2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar hepimizze günaydın,pek giremiyorum internete,nasılsınız bakalim havadis varmı hic?

Canim nasıl atraksiyonlu bi insansin,geçmiş olsun sana kuzum insallah olun güzel gecer

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Bugün transferin 9. Günündeyim dün geceden beri ara ara saniyeler süren şansım oluyo adet sancısı gibi.neden oluyo anlam veremedim ilk denememdede 9 gün sancılar olmuştu sonuç negatif oldu acaba aynı seymi olacak diye endiseleniyorum. Neden olabilir fikriniz varmı

Canım benimde öyle olmuştu aynı korkular beni de sarmıştı hatta o gece ağlamaktan bitap düşmüştüm olmadı diye ama pozitif oldu sonuç .. 6 haftalık şimdi

Canım benimde öyle olmuştu aynı korkular beni de sarmıştı hatta o gece ağlamaktan bitap düşmüştüm olmadı diye ama pozitif oldu sonuç .. 6 haftalık şimdi

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ya bende aglamamak için kendimi zor tutuyorum.ilk hafta hiç bişey yoktu dünden beri böyle inşallah iyi sonuçlanır

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ya bende aglamamak için kendimi zor tutuyorum.ilk hafta hiç bişey yoktu dünden beri böyle inşallah iyi sonuçlanır

Canım saol .. Benimde hiç belirtim olmadı ... Canını sıkma dikkat et kendine ... Hiç bi iş yapma ..

Mrh benimde 6 gun benimde oluyor cesitli agrilar normal korkma sen crinone jel kullaniyirmydun

Aynen kendimi toparlayamıyorum birde bu sabah namazdan sonra uyku tutmadı uykum varrrrr ama iş yerindeyim pofffffffffffff

tatlışım ya kıyamam.
bide sen hamiş hamiş çalışıyorsun.
buyuk konuşmayım ama ben hamiş olunca işi bırakmak istiyorum.rabbım nasip etsın ınsallah ta calışmayım
aslında çalışmayı seviyorum amaaaaaaaa son zamanlarda çok bunaldım
bugun hepimiz için kolay geçer inşallah

Canım inşallah çalışmazsın evde güzel güzel dinlenirsin ama ben kamudayım mecbur mesaiye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…