2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ne kadar güzel dua ve temennilerinşallah hep birlikte

canimm benimm sana daha onceki gunlerde gebeliginle ilgili iki uc defa tebrik mesaji yazdim ama okadar cok arkadas yazdiki umarim gormussundur.. cokk sagol cnm hamisin dilegini Allah kabul edermis birde sende extra temiz kalplilik var hemen kabul olur:))
cokk optummm guzell kalplim..

canimmmm benimmm nerelerdesinnn sen yaaa... cokkk ozledimmm cokk..
sen olmayali ben iki negatif daha gordumm ve Istanbul tupu biraktim...
cokk optumm canimm benimm ozletme kendini...

Tesekkur ederim balimmm rabbim hepimize kismet etsin insallahhhh..onceligimiz sensinn insallah guzel sonuclar alırsın hayirlisiylaa...

canım..güzel gözlü kuzum.. temiz yüreklim.. seni getiren leylege kurban olayım :) ii ki varsınn , çogalarak devamm innşallahhhh :):):))))) iyi ki dogdunnn MELEK..

Son düzenleme:
canimmmm benimmm nerelerdesinnn sen yaaa... cokkk ozledimmm cokk..
sen olmayali ben iki negatif daha gordumm ve Istanbul tupu biraktim...
cokk optumm canimm benimm ozletme kendini...

CANIMMM heppsinden haberim varrr..üzülerek ve dua ile duydumm.. hesabımda yanlışlıklar oluştu giremedim , sonra da KK'ya küstüm :) O istanbul t.bebegin yanından geçmemmm , ne üzdüler beni ne kadar üzdüler.. yumurta çatlamadan hiç bi kontrolümü yapmadan aşılamayı bastılar geçtiler.. aman adları batsın.. en yakın arklarımdan biri de 6.denemeden sonra istanbul terk oldu :) zaten sen onları terketmesen beyin terk ederler adamı ...

napıyosun şimdiiii... ben ekim'de inşallah aysun laçin'e başlıyorum.. bu arada eşimin tüm degerleri düzeldi ve güya su an sebepsiz infertilitedeyiz..proxeed i bıraktık , 8ay sonunda sayılar müthiş yükseldi ama demek ki halen gizli bir neden var..
aşılama sonrası 7 kilo aldım hem tedavi hem depresyon , şimdi vermeye calısıyorum ekim'e kdr ki ilk tüpe bismillah dicez bakalım..
daha evvel%5 şans veren doktor şimdi %60 diyor , inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık..

:))) canim asilama neden yaptirdin, tupde sansiniz daha yuksek olurdu madem degerler duzeldi.. insallah ekimdeki tedavinde bebisini kucagina alacaksin.. ben artik hic bir hastaneye iki defadan fazla sans vermiyorum..bi doktor ne yapacaksa iki defada yapar zaten...memoriala gectim, orayi sevmedigini biliyorum ama bakalim insallah bana hayirli gelir cnm...
bu arada hic depresyon gecirecek bi kisilige sahip degilsin bence bu hayat dolu tarzinla:))

İstanbul tupde asilamaya hic onem vermiyorlar. Bnm ilk asilamam orda oldu adilama koltugundayim suzsn hanim bana spermler cok kotu boyle asilama tutmazki tup bebek yapmak lazim diyo dudun 10 kere muayeneye gtmisim asilama gunum gelmis koltuga cikmis hazirlanmisim bana bunlari söylüyor. Asilama onlar icin fasa fiso ciddiye almiyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ensuu nasılsın

Ensuu nasılsın

canim benim cok sagol fena degilim sen nasilsin.. yazlikta oldugum icin cok giremiyorum arada cepten takip ediyorum sizleri.. canim benim bu arada trombofili paneli testi istemismiydi hastane senden, yaptirdinmi.. benden istemislerdi sonucum bugun cikti..

