yaa yazlikta cepten bakiyorum arada bazi seyleri kaciriyorum cnm..tedavim agustos adetinde baslayacak cunlu laparaskopi sonrasi iki ay ara vermem gerekti... simdi bu ay baskilama tedavisiyle basliyorum.. sen ne yaptin cnm karar verdinmi merkez konusunda.. prolaktin yuksekligi gecici degilse eger dusurmek icin dostinex veriyorlar cnm..
Elaaammm nasilsin Canim.mmm
Kuzum her işte Hayır vardır beraber bende ekimde baslicam arka arkaya başlarız
Kuzum ben hiçbirini duymuyorum allahtan çünkü fobim var:18::18::18:
Afiyet olsun yavrum
😍🍵🍵 buyur bebisim Kahveler benden
elam tatlış boşver tatilini yaparsın ohhh ardından bebeğine kavuşman için adım atarsın
rabbim yarıdmcısı olsun o kadının eşine de ..... ne desem boşşş
cnm maşaşalah bak bebeğin seninle olucak hep dua
rabbim evledınla evine sağlıkla dönmeyi nasip etsin...
cnm rabbim yardımcın olsun eşler bazen hadlerini aşırı derecede aşıyorlar
inşlh yaptığı hatayıo anlar en kısa zamanda....
güzel değerlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
inşallah bu sefer olur tatlım
bu ayki reglin ne zaman yakın mı
hayırlısı olsun inşallah cnımmm
belirti diye bişey yok annesi sen sadece bebeğe odaklan olacak inşallah
kabız olmadığına sevindim
hep duamdasınız inşllah bekletmez Allahım
amin canım rabbim hepimize nasip etsin bu mutlu günleri, senle beraber yola çıktık inşallah tez vakitte seninde mutlu haberini alırım inşallah
Haklısın bitanem misafirlerın arka arkaya gelmiş ama ne güzel evin neselenmistir bende bildiğin gibi kuzum hersey aynı fazlada ozletmeneysem barıştım tamam
canım kardeslerım burdaydı onlar dun didime yazlığa gıttıler abım kaldı.hep onlarla ılgılendım şimdide görümcem geldi ingiltereden ıkı tane dunya tatlısı kızları var onlar bende kalıyorlar sınırsız ınternetı sevıyorlar benı degıl sanırsamşimdide onlarla ılgılenıyorum aksama kadarda yorulmuş oluyorum zaten..fırsat buldum gırdım ama kımse yok
sen neler yapıyorsun bakalım
canım gunaydın,yazını görünce sorayım dedım neden ıkı ay beklemek gerekıyor laporoskopıden sonra?ben hemen adetımle baslamayı dusunuyorum..okular acılmadan
canım başka bı yerde yıne yazını gördüm de arı sütüyle alakalı bende arı sutu aldım kapsullerin içinde 20 tane var 20 gun kullanıp 10 gun ara verecekmışım eczaneden aldım hemde organıktı etıket fıyatını hatırlamıyorum ama pazarlık yaptım 60a aldım
herkese güzel bir gün olması dileğiyleeeeeeeeeeee
bayram yaklaşıyor ve boynumuz bükük gene
inşlh bi daha ki bayramlarda boynumuz bükük kalmasın
Kuzum yavruna ksvusmaya az kalmışgünler su gibi geçsin vhasret dolu yıllar son bulsun
kese görmeye gitmiştik ya benim bebişin kalbi de atıyordu :) dinletmedi drum :) bebeği yormayalım dedi :) kızda da dinletmemişti 10. haftada dinletmişti :) 3 hafta sonraya randevu verdi :) tansiyonum düşük çıktı yatıyorum :) bebeğe bakmaktan selamınızı söylemeyi unuttum :) hepinizi öpüyorum :) biraz yatıp gelirim :)
inşallah canım rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah
kese görmeye gitmiştik ya benim bebişin kalbi de atıyordu :) dinletmedi drum :) bebeği yormayalım dedi :) kızda da dinletmemişti 10. haftada dinletmişti :) 3 hafta sonraya randevu verdi :) tansiyonum düşük çıktı yatıyorum :) bebeğe bakmaktan selamınızı söylemeyi unuttum :) hepinizi öpüyorum :) biraz yatıp gelirim :)
Amin inşallah bitaneminşallah canım rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah
bende kullandim canim daha onceleri eczanedekinden.. insallah faydalarini gorecegiz kaliteli yumoslarimiz olacak.. su anda aldigim yerde bana cok indirim yapti.. senin tekrar tedavin nezaman cnm..
kadınlar kulubunu sabahcı kahvesi yapıyonuz sonra biz gelince yoksunuz hepiciğinize küstüm...daha da gelmem
Evet canım bizdik oğluşum ve ben bana çekmiş oğlum kirpikleri uzun uzun erkek güzeli
kadınlar kulubunu sabahcı kahvesi yapıyonuz sonra biz gelince yoksunuz hepiciğinize küstüm...daha da gelmem
Canım tebrik ederim ne güzel denk gelmiş doğum tarihi senin kızmıydı? sen yazınca bende heyecanlandım benim doğumda eğer erken gelmezse 10.10.2014 de inşallah aslında normal doğum tarihimiz 21.10.2014 10 gün önce alırız demişti doktorum ama bebiş 1 hafta önde gidiyor inşallah erken gelip beni bayramda şaşkın etmez :26: oğlum da normal doğumla başlamıştım o 07.07.2011 sabaha karşı 04:00 de keseyi patlatmıştı sıpam öğlen 11:00 gibi acil sezeryana alındım yani o 07.07.2011 doğumlu bu da 10.10.2014 olursa aralarında tam 3 yıl 3 ay 3 gün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?