Ben sahur için hamur yoğurmaya mayalamaya gidiyorum kızartcam da ...
Gelicem birazdanEki Görüntüle 1197169
gözünde canlansın istiyorsan daha farklı da anlatırdım kendini transferide olmuş test gününü bekler gibi hissederdin
O yasağı pek umursamamaktalar doktorlar yaşım 30 ama bana da 2 embriyo transfer edildi. Özel bir durum yoksa genelde 2 transfer ediliyor. Böyle bir talepte bulunabilirsin sen de.
Nasılsa gece 12yi geçti 12.gune girdim diye düşündüm çok heyecanlıyım 9.gun değerin 6 çıkmıştı şimdi ne oldu acaba değer düşmüş ise düşünmek bile istemiyorum. .inşallah benimle benimledirr
Canim benimcanım tabletini ilk kez duyuyorum ben suyunu içtim sabahları aç karnına :) yarasın canımmmmm :)
sen ne güzel fal bakan öyle :) canım yarın 13te randevum tabiki bilgilendiririm şekerim :) siz benim ailem gibisiniz :)
Evet evetHım yapsam mi ki bunu yazıyım da evime döneyim bi başlarım saol tatlmm:)
Doktor civanım sensin gerek yok o zaman
Ayy evet kız 2 3 ay sonra gobusler bebis dolcak insallah
Hahhh sagolllinsallah o gunler de gelirr
Yaa oyleyse insallah ben de denerim şansimi bi sorarim en azindan.ozellerde yapiyolar oyle seyler ama Acaba arastirma hastanesinde de yaparlar mi
Buarada hayittan bahsediyorsunuz.Nacizane fikrimi soyleyeyim
Biliyosunuz hayit kadinlik hormonlarini tetikliyor.Benim genelde cok duzenlidir.Hayiti kullandigim ay ilk kez rahim duvarimda aşiri kalinlaşma oldu ve hormonlarim sapitmişti.Ara kanamam oldu ve yaklasik 25 gun surdu.Nerdeyse kürtaj yapilacakti rahim kalinlasmasindan dolayi.Diyecegim şey dikkat edin.yani belki bem her gece icerken bi tatli kasigindan fazla atmisimdir yada suda fazla bekletmisimdir bilemiyorum ama benim osteojenimin firlamasini ben ona baglamiştim acikcasi
yaa ne desem bilemedim şimdii:26::26: bi daha ki sefere inşlh olur...Kızlar değerim 2.6 çıktı çok uzgunum
canım bitkisel şeyler kişiden kişiye değişebiliyor :) bir çare deniyoruz işte:)birlerine iyi gelen bazılarına gelmiyor :) benzer durum incir küründe geldi başıma hem şekerimi yükseltti hem de prolaktini(pcolarda sıkıntı oluyormuş) :) düşürmek için ilaç kullanmıştım :)
Kızlar değerim 2.6 çıktı çok uzgunum
Canim benim suan nedesem boş şunu bilgi ki seni çok iyi anlıyorum
Bende öyle bitanem yaşadıklarım aklıma geliyorNegatif sonuç alanlara ben hiçbirşey yazamıyorum resmen kitleniyorum :85:
Kizcelerrr merhabaaaa ben geldim. .geçmişi okumadim ama kadir gecesine bisey kalmadiii ne yapıyoruzz editorcumm dedimi bisilerr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?