2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
oy canm masallah size ya hayrlısyla kucagına da al insallah

Slm kızlar biraz uzun olcak ama bende pkoluyum 23 yaşında ve 3 yıllık evliyim 2 kere aşılama oldum ama tutmadı malesef ve şimdi tup e başladık esimin de sperm sayısı az neofortil die bi ilaç verdi doktor bakalım yumoslar büyüdü catlamasin die olan iğnelere başladık ama özellikle yumurta toplama işleminden ve sonucun negatifliginden korkuyorum aşılama sonucu çok uzulmustum gerçi Rabbim kudretini veriyo da ilk denemesinde tutan hamislerden yardım istiyorum. .

amin inşeAllah isteyen herkese versin rabbim
senin durum için takipte olacam canım
stres yok ve puzzle yapmanı öneririm
ben o dönemde yapmyı planlıyorum

İleticem havadisleri Ben puzzledan daha iyi bi yöntem buldum izmire annemin yanına gidiyorum eşimle :) Sonucu orada alacağım.. O arada vakit de çabuk geçer hem..

canım görüşemedik bu kk yeni halinden dolayı.. sen ne yaptın tedavin hangi aşamada transferin yapıldımıı yoksa:))

Selam kuzum.. Ben de yeni halini çözene kadar bayaa zorlandım:) Geçen hafta iğnelere başladım hepi topu 3 yumurtam oluştu. Bugün çatlatma iğnemi yapıyorum çarşamba opu var sabahtan.. İnşallah bir aksilik olmazsa cumaya da transfer olacak.. 3 yumurta olduğu için gerginim haliyle..

ya valla bende özledim kimselerde yok varsa da gözükmüyorlar yaiçinden ne geçiyor cinsiyet

Canım içime çok erkek doğuyor ama sağlıklı olsun da başka bişey istemem

Kizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar

Canım pozitif haberini alıcaz inşallah...

Kızlar bişeyi merak ediyorum, ben türkiyede değilim, burada transfer sonrası progesteron fitil dışında başka bir takviye ilaç vermiyorlar. Sizlerin nasıl işliyor süreçleri, jel ya da fitil dışında takviye olarak ne kullanıyorsunuz?

Oncelikle tum arkafaslarin guzel dilekleri icin tsk ederim.canim bana da fitil yazmadi jel ve ilaclar var baska bisey yok. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…