2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

henüz bir hazırlığımız yok teyzesi zaten muhtemelen kızıma bir yenidoğan takımı alacağım o kadar abisinin çok kıyafeti var yeni doğan takımları tulumlar zıbınlar badiler onları giyecek neyseki alırken iki cinsiyete de uyumlu renkler almışım bende kendime bir pijama takımı alacağım ama muhtemelen 32. haftadan sonra valizimiz hazır olur korkuyorum bu aralar erken doğum o kadar çok ki inşallah vaktinde gelir

birde eğer 11 ve ya 12 haftalık ultrason resminiz varsa bana gönder bakalım kız mı erkek mi?

birde eğer 11 ve ya 12 haftalık ultrason resminiz varsa bana gönder bakalım kız mı erkek mi?

canım ne güzel şanslı bebeğin desene abisinin cicilerini giyecek :))) inşallah erken olmaz tam vaktinde sağlıklı bir şekilde doğar ya aminnnnnnnnnnnnnnn bu arada 11.haftada gitmiştik doktora ama ultrason kağıdım evde yarın gönderim sana hehe

merhaba kızlar napıyonuz nasıl geçti bayramınız ? yarın doktora gidiyorum sanırım bu ay başlatacak tedaviye ama kontrolleri diğer doktorlar yapacakmış.transferi kendisi yapacakmış birşey anlamadım ben bu işten...sizce mantıklımı.valla tedaviye başlamış olmasam başka yerle görüşmeyi seçebilirdim.. ne yapim sizce

aaa bilmiyordum hamile kalırsam bende o aletten alırım, ne kadar fiyatı?
Bu arada senin bebeğin büyüyor ne mutlu sana

kontrolünü yapacak doktorlarla transferini yapacak doktor sürekli iletişim içinde olacaklardır. Zaten ilaçları doktorun belirler, kontrollerde bir zorluk yok, her şeyi ilaçlar yapıyor. O yüzden kendine sorun etme.

aaa bilmiyordum hamile kalırsam bende o aletten alırım, ne kadar fiyatı?
Bu arada senin bebeğin büyüyor ne mutlu sana

kız bu topiğin hali ne kimsecikler gelmiyomu artık yoksa :44: canım büyüyorda acaba kalbi atıyormu demekten bıktım usandım o yüzden bu cihazı aldım bende.fiyatı 80 tl g.gidiyordan sipariş verdim herkes kullanıyormuş nerdeyse baya araştırdım :)))

kontrolünü yapacak doktorlarla transferini yapacak doktor sürekli iletişim içinde olacaklardır. Zaten ilaçları doktorun belirler, kontrollerde bir zorluk yok, her şeyi ilaçlar yapıyor. O yüzden kendine sorun etme.

ay canım benim, içimi rahatlattın ya, tecrübeli olarak seni dinleyeceğim.ben de stres yapmıştım..

tedavin hayirli olsun canim guzel haberlerin gelsin.. nerede basladin tedavine..

kızlar meraba,moralım bozuldu ya şu biosteronu kullanıyoru ya hakıkaten tüylenme yapıyor ya,ne yapacam.boşu boşuna lazere para dökmşüm

Bende 10 ağustostan sonra altınoluğa gidicem
keşke görüşebilseydik
Maşallahhhhh maşallahhhhh ananecik bu yaz baya gezecek desene

altinoluga bayilirim cnm.. her sene gitmeye calisiriz...yaslaninca oraya yerlesecegiz esimle kismet olursa:))
bolca dinlen cnm tedaviye motiveli geri don..

tedavin hayirli olsun canim guzel haberlerin gelsin.. nerede basladin tedavine..

b.düzü medicana selman laçın canım..yarın ilaçları alıp gidicem .bir aksilik olmassa başlayacağız..bakalım inşallah başlar hayırlısı olsun.Sağol canım..sende durumlar ne ?? nasıl gidiyor

b.düzü medicana selman laçın canım..yarın ilaçları alıp gidicem .bir aksilik olmassa başlayacağız..bakalım inşallah başlar hayırlısı olsun.Sağol canım..sende durumlar ne ?? nasıl gidiyor

benimde iki hafta icinde memorialda tedavim baslamis oluyor canim.. hakkimizda hayirlisii:))

kızlarrrrrrrrrrrr olduuuuuu tuttu allahım ol dedi oldu. hcg dün 13. günde 225 bugün 14.gün 336 . çok mutluyum şoktayımmmmmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrr olduuuuuu tuttu allahım ol dedi oldu. hcg dün 13. günde 225 bugün 14.gün 336 . çok mutluyum şoktayımmmmmmmmmmmm

tebrik ederim canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin değerin gayet güzel maşallah

Son düzenleme:

bayram girince araya herkes kay boldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…