- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Iyiyiz tatlimm sen nasilsinnn?bebisin testleri guzel cikmis massallahh..hadi artık yaa cinsiyetini ne vakit ogrencez kiiiSelam canlarım nabersiniz bakalım? 2 gündür gelemedim :) herkes iyi mi?
Hayirlii olsunn insallah hayirli haberini de alirizzOncelikle tum arkafaslarin guzel dilekleri icin tsk ederim.canim bana da fitil yazmadi jel ve ilaclar var baska bisey yok. ...
cnm sayi oldukca iyi bence..opun simdiden hayirli olsun cnm guzelce hepsi dollensin..İleticem havadisleriBen puzzledan daha iyi bi yöntem buldum izmire annemin yanına gidiyorum eşimle :) Sonucu orada alacağım.. O arada vakit de çabuk geçer hem..
Selam kuzum..Ben de yeni halini çözene kadar bayaa zorlandım:) Geçen hafta iğnelere başladım hepi topu 3 yumurtam oluştu. Bugün çatlatma iğnemi yapıyorum çarşamba opu var sabahtan.. İnşallah bir aksilik olmazsa cumaya da transfer olacak.. 3 yumurta olduğu için gerginim haliyle..
canim transferin hayirli olsunn:)) guzel haberlerini bekliyoruzz..Kizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar
Hayırlı cevaplar alırsın inş canım...Kizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar
Slm kızlar biraz uzun olcak ama bende pkoluyum 23 yaşında ve 3 yıllık evliyim 2 kere aşılama oldum ama tutmadı malesefve şimdi tup e başladık esimin de sperm sayısı az neofortil die bi ilaç verdi doktor bakalım yumoslar büyüdü catlamasin die olan iğnelere başladık ama özellikle yumurta toplama işleminden ve sonucun negatifliginden korkuyorum aşılama sonucu çok uzulmustum gerçi Rabbim kudretini veriyo da ilk denemesinde tutan hamislerden yardım istiyorum. .
Kizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar
İleticem havadisleriBen puzzledan daha iyi bi yöntem buldum izmire annemin yanına gidiyorum eşimle :) Sonucu orada alacağım.. O arada vakit de çabuk geçer hem..
Selam kuzum..Ben de yeni halini çözene kadar bayaa zorlandım:) Geçen hafta iğnelere başladım hepi topu 3 yumurtam oluştu. Bugün çatlatma iğnemi yapıyorum çarşamba opu var sabahtan.. İnşallah bir aksilik olmazsa cumaya da transfer olacak.. 3 yumurta olduğu için gerginim haliyle..
cnm sayi oldukca iyi bence..opun simdiden hayirli olsun cnm guzelce hepsi dollensin..
bende ignelere yeni basladim:))
Canim başlamıssinn hayirli olsunn cok sevindimm tatlimm insallah bu sefer cok güzel olacakk rabbim yardimcin olsuncnm sayi oldukca iyi bence..opun simdiden hayirli olsun cnm guzelce hepsi dollensin..
cnm sayi oldukca iyi bence..opun simdiden hayirli olsun cnm guzelce hepsi dollensin..
neden 15 gün sonra test ya ay ben dayanamam 10.cu gün kan testti veririm ..sonu bebişli olsun da varsın 15 gün sonra olsun.....2 eylul de cnm 15 gun sonra
cnm iyi akşamlar oh maşallah tedaviye start verilmiş hadi bu sefer yeni bir umut sana meleğinle gelsincnm sayi oldukca iyi bence..opun simdiden hayirli olsun cnm guzelce hepsi dollensin..
insallah kuzum ya cok saol. cuma gececıkcaz Allahn iznyle canmOhhh massallah tarih de konmus superr:))insallahhh guzel sonuclanir hayirlisiyla tatlimm..tatil ne zaman basliyo?
hayırlı yolculuklar cnm gelincede tüp bebekciklerin seni beklerinsallah kuzum ya cok saol. cuma gececıkcaz Allahn iznyle canm
Kizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar
ayyy öyle olcak inşallah tatlımhayırlı yolculuklar cnm gelincede tüp bebekciklerin seni bekler
a.s.m de dr.un kim cnm
Canımm sağol kuzum.. Amin inşallah.. Senin nedir son durum?
amayaa sağol kuzummm... Yani bugün? test yaptın mı? henüz açtım sayfayı daha okumadım son yazılanları, inşallah muhteşem haberler almışsındır
Amiiiin.. Sağol elam, hepimizin son ve bebişli olur inşallah. Sen ne zaman başlayacaksın? genelde aynı gidiyoruz biz seninle :)
Teşekkürler ederim tatlım.. senin de bebiş iyiymiş çok sevindim, inşallah tüm hamileliliğin sıkıntısız sağlıklı su gibi akıp geçsin.. nazar simgesi koyacaktım yapamadım, sen yaptım kabul et
olsun tatlışım yaa siz iyi olun da gerisi önemli değil.bnde ıyıyım ne olsun iş güç devam..ayy cnmm iyiym şukur. hic giremedim buralara cok zor gecti hamilelik ama sukur yuzdum kuyruguna geldim..Allahim en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah.. cok ozledim sohbetlerimiziama bu velet benim saftimi kaydirdi.. sen nasilsin nasil gidiyor?
BENDE CİCİLERE BAŞLADIM YEĞENİM İÇİNCanım muhtemelen benim dr da gördü ama söylemedi...Hemen alışverişe başlamayayım diye...Bende o potansiyeli gördü heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?