2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aminnnnn taze annecikkk insallahhh insallahh

Amin canım inşallah! Yine tamamen boş da vermemişsin. Yavaş yavaş deniyorsunuz işte. Acele etmenin bir faydasını henüz görmedim. Ama ben senin gibi değilim. Normal deneyemiyorum. Kistler yüzünden çok sıkıntım oluyor. D.kontrol hağını bıraktığımda hastanelik olmuştum daha ilk aydan hatırlarsan. Tüp bebek ilaçları yüzünden iyice coştu yumurtalıklarım. Yani ya tüp yapıyorum ya dogum kontrol hapı kullanıyorum. Senin normal yolla olma şansı da var. Senin yerinde olsam yinede biraz işleri hızlandırmak için bir tüp daha yapıverirdim yaz bitmeden :) aspirin+prednol+heparin kullanmanın sana faydası olabileceğini düşünüyorum. tabi belli olmaz. belki de gerek kalmayacak...

Son düzenleme:
Bizim ilk denememiz olacak nasipse.. Şimdiden hayırlı olsun, durgun gibisin, sıkma canını

ewt cnm biraz durgunum sicaklardan galiba.. senden guzellll haberler gelecek cnm sonrada ben o guzell motivasyonla tedaviye baslayacagim.. cepten giriyorumya cogu gelismeyi kaciriyorum ama sen yakin takibimdesinn artik:))

canımın içi bir deneyelim dedik , bir de suzan cok olumlu konusunca aşılama için ilk görüşmede düştüm tongaya ama olsun acaba mı demedim , ben hayata bişey gönderdim o bana negatif döndü ne yapalım.. çok kötü oldum ilk bir kaç gün , percienge hiç yalnız bırakmadı sagolsun anlattım anlattım agladım ona..ozamanlar hesap kilitli buraya da giremiyorum , evde tek başıma yıkıl uzul otur,bir de korkuyo insan olmadı işte , olmadı..olmayacak .. falan şeklinde,, sonra bir gun gezmeye cıktık kuzenler eşim , sabah kadar eve sokamadılar beni yedim içtim hopladım zıpladım..sabah bir baktım ki aaa geçmiiiş gitmişş :):) ama kilolar kaldı , boll nutelllaaa !! :) zor zamanların en ii sırdaşı :) ekimde inşallah güzel şeyler olur..hepimiz birbirimize ugurlu gelelim de hepimizin evlatcıkları olsun cnm inşallah.. ben 3 deneme yapıcam allahın izniyle , sonra cocuk esirgemeden alıcam bi kuzu kısmetse..eşimle konuştum ben anne olmak istiyorum valla alıcam bi yavruyu basıcam bagrıma.. oyyy hayali bile güzelll.. dogurmasam ne olur ki , kucagım kalbim dolsun.. ben gene 40a dek ugrasayım ama yalnız olmayayım evladım olsun yanımda kardeşe ugrasırım gene gerekirse.. valla ekimde - ocakta ve mayıs ta 3 denem.. geldi sıpa geldi .. gelmedi hoop esirgemeye , ayy sansıma bir de bi bebecik cıkarmış hemenn ayy ne güzel oluur :):)
çok özlemişim valla çenem durmadı girdigimden beri.. :) sen nasılsın bi tanemm...

Bazı testlerim çıkmış sizlere danışmak istedim.
Fsh 6.93
Tsh 2.0686
Estradiol 37
Prolaktin 28.45 (üst sınırı 26.53)

Anladigim kadarıyla diğerleri normal ama prolaktin yüksek biraz dimi? Bu durumda ne yapılır sizce? Doktor ne dicek bakalim :44:

Cok yuksek degl her ay degisebiliyor adtlimsn belki adetle tekrarlar Doktorn

prolaktini düşürmek için ilaç verebilir canım..
sorun yaratmaz sana merak etme..

Biliyorum canım kist vs..yüzünden neler yaşadığını...
Aldığımız hormonlar normal işleyişini olumsuz etkiliyor bence yumurtalıkların bizzat kendimden biliyorum..
Ne zaman iğne sürecine girdim o zaman pko çıktı bende daha önce o kadar klomenle yumi takibi yapıldı gayet normal görünümdeydi yumurtalıklar...Bizimde kaderimiz buymuş alt tarafla uğraş dur
aspirin +prednol tamam ama heparin neydi hatırlayamadım ben çok tanıdık geldi ama bilemedim:44::44::44:
aaaa sinir oldum kendime neden bilmiyorum ben bunu ya da neden hatırlayamadım en kısa zamanda b12 takviyeside şart oldu bana
testine az kaldı benim doğum günüm senin test günün olcak kesin çarşamba idrarda bakarsın sen lütfen yaz bana aklımda olacaksın

Evet ızmir çok sıcak memleket ya hiç bana göre degil 5ağustosu sadece senin için sabırsızlıkla bekliyorum tatlmm

benim cok denemem varya o yuzden istenmistir.. iyi cnm.. bende adet oldum simdi baskilama tedavim var sonrasindada tedavi var cnm..

canım tedavi başlıyor demekkkkkkkk :) sonu bebişli olsun canım benim :) dualarımdasın :)

canımmmmmm hoşgeldin :) perceneigeden aldım selamını :) inşallah sizinde buradan haberlerinizi görüp mutluluktan uçarız :)
öpüyorum seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…