günaydı ablaGÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRR can dostlar
GÜNAYDINLAR CANIM NASILSINNNNgünaydı abla
GÜNAYDIN BALIMMMMgünaydınlaaarrrr
canım hayırlı olsun tedavin :) inşallah ilk seferde seni güldürür rabbim :)
canım güzel haber buuuuuu :) inşallah 2 eylülde güzel haberlerini alırızzzzzz :)
canım o 3 yumiden de kaliteli olur ve güzel güzel döllenirler :) sonu bebişli olur inşallahhhh :)
canım hayırlı olsun tedavinnnnn sonu bebişli olsun inşallahhhhhh :)
Canim başlamıssinn hayirli olsunn cok sevindimm tatlimm insallah bu sefer cok güzel olacakk rabbim yardimcin olsun
çok şükür iymi abla, sen nasılsın 6.tüp denemesi için başladım bu ay inşallah hayırlı olurGÜNAYDINLAR CANIM NASILSINNNN
cnm benimm insallah sonuu seninki gibi olur:)) optummmCanım başlamışsın hadi bakalımmm hayırlı olsun sonu bebişli olsun
KUZUMMM hayırlı olsunn sonu güzel bitsin inşşş bebiş bu sefer gelsinnçok şükür iymi abla, sen nasılsın 6.tüp denemesi için başladım bu ay inşallah hayırlı olur
neden 15 gün sonra test ya ay ben dayanamam 10.cu gün kan testti veririm ..sonu bebişli olsun da varsın 15 gün sonra olsun.....
cnm iyi akşamlar oh maşallah tedaviye start verilmiş hadi bu sefer yeni bir umut sana meleğinle gelsin
teşekkür ederim abla inşallah rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü cümlemize de nasip eder inşallah ama bunda hiç bir şey hissetmiyorum ne tutacak diye biliyorum nede tutmayacak , umudum varla yok arası o kadar çok gördüm ki neğatifi sanırım korkuyorum yine olmazsa diye gaiba bilmiyorum normal gidip geliyorum dr.a heycanım yokKUZUMMM hayırlı olsunn sonu güzel bitsin inşşş bebiş bu sefer gelsinn
kuzum hayatında bu kadar olumsuzluk yaşamış birisi olarak seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsin ben her tedavimde acaba olgun yumurtam çıkacakmı acaba çıkan tek yumoşun dönelecekmi eğer dölenmişse tutunacakmı bunları düşünmekten kafayı yeme doktasına geldim artık içimde hiç bir şey yok ne umut ne umutsuzluk bazan soruyorum kendime acaba ben anne olmak istiyorumuyum diye bu korkular yüzünden ona bile cevap veremiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNteşekkür ederim abla inşallah rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü cümlemize de nasip eder inşallah ama bunda hiç bir şey hissetmiyorum ne tutacak diye biliyorum nede tutmayacak , umudum varla yok arası o kadar çok gördüm ki neğatifi sanırım korkuyorum yine olmazsa diye gaiba bilmiyorum normal gidip geliyorum dr.a heycanım yok
Allah yardimcin olsun canim ben de gurkan hocanin hastasiyim.bana da bu ay transfer yspilacakken yumurtada bozulma olmus yarim kaldıdaha öncede söylemiştim tatlım, bende erken menopoz riski var. ve benim durumumda olan hastalarda malesef ki tutunma sorunu çok sık gözlemlenen bir durum. yani ben açıkcası duymadım benim durumumda olup ilk tedavisinde gebe kalan... biraz zorlu bir grubuz biz.... bunu da kabul etmemiz gerekir....benim transferimin olduğu gün kırk yaş üstü bir bayan hemen benim önümde içeri alınmıştı ve sonucu pozitifti. şöyle düşünmek lazım, belki de pozitif alanlar buraya yazmayanlardır :) canını sıkma, moralini bozma... gürkan beyden öncesini bilmiyorum. ama şu da bir gerçek ki özellerde de ne kadar başarı sağlandığı yönünde çok sağlıklı bir bilgi edinmemiz çok da mümkün değil. özellikle de kendi durumumuzda olan hastalar için.... osman develioğlu misal bursada çok başarılı ve tavsiye edilen bir doktor; onunla ilgili forumu okuduğumda da pek çok hastanın ilk veya ikinci tedavilerinde pozitif aldığını pek okumadım. ben kendi özel hastanemden daha çok ilgilenildiği ve araştırıldığını düşünüyorum. özelde 2 günde bir kan verip hormonal değerlerime bakılmadı, tedavi öncesinde herhangi bir takviye uygulanmadı. biosteronu bile burda okuyup kullanmaya başlamıştım, gürkan hoca ilk muayene de biosteron kullanmamı ardından da saizen diye bir büyüme hormonu iğne vurulmamı söylemişti. 26 sında görüşmem var yine fakültede soracağım sorular var, cevap alıp almamam, alacağım cevapların beni tatmin etmesi elbetteki çok önemli. sonrasında yine yazarım düşüncelerimi.....
