alacaksin.. ben artik hic bir hastaneye iki defadan fazla sans vermiyorum..bi doktor ne yapacaksa iki defada yapar zaten...memoriala gectim, orayi sevmedigini biliyorum ama bakalim insallah bana hayirli gelir cnm...
bu arada hic depresyon gecirecek bi kisilige sahip degilsin bence bu hayat dolu tarzinla:))
ewt cnm biraz durgunum sicaklardan galiba.. senden guzellll haberler gelecek cnm sonrada ben o guzell motivasyonla tedaviye baslayacagim.. cepten giriyorumya cogu gelismeyi kaciriyorum ama sen yakin takibimdesinn artik:))
Saol bitanem duaların da bizi de unutmadığın ıcın
ee ılk defa doğım yapacaksın oyle hıslerının olması cok normal bitanem.
rabbbm yardımcın olsun
Bazı testlerim çıkmış sizlere danışmak istedim.
Fsh 6.93
Tsh 2.0686
Estradiol 37
Prolaktin 28.45 (üst sınırı 26.53)
Anladigim kadarıyla diğerleri normal ama prolaktin yüksek biraz dimi? Bu durumda ne yapılır sizce? Doktor ne dicek bakalim :44:
Adetin 2.gunu degerleri bunlarCok yuksek degl her ay degisebiliyor adtlimsn belki adetle tekrarlar Doktorn
Bazı testlerim çıkmış sizlere danışmak istedim.
Fsh 6.93
Tsh 2.0686
Estradiol 37
Prolaktin 28.45 (üst sınırı 26.53)
Anladigim kadarıyla diğerleri normal ama prolaktin yüksek biraz dimi? Bu durumda ne yapılır sizce? Doktor ne dicek bakalim :44:
Amin canım inşallah! Yine tamamen boş da vermemişsin. Yavaş yavaş deniyorsunuz işte. Acele etmenin bir faydasını henüz görmedim. Ama ben senin gibi değilim. Normal deneyemiyorum. Kistler yüzünden çok sıkıntım oluyor. D.kontrol hağını bıraktığımda hastanelik olmuştum daha ilk aydan hatırlarsan. Tüp bebek ilaçları yüzünden iyice coştu yumurtalıklarım. Yani ya tüp yapıyorum ya dogum kontrol hapı kullanıyorum. Senin normal yolla olma şansı da var. Senin yerinde olsam yinede biraz işleri hızlandırmak için bir tüp daha yapıverirdim yaz bitmeden :) aspirin+prednol+heparin kullanmanın sana faydası olabileceğini düşünüyorum. tabi belli olmaz. belki de gerek kalmayacak...
Bişicik olmamıştır kuzum belkide hcg yükseliyodur yavaş yavaş seni etkisi altına alıyodur✌️🙏👯😊 bencede aşılamayla uğraşmak pekte mantıklı deil şans çok az, tabi rabbim bilir herşeyin zamanını! Dün arkadaşımın yumoşları toplandı 2tane olmuş ama döllenmiş çok şükür yarın sabah 7.30 tarnsferi var 🐣İnşallahh 2014 bize uğurlu gelecek...Ben de uzun protokol tedavi oluyorum gonal f 75 ve menogon kullandim 4 senelik evliyim 2 sene korunduk 2 senedir de olmuyor sebepsizmis bir defa asilama denedim sonra tup bebege karar verdim hic asilamayla ugrasmayim dedim sebepsiz olunca tup bebek mantikliymis insallah tutar bugun gazze haberlerine cok agladim insallah bisey olmamistir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlarimmm ben tamamen 5agustos da gelicem
Bgn birazcik bakabildim ama kimse yoktu ;(
Egunalim test senin idrar senin yap gitsin :))
Bide baska kizceler bulurum demissin neden dedin bilmiom ama kiskaniriz kiiii biz :))
Melindam izmir sicak ama bide depren oluo hep bgn de oldu korkuom
Aysin iyi olduguna sevindim canim dikkat et kendine
Hepinizi cok cok optum Allaha emanet gorusuruz kizlar
Canim sen transferden sonra calistinmi hep ?
Adetin 2.gunu degerleri bunlar
benim cok denemem varya o yuzden istenmistir.. iyi cnm.. bende adet oldum simdi baskilama tedavim var sonrasindada tedavi var cnm..
kızlaar ben döndüümm :))
1 başarısız aşılama geçirdim İST.tÜP BEBEK aRET kAMAR/sUZAN HANIM'DA ve geldiim...
KAFUNDER nerdesin canımmm güzel şeyler duydum gördümm , çokk mutlu oldum çokkk :)))))
Bişicik olmamıştır kuzum belkide hcg yükseliyodur yavaş yavaş seni etkisi altına alıyodur✌️🙏👯😊 bencede aşılamayla uğraşmak pekte mantıklı deil şans çok az, tabi rabbim bilir herşeyin zamanını! Dün arkadaşımın yumoşları toplandı 2tane olmuş ama döllenmiş çok şükür yarın sabah 7.30 tarnsferi var 🐣İnşallahh 2014 bize uğurlu gelecek...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah canim ben basta yumurtam az oldu diye uzulmustum ama sayidan cok kaliteli olmasi onemliymis ama tabi donduramadim dondurtmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?