2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bugün muhabbete erken geldin Editörümm:126::126:

Aldın bebeni geldin demek erkenden
Kocan kozmetik alışverişinden haberdar oldumu tek parçamısın hala

Yedim geldim burdayım:) bi yandan yürüyüş yapıyom bi yandan sizleyim:)

Afiyet olsun şekerim..
Yediklerini eritmek için harekete geçmişsin
Yürüme bandındanmı bağlanıyorsun topiğe yoksa dışardasında telden mi bizımlasın

Selam canım uzmanlık alanımdan geldi soru dayanamadım :) prolaktin çok hafif yüksek belki dostinex ya da parlodel adlı muadil ilaçlardan birini verir belki çok yüksek değil diye bişey yapmaz.
Süt yapan besinlerden uzak durmanı (incir, kompostolar vb) ve agnucaston diye hayıt otunun hapını tavsiye ederim istersen doktoruna danışabilirsin bu ilacı sıfır yan etki ve prolaktini düşürüyor hamile kalmaya da olumlu etkisi var.

Kuzum her işte Hayır vardır beraber bende ekimde baslicam arka arkaya başlarız
Kuzum ben hiçbirini duymuyorum allahtan çünkü fobim var:18::18::18:
Suan bende kahvemi yudumluyorum :)
Afiyet olsun sizede; bol sohbetler olsun
Afiyet olsun yavrum
Yemekler yendi ve muhabbet saati:126::126::126:

😍🍵🍵 buyur bebisim Kahveler benden

Ben çay içiyrum..
Kahve ilerleyen saatlerde

Bugun cay icmiciim cok sicakkk hava ya samsunun gozunu sevim izmirliyim ama alismisim samsuna da evimi ozledimmmm :)))) sende karadeniz sivesi yazmissin içiyrum :)) iceysun demek :)

Afiyet olsun kuzumm:)

Yok kız dışarda yürüyüşteyim:) he gobis çıktı erisın:)

Madem senden ozaman ben bi kahve daha icerim :)))) aman aman duyma kuzum zaten okdr kisa ki duymazsin ibsallah . Baska baska nasilsin :)

Afiyet olsun beybi meyve yiyorum ben de son 1 saatte yediğim şeyler ömrü billah yanyana gelmemişlerdir o kadar birbiriyle alakasız. :)

Kigizz hamilesin ya ondandir o afiyet olsun yarasin bebisine...smileylerim yok full siteden ciktim boyle daha hizliyim :))) o yuzden masallah diorum
(burda nazar boncuku dusun )
Afiyet olsun kuzumm:)

Yok kız dışarda yürüyüşteyim:) he gobis çıktı erisın:)
kiz becerikli hem yuruyup hem nasil yaziosun :)))
Gibis erisin tabi ya :)

Sağol canım yarasın ben de hep telefondan giriyom ne nazar boncuu görüyom ne bişey zaten :) (burda öpücük olsun)

Ay söyledim şekerim hatta 'kocam beni öldürcek diye düşündüm dedim' aşkolsun bırak öldürmeyi ben sana ne zaman kızdım ki dedi ve ekledi 1000 tl'lik olduk mu?

Tatlım gel beraber olsun

Afiyet olsun beybi meyve yiyorum ben de son 1 saatte yediğim şeyler ömrü billah yanyana gelmemişlerdir o kadar birbiriyle alakasız. :)

Benim midem çok yanıyo yaaa hem acıktığımda hem de yemek yedikten hemen sonra meyve olarak kivi yemeye çalışıyorum c vitamini açısından arada yeşil elma yiyorum ama sonra midem faş faş yanıyo

Canimmm hosgeldinn :)))))epeydir yoktun seni gordugume cok sevindim.
Nasilsin iyimisin tatlim ?

Oyyy kuzum benim hoşbulduk
Bebişi kaybettikten sonra çok kötü oldum hep ağladım kimseyle konuşmadım annemlerde dahil çok zor kendime geldim çok şükür kendime geldim ama sizlerde hep aklımdaydınız çoook özlemişim ben sizi
Sen nasılsın fıstık

Seninmi göbişin mi çıktı hiç güleceğim yoktu

Hıhı çıktı tabi ayva gobusu

Hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…