2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Zaten bu sebepten üyelik açtım:) içim rahatlıyor ve yalnız olmadığımı hissediyorum. Ben istanbul anadolu yakasındayım. Evet ilk olacak işte bu yüzden çok korkuyorum. 3 yıldır istiyorum... Önceleri sanırdım ki tüp bebekle kesin olur sorun çıkmaz vs. Ama işin içine girince öğrencim ki kesinliği yok. İşte çok kararsız ve korkuluyum.

Canim aramiza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun korkacak birşey içini ferah tut sorun neydi:26:

Bende istanbul anadolu yakasında oturuyorum umut tüp bebek merkezine gidiyorum istersen araştır cnm:26:
Buarada hoşgeldin cnm aramıza ben ne yalan söylim bu topik sayesinde kendime geldim burası olmasaydı kafayı yerdim
Aynen cnm bende senin gibi tüp bebekle kesin olur diyordum düşündüğüm gibi olmadı
Ama sen yinede öyle düşünme allahın izniyle senin ilk tedavin tutar kim bilir

Evet burası bambaşka vallahi... Kimse anlamıyo beni ya ..sürekli olur olur acele etme geyikleri.... Umut tup bebek i duydum evet. Fiyat ne peki canım?

Evet burası bambaşka vallahi... Kimse anlamıyo beni ya ..sürekli olur olur acele etme geyikleri.... Umut tup bebek i duydum evet. Fiyat ne peki canım?

Canım ben 1 sen önce 6.100 ödemiştim ama zam geldi tam olarak fiyatını bilmiyorum sanırım ilaçlarla beraber 6.700 oldu :26:
Aslında fulyadaki yer çok iyi diyorlar ama biraz uzak gerçi ben doktorumdan memnunum
valla beni annem dahi anlamıyor o da olur kafaya takma diyor ananem de sürekli stres yapma stres yapınca çocuğun olmaz diyor bende artık gülüp geçiyorum

Anladım canım evet fulyayı da duydum. Duymadığım yok zaten de:))) karar sıkıntı.. Benim annem de aynı valla. Akşam beraberdik namaz kılarken dedim ki anne bana da et dua unutma... Birden delirdi..' Ayyy çocuk cocuk yeter hayırlısı de ' şaka gibiler ya:)) güler misin ağlar mısın:))giderken de demez mi 'sen yumurta ye yumurta ' iyi gelir. Ayy Allahım yaaa:2:. Peki sen canım ne kadardır istiyosun?

Hahaha annen süpermiş
Canım ben 5 senelik evliyim 4 senedir doğal yollardan denedik olmadı Olmayınca da tüp bebek tedavisine başvurduk sözde eşimde ve bende sorun yok ilk tedavim kimyasal gebelik ikinci tedavimde düşükle sonuçlandı :85:
Canım yaşın kaç ❓ ben 28 yaşındayım

Anladım canım inşallah ilk ve son tedavin olsun

İnşallah canım ya inşallah. Hepimiz için... Kız arkadaşlarımla birkaç ay evvel işyerinde sohbet ediyorduk. (Tabi benim çocuğum olmadığını bilmiyorlar) bilirsin bu durumu samimi olmadıklarımıza hep deriz ya düşünmüyoruz diye, ben de diyememiştim. İçlerinden biri dedi ki çocuğu olmayanlar için : 'bir kadına verilebilecek en büyük ceza' çok hak verdim bir an. Boğazım düğümlendi . Ve odadan çıktım. Bunu yaşamayan anlayamaz ve asla empati kuramaz. Biliyor musun 3 yıl evvel mor bir patik aldık.. Hala çekmecemde durur. Ahh diyorum acaba birgün giydirebilecek miyim((

Mustafa karataşı izliyorum bi bayan aradı annesi erkek bebek istiyormuş nasıl bi dua etmeli dedi hocada kaç yaşında anneniz dedi 33 yaşındaymış 6 tane kızı varmış Şaka gibi yaaaaa kadın 12 yaşında evlenmiş çatır çatırda doğurmuş maşallahhhh ve torunlarıda varmış

Son düzenleme:

Anladım arkadaşım... Kimsayal da olsa bir kadın gebe kalabiliyorsa eğer bu çok iyi birşeymiş. Bir arkadaşım söylemişti bana. Dr söylemiş ona da. Umarım senin içinde öyledir. Ben 31 yaşındayım.... Bu arada Eşin ne durumda arkadaşım. Çok istekli mi bu konuda? Neden bunları soruyorum dersen, benim eşim çok istiyor ve çocukları çok seviyor. Bu bazen bizde sıkıntı yaratabiliyor, adet zamanları özellikle bazen çok korkuyorum aile birliğim bozulur . Beni istemez . Bu durum ilişkimizi etkiler diye işin içinden çıkamıyorum. Bazen saatlerce ağlıyorum karşısında.ne bileyim işte korkuyorum canım ya korkuyorum

Inşallah giyecek canımzor şeyler yaşıyoruz düşüyoruz ama hemen kalkiyoruz çünkü bir umudumuz var çünkü bir amacınız var pes etmeden tekrar tekrar deniyoruz bu bizim sinavimiz ve bu sınavı başarıyla gecicez Rabbimm hepimizin yüzünü guldursun şunu unutma bizi bizden kimse anlamaz söyledikleri tek laf kafana takma olur çünkü bilmiyorlar amh nedir düşük rezv nedir morfoloji nedir pko nedir endimetrum nedir sadece kafana takma keşke kafaya takmamayla bu iş bu kadar kolay olsa ay cenem dustu kafanı sisirdim canım benim hersey güzel olacak sen içini ferah tut iyi bir doktor bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…