- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Eeee akşama ne yaptin?? Gece hamur kızartması çekmiş canin
Size inat bu gece bende girecem olmayınca gorim hadi)))
Evet bebeğim blg la beraber çekti hep guldenin suçuhamur mayalayip kizirtip gelicem dedi bidaha haber alamadik
Aksama mercimek çorbası pilav üstü et haşlama hatta suan etlerin kokusu evi sarmış durumdasalata artık çok şey yenmiyor aksama bekliyoruz muhabbete
Evet bebeğim blg la beraber çekti hep guldenin suçuhamur mayalayip kizirtip gelicem dedi bidaha haber alamadik
Aksama mercimek çorbası pilav üstü et haşlama hatta suan etlerin kokusu evi sarmış durumdasalata artık çok şey yenmiyor aksama bekliyoruz muhabbete
Ohh aksam sohbet muhabbet var desene:)
Kız nerde egunal hamur yaptı gitti daha da gelmedi nerde ya merak ettimohh aksam yemekler mis bende anama geçtim ohh:)
Ben hamur kızartmaya kalkınca kocam geldi evde değildi kankaları ile okeydeydi...
O gelince pc ye el koydu hain kötü kimse...
Sahur hazırlığı derken daha da gelemedim..
Bugün de eve el attım az bişi...
Akşama anneme geçicem sabah erkenden daktır randevumuz var rutin kontrollerden biri annem için..
Öğleden önce gelemem..
Bak nasıl hesap verdim sana..
Bu akşam anneme geçsemde pc yanımda olur büyük ihtimal sizınlayım:103::103::103:
Ooo sende hazır yemeğe konuyosun demek oh ne güzel benim annisim yazliktaOhh aksam sohbet muhabbet var desene:)
Kız nerde egunal hamur yaptı gitti daha da gelmedi nerde ya merak ettimohh aksam yemekler mis bende anama geçtim ohh:)
sabah burdaydım ya yazdım bir kaç mesaj firar etmedim ki...
melindama yazdım az önce oku şekerim
Ooo sende hazır yemeğe konuyosun demek oh ne güzel benim annisim yazlikta
sağolun kızlar iyi ki varsınız
bebişin hayırlı olsun canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah.bu aralar komposto içiyorum ramazandan dolayı belki de o yükseltti.bakalım doktor ne dicek bakıcaz artık duruma göre çok sağol
canım sana yazdım bi ara ama görmedin sanırım ne durumdasın?başladın mı tedaviye? Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün son tedavin olsun inşallah
Senn hamissinkiiiCnm senin testler giderek koyulasti ben 8.9.10.gunde yaptim aralarinda pek fark yoktu..korkularim gecmio..hic belirtim de yok..dr u aradim yarin gel teste dedi..yarina kadar zmn gecer mi bana...Allahima yalvariom saglikli bi gebelik nasip etsin..uc yildir oyle heyecanla bekledim ki her ay..dilerim bu ay Rabbim yuzume bakar dualarimi kabul eder...dua et kuzum hamisin duasi daha cabuk kabul olurmus..seni bebisini opuyorum saol bilgilerin icink
Arkadaslar mrb nisandaki dusugun ardindan ikinci tedavime start veriorum agustosun 7sinde allahin izniyle
1 adet blas 6.gun dondurulmus embriom var allah izin verirse onu transfer edicek doktorum
Yalniz doktor embrio cozundukten sonra transfer edilememe durumada olabilir %25 degerle dedi bu beni korkuttu acikcasi
Aranizda embriosu coundukten sonra ölen varmi cok merak ediorum prosedur geregi mi soledi yoksa bu cok nadir yasanan bisimi
canım clexan heparin. Bağışıklık sistemi için veriyorlar. Aslında kan sulandırıcı.Biliyorum canım kist vs..yüzünden neler yaşadığını...
Aldığımız hormonlar normal işleyişini olumsuz etkiliyor bence yumurtalıkların bizzat kendimden biliyorum..
Ne zaman iğne sürecine girdim o zaman pko çıktı bende daha önce o kadar klomenle yumi takibi yapıldı gayet normal görünümdeydi yumurtalıklar...Bizimde kaderimiz buymuş alt tarafla uğraş dur
aspirin +prednol tamam ama heparin neydi hatırlayamadım ben çok tanıdık geldi ama bilemedim:44::44::44:
aaaa sinir oldum kendime neden bilmiyorum ben bunu ya da neden hatırlayamadım en kısa zamanda b12 takviyeside şart oldu bana
testine az kaldı benim doğum günüm senin test günün olcak kesin çarşamba idrarda bakarsın sen lütfen yaz bana aklımda olacaksın
Canım evet bu akşam veya yarın regli günüminşallah bu sefer olur tatlım
bu ayki reglin ne zaman yakın mı
hayırlısı olsun inşallah cnımmm
belirti diye bişey yok annesi sen sadece bebeğe odaklan olacak inşallah
kabız olmadığına sevindim
hep duamdasınız inşllah bekletmez Allahım
Canim meraklanma hic burda dondurulmuş embriyo ile gebe kalan çok var flyingmom var mesala daha da var ama ınan ki hatirlayamam şimdi.bende geçen ay dondurulmusumu kullandım,çizilirken bi sıkıntı olmadığını söylediler tabi sonuç negatif ama..
....tabi cozundukten sonra canlı kalmama ihtimalide var%1 de olsa söyleyip uyarmak zorunda,insallah bi aksilik yasamazsin guzelim
Tesekkur ederim destocum yaninizda olmasamdq sizleri surekli takip ediorum insallah senin bebisinde en yakin zamanda gelicek sana rabbım hepımızın yardımcısı olsun
Cvbin icin de ayrica saolasin insallah bi aksilii cikmaz minik mucizem sımsıkı tutunur bana
Aaaa tam tedavi zamanı hiç kocayla kavga edilir mi kız opu da lazım o sanaPek bişey yenmiyor demissin ama menü şahane vallahi,bende bugün mercimek çorbası yapmıştım.gelecek akşama bakalim kimler olacak.zaten kocamla yine kavga ettim taşı taragi toplayıp abimin yanına geldim..canim abim sirdasim dert ortağım olmuştur hep benim ama akşama başınızı sisirecem
Şimdi sosyal paylaşım sitesinden bi duyuru gördüm acil arh(-) kan araniyormus kan vermenin bi sakıncası olurmu sizce.ılık nakli yapılmis bi hastaya
Ben hamur kızartmaya kalkınca kocam geldi evde değildi kankaları ile okeydeydi...
O gelince pc ye el koydu hain kötü kimse...
Sahur hazırlığı derken daha da gelemedim..
Bugün de eve el attım az bişi...
Akşama anneme geçicem sabah erkenden daktır randevumuz var rutin kontrollerden biri annem için..
Öğleden önce gelemem..
Bak nasıl hesap verdim sana..
Bu akşam anneme geçsemde pc yanımda olur büyük ihtimal sizınlayım:103::103::103:
Slm canim kadir gecesi icin yapilacak dualara benide eklermisin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?