2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aaaaaaaa tebrik ederim paşa geliyor demek hayırlı olsun

J

paşalarımla aşk yaşamaya devam ediyorum ay sonuna kadar bendeler bol bol havuz keyfi yapıyoruz..
pasta kurabiye işlerime bile ara verdim onlarla vakit geçirmek için...
ooohhhhhhhhhhhhhhh MİS MİSSS yeğen candır tadını çıkar canım biz hep buradayız nasılsa

Tesekkurler hastaneye neden cok degilmi ya

Merhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü. Kan testi sonucum b hcg 564.7 cikti. Perşembe ikiye katlamasini bekliyoruz inşallah artar.....
Ayy gozunaydin cnm masallah degerinde guzel artar degerin inslh darisi bize......

Slm kızlar nasılsınz güzel hberlerde varmış inş devamıda gelir Gülden sultan ay çıkınca aramızda oluyormuş güzel bi haberAylin tedaviye başlamışsın çok sevndim sonu bebişli olsun inş canım Ve benim soruma gelirsek 3 tüpün ardından yedinden sıfrdan başlamak için zaman verdik kendimize diye düşünürken ben eşim bahçeci sağlık gurubunun kaliteli çalıştığını ve iyi ekipmanlarının olduğunu arştırmış Ben dedimki bu sefr bekleycez bi sene yada iki sene gbi düşünüyorum ben tabi nasip:)Benim ve eşimn testlerinin tamamının yenilenip vede neden olmadığının araştırmasını yapcak içime sinecek bi doktor olmasını istiyorum onun için sadece konuşma yapcaz araştırıp hangisi içime sinerse testlerimi onda yaptırıp allh izn kısmet edrse seneye bu zaman yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla inş :)Bide benm ilk tüp kimyasal ikinci boş gbelik üçüncüde kimyasal olduğu için hitereskopi yapılacak rahime inş ondan iyi bi sonuç çıkrda bidakine yüzümüz güler Şimdi asıl sorum umut tüp bebek ve bahçeci hakındaki bildiklerinz ve gidenler varmı başarı oranları ve en iyi doktor kimdir

canım benim duyduğum kadarıyla bahçeci fulya da rapor geçmiyor ama orda Erbil Yağmur u çok met ediyorlar. Bende 2 olumsuzdan sonra memorial e gittim oraya karar verdim nasipse ekim - kasım gibi başlayacağım. orda da ne yazık ki rapor geçmiyor Ön görüşme ücretsiz memorial de ama muayene olursan ücret ödersin bilgin olsun.

Sağol canım bilgin için eşim araştırdığına göre umut tüp te 8 bin felan tutarmış yeniden başlamak için tabi tam fiytı bilemicem ama işte konuşa konuşa nasibimzi bulurz inş hayırlısyla sitede vardı sanırım bahçeci hakında bi bakayım ben oralarda hem maddi hem manavi yıpranıyoz allh yardımcımz olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…