2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm sayi oldukca iyi bence..opun simdiden hayirli olsun cnm guzelce hepsi dollensin..
bende ignelere yeni basladim:))

canım hayırlı olsun tedavin :) inşallah ilk seferde seni güldürür rabbim :)

Kizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar

canım güzel haber buuuuuu :) inşallah 2 eylülde güzel haberlerini alırızzzzzz :)

canım o 3 yumiden de kaliteli olur ve güzel güzel döllenirler :) sonu bebişli olur inşallahhhh :)

cnm sayi oldukca iyi bence..opun simdiden hayirli olsun cnm guzelce hepsi dollensin..

canım hayırlı olsun tedavinnnnn sonu bebişli olsun inşallahhhhhh :)

2 eylul de cnm 15 gun sonra
neden 15 gün sonra test ya ay ben dayanamam 10.cu gün kan testti veririm ..sonu bebişli olsun da varsın 15 gün sonra olsun.....

cnm iyi akşamlar oh maşallah tedaviye start verilmiş hadi bu sefer yeni bir umut sana meleğinle gelsin

[QŞali ="aylin_ali, post: 36537918, member: 453308"]Arkadaşlar iğneyi kaç gün kullandıktan sonra doktorunuz gelin bakalım ilaçların dozunu yükseltelim yada düşürelim dedi ?[/QUOTE]

Sali baslamistim canim cuma.ertesi Şali.cuma ve CMT cagitrdilar sen yeni mi basladin hayirli olsun..

hayırlı yolculuklar cnm gelincede tüp bebekciklerin seni bekler
a.s.m de dr.un kim cnm
ayyy öyle olcak inşallah tatlım nisanda gittiğimizde ebru hoca ile görüşmüştük aydın bey yurtdısındaydı yine ebru hoca ile görüşüp onla başlarız tedaviye ya sevmiştim kadını

Canım merhaba..kaç gundur gelemedim ya yoğunluktan.benım tedavım eylül yada ekım de canımcım hakkımzda hayırlısı ınsallah

olsun tatlışım yaa siz iyi olun da gerisi önemli değil.bnde ıyıyım ne olsun iş güç devam..
kendınıze cok ıyı bakın canım benım rabbım hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…