2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kuzu benim gittiğim merkez iyi ama fulyayıda araştır derim
Tez zamanda güzel bi merkez bulursun inşallahhhhhhhhhhhhhh

Hepimiz buraya güzel haberler yazarız inşallahhhh
Şimdi namazımı kılıp dua edicem sizlere allahım kabul eder inşallah

eder tabisideee canım benimm..dualarında bizi unutmadığın içinde teşekkür ederiz..sen bizi unutmuosun yaa biz senden razıyızz rabbimde senden razı olsun..bütün duların kabul olsun inşallahh

Canmsın sen yaaa
Öptüm fıstık Gerçi hiç uykum yok ama Uyumak zorundayım:85:

benimde yok ama uyumak gerek sonra bütün gün zombi gibi dolanıyorum evin içinde önümüz bayram yarın yavaştan ufak ufak temizliklere başlamak gerek oruçluyken haldır haldır yapılmıo ev işi malum biraz gündüz biraz iftardan sonraa biter bayrama kadar öeprim çok fıstıkk ii geceler osssunnnn efenimmm

Bende temzilik yapıcam bakalım önce kim bitirecek
Allah rahatlık versin güzellik

Merhaba arkadaşlar çok sık giremiyorum kk ya öncelikle pozitif haberler alan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.

Ballim86 arkadaşım idrar testi yapmıştı ilk 2 sinde silikte olsa çizgi görmüştü acaba kan sonucunu aldı mı?
Bilginiz var mı?

Ben onunla aynı durumu yaşıyorum şuan.umarım pozitiftir onunda.
Tüp bebek gerçekten zor bir süreç kimyasal gebeliği var dış gebeliği var hep aklımda bunlar takılı ve çok korkuyorum açıkçası

Cnm gunaydin..beni merak etmisin..cnm benim testler silik cikti bayagi..bende ddaha yapmadim..hic belirtim yok..bende kimysaladan korkuyorum..yarin kan testi yaptiricam bende..Allahim hayirlisini versin hakkimizda..dilerim yuzumuz bu sefer sonuna kadar guler cnm..benm 11.gun bgun senin kacinci gun...belirtin var mi bide...

Kizlar gunaydinnn...ben daha idrar yapmadim..yarin direk kana gidicemmm..sadece merak ettigim su..bilenn varsa cvp versin lutfen...kimyasal gebelik idrar testinde cikar mi..kafam allak bullak kizlarr...yardim edinnnn:18:

Kizlar gunaydinnn...ben daha idrar yapmadim..yarin direk kana gidicemmm..sadece merak ettigim su..bilenn varsa cvp versin lutfen...kimyasal gebelik idrar testinde cikar mi..kafam allak bullak kizlarr...yardim edinnnn:18:

Canım kimyasal gebelik idrarda çıkar ama 12. gün senin 9. gününki gibi...Anlatabildim mi? Buarada ben de senin gibi belirti arıyodum hatta beni muhtemelen hatırlarsın fırça kayanlardan biri olabilirsin Bana dönüşüyosun dikkat et

Kimyasal gebelik idrarda çıkar bakınız ben

prolaktini düşürmek için ilaç verebilir canım..
sorun yaratmaz sana merak etme..

Ozamn bir ay ki adette tekratlar canm sonra ilac verir

sağolun kızlar iyi ki varsınız

bebişin hayırlı olsun canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah.bu aralar komposto içiyorum ramazandan dolayı belki de o yükseltti.bakalım doktor ne dicek bakıcaz artık duruma göre çok sağol

benimde 28 di simdi dustu.. cok incir yemistim yukseltiyormus farkinda degildim..

canım sana yazdım bi ara ama görmedin sanırım ne durumdasın?başladın mı tedaviye? Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün son tedavin olsun inşallah

Kimyasal gebelik idrarda çıkar bakınız ben

Anladim cnm..benim silik hic koyulasmadi uc gun ust uste yaptim..Allahim korktgumla karsilastirma beni...heyecandN oluyorum yarin a kdar nasi dayancm ben....offf dua edin kizlar yaa..yokhe yi de duyunca daha bi uzuldum yaa...offf sabir versin ona...

Cnm senin testler giderek koyulasti ben 8.9.10.gunde yaptim aralarinda pek fark yoktu..korkularim gecmio..hic belirtim de yok..dr u aradim yarin gel teste dedi..yarina kadar zmn gecer mi bana...Allahima yalvariom saglikli bi gebelik nasip etsin..uc yildir oyle heyecanla bekledim ki her ay..dilerim bu ay Rabbim yuzume bakar dualarimi kabul eder...dua et kuzum hamisin duasi daha cabuk kabul olurmus..seni bebisini opuyorum saol bilgilerin icink

Anladim cnm..benim silik hic koyulasmadi uc gun ust uste yaptim..Allahim korktgumla karsilastirma beni...heyecandN oluyorum yarin a kdar nasi dayancm ben....offf dua edin kizlar yaa..yokhe yi de duyunca daha bi uzuldum yaa...offf sabir versin ona...

idrar testini yapıyoruz ama çok ciddiye almıyoruz canım...
önemli olan kan testi sende biliyorsun..
yarın şahane b ir değerle gelirsin inşallah

Canım kimyasal gebelikte idrarda da kan testinde de pozitifi görüyorsun maalesef ancak kan testi değerin düşükse dr ikinci kan testini tekrarlayarak düşüş oluyorsa değerinde 2 ye katlanmıyorsa kimyasal gebelik diyor.

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım yüksek değerlerin olsun :) sonucunu bildir bize canım

Bana da umut ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…