2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sanada iyi bayramlar birtanem kolay gelsin

Dogrudur bnmde oyle cikmisti tebrikler
Selam arkadaslar
Saat 2 de doguma giriyorum aklimdasiniz size dualar ediyorum.. lutfen sizde bana dua edin kizimin bitanesi cok kücük çünkü

Allah yardmcin olsn sana bagislasin yavrularini

Sanada iyi bayramlar birtanem kolay gelsin

Dogrudur bnmde oyle cikmisti tebrikler

Allah yardmcin olsn sana bagislasin yavrularini

Yani aradaki 5 saat boyunca uyudugum icin n zmn cikti bilmiyorum. Senin silik cizgin ne zmn cikmisti canım. Cevremdrki 2 tip merkezide kapalı bayram dolayısıyla kan testi yaptiramiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslar
Saat 2 de doguma giriyorum aklimdasiniz size dualar ediyorum.. lutfen sizde bana dua edin kizimin bitanesi cok kücük çünkü

Canim benim Rabbim hayırlı doğumlar versin dualarim sizinle iki yavrunda sağlıkla anneciginin kollarına gelecek bizi habersiz bırakma

canım teşekkür ederim yaaa bişe daha sorucam ben laporoskopi oldum tüplerim açıldı daha sonra 2 ay sonra hamile kaldım dış gebelikten sezeryanla aldılar bazı arkadaşlar histeroskopi olmuş tüp bebekten önce bendemi olucam onu artık dayanamıyom çok korkuyorum odamı amaliyat ben internette biraz baktım ama cok dedaylı bişeler yazmışlar mecburmu histeroskopi olmak onu olmadan tüp bebek yapmıyolarmı doktoruma sormayı hep unutuyorum bide siz daha güzel anlatıyosunuz doktorlar hastalarla uğrasa uğrasa bıkıyomudur nedir tam detaylı bişe anlatmıyo:44:ne olur bana söyle tekrar uyutulup histeroskopi amaliyatı filan olmican de zaten laporoskopi ve sezeryan çok ağır gecti

Kızlar bugün 3.iğnemi vurulacağım nasipse, evi sildim süpürdüm, sol yumurtalığıma çok sancı girdi, iş yapmamın bir mahsuru olur mu ki daha başından:26:

Kızlar bugün 3.iğnemi vurulacağım nasipse, evi sildim süpürdüm, sol yumurtalığıma çok sancı girdi, iş yapmamın bir mahsuru olur mu ki daha başından:26:

Bayramda kontrolemi gideceksin..benim de bayrama denk gelecekti neyseki atlattim :)))

Canimm az kaldi doncem insallah nasipse.kaciyorum iste firsat buldukca carsi pazar geziyorum ufak deniz kacamaklarida oluyo arada iste oyle :) sansima cidden acayip sicak,hani şu yaslilarin taktigi pervaneli sapkalardan alcam o derece :)))

Benim kuzum gelmis de ben kaçırmışım ya tüh

Hayırlısıyla kucağına al insallah ikisini de canim Allahım yardımcın olsun

Geldimmm yine:)) kuzummm ama sen varmisin yokmusun gormuyorum suan :) benimde gunlerim yogun bayram oncesi temizlik tatli vs isler yogun malum :) Cok opuyorum canim kendine ii bak

Geldimmm yine:)) kuzummm ama sen varmisin yokmusun gormuyorum suan :) benimde gunlerim yogun bayram oncesi temizlik tatli vs isler yogun malum :) Cok opuyorum canim kendine ii bak

Aynen canim bayram koşturmacasi başladı hepimizde gez keyfini cikar tatlm dönünce bebis yapcaz mutlu mutlu:))

Aynen canim bayram koşturmacasi başladı hepimizde gez keyfini cikar tatlm dönünce bebis yapcaz mutlu mutlu:))

Oyle hepimizde tatli bi telas basladi ister istemez :)(
Bgn bizim evlilik yildonumumuz V yil oldu roma rakamiyla 5 :))
İnsallah bebislerimizle bu ozel gunleri kutlamak nasip olur
Cokk cokk optum canim Allaha emanet ol iyi bayramlar olsun seker tadinda:))

Oo canimmm daha nice 5yıllar olsun tatlmm ama bebisli 5yıllar:)) saol tatlm seninde bayramın mübarek olsun:)

Kizlarrr biliosunuz benim testler cok sukur pozitif cikti..deger guzel katladi..dune kadar gogus sizlamam vardi bugun bicak gbi kesildi..sadece gogus uclarim buyudu ve delikleri buyudu..acima hissi kayboldu7uu..hamis arkadaslar lutfen yardimci olunnn korkuommm....melegime bise olmamistir demi..hala benimledir..ilk kontrolum cuma..nasi gececek zaman :18:..adet gunum die mi acima hissi sizlama hissi vardi da adet gunum gecince kayboldu sizlama kasintiii...acillll cvp lutfen kizlarrrr...

Canim cidere nezaman üye olayım sence:26:eylulde ongorusmeye gidicem:44:

Ön görüşmeye gitmedennol, çünkü ön görüşmede muane olursan 200 tl alıyorlar, çider üyesi ise sonra onu toplam rakamdan düşüyorlar. Muane olduktan sonra tedaviye devam etmezsen diye o parayı alıyorlar. Ama devam edersen geri veriyorlar. Üye olmadan gidersen belki sonra o parayı geri vermezler o sırada üye değildiniz diye bilirler

Ağustosta cider bekle bizi geliyoruz:))

Canım benim de şuan öyle çok tırsıyom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8.gun cikmisti ams yine dustuu bebgm

Tebrik ediyorum insallah seneye yavrularnla kutlarsn benm icm cok buruk oluyo boyle ozel gunlerde

İki hafta sonra ayrılacağım canım işten ama çok üzülüyorum

Nasi yani cnm mudahale etmemisler mi..anlamadim..narkozu ne diye verdiler o zaman yani:44:

Anjiyoda narkoz vermiyorlar canım, damardan ilaç veriyorlar, kapalı damar varsa gözüküyor. Maalesef o damar daha önce operasyon gördüğü için ve ananemin yaşı olduğu için bir müdahale yapmadılar. Kalbe giden bir çok damar varmış o damarlar kalbi çalıştırırmış. İlaç kullanıcak sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…