- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Evettt yaa birileri mutfakta dokturuyooo vallaa miss gibi koktu:)))editcimm mutfakta dokturdukten sonraa gelde bizide toparlaaa canimcimm dökülduk yahuuu nerelerdesinn:))hadii bakkk dua icin liste bekliyomm cok heveslendim hem yapicaktik kii ole dedindii..sen olmasann napariz kii biz nasill toparlanirizzz topigimizin gadin anasiii basimiz tacii:))Kızlar topik hamur kokuyorkimden geliyor acaba o kendini biliyor
Anamm kimler de gelmisss oooo bu sahur ii hatun yapti topik:))) topikimizee taze kan dahil ettim bugun eminimm onuda cok cok seviceksinizz..gerci zaten topikteydi de teknik bi ariza oldu bi kac ay giremedi topige vee bugunn dogumgunum serefinee çözdük sifre olayını:))artik nilnur da bizimle...cok candirrr o daa cabuk kaynasacaginiza eminim.cok guzel oldukk yahuu bizz tadimizdan yenmioz bide hepimiz eylul ekimciyiz tup bebis dee yikilicakk topik yikilicakkk hayirlisiyla hamileyimmmmm nidalariyla dagiticaz buralariOy kız yerim seni ben insallah gelir en yakın zamanda en hayırlısıyla yavruların canım benimm
Kız canim çekti yaa ohh mis olurdu valla şimdi olsa
ben bildim ben bildim egunaldan geliyor o kokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ay evet kız süper olurdu takıl süpürgeme egunala gidiyoruzOy kız yerim seni ben insallah gelir en yakın zamanda en hayırlısıyla yavruların canım benimm
Kız canim çekti yaa ohh mis olurdu valla şimdi olsa
Evettt yaa birileri mutfakta dokturuyooo vallaa miss gibi koktu:)))editcimm mutfakta dokturdukten sonraa gelde bizide toparlaaa canimcimm dökülduk yahuuu nerelerdesinn:))hadii bakkk dua icin liste bekliyomm cok heveslendim hem yapicaktik kii ole dedindii..sen olmasann napariz kii biz nasill toparlanirizzz topigimizin gadin anasiii basimiz tacii:))
Inşallah bitanemAnamm kimler de gelmisss oooo bu sahur ii hatun yapti topik:))) topikimizee taze kan dahil ettim bugun eminimm onuda cok cok seviceksinizz..gerci zaten topikteydi de teknik bi ariza oldu bi kac ay giremedi topige vee bugunn dogumgunum serefinee çözdük sifre olayını:))artik nilnur da bizimle...cok candirrr o daa cabuk kaynasacaginiza eminim.cok guzel oldukk yahuu bizz tadimizdan yenmioz bide hepimiz eylul ekimciyiz tup bebis dee yikilicakk topik yikilicakkk hayirlisiyla hamileyimmmmm nidalariyla dagiticaz buralari
Anamm kimler de gelmisss oooo bu sahur ii hatun yapti topik:))) topikimizee taze kan dahil ettim bugun eminimm onuda cok cok seviceksinizz..gerci zaten topikteydi de teknik bi ariza oldu bi kac ay giremedi topige vee bugunn dogumgunum serefinee çözdük sifre olayını:))artik nilnur da bizimle...cok candirrr o daa cabuk kaynasacaginiza eminim.cok guzel oldukk yahuu bizz tadimizdan yenmioz bide hepimiz eylul ekimciyiz tup bebis dee yikilicakk topik yikilicakkk hayirlisiyla hamileyimmmmm nidalariyla dagiticaz buralari
evet evet buldun
Ay evet kız süper olurdu takıl süpürgeme egunala gidiyoruz
Kevet şekerim edit mutfakta blg gidiyoruz hadi sende katil bizevechi gibi camdan gireriz
Kız ben akşamdan beri topikteyim zatensen hoşgeldin tatlmm he ya çoğunluk eylül ekim hadi bakalim bebislerimize kavuşmaya az kaldı insallah
Geldim kuzum atladım gitti
Egunal biz geldik hu hu hadi aç kapıyı
Anamm kimler de gelmisss oooo bu sahur ii hatun yapti topik:))) topikimizee taze kan dahil ettim bugun eminimm onuda cok cok seviceksinizz..gerci zaten topikteydi de teknik bi ariza oldu bi kac ay giremedi topige vee bugunn dogumgunum serefinee çözdük sifre olayını:))artik nilnur da bizimle...cok candirrr o daa cabuk kaynasacaginiza eminim.cok guzel oldukk yahuu bizz tadimizdan yenmioz bide hepimiz eylul ekimciyiz tup bebis dee yikilicakk topik yikilicakkk hayirlisiyla hamileyimmmmm nidalariyla dagiticaz buralari
Inşallah bitanem
Nilnur nerde kaynasmak istiyorum nilnur:84::84::84::84::84::84::84::84:
Kız ben akşamdan beri topikteyim zatensen hoşgeldin tatlmm he ya çoğunluk eylül ekim hadi bakalim bebislerimize kavuşmaya az kaldı insallah
Geldim kuzum atladım gitti
Egunal biz geldik hu hu hadi aç kapıyı
evet evet buldun
Ay evet kız süper olurdu takıl süpürgeme egunala gidiyoruz
Kevet şekerim edit mutfakta blg gidiyoruz hadi sende katil bizevechi gibi camdan gireriz
Evett evettt burası bebek haberleriyle yıkılacak bende eylül veya ekimde tedaviye başlıcam allahın izniyle ayyyyy ben şimdiden heyecan yaptım
insan iğne için opu için transfer için heyecanlanırmıı ama heyecanlanıoo işteee vallaa al benden de o kadarrr..bide merkez bulaydım eyiydiii
kokuya doğru yaklaşık geldi mi koku
ayy ne pottt kırmışım heeee piki o vakitt hoşbuldum cicimm
Yine çok yedim :125::106:
Ayni ben du sarı kafayı da çalayım:125:
Ramazanda kilo aldımUyku düzenim bozuldu kötü kötü rüyalar görüyorumm çok dertliyim çooook :84:
Aklında bi kaç merkez var dimi :26:
Aynen ya uyku düzeni kalmadı okul açılınca anca düzene girer benimkievim evim güzel evim nerdesin modundayim öptüm canim yarın grz:)
gelmiycekk galibaaa:2::2::2::2:Kız egunalım hamur yapıp geliyom hemen dedi kız çok güzel yaptı herhalde parmaklarını yiyip yattı galiba gelen giden yok
Hıhı biraz öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?