2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

inşallah hamile kalırsın cnm da senin doğum hikayeni de dört gözle bekleyeceğim

ben haziranda tüp bebek yaptırmıştım tutmadı temmuz 16 da adet oldum normal bir şekilde adetim bittikten sonra 3 gün temiz kaldıktan sonra hayatımda ilk defa ara kanamam oldu adet dışında lekelenme tarzında kanama bazen kahverengi oluyor her gün oluyor lekeler korkmaya başladım önümüzdeki adet döneminde dondurulmuşla deneyecektik aranızda bu şekilde adet dışında leke kanama olan oldumu

Al benden de o kadar çalışmayı seviyorum ama çok bunaldım. Zaten biliyorsun zorunlu iş bırakıyorum. Ya sabah sabah sinirim bozuldu. Evlendiğimizden beri biz eşimle çok iyi geçindik erkek kardeşi ise evlendiğinden beri eşinden çok çekti çok üzüldü ve böylede devam edecek. Eşimin ailesi her zaman bizi örnek gösterir keşke onlarda sizin gibi olsa der. Bu gün bir şeyde dolayı yanıma geldi. Biz Boluya gideceğiz ya bana akıl veriyor sakın üzülme sen gelirsin sık sık, gidiyorum diye kafanı takma oğlumu üzme birbirinizin arası bozulmasın diyor. Dedim ki ben oğlunuzu şu zamana kadar ne zaman üzdüm, siz bizi örnek gösteriyorsunuz şimdide kalmışınız beni uyarıyorsunuz. Ötekisi neler neler yapar gıkları çıkmaz bense hiç bir şey yapmam sanki şimdi üzeceğim.

Günaydın cnm nasılsın ananeciğin nasıl

Ananecim iyi bir tanem bayram dolayısıyla evi çok doluydu ona çok iyi geldi. Hatta bizi kaldırdı oynattı, sonra kuzenim renkligüneş gözlüğünü taktı aya kalkıp :87: aynen böyle yapıp süper süper diyordu. Yawrum o benim yaaa.
Canım sorduğun için çok teşekkür ederim sana nasıl sarılmak istedim şimdi ay pardon yanlış yaptım

Kız nerelerdesin sen ya vallahi yokluğun belli oluyor

Canım bayramdan önce ki günler yerime biri geldi iş öğretiyorum o yüzden aynı masada olduğumuz için açamadım, e sonra bayram girdi yoğundum, şimdide bir başka masaya geçtim yazıyorum kendi masamda açamıyorum. Sen nasılsın canım

Bayramda ananemi gördüm aklıma sen geldin çook yazmak istedim ama fırsat bulamadım çok şükür iyi olmasına sevindim

Allahıma şükürler olsun iyiyim bayramda ailemle birlikle yazlığa gittik çok iyi geldi resmen enerji depoladım
Bende sarıla bilirmiyim

Sarıl bir tanem
Bende önümüzde ki haftalarda annemlerle yazlığa gideceğiz (Ayvalık) oradan da düğünmüz var Datçaya gideceğiz hatta biliyor musun ananemi de götüreceğiz.

Sarıl bir tanem
Bende önümüzde ki haftalarda annemlerle yazlığa gideceğiz (Ayvalık) oradan da düğünmüz var Datçaya gideceğiz hatta biliyor musun ananemi de götüreceğiz.

Bende 10 ağustostan sonra altınoluğa gidicem
keşke görüşebilseydik
Maşallahhhhh maşallahhhhh ananecik bu yaz baya gezecek desene

Bende 10 ağustostan sonra altınoluğa gidicem
keşke görüşebilseydik
Maşallahhhhh maşallahhhhh ananecik bu yaz baya gezecek desene

Eğer Ayvalığa günü birliğine gezmeye geleceksen bir iki gün önceden haber ver görüşelim tatlım. Süper olur.

kızlar nasılsınız ya neler yapıyorsunuz hamile haberleri var mı :)))) ben işe başladım bugün bakalım nereye kadar dayanabilcem bu arada 14 haftalık olduk 2 hafta sonra kontrolumuz var cinsiyeti henüz belli değil.sağlıklı olması yeterli.bide bayadır araştırıyordum bebek kalp atışı dinleme cihazını...hem indirimdeymiş hemde heyecandan öleceğime alır rahatlarım dedim siparişini verdim şimdi valla

Maşallahhh mercimeğin 14 haftalıkmı oldu
Kız ben hep merak etmişimdir kalp atışı dinleme cihazını sanırım 22 haftadan sonra duyuluyormuş doğrumu :26:
Fiyatı ne kadar cnm

Son düzenleme:

Canım maşallah ne kadar büyümüşsünüz cinsiyetini bende o kadar çok merak ediyordum ki anlatamam gönlünden ne geçiyor? annenin gönlünden geçen olur derler

Maşallahhh mercimeğin 14 haftalıkmı oldu
Kız ben hep merak etmişimdir kalp atışı dinleme cihazını sanırım 22 haftadan sonra duyuluyormuş doğrumu :26:
Fiyatı ne kadar cnm

evet ya sorma evde yatınca su gibi geçti vakit ama sanki hiç hamile değilmişim gibi hissetmiyorum bebeği doğal olarak bende bayadır bu cihazı araştırıyordum sonunda karar verdim diğer yerlere göre baya uygun g.g.diyordan aldım 80 tl ama 22 haftalık değil 12.haftadan itibaren duyuluyormuş sen naptın tatlım nasıl oldun daha iyimisi n?

Canım maşallah ne kadar büyümüşsünüz cinsiyetini bende o kadar çok merak ediyordum ki anlatamam gönlünden ne geçiyor? annenin gönlünden geçen olur derler

ya sorma su gibi geçti derler ya :))) devamıda olsun inşallah.bu arada sende baya büyümüşsün doğuma az kalmış hazırlıklar ne alemde ??? cinsiyet konusunda istediğim ve hissettiğim farklı :))) istediğim kız ama hissettiğim erkek :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…