Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun, bu yolda rabbim emeğinin karşılığını versin inşallahhh🙏önce sen sonra bizz hamişş olarak tekrar yazalım canımmm😊inan başlayınca gerisi gelirr korkma stres yapma mutlu ol ki inşallah devamı gelsin mutluluğunn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canlar iyiki doğmuşsunuz (ensucum seninki geç oldu ama affet artık :) nice mutlu yıllara kızlar :) ben sizin için birer dilek tuttum (bu arada ikinize de aynı şeyi diledim ) bunu okurken tuttuğunuz dilek en yakın zamanda gerçekleşsin inşallah :)
kızlaar ben döndüümm :))
1 başarısız aşılama geçirdim İST.tÜP BEBEK aRET kAMAR/sUZAN HANIM'DA ve geldiim...
KAFUNDER nerdesin canımmm güzel şeyler duydum gördümm , çokk mutlu oldum çokkk :)))))
Tesekkur ederim balimmm rabbim hepimize kismet etsin insallahhhh..onceligimiz sensinn insallah guzel sonuclar alırsın hayirlisiylaa...
canimmmm benimmm nerelerdesinnn sen yaaa... cokkk ozledimmm cokk..
sen olmayali ben iki negatif daha gordumm ve Istanbul tupu biraktim...
cokk optumm canimm benimm ozletme kendini...
Hadi hayırlısı inşallahhh dielim sabırsızlıkla bekleyelim rabbim bayram hediyesi verr inşallah🙏daha ben tüp bebek tedavisine başlamadım canım ağustosda başlayacam şimdi süreci merak ediyrm ve merkez araştırma o aşamadym😊😃 sizin arkadaşlarm anlatıyor sağolsun ben uzun süre iğne tedavisi (gonalf ) gördüm 1 yıl kadar aynı zamanda 3 negatif aşılama baktık olmuyor zaman kaybetmeyelim dedik herşey Allahtan, 75lik vuruyodm kendime genelde 2-3yumurtam oluyodu zaten reglim 27 günde o yüzden yumoşlar 10 günde hazır oluyodu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de uzun protokol tedavi oluyorum gonal f 75 ve menogon kullandim 4 senelik evliyim 2 sene korunduk 2 senedir de olmuyor sebepsizmis bir defa asilama denedim sonra tup bebege karar verdim hic asilamayla ugrasmayim dedim sebepsiz olunca tup bebek mantikliymis insallah tutar bugun gazze haberlerine cok agladim insallah bisey olmamistir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CANIMMM heppsinden haberim varrr..üzülerek ve dua ile duydumm.. hesabımda yanlışlıklar oluştu giremedim , sonra da KK'ya küstüm :) O istanbul t.bebegin yanından geçmemmm , ne üzdüler beni ne kadar üzdüler.. yumurta çatlamadan hiç bi kontrolümü yapmadan aşılamayı bastılar geçtiler.. aman adları batsın.. en yakın arklarımdan biri de 6.denemeden sonra istanbul terk oldu :) zaten sen onları terketmesen beyin terk ederler adamı ...
napıyosun şimdiiii... ben ekim'de inşallah aysun laçin'e başlıyorum.. bu arada eşimin tüm degerleri düzeldi ve güya su an sebepsiz infertilitedeyiz..proxeed i bıraktık , 8ay sonunda sayılar müthiş yükseldi ama demek ki halen gizli bir neden var..
aşılama sonrası 7 kilo aldım hem tedavi hem depresyon , şimdi vermeye calısıyorum ekim'e kdr ki ilk tüpe bismillah dicez bakalım..
daha evvel%5 şans veren doktor şimdi %60 diyor , inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık..
CANIMMM heppsinden haberim varrr..üzülerek ve dua ile duydumm.. hesabımda yanlışlıklar oluştu giremedim , sonra da KK'ya küstüm :) O istanbul t.bebegin yanından geçmemmm , ne üzdüler beni ne kadar üzdüler.. yumurta çatlamadan hiç bi kontrolümü yapmadan aşılamayı bastılar geçtiler.. aman adları batsın.. en yakın arklarımdan biri de 6.denemeden sonra istanbul terk oldu :) zaten sen onları terketmesen beyin terk ederler adamı ...
napıyosun şimdiiii... ben ekim'de inşallah aysun laçin'e başlıyorum.. bu arada eşimin tüm degerleri düzeldi ve güya su an sebepsiz infertilitedeyiz..proxeed i bıraktık , 8ay sonunda sayılar müthiş yükseldi ama demek ki halen gizli bir neden var..
aşılama sonrası 7 kilo aldım hem tedavi hem depresyon , şimdi vermeye calısıyorum ekim'e kdr ki ilk tüpe bismillah dicez bakalım..
daha evvel%5 şans veren doktor şimdi %60 diyor , inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık..
