2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım iyi bayramlar bende seni çok öpüyorum

Son düzenleme:

Bende eylülde olayım diyorum ama phala yardım etsin bize kafam karıştı

Telefonla arıyorsunuz, üye olacağınızı söylüyorsunuz. Bir kaç bilgi istiyor sizden birde hesap numarası veriyor oraya parayı gönderiyorsunuz veya kredi kartıyla ödeme yapıyorsunuz (ki ben asla kredi kartıyla alış veriş yapmam) parayı yatırdığınız günnüye oluyorsunuz ve o bir yıl içinde istediğiniz zaman indirimden faydalanıyorsunuz. Diğelim tedavinize çider indirimi yapıldı ama hamile kalamadık (Allah korusun) diğer tadevidede bu indirim devam ediyor. Bir yıl dolunca devam edip etmemek size kalmış. Bazı hastaneler ilk muane ücretini sizden isteye bilir istemeyede bilir ama isterse bilin ki sonra ki ödeyeceğiniz rakamdan yani tedavi miktarından düşeceklerdir. Kapiş mi arkadaşlar

Evett yaa tam kul kedisii gibi oldum ama bitti sukurler olsunn:))simdi de kuafore geldim azicik bakimm yaptiriim bayramlik oliimmm:))sen nasilsin nasil gidiyor tatill???

Aaa ne güzel bizim de dündü evlilik yıldönümümüz :)) 4 . Yıl :)

Teşekkür ederim bebeğim

Canimm az kaldi doncem insallah nasipse.kaciyorum iste firsat buldukca carsi pazar geziyorum ufak deniz kacamaklarida oluyo arada iste oyle :) sansima cidden acayip sicak,hani şu yaslilarin taktigi pervaneli sapkalardan alcam o derece :)))

sapkada çok yakışırkavuşmaya az kalmış

Yıldönümunuz kutlu olsun tatlım nice 5 55 155 yıllara nene dede olup bayramda torun bekliyin :seneye inşallah bebisinizle kutlayin

Kızlar bayram tatili için memlekete geldim hepinizi öpüyorum çok sık giremiyorum geçmişe bakamadım yeni hapis var mi

Anayasaya hamis yazdım hapis çıktı bu telefon adamı deli eder

Süpersin tatlmm harika anlattın bitanesin:))

Kızlar biri bana yardım etsin anaaaaaa yazdım bu kez anayasa çıkmış bir mesaj yazayım dedim elime yüzüme bulastirdim

eylülde buluşsak neka güzel olur

Ahh kuzum benim bende hamile kaldığımda senin gibi hep korkuyordum heran bebeğime bişi olacak diye aklım gidiyordu ve korktuğum başıma geldi hamileliğin tadını çıkaramamıştım
Lütfen rahat ol herkezin bünyesi farklı kiminde belirti oluyor kiminde olmuyor bunu sende çoook iyi biliyorsun meleğine allahın izniyle bişi olmaz
ben biara abartmıştım iki günde bir kan testi yaptırıyordum kendime farkında olmadan zarar verdim belkide bu saçma sapan hareketlerim yüzünden bebeğime de zarar verdim kim bilir :85:

Son düzenleme:

İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Topik ilgimi çekti. Ben de bir iki aya yaptırmayı düşünüyorum fakat endişelerim çok tabi hem yer konusunda da kararsızım. Mevcut bir dr var ama bilemiyorum

Selam arkadaslar
Saat 2 de doguma giriyorum aklimdasiniz size dualar ediyorum.. lutfen sizde bana dua edin kizimin bitanesi cok kücük çünkü

Senin bebişler ağustosta gelmeyecekmiydi
Bebişler nasıl sağlık durumları nasıl iyi de ne olursun allahımmmm bizlerde o günleri görürüz inşallahhhhhh

Amin cnm benimmm hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallahhh
Bu topik süper bi yer resmen bağımlılık yapıyor aklına takılan bi soru oldumu anında cvp yazıyorlar
canımcım nerde oturuyorsun :26: İlk tüp bebek denemen mi olacak❓

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…