ya sorma su gibi geçti derler ya :))) devamıda olsun inşallah.bu arada sende baya büyümüşsün doğuma az kalmış hazırlıklar ne alemde ??? cinsiyet konusunda istediğim ve hissettiğim farklı :))) istediğim kız ama hissettiğim erkek :)))))
ya sorma su gibi geçti derler ya :))) devamıda olsun inşallah.bu arada sende baya büyümüşsün doğuma az kalmış hazırlıklar ne alemde ??? cinsiyet konusunda istediğim ve hissettiğim farklı :))) istediğim kız ama hissettiğim erkek :)))))
henüz bir hazırlığımız yok teyzesi zaten muhtemelen kızıma bir yenidoğan takımı alacağım o kadar abisinin çok kıyafeti var yeni doğan takımları tulumlar zıbınlar badiler onları giyecek neyseki alırken iki cinsiyete de uyumlu renkler almışım bende kendime bir pijama takımı alacağım ama muhtemelen 32. haftadan sonra valizimiz hazır olur korkuyorum bu aralar erken doğum o kadar çok ki inşallah vaktinde gelir
birde eğer 11 ve ya 12 haftalık ultrason resminiz varsa bana gönder bakalım kız mı erkek mi?
Kuzummmmm sonuc ne olduuuuuu?
kızlar nasılsınız ya neler yapıyorsunuz hamile haberleri var mı :)))) ben işe başladım bugün bakalım nereye kadar dayanabilcembu arada 14 haftalık olduk 2 hafta sonra kontrolumuz var cinsiyeti henüz belli değil.sağlıklı olması yeterli.bide bayadır araştırıyordum bebek kalp atışı dinleme cihazını...hem indirimdeymiş hemde heyecandan öleceğime alır rahatlarım dedim siparişini verdim şimdi valla
merhaba kızlar napıyonuz nasıl geçti bayramınız ? yarın doktora gidiyorum sanırım bu ay başlatacak tedaviye ama kontrolleri diğer doktorlar yapacakmış.transferi kendisi yapacakmış birşey anlamadım ben bu işten...sizce mantıklımı.valla tedaviye başlamış olmasam başka yerle görüşmeyi seçebilirdim.. ne yapim sizce
aaa bilmiyordum hamile kalırsam bende o aletten alırım, ne kadar fiyatı?
Bu arada senin bebeğin büyüyor ne mutlu sana
kontrolünü yapacak doktorlarla transferini yapacak doktor sürekli iletişim içinde olacaklardır. Zaten ilaçları doktorun belirler, kontrollerde bir zorluk yok, her şeyi ilaçlar yapıyor. O yüzden kendine sorun etme.
merhaba kızlar napıyonuz nasıl geçti bayramınız ? yarın doktora gidiyorum sanırım bu ay başlatacak tedaviye ama kontrolleri diğer doktorlar yapacakmış.transferi kendisi yapacakmış birşey anlamadım ben bu işten...sizce mantıklımı.valla tedaviye başlamış olmasam başka yerle görüşmeyi seçebilirdim.. ne yapim sizce
Hic istemiyorum ama oluyo istetakdir-i ilahi....
Bende 10 ağustostan sonra altınoluğa gidicem
keşke görüşebilseydik
Maşallahhhhh maşallahhhhh ananecik bu yaz baya gezecek desene
tedavin hayirli olsun canim guzel haberlerin gelsin.. nerede basladin tedavine..
b.düzü medicana selman laçın canım..yarın ilaçları alıp gidicem .bir aksilik olmassa başlayacağız..bakalım inşallah başlar hayırlısı olsun.Sağol canım..sende durumlar ne ?? nasıl gidiyor
kızlarrrrrrrrrrrr olduuuuuu tuttu allahım ol dedi oldu. hcg dün 13. günde 225 bugün 14.gün 336 . çok mutluyum şoktayımmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrr olduuuuuu tuttu allahım ol dedi oldu. hcg dün 13. günde 225 bugün 14.gün 336 . çok mutluyum şoktayımmmmmmmmmmmm
sağol canım.. keseyi ne zaman görürüm haftaya cuma gidicem 5 haftalık oluyo tam gorurum dimi inşallah .tebrik ederim canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin değerin gayet güzel maşallah
çok sevindim inşallah sağlıkla bebişine kavulursun canım
kız bu topiğin hali ne kimsecikler gelmiyomu artık yoksa :44: canım büyüyorda acaba kalbi atıyormu demekten bıktım usandım o yüzden bu cihazı aldım bende.fiyatı 80 tl g.gidiyordan sipariş verdim herkes kullanıyormuş nerdeyse baya araştırdım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?