napim tatlm karadenz icin gun sayıyorum evet cok sukur temiz cıktı hersey evet tedavi belli canm anadolu saglık merkezinde eylulde insallah canmSen neler yapıyorsun tatlimm?sonuclar temiz cikti cok sukur..simdi nolacak piki??tedavi merkez zaman bellimi??
Sen nasilsin cnm ..Selam canlarım nabersiniz bakalım? 2 gündür gelemedim :) herkes iyi mi?
selam canım nasılsın eski forumlardan hatırlıyorum seni
hayırlısı olsun inşeAllah adetinde olmansorun olmaz hatta 2. gnü gitmen dah iyi oludu
tahliller için canım hakkında hayırlısı inşallah
çıkar canım sabah verirsin akşama alırsınarkadaşlar merhabalar birdahaki ay aşılama olacak kısmet olursa hormon tahlili istedi doktorum devlet hastanesinde yaptıran oldumu kaç günde çıkar sonucum. hormon testi adetin 3.-4. gunu yapılıyormuş doktorum da 3.4.gunu çağardı nasıl yapsam bilemedim..özelde pahalıdır diye devlette yaptırmak istiyorum 1 gunde çıkarmı ki sonuçlar
amannnnnnnnnnnnnnnnnn bu bebeğin gözleri ne güzelSen nasilsin cnm ..
Selam canlarım nabersiniz bakalım? 2 gündür gelemedim :) herkes iyi mi?
canım bebişin cinsiyetini öğrendinmiiiSelam canlarım nabersiniz bakalım? 2 gündür gelemedim :) herkes iyi mi?
Merhaba canım çok üzüldüm gercekten senle sorunumuzun büyük bir kısmı aynı bende pkosdan muzdaribim esimdede sperm hareketi yavaş onun icin tip bebek yaptıracağız bizde kılon nasıl canım pkoda kılo da önemli çünkü[/QUOTE. Sagol canım sanada geçmiş olsun evlenmeden önce 50 kiloydum 4 senedir 65 kilodan düşemiuorum bi türlü düşsemde gemen alıyorum şindi troid çıktı kilo verememenin sebebi troid olabir dedi doktorum şindi ilaç kullanıyorum yavaş çalışıyomuş benim adetletim füzensiz hep spor yaptığımda düzenli oluyorum metgormine başladım insülin direnci var bide benim göbek çevrem var herkes 60 gösteriyorsun diyo ama 65 kiloyum
inşallah gönlüne göre olur canım benden normal olsun çok istedim ama clexan vurulduğum için hayati riskim var normal olmaz dedi doktorKararsızım canım ne yapacağımı bilmiyorum ilk doğumum sezaryen oldu ama ben şimdi normal doğum istiyorum tabi buna doktorum ne diyecek onu bilmiyorum sezaryen olduktan sonra normal doğum yapan çok anne var keşke bende onlardan biri olabilsem
sorma o sırt ve bel ağrısı beni de bitirdi bankacıyım bide sürekli oturmak zorundayım malesef, biz konuştuk 30 eylülde aksilik olmazsa doğum yapıcam sezeryanla evlilik yıldönümümüz de aynı günmrb cnm evet bayaa atlattik cok sukur.. ayy insallah o gunleride gorelim ..benm hamilelik mide bulantilarim 6 ay hic bitmwdi oyle zor gunler gecirdimki anlatamam biraz rahatladim derken simdide sirt bel agrisi yarim saat oturamiyorum ama napalim bunada sukur deyip oturuyoruz :) daha dogumla ilgili hic konusmadik bu onumizdeki c.tesi nst ye girecegim ozaman konusacagim. senn nasil gidiyor. insallah hersey yolundadir. siz konustunuz mu dogumla ilgili..
Seninde duzensiz demekkki canım sporu bırakma ozaman ilaç kulllanip kılo alacağına spor yapmak en iyisi bende metformin kullanıyorum geceleri yatmadan önce bir tane iciyorum bende veremiyorum metformin içmediğim zaman. Kilon iyi bence ama bes kılo versen daha iyi olur tabi senin kilonda olmak icin nelerimi vermezsin benimde 15 kılo fazlalığım var malesef hergüne bir saat kosu bandında yürüyorum
Metgormine uzun bi aradan sonra dün tekrar başladım bi ara çok iyi spor yapıyordum bıraktım ama dün başladım tekrat devam edeceğim inş allah yardımcımıZ olsun zor işler sen nerde yaptırdın tüp bebeği canımSeninde duzensiz demekkki canım sporu bırakma ozaman ilaç kulllanip kılo alacağına spor yapmak en iyisi bende metformin kullanıyorum geceleri yatmadan önce bir tane iciyorum bende veremiyorum metformin içmediğim zaman. Kilon iyi bence ama bes kılo versen daha iyi olur tabi senin kilonda olmak icin nelerimi vermezsin benimde 15 kılo fazlalığım var malesef hergüne bir saat kosu bandında yürüyorum
Ben henüz yaptırmadım Ocak'ta tedavim başlıcam Ocak sonu Şubat bası filan Kıbrıs'a gidicez Tup bebek icin yıllar gecti tatil yapamadık esimle hem tatil amaçlı hemde bebis icin burada tek embryo koyuyorlar orada iki koyuyorlar tada daha fazla bı onun icin gidicez CNmMetgormine uzun bi aradan sonra dün tekrar başladım bi ara çok iyi spor yapıyordum bıraktım ama dün başladım tekrat devam edeceğim inş
allah yardımcımıZ olsun zor işler sen
nerde yaptırdın tüp bebeği
canım
Evet ısımız zor seni duyunca ben biraz sıkıldım açıkcası tutmadığı icin üzüldüm çokMetgormine uzun bi aradan sonra dün tekrar başladım bi ara çok iyi spor yapıyordum bıraktım ama dün başladım tekrat devam edeceğim inş
allah yardımcımıZ olsun zor işler sen nerde yaptırdın tüp bebeği canım
Ben henüz yaptırmadım Ocak'ta tedavim başlıcam Ocak sonu Şubat bası filan Kıbrıs'a gidicez Tup bebek icin yıllar gecti tatil yapamadık esimle hem tatil amaçlı hemde bebis icin burada tek embryo koyuyorlar orada iki koyuyorlar tada daha fazla bı onun icin gidicez CNm
hayrlısyla baslayalm canm insallah tedavilerimizebendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahh aynen bende istediğim zamanı tututuramadım daha şubattan beri hep bi sorun çıktı kaldı artık tarih koymuyorum zamanı gelince başlıcam tedaviye diyorum artık...
cnm nasılsın topiğin yeni halinde kim nerede göremiyorum
nasılsın tatlım tatilin nasıl geçiyor..anaannen nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?