Bebeğim geldi özledim kız seniValla haklisin kuzum izmir yanıyor seni seviyorum bak söz verdiğim gibi sensiz gebe kalmicam

Canım benim herkesleri de anmış :) iyiyim ben çok şükür evde bazen dinlenip bazen çalışıyorum. İnşallah sen de iyisindir. Öpüyorum.

Canlarimmm ben tamamen 5agustos da gelicem
Bgn birazcik bakabildim ama kimse yoktu ;(
Egunalim test senin idrar senin yap gitsin :))
Bide baska kizceler bulurum demissin neden dedin bilmiom ama kiskaniriz kiiii biz :))
Melindam izmir sicak ama bide depren oluo hep bgn de oldu korkuom
Aysin iyi olduguna sevindim canim dikkat et kendine
Hepinizi cok cok optum Allaha emanet gorusuruz kizlar

Hep iyi ol inşallah. Ben bugün adetimi bekliyorum ama gelmedi o nedir,ne için isteniyor, hakikaten hiç duymadım sonucun iyidir inşallah

Insaallah ceydam dedigin gbi olur ama bugun 10.gun idrar testim 8.gundem daha silik cikti...moralimiz bozuldu...bebeklerim beni biraktilar galibaaa..offf allahim carsamba gelir mi

ben sen çarşambayı bekleme yarın kan testi yaptır, bir daha da idrar testi yapma

benim de aynı oldu ... ben eşimi ikna etmişim ilk defa bir merkezden içeriye sokmuşum , ilk görüşmede oo sayılar süper hadi bir deneyelim aşılamayı %25 veriyorum sana dedi , artık igneler için gitmişim eşim kapıda bana aman aşılamadn pek bişey bekleme %10 demez mi..nerdeyse bayılıyodum.. en basından beri inanamadı kadın zaten bana da destek olmadı zaten. neticede yumiler catlamadan ve eşimin örnek vermesinden 3 saat sonra , oldukça agrılı bir işlem gördüm , agrın geçti mi diye sorulmadan 20 dakikada postaladılar.. oh olsun bana ama , hissettim ordan derhal cıkmam gerektigini de yine de eşim kaçmasın diye kalakaldım :):)
neyse gelmişler geçmişler olsun.. iyi ki tüp yapmadım daha yıkıcı olacakmış.. o suzan gitsin tvlerde boy göstersin , dişler porselen saçlar fönlü makyaj o biçim , dedikoduya gel yerinde .. ama aşgıda tutu ultrasonu da bi bak yumi catlamış mı yok , lh al bak yüksek mi hala cagır 2.yi yap gerekirse ben zaten cıkmışım o sedyeye herseye razıyım.. ama nerdeee..
kadına dedim ki sizce de bir ihmal yok mu , 22.saatte aşılama olur mu , 36yı görmemiz gerekmiyor muydu , bakın Ankara'da arkadaşımın aşılama sonrası LH degeri ölçülmüş yüksek bulununca daha catlamayan yumi var denmiş ertesi gün 2. aşılama vurulmuş ve sonuc o gebe ama ben negatif diyorum , o hala bana kalıplaşmış şekilde içerde buluşmamıştır o olmamaıştır bu olmamıştır.. haydi baksın işine o tvci güzeli suzannaa :):)

sonucun nasıl çıktı canım

kalp atışı yok mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni seviyoruz

Hep iyi ol inşallah. Ben bugün adetimi bekliyorum ama gelmedi o nedir,ne için isteniyor, hakikaten hiç duymadım sonucun iyidir inşallah

benim cok denemem varya o yuzden istenmistir.. iyi cnm.. bende adet oldum simdi baskilama tedavim var sonrasindada tedavi var cnm..

canım..güzel gözlü kuzum.. temiz yüreklim.. seni getiren leylege kurban olayım :) ii ki varsınn , çogalarak devamm innşallahhhh :):):))))) iyi ki dogdunnn MELEK..
Caniminnnniciiii balli bademim guzel nilimm benimm..tesekkur ederim sende iyiki varsin lokumumm cokkk seviyorum seni bidenecigimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…