ay canim sorma var bi sey de cozemedim iste... Ama dun en aksiyonlusuydu gercekten korku, endise, zamanla yarış hepsi bu muayene yolculugundaaaafilm tanitimi gibi...
canim benim insallah cumlemize bebegini tez vakitte verir Rabbim, tedaviye baslamayanlara tedaviyegerek kalmadan gobderir insallah. Eltine de takilma diycem ama insaniz icimiz aciyabiliyor bazen... İnsallah Rabbim tez vakitte sana da anne olmayi nasip eder, sana bana burada ki herkese, anne ilmak isteyen nerede kim varsa herkese nasip etsin meylam insaallah
Sana da iyi bayramlar, bir ömrü musmutlu gecirin emi... Rabbim tez vakitte ailenize bebisler gondersin mutlulugunuz katlanarak devam etsin...
canim benim, basiniz sag olsun, Rabbim gunahlarini affetsin mekani cennet olsun insallah kayinpederinin... Kendine dikkat et tatlim benim...
Allah yardimcin olsn canm gene agir aylarn kisa gelecek canm cinsiyet bellimi bende birsey yokk
Canim nasıl atraksiyonlu bi insansin,geçmiş olsun sana kuzum insallah olun güzel gecer
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Bugün transferin 9. Günündeyim dün geceden beri ara ara saniyeler süren şansım oluyo adet sancısı gibi.neden oluyo anlam veremedim ilk denememdede 9 gün sancılar olmuştu sonuç negatif oldu acaba aynı seymi olacak diye endiseleniyorum. Neden olabilir fikriniz varmı
Canım benimde öyle olmuştu aynı korkular beni de sarmıştı hatta o gece ağlamaktan bitap düşmüştüm olmadı diye ama pozitif oldu sonuç .. 6 haftalık şimdi
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ya bende aglamamak için kendimi zor tutuyorum.ilk hafta hiç bişey yoktu dünden beri böyle inşallah iyi sonuçlanır
Canım saol .. Benimde hiç belirtim olmadı ... Canını sıkma dikkat et kendine ... Hiç bi iş yapma ..
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Bugün transferin 9. Günündeyim dün geceden beri ara ara saniyeler süren şansım oluyo adet sancısı gibi.neden oluyo anlam veremedim ilk denememdede 9 gün sancılar olmuştu sonuç negatif oldu acaba aynı seymi olacak diye endiseleniyorum. Neden olabilir fikriniz varmı
Mrh benimde 6 gun benimde oluyor cesitli agrilar normal korkma sen crinone jel kullaniyirmydun
Yok belli değil cnm.
mesut türk bebeğim..
niye almanyada oynuyosa zaten
kızlar merhaba bende bu yıl tüp yaptıracağım şemiha şakirden rapor çıkarıyorum amh testi felan yapılacak istanbulda yaptıran var mı
günaydın kızlarr..
güzel bi tatilden sonra yine iş pofffffffffff ne zor ya
Aynen kendimi toparlayamıyorum birde bu sabah namazdan sonra uyku tutmadı uykum varrrrr ama iş yerindeyim pofffffffffffff
tatlışım ya kıyamam.
bide sen hamiş hamiş çalışıyorsun.
buyuk konuşmayım ama ben hamiş olunca işi bırakmak istiyorum.rabbım nasip etsın ınsallah ta calışmayım
aslında çalışmayı seviyorum amaaaaaaaa son zamanlarda çok bunaldım
bugun hepimiz için kolay geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?