2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ay canım benim, içimi rahatlattın ya, tecrübeli olarak seni dinleyeceğim.ben de stres yapmıştım..

Tedirgin olma canım kontroller basit şeyler zaten yumurtan belli bir sayıya gelince çatlatıyorlar bunu her doktor yapabilir.

Merhqba kizlar..ne zamandir giremedim..pozitif alan arkadaslarimi tebrik ediyorum..negatif alan canlarim varsa ki insaallah yoktur Rabbim tez vakitte yollasin kuzularinizi..gelelim bana..normalde yarin olan kese muayeneme bugun apar topar gittik..sabah yedi wc sonrasi peceteye camur gbi bulasan ve devam eden akintiyla aklimiz basimizdan cikti.
siz dusunun ne panik ne aglama..kseyi gormeden dusuk yapiom korkusu..Allahim hemen sekizde dr umu aradim Allah razi olsun ondan hemen gel bakalim bise yoktur herkesde oluo dedi..nese benden hemen kan aldilar ve allttan muayene etti..keseyi hemen gorduk cok sukur..dr um kan degerine bakmam daha kese ok guzel gorundu dedi..bu arada 5+2 deyim su an.kesenin yaninda kanama alani var dedi..bu gelio eski kan dedi dokulecek icin rahat olsun bise olmaz falan dedi..ama iste gel bana anlat..cok kotu her wc ye gidisimde kirmiziya dondu mu die kendimi yemek..kalp atimi icin hqftaya gidcem insaallah kuzum beni birakmaz...dua edi kizlarrr...

Cihazı aldığında fotoğrafını yüklesene cnm merak ettim
Çok şükür iyiyim cnm üçüncü tedaviyi iple çekiyorum

altinoluga bayilirim cnm.. her sene gitmeye calisiriz...yaslaninca oraya yerlesecegiz esimle kismet olursa:))
bolca dinlen cnm tedaviye motiveli geri don..

Gerçekten çoook güzel bi yer havası suyu güzel güzelde birazcık denizi soğuk yok yok soğuk da değil bildiğin buzz
Aynen kuzum eylüle kadar orda olucam ondan sonra tedaviye başlıcam allahın izniyle

Kizlar ben tuo bebek denedim olmadi iki ay once bu ay gunum gecti cuma gunu kNda batirdim 320 bugun baktirdim 900 doktor az yukselmis dedi benim gibi ayni durumu yasayzn varmii

Bişi oldu diye aklım gitti korkuttun beni yaaaaa
doktor bişi olmaz diyor kuzum korkma azıcıkta olsa içiin rahat etsin lütfen bebişin etkilenmesin

Cihazı aldığında fotoğrafını yüklesene cnm merak ettim
Çok şükür iyiyim cnm üçüncü tedaviyi iple çekiyorum

tamam tatlım sanırım yarın elimde olur resmini yüklerim bide bakim işe yarıyomu :) inşallah 3. ve son tedavin olur ya aminnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah hamile kalırsın cnm da senin doğum hikayeni de dört gözle bekleyeceğim

yine yeni olaylarla bekliyosun galibaaaaa ne yalan soyliyim bende... Bugun 3 opu vardi. En erken gelen bendim. Yanlis bi islem yapti sekreter hatun... Yeni biri vardi ordada o hatun zaten.. Bi saat kadar disarda bekledik. Kocamcimcok aksilik yasiyoruz sonu hayirli olur insallah defi, valla yalniz gelip gittigimde hic bi sorun olmuyodu bilemiyorum yani dedim.... Bi de iceri odaya aldilar havlu pecete hasta yatak bezi falan alincakmis oraya gitti esim, sarisin citir bi hatun geldi kocami sordu, sonra yine geldi.... Yahu sperm alma islemi icin kocami sarisin, super guzel citir bi hatunla gonderdim hic anlamiyolar psikolojimizden...

Seninle iki gün aramız var :) bende 5+4 oldum :)) Cumartesi gidecem bende. Bakalım keseyi üstten görebilecek mı bazıları kalp atışınıda duyarsın diyorlar ...

Kizlarrimmm mrh gene bennn ay bisi sormata geldim benim transfer oldu bekliyorum suan ama karnim resmen bir davul gibi sisiyor uc lokma bisu yesem yirtilcak gibi oluyor sabah aksam crinon jel kullanoyom ondanmiki patlicam koekuyom su ohss bu mu ki sevgili editorummm yardimmm

kızlarrrrrrrrrrrr olduuuuuu tuttu allahım ol dedi oldu. hcg dün 13. günde 225 bugün 14.gün 336 . çok mutluyum şoktayımmmmmmmmmmmm

canım hayırlı olsunnnnnnnnnn:)darısı kese ve pıt pıtlara :)

Kizlar ben tuo bebek denedim olmadi iki ay once bu ay gunum gecti cuma gunu kNda batirdim 320 bugun baktirdim 900 doktor az yukselmis dedi benim gibi ayni durumu yasayzn varmii

canım 5-6 günde çok daha fazla artmış olması gerekli idi 2 gün sonra yenile testi :) drun ne dedi canım :)

canım geçmiş olsun :) kaliteli sana tutunacak embriyoların olsun inşallah :) çıtır sarı hatun iyiymiş

kızlar meraba,moralım bozuldu ya şu biosteronu kullanıyoru ya hakıkaten tüylenme yapıyor ya,ne yapacam.boşu boşuna lazere para dökmşüm

canım biosteron bana iyi gelmişti :) inşallah sana da iyi gelir canımmmmmmmmmm

canım drun bişeycik olmaz demiş kendine eziyet yapma :) duaet :) bizde ediyoruzzzzz:) rabbim yardımcın olsun kucağında sevdirsin inşallah :)

Kızlar nasılsınız nasıl geçti bayramınız...
Ben bol güneş altında bronz olma çabaları ile geçirdim lakin fazla beyaz olmamdan dolayı her zaman ki gibi 3 gün yetmedi bronz olmama ilk gün pembeleşene kadar kavruldum ikinci gün yanıyorum kesin bu kez oldu dedim eve geldim pembeden kırmızıya dönmüşüm
3.gün artık bronz olma yolunda ilk adımımı atmışken deniz tatilim bitti
sitenin havuz başına kaldı artık bronz olma hedefim
Herkesler iyidir inşallah

Değerin çok az artmış canım dış gebelik gibi duruyor inşallah yanılırım

kızlar meraba,moralım bozuldu ya şu biosteronu kullanıyoru ya hakıkaten tüylenme yapıyor ya,ne yapacam.boşu boşuna lazere para dökmşüm

bu etkisi ilacın işe yaradığını gösteriyormuş bi de sivilce yapabiliyormuş..
maalesef kötü etkileri var başka bir şeyi düzeltirken başka bir soruna sebep oluyor..
önceliğimiz anne olmak olduğundan tüylenmeyi göze alıyoruz

HAMİLE ARKADAŞLAR BEBEK NİYETİ İÇİN 27 Ağustos 23 Kasım tarihlerine 7 tane İbrahim suresi 7 tane Muhammed suresi 7 tane de meryem suresi OKUYABİLECEK VARMI ARANIZDA ACABA EĞER OKUYACAK OLAN VARSA BANA ÖZELDEN YAZABİLİRMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…