2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
gözünde canlansın istiyorsan daha farklı da anlatırdım kendini transferide olmuş test gününü bekler gibi hissederdin

O yasağı pek umursamamaktalar doktorlar yaşım 30 ama bana da 2 embriyo transfer edildi. Özel bir durum yoksa genelde 2 transfer ediliyor. Böyle bir talepte bulunabilirsin sen de.

Hahhh sagolll insallah o gunler de gelirr

Yaa oyleyse insallah ben de denerim şansimi bi sorarim en azindan.ozellerde yapiyolar oyle seyler ama Acaba arastirma hastanesinde de yaparlar mi

Buarada hayittan bahsediyorsunuz.Nacizane fikrimi soyleyeyim
Biliyosunuz hayit kadinlik hormonlarini tetikliyor.Benim genelde cok duzenlidir.Hayiti kullandigim ay ilk kez rahim duvarimda aşiri kalinlaşma oldu ve hormonlarim sapitmişti.Ara kanamam oldu ve yaklasik 25 gun surdu.Nerdeyse kürtaj yapilacakti rahim kalinlasmasindan dolayi.Diyecegim şey dikkat edin.yani belki bem her gece icerken bi tatli kasigindan fazla atmisimdir yada suda fazla bekletmisimdir bilemiyorum ama benim osteojenimin firlamasini ben ona baglamiştim acikcasi

İnsallah seninledir..
Allah bu mubarek gunde yuzunu guldursun emeklerini bosa cikarmasin insallah

Canim benim yavrunun güzel haberlerini bekliyoruz
Hım yapsam mi ki bunu yazıyım da evime döneyim bi başlarım saol tatlmm:)

Doktor civanım sensin gerek yok o zaman

Ayy evet kız 2 3 ay sonra gobusler bebis dolcak insallah
Evet evet
Ben sahur için hamur yoğurmaya mayalamaya gidiyorum kızartcam da ...
Gelicem birazdanEki Görüntüle 1197169

Hamarat hatun is başında kız keşke komşu olaydik komsuda biser bize de düşerdi

canım bitkisel şeyler kişiden kişiye değişebiliyor :) bir çare deniyoruz işte:)birlerine iyi gelen bazılarına gelmiyor :) benzer durum incir küründe geldi başıma hem şekerimi yükseltti hem de prolaktini(pcolarda sıkıntı oluyormuş) :) düşürmek için ilaç kullanmıştım :)

Kızlar değerim 2.6 çıktı çok uzgunum

Ya evet bitki zararsizdir diyip gecmemek lazim aslinda.dikkat etmek ve bilincli tuketmek lazim

Pamukelma
Cok uzuldum.Saglik olsun ne diyelim..Hayirlisi degilmiş demek ki

Hayırlısı olsun üzülme dicem ama üzüleceksin hatta çok ağlayacaksın içinden çıkaramıcaksın yeni tedavi için arsyışa gireceksin ama hepsi geçecek canım seni şuan çok çok iyi anlıyorum duygularını hissettiklerini ama şu mubarek günde rabbime çok dua et dua etki bir an önce gelsin bebeklerimiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beş yıllık evlilik sürecimde tedavilerde ne yaşadımı bir allah bir ben biliyorum bir aşılama 2 tüp bebek negatifi aldıktan sonra bir arayışa girdim izmirde aramadım merkez kalmadı hepsi çok yeni 2 ay sonra gel dediler en son ısrarla bir merkezle anlaştım adette gel dedi adeti beklerken tam 12 gün geçti ve ben hamileymişim duyunca çok çok sevindim ama iki gün sonra düştü hani derler ya her şerde vardır bi hayır tamda buydu işte doktor normal yolla çocun olamaz dedi ve rabbim verdi ben üzülmek yerine sevindim çünkü ben hamile kalabiliyormuşum diye sanki bu bişeyleri ispatlamaktı şimdi 3 tüp bebeği denicem nasipse önümüzdeki ay o yüzden arkaşlar moral bozmak yılmak yok rabbim inşallah bize verecek hayırlı sağlıklı evlatlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizcelerrr merhabaaaa ben geldim. .geçmişi okumadim ama kadir gecesine bisey kalmadiii ne yapıyoruzz editorcumm dedimi bisilerr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…