Canim ilk denememde 410lira hastaneye verdim 700 de ilaclarim tuttu yarisindan cogida elimde ilaclarinCanim hastaneye ve ilaclara ne kadar ucrey odedinin iz toplam ne kadat tuttu benim ilk ozel oldu da
Aaaaaaaa tebrik ederim paşa geliyor demek hayırlı olsunBen cok iyiyim,sagol..yegenin de gecen hafta ikili aramada gayet saglikli gorundu dra,ustelik pipisini de gordugunu soyledi drsimdi kan sonuclarini bekliyorum,degerlendirilmesi icin...senin ignelerin kacinci gunu? Bol kaliteli yumilerin olsun insallah
Ensu başladın mı canım hayırlı olsun hangi aşamadasın inşallah vakti saati gelmiştir canım benimcanım benimm :)) çok sağoll inşallah dediğin gibi olur..
sen nasılsın iyimisin, yeğenimiz nasıllar..
tızımmmmm neredesinnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnnKızçelerim hepinizi seviyorum
paşalarımla aşk yaşamaya devam ediyorum ay sonuna kadar bendeler bol bol havuz keyfi yapıyoruz..tızımmmmm neredesinnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnn
Aramada zatenn en iyisi..o kadar yanıltıcı olabiliyorki o ağrılar bi kere bissürü ilac icioruz onlarda agri yapabilio..bi tupcu arkidisim hic agrisi sizisi olmadii ay olmadi galiba diye dusunurken bizz kizcemin su an annesinin gobusundeyını bitirio:)rabbim esirgesin..insallahh kavusucak annesi melegine..o yuzdenn en guzeli relaxxxx olmak bol bol dua et huzurlu olabilecegin seyler yap.rabbim vakti gelince ol diyicek oluverecek insallah sizin icin de o vakut bu vakittir de kavusursunuz meleginle..
ooohhhhhhhhhhhhhhh MİS MİSSS yeğen candır tadını çıkar canım biz hep buradayız nasılsapaşalarımla aşk yaşamaya devam ediyorum ay sonuna kadar bendeler bol bol havuz keyfi yapıyoruz..
pasta kurabiye işlerime bile ara verdim onlarla vakit geçirmek için...
maşallahMerhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü. Kan testi sonucum b hcg 564.7 cikti. Perşembe ikiye katlamasini bekliyoruz inşallah artar.....
canım bende sorrdum daha öğrenmemişlerflyingmom canım senin kuzunun cinsiyeti belli olmadımı..
Canim toplam ne odediniz hastane ve ilaclar ne tuttu canim. Cokkkk tesekkur ederim canimYardim edebilecegim biseyse buyur canim
Tesekkurler hastaneye neden cok degilmi yacanım ben de raporlu yaptırdım yeni yaptırdım. benim ilaçların değeri 2500 civarı tutuyordu. ben 550 ödedim.tabi benim rezerv azlığı olduğu için raporsuz da ilaç almak zorunda kaldım.çünkü çok fazla doz kullandım.hastaneye de 2678 tl ödedim.
Ayy gozunaydin cnm masallah degerinde guzel artar degerin inslh darisi bize......Merhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü. Kan testi sonucum b hcg 564.7 cikti. Perşembe ikiye katlamasini bekliyoruz inşallah artar.....
Saka maka oyle galiba,tesekkur ederim canim..ben hala kiz olabilir mi diye dusunuyorum:) senin kizdi degil mi?Aaaaaaaa tebrik ederim paşa geliyor demek hayırlı olsun
Slm kızlar nasılsınz güzel hberlerde varmış inş devamıda gelirGülden sultan ay çıkınca aramızda oluyormuş güzel bi haber Aylin tedaviye başlamışsın çok sevndim sonu bebişli olsun inş canım Ve benim soruma gelirsek 3 tüpün ardından yedinden sıfrdan başlamak için zaman verdik kendimize diye düşünürken ben eşim bahçeci sağlık gurubunun kaliteli çalıştığını ve iyi ekipmanlarının olduğunu arştırmış Ben dedimki bu sefr bekleycez bi sene yada iki sene gbi düşünüyorum ben tabi nasip:)Benim ve eşimn testlerinin tamamının yenilenip vede neden olmadığının araştırmasını yapcak içime sinecek bi doktor olmasını istiyorum onun için sadece konuşma yapcaz araştırıp hangisi içime sinerse testlerimi onda yaptırıp allh izn kısmet edrse seneye bu zaman yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla inş :)Bide benm ilk tüp kimyasal ikinci boş gbelik üçüncüde kimyasal olduğu için hitereskopi yapılacak rahime inş ondan iyi bi sonuç çıkrda bidakine yüzümüz güler Şimdi asıl sorum umut tüp bebek ve bahçeci hakındaki bildiklerinz ve gidenler varmı başarı oranları ve en iyi doktor kimdir
Sağol canım bilgin için eşim araştırdığına göre umut tüp te 8 bin felan tutarmış yeniden başlamak için tabi tam fiytı bilemicem ama işte konuşa konuşa nasibimzi bulurz inş hayırlısyla sitede vardı sanırım bahçeci hakında bi bakayım ben oralarda hem maddi hem manavi yıpranıyoz allh yardımcımz olsun inşcanım benim duyduğum kadarıyla bahçeci fulya da rapor geçmiyor ama orda Erbil Yağmur u çok met ediyorlar. Bende 2 olumsuzdan sonra memorial e gittim oraya karar verdim nasipse ekim - kasım gibi başlayacağım. orda da ne yazık ki rapor geçmiyorÖn görüşme ücretsiz memorial de ama muayene olursan ücret ödersin bilgin olsun.
niyeyse ben de erkek validesi olacak hissiyatındayımcanım bende sorrdum daha öğrenmemişlerama erkek hisediyormuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?