oy canm masallah size ya hayrlısyla kucagına da al insallahsorma o sırt ve bel ağrısı beni de bitirdi bankacıyım bide sürekli oturmak zorundayım malesef, biz konuştuk 30 eylülde aksilik olmazsa doğum yapıcam sezeryanla evlilik yıldönümümüz de aynı günbakalım kısmet inşallah sorunsuz ve planlandığı gibi gider herşey hepimiz için, ben nst ye girdim geçen hafta önümüzdeki ctesi de girecem inşallah
Sen nasilsin cnm ..
canım bebişin cinsiyetini öğrendinmiii
ya valla bende özledim kimselerde yok varsa da gözükmüyorlar yaiyiyim canım ben de...Çok özlemişim sizleri
Yok tatlım inşalalh eylül başında öğrenicez15. haftada
maşalllah cnm inşlh 12 gün sonra güzel haberini alıcazzzzzzzzzKizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar
Kizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar
amin inşeAllah isteyen herkese versin rabbim
senin durum için takipte olacam canım
stres yok ve puzzle yapmanı öneririm
ben o dönemde yapmyı planlıyorum
canım görüşemedik bu kk yeni halinden dolayı.. sen ne yaptın tedavin hangi aşamada transferin yapıldımıı yoksa:))
Kizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar
ya valla bende özledim kimselerde yok varsa da gözükmüyorlar yaiçinden ne geçiyor cinsiyet
Oncelikle tum arkafaslarin guzel dilekleri icin tsk ederim.canim bana da fitil yazmadi jel ve ilaclar var baska bisey yok. ...Banu_Karkadaşların8770 .!.:Kızlar bişeyi merak ediyorum, ben türkiyede değilim, burada transfer sonrası progesteron fitil dışında başka bir takviye ilaç vermiyorlar. Sizlerin nasıl işliyor süreçleri, jel ya da fitil dışında takviye olarak ne kullanıyorsunuz?
Oncelikle tum arkafaslarin guzel dilekleri icin tsk ederim.canim bana da fitil yazmadi jel ve ilaclar var baska bisey yok. ...
evet yaaa ne olmuş bu kk yeeeya valla bende özledim kimselerde yok varsa da gözükmüyorlar yaiçinden ne geçiyor cinsiyet
hayırlı olsunnn sımsıkı tutunsun sana canımmmKizlaaar transferim oldu.bir yumurta gelisti 10 hucreli 1.kalite onu transfer yaptilar dua edin cok ihtiyacim var canlar
kız kardeşim senden bir kaç gün önde gidiyor erkek demiş driyiyim canım ben de...Çok özlemişim sizleri
Yok tatlım inşalalh eylül başında öğrenicez15. haftada
kız kardeşim senden bir kaç gün önde gidiyor erkek demiş dr
İlaç derken ne mesela? transfer sonrası değil mi?
maşalllah cnm inşlh 12 gün sonra güzel haberini alıcazzzzzzzzz
Ohhh massallah tarih de konmus superr:))insallahhh guzel sonuclanir hayirlisiyla tatlimm..tatil ne zaman basliyo?napim tatlm karadenz icin gun sayıyorum evet cok sukur temiz cıktı hersey evet tedavi belli canm anadolu saglık merkezinde eylulde insallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?