dün bu şiiri bir arkadaşım göndermiş okudum bir güzellteşekkür ederim abla inşallah rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü cümlemize de nasip eder inşallah ama bunda hiç bir şey hissetmiyorum ne tutacak diye biliyorum nede tutmayacak , umudum varla yok arası o kadar çok gördüm ki neğatifi sanırım korkuyorum yine olmazsa diye gaiba bilmiyorum normal gidip geliyorum dr.a heycanım yok
amin ablam amin inşallah bizlerde bir gün yaşarız anneliğikuzum hayatında bu kadar olumsuzluk yaşamış birisi olarak seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsin ben her tedavimde acaba olgun yumurtam çıkacakmı acaba çıkan tek yumoşun dönelecekmi eğer dölenmişse tutunacakmı bunları düşünmekten kafayı yeme doktasına geldim artık içimde hiç bir şey yok ne umut ne umutsuzluk bazan soruyorum kendime acaba ben anne olmak istiyorumuyum diye bu korkular yüzünden ona bile cevap veremiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
güzel miş...dün bu şiiri bir arkadaşım göndermiş okudum bir güzell
YAVRU'SU OLANA
İçimde bir özlem,ve bir fırtına.
Gelmişim ben artık,yaşın kırkına.
Ay bacayı aştı,vardım farkına.
Evladı olana,sefalar olsun.
Bundan sonra düşer,bana düş görmek.
Hasret yüreğimde,hep ilmek ilmek.
Evlat sevgisini,rüyada görmek.
Yavrusu olana,sefalar olsun.
Hasret yakar beni,akşam olunca.
Ağlarım her zaman,bir gül solunca.
Özledim yavrumu,ömür boyunca.
Çocuğu olana sefalar olsun
Bilemez kimseler,benim acımı.
İçimde büyüyen,evlat sancımı.
Yoluna koymuşum,ben bu canımı.
Bebeği olana sefalar olsun.
Kimseye sözüm yok,çünkü kaderim.
Evlat hasretiyle yandı ciğerim.
Ölünce gözlerim açık giderim.
Yavrusu olana sefalar olsun.
Vermedi ki Mevlam,bana bir evlat.
Almadım Dünyada,bende bir murat.
Yavru hasretiyle geçti,bu hayat.
Çocuğu olana sefalar olsun.
Evim hüzün dolar,hep gün boyunca.
Hasretin konusu,evlat olunca.
Acı çektim her gün,ömür boyunca.
Sedat derki,ömrüm ah ile geçti.
Ne yapalım felek benide seçti.
Artık çarem yoktur iş işten geçti.
aminnnn canım darısı başına inşallah tez zamandaoy canm masallah size ya hayrlısyla kucagına da al insallah
Hadi insallah... kucagina da alirsin yavrunuKizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar
günaydın inşallah arkadaşımGünaydın mutlu bir gun oldun olsun hepimize...hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?