Sanada iyi bayramlar birtanem kolay gelsinCAN DOSTLARIM NASILSINIZBEN YOĞUN BİR GÜN GEÇİRİYORUM:26: BU GÜN YARIN VE SONRASINDAKİ GÜNLERDE CANLARIM BİZ YARIN YEMEK VERECEĞİZ O YÜZDEN UĞRAYAMAYABİLİRİM HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM HEPİNİZE SİZLERİ SEVİYORUM VE GÖNDERİYORUMMM ALLAH SİZLERİ KORUSUNN
Kizlar ben sabah 7 de kalktim testi yaptim cikmadi bisey 10 dk sonra geri yattim simdi uyandim teste baktim ikinci cizgi silik. Ama kac dakika sonra silik cikti bilmiyorum bugün 9.gunum hamile olanlar silik cizgisi cikanlar testi yaptiktan kac dakika sonra cikmisti dogrumudur kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaslar
Saat 2 de doguma giriyorum aklimdasiniz size dualar ediyorum.. lutfen sizde bana dua edin kizimin bitanesi cok kücük çünkü
Sanada iyi bayramlar birtanem kolay gelsin
Dogrudur bnmde oyle cikmistitebrikler
Allah yardmcin olsn sana bagislasin yavrularini
Selam arkadaslar
Saat 2 de doguma giriyorum aklimdasiniz size dualar ediyorum.. lutfen sizde bana dua edin kizimin bitanesi cok kücük çünkü
fazla sıkışıksan azcık işe de gel derler sorun olmaz merak etme..
benim transfer hikayelerimi anlatsam o hooooo skandal...
ben doktorun önünde işemediysem kimse işemez rahat ol
idrara sıkışık gitme sebebi şu..
transfer işlemi ultrason görüntüsü eşliğinde oluyor ..
ultrasonda embriyonun koyulacağı tutunmaya en elverişli yer belirleniyor ve embriyo katader yardımı ile gönderiliyor...
mesane dolu olunca rahime baskı yapıyor ve rahim öne çıkıyor bu da iyi görüntü demek...
Kızlar bugün 3.iğnemi vurulacağım nasipse, evi sildim süpürdüm, sol yumurtalığıma çok sancı girdi, iş yapmamın bir mahsuru olur mu ki daha başından:26:
Bayramda kontrolemi gideceksin..benim de bayrama denk gelecekti neyseki atlattim :)))
Bebeğim gelmişkız şansına izmir yanıyor tut elimden korfeze beraber atmayalım:118:
Hadi gari dön evine de Sohbetlerimize devam edelim özledim seni
Seni seviyorum hemsocanim öptümkendine iyi bak arada böyle kaç buralara
Benim kuzum gelmis de ben kaçırmışım ya tüh
Hayırlısıyla kucağına al insallah ikisini de canim Allahım yardımcın olsun
Geldimmm yine:)) kuzummm ama sen varmisin yokmusun gormuyorum suan :) benimde gunlerim yogun bayram oncesi temizlik tatli vs isler yogun malum :) Cok opuyorum canim kendine ii bak
Aynen canim bayram koşturmacasi başladı hepimizde gez keyfini cikar tatlm dönünce bebis yapcaz mutlu mutlu:))
Oyle hepimizde tatli bi telas basladi ister istemez :)(
Bgn bizim evlilik yildonumumuz V yil oldu roma rakamiyla 5 :))
İnsallah bebislerimizle bu ozel gunleri kutlamak nasip olur
Cokk cokk optum canim Allaha emanet ol iyi bayramlar olsun seker tadinda:))
Canim cidere nezaman üye olayım sence:26:eylulde ongorusmeye gidicem:44:
Ön görüşmeye gitmedennol, çünkü ön görüşmede muane olursan 200 tl alıyorlar, çider üyesi ise sonra onu toplam rakamdan düşüyorlar. Muane olduktan sonra tedaviye devam etmezsen diye o parayı alıyorlar. Ama devam edersen geri veriyorlar. Üye olmadan gidersen belki sonra o parayı geri vermezler o sırada üye değildiniz diye bilirler
Kizlarrr biliosunuz benim testler cok sukur pozitif cikti..deger guzel katladi..dune kadar gogus sizlamam vardi bugun bicak gbi kesildi..sadece gogus uclarim buyudu ve delikleri buyudu..acima hissi kayboldu7uu..hamis arkadaslar lutfen yardimci olunnn korkuommm....melegime bise olmamistir demi..hala benimledir..ilk kontrolum cuma..nasi gececek zaman :18:..adet gunum die mi acima hissi sizlama hissi vardi da adet gunum gecince kayboldu sizlama kasintiii...acillll cvp lutfen kizlarrrr...
Yani aradaki 5 saat boyunca uyudugum icin n zmn cikti bilmiyorum. Senin silik cizgin ne zmn cikmisti canım. Cevremdrki 2 tip merkezide kapalı bayram dolayısıyla kan testi yaptiramiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyle hepimizde tatli bi telas basladi ister istemez :)(
Bgn bizim evlilik yildonumumuz V yil oldu roma rakamiyla 5 :))
İnsallah bebislerimizle bu ozel gunleri kutlamak nasip olur
Cokk cokk optum canim Allaha emanet ol iyi bayramlar olsun seker tadinda:))
Bitanecik Editorcum ben izmir sicaginda cifte kavruluyorum resmen. Gunler dolu dolu geciyor yarinda tatli yapiciz kv ile ee malum senin su meshur baklavan kadar guzel olmasa da elimizden geldigi kdr :) sende tatilde yokmus musun ole okudum sankim :) gorusemezsek iyi tatiller iyi bYramlar canimmm
Canimcimm napiin :) ayy bu ne sicak bu ne sicakkkkkkkkk kigizzzz korfeze atasim var kendimi :)))) samsunun gozunu sevim valla
Canimmm sen tedaviye basladin demek hayirlisi olsun Rabbim yuzunu guldursun insallah. Opu ne zaman belli mi?
Yok kiz daha esimle bile konusmadim ki ben bursa isini yazmistim hatta simdi soylersem hemen hayir der diye ondan sir gibi sakliorum zamani gelince solicim bakalim ne dicek ama ben kabul edecegini sanmiorum:) belli de olmaz tabi de bakalim kismet kuzum sen nasilsin bakalim ayrildin mi isten ?
Nasi yani cnm mudahale etmemisler mi..anlamadim..narkozu ne diye verdiler o zaman yani:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?