Amin inşallah bitanem
Amin cnm benimmm hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallahhh
Bu topik süper bi yer resmen bağımlılık yapıyor aklına takılan bi soru oldumu anında cvp yazıyorlar
canımcım nerde oturuyorsun :26: İlk tüp bebek denemen mi olacak❓
Canımmm nasılsın fazla geçmişe bakamadım inşallahh herşey yolundadır
Zaten bu sebepten üyelik açtım:) içim rahatlıyor ve yalnız olmadığımı hissediyorum. Ben istanbul anadolu yakasındayım. Evet ilk olacak işte bu yüzden çok korkuyorum. 3 yıldır istiyorum... Önceleri sanırdım ki tüp bebekle kesin olur sorun çıkmaz vs. Ama işin içine girince öğrencim ki kesinliği yok. İşte çok kararsız ve korkuluyum.
Zaten bu sebepten üyelik açtım:) içim rahatlıyor ve yalnız olmadığımı hissediyorum. Ben istanbul anadolu yakasındayım. Evet ilk olacak işte bu yüzden çok korkuyorum. 3 yıldır istiyorum... Önceleri sanırdım ki tüp bebekle kesin olur sorun çıkmaz vs. Ama işin içine girince öğrencim ki kesinliği yok. İşte çok kararsız ve korkuluyum.
Iyiyim kuzum çok sukur hersey yolunda
Ama ekim olsada tedaviye baslam
Sen nasılsın :26:
Bende istanbul anadolu yakasında oturuyorum umut tüp bebek merkezine gidiyorum istersen araştır cnm:26:
Buarada hoşgeldin cnm aramıza ben ne yalan söylim bu topik sayesinde kendime geldim burası olmasaydı kafayı yerdim
Aynen cnm bende senin gibi tüp bebekle kesin olur diyordum düşündüğüm gibi olmadı
Ama sen yinede öyle düşünme allahın izniyle senin ilk tedavin tutar kim bilir
Canim aramiza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun korkacak birşey içini ferah tut sorun neydi:26:
İyiyim demek adet olmuş
Bende senin gibi düşünüyorum biran önce zaman geçsin de tedaviye başlasam
Evet burası bambaşka vallahi... Kimse anlamıyo beni ya ..sürekli olur olur acele etme geyikleri.... Umut tup bebek i duydum evet. Fiyat ne peki canım?
Bebeğimsen nezaman düşünüyorsun:26:
Canım ben 1 sen önce 6.100 ödemiştim ama zam geldi tam olarak fiyatını bilmiyorum sanırım ilaçlarla beraber 6.700 oldu :26:
Aslında fulyadaki yer çok iyi diyorlar ama biraz uzak gerçi ben doktorumdan memnunum
valla beni annem dahi anlamıyor o da olur kafaya takma diyor ananem de sürekli stres yapma stres yapınca çocuğun olmaz diyor bende artık gülüp geçiyorum
Hoşbulduk Şimdilik görünen eşimde sorun varikosel .
Anladım canım evet fulyayı da duydum. Duymadığım yok zaten de:))) karar sıkıntı.. Benim annem de aynı valla. Akşam beraberdik namaz kılarken dedim ki anne bana da et dua unutma... Birden delirdi..' Ayyy çocuk cocuk yeter hayırlısı de ' şaka gibiler ya:)) güler misin ağlar mısın:))giderken de demez mi 'sen yumurta ye yumurta ' iyi gelir. Ayy Allahım yaaa:2:. Peki sen canım ne kadardır istiyosun?
Anladım canım inşallah ilk ve son tedavin olsun
Fıstık ben eylül gibi tedaviye başlamak istiyorum ama doktorum ağustosta bana bi görün dedi bakalım o ne diyecek :26:
Ay kuzum inşallah hemen baslatir tedaviyegüzel haberlerini bekliyorum
Hahaha annen süpermiş
Canım ben 5 senelik evliyim 4 senedir doğal yollardan denedik olmadıOlmayınca da tüp bebek tedavisine başvurduk sözde eşimde ve bende sorun yok ilk tedavim kimyasal gebelik ikinci tedavimde düşükle sonuçlandı :85:
Canım yaşın kaç ❓ ben 28 yaşındayım
İnşallah canım ya inşallah. Hepimiz için... Kız arkadaşlarımla birkaç ay evvel işyerinde sohbet ediyorduk. (Tabi benim çocuğum olmadığını bilmiyorlar) bilirsin bu durumu samimi olmadıklarımıza hep deriz ya düşünmüyoruz diye, ben de diyememiştim. İçlerinden biri dedi ki çocuğu olmayanlar için : 'bir kadına verilebilecek en büyük ceza' çok hak verdim bir an. Boğazım düğümlendi . Ve odadan çıktım. Bunu yaşamayan anlayamaz ve asla empati kuramaz. Biliyor musun 3 yıl evvel mor bir patik aldık.. Hala çekmecemde durur. Ahh diyorum acaba birgün giydirebilecek miyim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?