CAN DOSTLARIM NASILSINIZBEN YOĞUN BİR GÜN GEÇİRİYORUM:26: BU GÜN YARIN VE SONRASINDAKİ GÜNLERDE CANLARIM BİZ YARIN YEMEK VERECEĞİZ O YÜZDEN UĞRAYAMAYABİLİRİM HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM HEPİNİZE SİZLERİ SEVİYORUM VE GÖNDERİYORUMMM ALLAH SİZLERİ KORUSUNN
Phalam kuzummm gel gel yardım et bu bilgisiz kuzulara
Bayram sonrası bende yoğunum ya aile deniz tatili sonra evime dönüşeşimin kontrol seçim sonra annemin fındık sonra karadeniz sonra okul açılıyo veee tedavi sonra gelsin bebis
Bende eylülde olayım diyorum ama phala yardım etsin bize kafam karıştı
Persönejim canimmm izmirlerdeymissin sende bende kardelen kokusu nerden geliyor diyordum. Seyir tepe cok guzellll dimi ama, bende seviyorumm manzarayi :)
İyi yapmissin ama sonra kul kedisi misali pek bi bal kabagi gordum seni :) zira banyoya kollari sivamissin :))) kolay gelsin bayram temizligi demek
Aaa ne güzel bizim de dündü evlilik yıldönümümüz :)) 4 . Yıl :)Oyle hepimizde tatli bi telas basladi ister istemez :)(
Bgn bizim evlilik yildonumumuz V yil oldu roma rakamiyla 5 :))
İnsallah bebislerimizle bu ozel gunleri kutlamak nasip olur
Cokk cokk optum canim Allaha emanet ol iyi bayramlar olsun seker tadinda:))
Teşekkür ederim bebeğimTelefonla arıyorsunuz, üye olacağınızı söylüyorsunuz. Bir kaç bilgi istiyor sizden birde hesap numarası veriyor oraya parayı gönderiyorsunuz veya kredi kartıyla ödeme yapıyorsunuz (ki ben asla kredi kartıyla alış veriş yapmam) parayı yatırdığınız günnüye oluyorsunuz ve o bir yıl içinde istediğiniz zaman indirimden faydalanıyorsunuz. Diğelim tedavinize çider indirimi yapıldı ama hamile kalamadık (Allah korusun) diğer tadevidede bu indirim devam ediyor. Bir yıl dolunca devam edip etmemek size kalmış. Bazı hastaneler ilk muane ücretini sizden isteye bilir istemeyede bilir ama isterse bilin ki sonra ki ödeyeceğiniz rakamdan yani tedavi miktarından düşeceklerdir. Kapiş mi arkadaşlar
Canimm az kaldi doncem insallah nasipse.kaciyorum iste firsat buldukca carsi pazar geziyorum ufak deniz kacamaklarida oluyo arada iste oyle :) sansima cidden acayip sicak,hani şu yaslilarin taktigi pervaneli sapkalardan alcam o derece :)))
Oyle hepimizde tatli bi telas basladi ister istemez :)(
Bgn bizim evlilik yildonumumuz V yil oldu roma rakamiyla 5 :))
İnsallah bebislerimizle bu ozel gunleri kutlamak nasip olur
Cokk cokk optum canim Allaha emanet ol iyi bayramlar olsun seker tadinda:))
Telefonla arıyorsunuz, üye olacağınızı söylüyorsunuz. Bir kaç bilgi istiyor sizden birde hesap numarası veriyor oraya parayı gönderiyorsunuz veya kredi kartıyla ödeme yapıyorsunuz (ki ben asla kredi kartıyla alış veriş yapmam) parayı yatırdığınız günnüye oluyorsunuz ve o bir yıl içinde istediğiniz zaman indirimden faydalanıyorsunuz. Diğelim tedavinize çider indirimi yapıldı ama hamile kalamadık (Allah korusun) diğer tadevidede bu indirim devam ediyor. Bir yıl dolunca devam edip etmemek size kalmış. Bazı hastaneler ilk muane ücretini sizden isteye bilir istemeyede bilir ama isterse bilin ki sonra ki ödeyeceğiniz rakamdan yani tedavi miktarından düşeceklerdir. Kapiş mi arkadaşlar
Kızlar biri bana yardım etsin anaaaaaa yazdım bu kez anayasa çıkmış bir mesaj yazayım dedim elime yüzüme bulastirdim
Kızlar biri bana yardım etsin anaaaaaa yazdım bu kez anayasa çıkmış bir mesaj yazayım dedim elime yüzüme bulastirdim
Ohh tatil sonrası yumiler de mutlu olur hadi bakalim gelsin bebis
Eşimin kontrolüne gelcez canim seçim sonrası doncez yine memlekete fırsat olursa haberlesiriz mutlaka canim eğer fırsat bulamazsam da eylülde mutlaka:)
Canim şarj bitti çıkmış oldum
Canim nasil ananen oldu mu anjiyo
Kizlarrr biliosunuz benim testler cok sukur pozitif cikti..deger guzel katladi..dune kadar gogus sizlamam vardi bugun bicak gbi kesildi..sadece gogus uclarim buyudu ve delikleri buyudu..acima hissi kayboldu7uu..hamis arkadaslar lutfen yardimci olunnn korkuommm....melegime bise olmamistir demi..hala benimledir..ilk kontrolum cuma..nasi gececek zaman :18:..adet gunum die mi acima hissi sizlama hissi vardi da adet gunum gecince kayboldu sizlama kasintiii...acillll cvp lutfen kizlarrrr...
Ahh kuzum benim bende hamile kaldığımda senin gibi hep korkuyordum heran bebeğime bişi olacak diye aklım gidiyordu ve korktuğum başıma geldi hamileliğin tadını çıkaramamıştım
Lütfen rahat ol herkezin bünyesi farklı kiminde belirti oluyor kiminde olmuyor bunu sende çoook iyi biliyorsun meleğine allahın izniyle bişi olmaz
ben biara abartmıştım iki günde bir kan testi yaptırıyordum kendime farkında olmadan zarar verdim belkide bu saçma sapan hareketlerim bebeğime de zarar verdim kim bilir :85:
Selam arkadaslar
Saat 2 de doguma giriyorum aklimdasiniz size dualar ediyorum.. lutfen sizde bana dua edin kizimin bitanesi cok kücük çünkü
İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Topik ilgimi çekti. Ben de bir iki aya yaptırmayı düşünüyorum fakat endişelerim çok tabihem yer konusunda da kararsızım. Mevcut bir dr var ama bilemiyorum
Senin bebişler ağustosta gelmeyecekmiydi
Bebişler nasıl sağlık durumları nasıl iyi de ne olursun allahımmmm bizlerde o günleri görürüz inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?