ay canım benim, içimi rahatlattın ya, tecrübeli olarak seni dinleyeceğim.ben de stres yapmıştım..
evet ya sorma evde yatınca su gibi geçti vakit ama sanki hiç hamile değilmişim gibi hissetmiyorum bebeği doğal olarakbende bayadır bu cihazı araştırıyordum sonunda karar verdim diğer yerlere göre baya uygun g.g.diyordan aldım 80 tl ama 22 haftalık değil 12.haftadan itibaren duyuluyormuş sen naptın tatlım nasıl oldun daha iyimisi n?
altinoluga bayilirim cnm.. her sene gitmeye calisiriz...yaslaninca oraya yerlesecegiz esimle kismet olursa:))
bolca dinlen cnm tedaviye motiveli geri don..
Merhqba kizlar..ne zamandir giremedim..pozitif alan arkadaslarimi tebrik ediyorum..negatif alan canlarim varsa ki insaallah yoktur Rabbim tez vakitte yollasin kuzularinizi..gelelim bana..normalde yarin olan kese muayeneme bugun apar topar gittik..sabah yedi wc sonrasi peceteye camur gbi bulasan ve devam eden akintiyla aklimiz basimizdan cikti.
siz dusunun ne panik ne aglama..kseyi gormeden dusuk yapiom korkusu..Allahim hemen sekizde dr umu aradim Allah razi olsun ondan hemen gel bakalim bise yoktur herkesde oluo dedi..nese benden hemen kan aldilar ve allttan muayene etti..keseyi hemen gorduk cok sukur..dr um kan degerine bakmam daha kese ok guzel gorundu dedi..bu arada 5+2 deyim su an.kesenin yaninda kanama alani var dedi..bu gelio eski kan dedi dokulecek icin rahat olsun bise olmaz falan dedi..ama iste gel bana anlat..cok kotu her wc ye gidisimde kirmiziya dondu mu die kendimi yemek..kalp atimi icin hqftaya gidcem insaallah kuzum beni birakmaz...dua edi kizlarrr...
Cihazı aldığında fotoğrafını yüklesene cnm merak ettim
Çok şükür iyiyim cnm üçüncü tedaviyi iple çekiyorum
tamam tatlım sanırım yarın elimde olur resmini yüklerim bide bakim işe yarıyomu :) inşallah 3. ve son tedavin olur ya aminnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah hamile kalırsın cnm da senin doğum hikayeni de dört gözle bekleyeceğim
Merhqba kizlar..ne zamandir giremedim..pozitif alan arkadaslarimi tebrik ediyorum..negatif alan canlarim varsa ki insaallah yoktur Rabbim tez vakitte yollasin kuzularinizi..gelelim bana..normalde yarin olan kese muayeneme bugun apar topar gittik..sabah yedi wc sonrasi peceteye camur gbi bulasan ve devam eden akintiyla aklimiz basimizdan cikti.
siz dusunun ne panik ne aglama..kseyi gormeden dusuk yapiom korkusu..Allahim hemen sekizde dr umu aradim Allah razi olsun ondan hemen gel bakalim bise yoktur herkesde oluo dedi..nese benden hemen kan aldilar ve allttan muayene etti..keseyi hemen gorduk cok sukur..dr um kan degerine bakmam daha kese ok guzel gorundu dedi..bu arada 5+2 deyim su an.kesenin yaninda kanama alani var dedi..bu gelio eski kan dedi dokulecek icin rahat olsun bise olmaz falan dedi..ama iste gel bana anlat..cok kotu her wc ye gidisimde kirmiziya dondu mu die kendimi yemek..kalp atimi icin hqftaya gidcem insaallah kuzum beni birakmaz...dua edi kizlarrr...
Progestan kapsül kullanıyorum ben
kızlarrrrrrrrrrrr olduuuuuu tuttu allahım ol dedi oldu. hcg dün 13. günde 225 bugün 14.gün 336 . çok mutluyum şoktayımmmmmmmmmmmm
Kizlar ben tuo bebek denedim olmadi iki ay once bu ay gunum gecti cuma gunu kNda batirdim 320 bugun baktirdim 900 doktor az yukselmis dedi benim gibi ayni durumu yasayzn varmii
yine yeni olaylarla bekliyosun galibaaaaa ne yalan soyliyim bende... Bugun 3 opu vardi. En erken gelen bendim. Yanlis bi islem yapti sekreter hatun... Yeni biri vardi ordada o hatun zaten.. Bi saat kadar disarda bekledik. Kocamcimcok aksilik yasiyoruz sonu hayirli olur insallah defi, valla yalniz gelip gittigimde hic bi sorun olmuyodu bilemiyorum yani dedim.... Bi de iceri odaya aldilar havlu pecete hasta yatak bezi falan alincakmis oraya gitti esim, sarisin citir bi hatun geldi kocami sordu, sonra yine geldi.... Yahu sperm alma islemi icin kocami sarisin, super guzel citir bi hatunla gonderdim hic anlamiyolar psikolojimizden...
kızlar meraba,moralım bozuldu ya şu biosteronu kullanıyoru ya hakıkaten tüylenme yapıyor ya,ne yapacam.boşu boşuna lazere para dökmşüm
Kizlar ben tuo bebek denedim olmadi iki ay once bu ay gunum gecti cuma gunu kNda batirdim 320 bugun baktirdim 900 doktor az yukselmis dedi benim gibi ayni durumu yasayzn varmii
kızlar meraba,moralım bozuldu ya şu biosteronu kullanıyoru ya hakıkaten tüylenme yapıyor ya,ne yapacam.boşu boşuna lazere para dökmşüm
sağol canım.. keseyi ne zaman görürüm haftaya cuma gidicem 5 haftalık oluyo tam gorurum dimi inşallah .
aminn allah isteyen herekse nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?