ohooooo hepsi aklımda ciciimm ne kaa merkez varsayaaa bi imsi dir tutturdum onun peşine nerelere gidicem yada nerelere gidemicem zaman gösterecek..izmir bursa istanbul hepsi ihtimal dahilindee..senin merkezde yatıo aklıma hem imsi var hem rapor gecerli..ama uzaklık sorun işte bakalımm cicimmm gün olaaa harmanikaaa
Kuzu benim gittiğim merkez iyi ama fulyayıda araştır derim
Tez zamanda güzel bi merkez bulursun inşallahhhhhhhhhhhhhh
inşallah canımm inşallah..sen ne yapacaksın karar verdin mi?
Ben aynı merkeze gidicem cnm doktorumu değiştirmicem
Sıfırdan başlıcam ağustos gibi gidicem bakalım doktor amca nasıl bi tedavi önericek :26:
hayırlı olsunn canımcımm inşallah bu sefer herşey çokk çok güzel olacakk
Hepimiz buraya güzel haberler yazarız inşallahhhh
Şimdi namazımı kılıp dua edicem sizlere allahım kabul eder inşallah
eder tabisideee canım benimm..dualarında bizi unutmadığın içinde teşekkür ederiz..sen bizi unutmuosun yaa biz senden razıyızz rabbimde senden razı olsun..bütün duların kabul olsun inşallahh
Canmsın sen yaaa
Öptüm fıstıkGerçi hiç uykum yok ama Uyumak zorundayım:85:
benimde yok ama uyumak gerek sonra bütün gün zombi gibi dolanıyorum evin içinde önümüz bayram yarın yavaştan ufak ufak temizliklere başlamak gerek oruçluyken haldır haldır yapılmıo ev işi malumbiraz gündüz biraz iftardan sonraa biter bayrama kadar öeprim çok fıstıkk ii geceler osssunnnn efenimmm
Merhaba arkadaşlar çok sık giremiyorum kk ya öncelikle pozitif haberler alan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.
Ballim86 arkadaşım idrar testi yapmıştı ilk 2 sinde silikte olsa çizgi görmüştü acaba kan sonucunu aldı mı?
Bilginiz var mı?
Ben onunla aynı durumu yaşıyorum şuan.umarım pozitiftir onunda.
Tüp bebek gerçekten zor bir süreç kimyasal gebeliği var dış gebeliği var hep aklımda bunlar takılı ve çok korkuyorum açıkçası
Kizlar gunaydinnn...ben daha idrar yapmadim..yarin direk kana gidicemmm..sadece merak ettigim su..bilenn varsa cvp versin lutfen...kimyasal gebelik idrar testinde cikar mi..kafam allak bullak kizlarr...yardim edinnnn:18:
Kizlar gunaydinnn...ben daha idrar yapmadim..yarin direk kana gidicemmm..sadece merak ettigim su..bilenn varsa cvp versin lutfen...kimyasal gebelik idrar testinde cikar mi..kafam allak bullak kizlarr...yardim edinnnn:18:
prolaktini düşürmek için ilaç verebilir canım..
sorun yaratmaz sana merak etme..
Ozamn bir ay ki adette tekratlar canm sonra ilac verir
Selam canım uzmanlık alanımdan geldi soru dayanamadım :) prolaktin çok hafif yüksek belki dostinex ya da parlodel adlı muadil ilaçlardan birini verir belki çok yüksek değil diye bişey yapmaz.
Süt yapan besinlerden uzak durmanı (incir, kompostolar vb) ve agnucaston diye hayıt otunun hapını tavsiye ederim istersen doktoruna danışabilirsin bu ilacı sıfır yan etki ve prolaktini düşürüyor hamile kalmaya da olumlu etkisi var.
benimde 28 di simdi dustu.. cok incir yemistim yukseltiyormus farkinda degildim..
Kimyasal gebelik idrarda çıkar bakınız ben
Canım kimyasal gebelik idrarda çıkar ama 12. gün senin 9. gününki gibi...Anlatabildim mi? Buarada ben de senin gibi belirti arıyodum hatta beni muhtemelen hatırlarsın fırça kayanlardan biri olabilirsinBana dönüşüyosun dikkat et
Anladim cnm..benim silik hic koyulasmadi uc gun ust uste yaptim..Allahim korktgumla karsilastirma beni...heyecandN oluyorum yarin a kdar nasi dayancm ben....offf dua edin kizlar yaa..yokhe yi de duyunca daha bi uzuldum yaa...offf sabir versin ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?