2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizcelerrr merhabaaaa ben geldim. .geçmişi okumadim ama kadir gecesine bisey kalmadiii ne yapıyoruzz editorcumm dedimi bisilerr??

AZ OLURMU canım ya gayet ıyı bnce.
bnde napayım kı tedavı olmayı üşünüyorum yine..
bu ay reglim de yada ağustosta..
inşallah bu sefer olur tatlım
bu ayki reglin ne zaman yakın mı
hayırlısı olsun inşallah cnımmm

belirti diye bişey yok annesi sen sadece bebeğe odaklan olacak inşallah
kabız olmadığına sevindim
hep duamdasınız inşllah bekletmez Allahım

Kizcelerrr merhabaaaa ben geldim. .geçmişi okumadim ama kadir gecesine bisey kalmadiii ne yapıyoruzz editorcumm dedimi bisilerr??
hoşgeldin şekerim evet editimiz liste yapalım dedi sonra kaldırdı neden bilmiyorum
ben kısmetse o gece camilerde olacağım hepimiz için bol bol dualar edip tesbih çekeceğim...

Ooo kimler gelmişbebeğim çiçekleri vazoya koydun mu
Koydummm kuzumm koydum..bu yil butun hediyelerim pembe desem yerii cicegim de dahil olmak uzere:)))kocime hazirlann kociss kizceler bu yil geliyo dedimm ne sevindi yakisiklim kiyamamm:))cicege not olarak "coluklu cocuklu" yazmiss yaa:))

hoşgeldin şekerim evet editimiz liste yapalım dedi sonra kaldırdı neden bilmiyorum
ben kısmetse o gece camilerde olacağım hepimiz için bol bol dualar edip tesbih çekeceğim...
Oyyy tatlimm şimdiden allah kabul etsinn:))namaz dioduk guldencimlee unutmamistir yarin falan ayarlar bisiler bence..yapalimm ya gecen seferki namaz cok guzeldii

Koydummm kuzumm koydum..bu yil butun hediyelerim pembe desem yerii cicegim de dahil olmak uzere:)))kocime hazirlann kociss kizceler bu yil geliyo dedimm ne sevindi yakisiklim kiyamamm:))cicege not olarak "coluklu cocuklu" yazmiss yaa:))
Ay inşallah bitanem yerim kız senin güzel kizcelerini esin ne güzel yazmış Rabbim hepimizin yüzünü guldursun kurduğumuz bütün hayaller gerçek olsun
Geçecek bitecek çektiğimiz sıkıntılat allahın izniyle

Amin inşallah kuzum

Canımcım hoşgeldin
kadir gecesinde editörümüzün bi planı vardı ama sonra iptal oldu :26:
Buarada bugün senin doğum gününmüydü :44:
Evettt tatlimm bugun benim dogumgunumdu..kutlamis kadar olsunn hicc asma yüzünü:)))yaa tuh neden iptal oldukii amaa üzüldüm soylesek bi toparlasa yine bizi

Oyyy tatlimm şimdiden allah kabul etsinn:))namaz dioduk guldencimlee unutmamistir yarin falan ayarlar bisiler bence..yapalimm ya gecen seferki namaz cok guzeldii
evet geçen yaptığımız dualar namazlar çok güzeldi maneviyatı bayağı yüksekti o anların
bakalım eğer yaparsa gene bende varım
aminn cnm aminnnnnnnnn

canım hep böyle mutlu ol :) kızçelerinde seni çok bekletmez hemencecik gelir inşallah :)

Kızlar değerim 2.6 çıktı çok uzgunum
Gecmis olsun diyelimm carcabuk gecsin gitsin insallahh bu ara üzülürsun hemde cokk uzulursun ama inan gecicekk yeniden heveslenicek yeniden umutlanacaksin..bugun olmadi diye sonrada olmayacak diye bisey yok..bugun kitapkurduyla flyingmom un mesajlarini okudunmu bilmiyorum.kitapkurdu iki ay sonra dogum yapicak flyingmom daha anca iki aylik hamis megerrr kitapkurdunun bebis mujdesi aldigi donem flyingmom negatifi görmüş ama bak mevlam kismet etti simdi bebislii demekki vakti simdi gelmiss...umarım sendende cok gecmeden guzel haberler alicaz...tekrar gecmis olsun tatlim

canım hep böyle mutlu ol :) kızçelerinde seni çok bekletmez hemencecik gelir inşallah :)

Hadiii bakalim doğru yatagaa zatenn gec bile kalmissin hamis hamis ne isin var bu saatte ayakta:)))insallahh tatlimm..senin fasulye tanesine soleee yegenlerini ikna etsin artik da gelsin onlarda

Oy kız yerim seni ben insallah gelir en yakın zamanda en hayırlısıyla yavruların canım benimm

Kızlar topik hamur kokuyorkimden geliyor acaba o kendini biliyor

Kız canim çekti yaa ohh mis olurdu valla şimdi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…