:))) canim asilama neden yaptirdin, tupde sansiniz daha yuksek olurdu madem degerler duzeldi.. insallah ekimdeki tedavinde bebisini kucagina alacaksin.. ben artik hic bir hastaneye iki defadan fazla sans vermiyorum..bi doktor ne yapacaksa iki defada yapar zaten...memoriala gectim, orayi sevmedigini biliyorum ama bakalim insallah bana hayirli gelir cnm...
bu arada hic depresyon gecirecek bi kisilige sahip degilsin bence bu hayat dolu tarzinla:))
Ensuu nasılsın
Bebeğim geldiözledim kız seni Valla haklisin kuzum izmir yanıyor seni seviyorum bak söz verdiğim gibi sensiz gebe kalmicam
çok yalnız kalırsam bulurum bende yeni kızçeler
tatlım ne yaptın acaba sonucunu merak ediyorum
daha öncede yazdım ben burdan hatibulut arkadaşımız vardı ona anlattım...
senin ki gibi bir durum yaşadı..
bhcg ye neden 2 günde bir bakılıyorda hergün bakılmıyor diye bir soru sordum...
sebebş şu..
hcg denen değer hergün artmaz artsada kayda değer bir yükseliş olmaz..
bugün bakarsın 50 çıkar yarında bakarsın 52 çıkmıştır ama diğer gün yani 2 gün sonra bakılan değer tam 2 katına katlanmış 100 olmuştur...o sebeple 2 günde bir bakılır..idrardaki durumda bunun aynısı işte..
dün ve bugün ki testler yanıltabilir...dün ki testini yarın yapacağın testle kıyaslamalısın..
ahhh canım geldin demek...
tamamen ne zaman gelcen acaba...
bomba haber verecek potansiyele sahip görmüyorum kendimi..
mesela bu sabah ilk idrar testimi yapacaktım unutmuşum o kadar umutsuzum yani
Canım benim herkesleri de anmış :) iyiyim ben çok şükür evde bazen dinlenip bazen çalışıyorum. İnşallah sen de iyisindir. Öpüyorum.
canim benim cok sagol fena degilim sen nasilsin.. yazlikta oldugum icin cok giremiyorum arada cepten takip ediyorum sizleri.. canim benim bu arada trombofili paneli testi istemismiydi hastane senden, yaptirdinmi.. benden istemislerdi sonucum bugun cikti..
Insaallah ceydam dedigin gbi olur ama bugun 10.gun idrar testim 8.gundem daha silik cikti...moralimiz bozuldu...bebeklerim beni biraktilar galibaaa..offf allahim carsamba gelir mi
İstanbul tupde asilamaya hic onem vermiyorlar. Bnm ilk asilamam orda oldu adilama koltugundayim suzsn hanim bana spermler cok kotu boyle asilama tutmazki tup bebek yapmak lazim diyo dudun 10 kere muayeneye gtmisim asilama gunum gelmis koltuga cikmis hazirlanmisim bana bunlari söylüyor. Asilama onlar icin fasa fiso ciddiye almiyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim benim cok sagol fena degilim sen nasilsin.. yazlikta oldugum icin cok giremiyorum arada cepten takip ediyorum sizleri.. canim benim bu arada trombofili paneli testi istemismiydi hastane senden, yaptirdinmi.. benden istemislerdi sonucum bugun cikti..
Yaklaşık 2 hafta önce kanama yaşadım çok yoğundu bi kaç saat sürdü doktora gittim bu ciddi bi uyarı düşebilir dedi işe gitme yorulma kalkma iyi beslen vs iğne verdi her gün oluyorum hala. Hala kese etrafında kanama var ve kahverengi bişeyler geliyor ama yapacak hiçbi şey yok beklemekten başka.
Canlarimmm ben tamamen 5agustos da gelicem
Bgn birazcik bakabildim ama kimse yoktu ;(
Egunalim test senin idrar senin yap gitsin :))
Bide baska kizceler bulurum demissin neden dedin bilmiom ama kiskaniriz kiiii biz :))
Melindam izmir sicak ama bide depren oluo hep bgn de oldu korkuom
Aysin iyi olduguna sevindim canim dikkat et kendine
Hepinizi cok cok optum Allaha emanet gorusuruz kizlar
Hep iyi ol inşallah. Ben bugün adetimi bekliyorum ama gelmedio nedir,ne için isteniyor, hakikaten hiç duymadım sonucun iyidir inşallah
Kızlar değeri 7.4 çıkmış kimyasal gebelik büyük ihtimal...
Caniminnnniciiii balli bademim guzel nilimm benimm..tesekkur ederim sende iyiki varsin lokumumm cokkk seviyorum seni bidenecigimm
canım..güzel gözlü kuzum.. temiz yüreklim.. seni getiren leylege kurban olayım :) ii ki varsınn , çogalarak devamm innşallahhhh :):):))))) iyi ki dogdunnn MELEK..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?