- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Mustafa karataşı izliyorum bi bayan aradı annesi erkek bebek istiyormuş nasıl bi dua etmeli dedi hocada kaç yaşında anneniz dedi 33 yaşındaymış 6 tane kızı varmışŞaka gibi yaaaaa kadın 12 yaşında evlenmiş çatır çatırda doğurmuş maşallahhhh ve torunlarıda varmış
Inşallah giyecek canımzor şeyler yaşıyoruz düşüyoruz ama hemen kalkiyoruz çünkü bir umudumuz var çünkü bir amacınız var pes etmeden tekrar tekrar deniyoruz bu bizim sinavimiz ve bu sınavı başarıyla gecicez Rabbimm hepimizin yüzünü guldursun şunu unutma bizi bizden kimse anlamaz söyledikleri tek laf kafana takma olur çünkü bilmiyorlar amh nedir düşük rezv nedir morfoloji nedir pko nedir endimetrum nedir sadece kafana takma keşke kafaya takmamayla bu iş bu kadar kolay olsa ay cenem dustu kafanı sisirdim canım benim hersey güzel olacak sen içini ferah tut iyi bir doktor bul
Allahın izniyle arka arkaya güzel haberler vericezzz kuzucum
Anladım arkadaşım... Kimsayal da olsa bir kadın gebe kalabiliyorsa eğer bu çok iyi birşeymiş. Bir arkadaşım söylemişti bana. Dr söylemiş ona da. Umarım senin içinde öyledir. Ben 31 yaşındayım.... Bu arada Eşin ne durumda arkadaşım. Çok istekli mi bu konuda? Neden bunları soruyorum dersen, benim eşim çok istiyor ve çocukları çok seviyor. Bu bazen bizde sıkıntı yaratabiliyor, adet zamanları özelliklebazen çok korkuyorum aile birliğim bozulur . Beni istemez . Bu durum ilişkimizi etkiler diye işin içinden çıkamıyorum. Bazen saatlerce ağlıyorum karşısında.ne bileyim işte korkuyorum canım ya korkuyorum
Ay bende dinledimanası benden 2 yaş büyük
Olaya bak yaaaa güleyim mi ağlıyayım mı bilemedim:44:
Kızıda 20 yaşında ikizlere hamile
guldenin kulakları cinlasin doğurgan kizceler aynı biz vay be
Canım Bende çook korkuyorum biran önce tedaviye başlamak istiyorum ama gel birde bana sor ya yine olmazsa ben naparım ikinci tedavimde çoook ağlamıştım hayatımda öyle ağladığımı hatırlamıyorum bağıra çağıra ağlamıştım hatta şuan yazarken bile gözümden yaş geldi :85:
Eşimde çook istiyor çevremizdeki herkezin bebişi oldu bu bayramda boynum bükük olacak herkezin kucağında bebiş olacak
Ben sıkıntımı üzüntümü eşime belli ediyorım ama garibim bişi diyemiyor ben üzülmim diye
Ama şuda var son 1 senedir biz birbirimizede dahada çok bağlandık
Canım Bende çook korkuyorum biran önce tedaviye başlamak istiyorum ama gel birde bana sor ya yine olmazsa ben naparım ikinci tedavimde çoook ağlamıştım hayatımda öyle ağladığımı hatırlamıyorum bağıra çağıra ağlamıştım hatta şuan yazarken bile gözümden yaş geldi :85:
Eşimde çook istiyor çevremizdeki herkezin bebişi oldu bu bayramda boynum bükük olacak herkezin kucağında bebiş olacak
Ben sıkıntımı üzüntümü eşime belli ediyorım ama garibim bişi diyemiyor ben üzülmim diye
Ama şuda var son 1 senedir biz birbirimizede dahada çok bağlandık
Off canım ya bilmez miyim...zor şeyler yaşamışssınBen bazen bir başlıyorum sanırsın Allah korusun biri öldü..... Ben de eşimi o kadar seviyorum ki anlatamam.. işte o çok başka benim kalbimde gözümde. Dr ona sperm azlığı ve morfoloji azlığı teşhisi koyduğunda öyle yıkıldı ki yanına gittim yemek yemiyor yavrum günlerce... Hiç düşünme dedim bu senin değil ikimizin sorunu.. Telkin ettim ama arkamı dönüpte çok ağladım çok.... Benim tetkitler de yarım kaldı ayrıca... Ee şimdi bende de sıkıntı çıkarsa korkusu sarıyor beni... Bir çocuğa gercekten çok ihtiyacım var... Akıl sağlığım için özellikle... Bazen gerçekten kendime söylediklerime inanamıyorum. Geçen bir misafirlikteydik. Birden ağlamaya başladım ama hıçkıra hıçkıra, evde ki herkes şaşkına döndü. Ama işte tutamadım kendimi. Duygularımı kontrol de edemiyorum son bir yıldır...ikide bir eşime savaşırız dimi, olmasa da severiz birbirimizi deyip duruyorum ve evde konu hiç kapanmıyor.
Bendeee bwnde yine aglayacam bu bayram bizde aksine soguyoruzzz yani benn
Erkekler bizim gibi değil keşke onlarda arada ağlasa içlerine atmasalar :85:
O ağlama bende de hep var biara tvde bebek reklamlarını gördüğümde ağlıyordum benimde sinirlerim çooook bozuk
Bizlerin tek ilacı bebek:85:
Senin işin de çoook zor güçlü olman lazım eşine moral verebilmek için allah yardımcın olsun cnm benim
bizler hep burdayız derdin sıkıntın olduğu zaman bizlerle paylaş hayat paylaşınca güzel oluyor
Teşekkürler canım.. sen de sıkıntın ollursa yazabilirsin her zaman. Şimdiden iyi bayramlar dilerim
Kızlar kayınpederim bu gece vefat etti. Yarın Konya'ya gidiyoruz cenazeye...Eşim perişanBen de çok severdim Allah mekanını cennet eylesin ((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evett yaa tam kul kedisii gibi oldum ama bitti sukurler olsunn:))simdi de kuafore geldim azicik bakimm yaptiriim bayramlik oliimmm:))sen nasilsin nasil gidiyor tatill???
Aaa ne güzel bizim de dündü evlilik yıldönümümüz :)) 4 . Yıl :)
sapkada çok yakışır kavuşmaya az kalmış
Yakisir tabi ama elitligimden taviz vermicimm sicaklar beni yildiramaz :)Yıldönümunuz kutlu olsun tatlım nice 5 55 155 yıllaranene dede olup bayramda torun bekliyin :seneye inşallah bebisinizle kutlayin
Kızlar kayınpederim bu gece vefat etti. Yarın Konya'ya gidiyoruz cenazeye...Eşim perişanBen de çok severdim Allah mekanını cennet eylesin ((
Tesekkurler tatlim :)))) 5yil.bitti gitti bebekimizde gelseydi :))Oo canimmm daha nice 5yıllar olsun tatlmm ama bebisli 5yıllar:)) saol tatlm seninde bayramın mübarek olsun:)
Sagol canim ee haliyle azcik buruk oluyor ama napalim nasip.Rabbim evlatlarimizla kutlamayida nasip.etsin insallah hepimizwTebrik ediyorum insallah seneye yavrularnla kutlarsn benm icm cok buruk oluyo boyle ozel gunlerde
Anladim canim.hyirlisi olsunİki hafta sonra ayrılacağım canım işten ama çok üzülüyorum
Aaa ne güzel bizim de dündü evlilik yıldönümümüz :)) 4 . Yıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?