2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ay bende dinledimanası benden 2 yaş büyük

Evet canım bilmiyorlar dediğin gibi ve dolayısıyla anlamıyorlar da

Canım Bende çook korkuyorum biran önce tedaviye başlamak istiyorum ama gel birde bana sor ya yine olmazsa ben naparım ikinci tedavimde çoook ağlamıştım hayatımda öyle ağladığımı hatırlamıyorum bağıra çağıra ağlamıştım hatta şuan yazarken bile gözümden yaş geldi :85:
Eşimde çook istiyor çevremizdeki herkezin bebişi oldu bu bayramda boynum bükük olacak herkezin kucağında bebiş olacak
Ben sıkıntımı üzüntümü eşime belli ediyorım ama garibim bişi diyemiyor ben üzülmim diye
Ama şuda var son 1 senedir biz birbirimizede dahada çok bağlandık

Son düzenleme:

Off canım ya bilmez miyim...zor şeyler yaşamışssın Ben bazen bir başlıyorum sanırsın Allah korusun biri öldü..... Ben de eşimi o kadar seviyorum ki anlatamam.. işte o çok başka benim kalbimde gözümde. Dr ona sperm azlığı ve morfoloji azlığı teşhisi koyduğunda öyle yıkıldı ki yanına gittim yemek yemiyor yavrum günlerce... Hiç düşünme dedim bu senin değil ikimizin sorunu.. Telkin ettim ama arkamı dönüpte çok ağladım çok.... Benim tetkitler de yarım kaldı ayrıca... Ee şimdi bende de sıkıntı çıkarsa korkusu sarıyor beni... Bir çocuğa gercekten çok ihtiyacım var... Akıl sağlığım için özellikle... Bazen gerçekten kendime söylediklerime inanamıyorum. Geçen bir misafirlikteydik. Birden ağlamaya başladım ama hıçkıra hıçkıra, evde ki herkes şaşkına döndü. Ama işte tutamadım kendimi. Duygularımı kontrol de edemiyorum son bir yıldır...ikide bir eşime savaşırız dimi, olmasa da severiz birbirimizi deyip duruyorum ve evde konu hiç kapanmıyor.

Bendeee bwnde yine aglayacam bu bayram bizde aksine soguyoruzzz yani benn

Erkekler bizim gibi değil keşke onlarda arada ağlasa içlerine atmasalar :85:
O ağlama bende de hep var biara tvde bebek reklamlarını gördüğümde ağlıyordum benimde sinirlerim çooook bozuk
Bizlerin tek ilacı bebek :85:
Senin işin de çoook zor güçlü olman lazım eşine moral verebilmek için allah yardımcın olsun cnm benim
bizler hep burdayız derdin sıkıntın olduğu zaman bizlerle paylaş hayat paylaşınca güzel oluyor

Teşekkürler canım.. sen de sıkıntın ollursa yazabilirsin her zaman. Şimdiden iyi bayramlar dilerim

Kızlar kayınpederim bu gece vefat etti. Yarın Konya'ya gidiyoruz cenazeye...Eşim perişan Ben de çok severdim Allah mekanını cennet eylesin ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kayınpederim bu gece vefat etti. Yarın Konya'ya gidiyoruz cenazeye...Eşim perişan Ben de çok severdim Allah mekanını cennet eylesin ((

Mekanı cennet olsun allahım eşine ve ailesine sabır versin
sende üzülme dicem biliyorum saçma ama lütfen kendine ve bebeğine çooook dikkat et (

Evett yaa tam kul kedisii gibi oldum ama bitti sukurler olsunn:))simdi de kuafore geldim azicik bakimm yaptiriim bayramlik oliimmm:))sen nasilsin nasil gidiyor tatill???

Himm demek ev bitti sira kendine geldi ohh ii yaptin kul kedisi modundan pamuk prenses moduna gecis hizli oldu guzel oldu pek sahane oldu :))))
Bende iyiyim kuzum zaman su gibi gecio evde bi basima meger zaman gecmiomus onu anladim
Bizimde bi cekirdek ailemiz olsun da insallah ben cok severim.kalablik aileler de
Cok optum canim.kendine ii bak
Aaa ne güzel bizim de dündü evlilik yıldönümümüz :)) 4 . Yıl :)

sapkada çok yakışırkavuşmaya az kalmış

Yıldönümunuz kutlu olsun tatlım nice 5 55 155 yıllara nene dede olup bayramda torun bekliyin :seneye inşallah bebisinizle kutlayin
Yakisir tabi ama elitligimden taviz vermicimm sicaklar beni yildiramaz :)
Ayy kuzumm insallah seneye bebis ya gobusde ya kucakta olur :)))
Sagolasin guzel dileklerin icin guzellik

Mekani cennet olsun Allah rahmet eylesin
Allah Geride kalanlara sabir versin
Sende cok dikkat et kendine Allaha emanet ol canim.

Oo canimmm daha nice 5yıllar olsun tatlmm ama bebisli 5yıllar:)) saol tatlm seninde bayramın mübarek olsun:)
Tesekkurler tatlim :)))) 5yil.bitti gitti bebekimizde gelseydi :))
Tebrik ediyorum insallah seneye yavrularnla kutlarsn benm icm cok buruk oluyo boyle ozel gunlerde
Sagol canim ee haliyle azcik buruk oluyor ama napalim nasip.Rabbim evlatlarimizla kutlamayida nasip.etsin insallah hepimizw
İki hafta sonra ayrılacağım canım işten ama çok üzülüyorum
Anladim canim.hyirlisi olsun
Bide tam goremedim ama sanirim bi yakinin rahatsizlanmis cok gecmis olsun canim Allah sifasini versin
Aaa ne güzel bizim de dündü evlilik yıldönümümüz :)) 4 . Yıl :)

Zaman sizede mutlu saglikli nice yillar diliyorum canim
Seneye bebislerle.kutlariz insallah

Ramazanın son gününden herkese sevgiler
Hazırlık halindeyim iftardan önce yola çıkıyoruz iftarı yolda bulduğumuz bi yerde yapcaz artık
Bugün çıkana kadar ara ara gelirim kızçelerim..

Canım basınızsağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim ailesine sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…