- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Kızlar değerim 2.6 çıktı çok uzgunum
Kizcelerrr merhabaaaa ben geldim. .geçmişi okumadim ama kadir gecesine bisey kalmadiii ne yapıyoruzz editorcumm dedimi bisilerr??
inşallah bu sefer olur tatlımAZ OLURMU canım ya gayet ıyı bnce.
bnde napayım kı tedavı olmayı üşünüyorum yine..
bu ay reglim de yada ağustosta..
Selam kızlar!!! Benim bugün 6 günüm ve hiç belirtim yok. Klasik şeyler hariç. Yorgunluk, göğüslerde hassasiyet, karında şişlik... Çok mutsuz oluyorum böyle olunca
Âmin canım inşallah.
Biraz indi şiş. Kabızlık hiç olmadı çok şükür. Iyi besleniyorum. Yağlı, unlu, şekerli yemiyorum. Ondan galiba.
Şişlik de yumurtalıklarımdan kaynaklı. Onlar şiş ama rahatsızlık vermiyor bugün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldin şekerim evet editimiz liste yapalım dedi sonra kaldırdı neden bilmiyorumKizcelerrr merhabaaaa ben geldim. .geçmişi okumadim ama kadir gecesine bisey kalmadiii ne yapıyoruzz editorcumm dedimi bisilerr??
Koydummm kuzumm koydum..bu yil butun hediyelerim pembe desem yerii cicegim de dahil olmak uzere:)))kocime hazirlann kociss kizceler bu yil geliyo dedimm ne sevindi yakisiklim kiyamamm:))cicege not olarak "coluklu cocuklu" yazmiss yaa:))Ooo kimler gelmişbebeğim çiçekleri vazoya koydun mu
Bende öyle bitanem yaşadıklarım aklıma geliyor
Oyyy tatlimm şimdiden allah kabul etsinn:))namaz dioduk guldencimlee unutmamistir yarin falan ayarlar bisiler bence..yapalimm ya gecen seferki namaz cok guzeldiihoşgeldin şekerim evet editimiz liste yapalım dedi sonra kaldırdı neden bilmiyorum
ben kısmetse o gece camilerde olacağım hepimiz için bol bol dualar edip tesbih çekeceğim...
Ay inşallah bitanem yerim kız senin güzel kizceleriniKoydummm kuzumm koydum..bu yil butun hediyelerim pembe desem yerii cicegim de dahil olmak uzere:)))kocime hazirlann kociss kizceler bu yil geliyo dedimm ne sevindi yakisiklim kiyamamm:))cicege not olarak "coluklu cocuklu" yazmiss yaa:))
Geçecek bitecek çektiğimiz sıkıntılat allahın izniyle
Evettt tatlimm bugun benim dogumgunumdu..kutlamis kadar olsunn hicc asma yüzünü:)))yaa tuh neden iptal oldukii amaa üzüldüm soylesek bi toparlasa yine biziCanımcım hoşgeldin
kadir gecesinde editörümüzün bi planı vardı ama sonra iptal oldu :26:
Buarada bugün senin doğum gününmüydü :44:
Aminnn tatlimm insallahhAy inşallah bitanem yerim kız senin güzel kizceleriniesin ne güzel yazmış Rabbim hepimizin yüzünü guldursun kurduğumuz bütün hayaller gerçek olsun
Amin inşallah kuzum
evet geçen yaptığımız dualar namazlar çok güzeldi maneviyatı bayağı yüksekti o anlarınOyyy tatlimm şimdiden allah kabul etsinn:))namaz dioduk guldencimlee unutmamistir yarin falan ayarlar bisiler bence..yapalimm ya gecen seferki namaz cok guzeldii
ben bildim ben bildim egunaldan geliyor o kokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuKızlar topik hamur kokuyorkimden geliyor acaba o kendini biliyor
Koydummm kuzumm koydum..bu yil butun hediyelerim pembe desem yerii cicegim de dahil olmak uzere:)))kocime hazirlann kociss kizceler bu yil geliyo dedimm ne sevindi yakisiklim kiyamamm:))cicege not olarak "coluklu cocuklu" yazmiss yaa:))
Evettt tatlimm bugun benim dogumgunumdu..kutlamis kadar olsunn hicc asma yüzünü:)))yaa tuh neden iptal oldukii amaa üzüldüm soylesek bi toparlasa yine bizi
Gecmis olsun diyelimm carcabuk gecsin gitsin insallahh bu ara üzülürsun hemde cokk uzulursun ama inan gecicekk yeniden heveslenicek yeniden umutlanacaksin..bugun olmadi diye sonrada olmayacak diye bisey yok..bugun kitapkurduyla flyingmom un mesajlarini okudunmu bilmiyorum.kitapkurdu iki ay sonra dogum yapicak flyingmom daha anca iki aylik hamis megerrr kitapkurdunun bebis mujdesi aldigi donem flyingmom negatifi görmüş ama bak mevlam kismet etti simdi bebislii demekki vakti simdi gelmiss...umarım sendende cok gecmeden guzel haberler alicaz...tekrar gecmis olsun tatlimKızlar değerim 2.6 çıktı çok uzgunum
canım hep böyle mutlu ol :) kızçelerinde seni çok bekletmez hemencecik gelir inşallah :)
Tesekkur ederimm fistikimmmOyyyyy canımsın ama demeden geçemicem iyiki doğdun güzellik
Koydummm kuzumm koydum..bu yil butun hediyelerim pembe desem yerii cicegim de dahil olmak uzere:)))kocime hazirlann kociss kizceler bu yil geliyo dedimm ne sevindi yakisiklim kiyamamm:))cicege not olarak "coluklu cocuklu" yazmiss yaa:))
Kızlar topik hamur kokuyorkimden geliyor acaba o kendini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?