Canim.memorial derken sisli memoriamicanım benim duyduğum kadarıyla bahçeci fulya da rapor geçmiyor ama orda Erbil Yağmur u çok met ediyorlar. Bende 2 olumsuzdan sonra memorial e gittim oraya karar verdim nasipse ekim - kasım gibi başlayacağım. orda da ne yazık ki rapor geçmiyorÖn görüşme ücretsiz memorial de ama muayene olursan ücret ödersin bilgin olsun.
Ayy gozunaydin cnm masallah degerinde guzel artar degerin inslh darisi bize......
flyingmom canım senin kuzunun cinsiyeti belli olmadımı..
Merhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü. Kan testi sonucum b hcg 564.7 cikti. Perşembe ikiye katlamasini bekliyoruz inşallah artar.....
cnm benim ignelerin dorduncu gunu.. yaa erkekmii olacakk ayy ne guzell cinsiyeti belli olmus.. zaman ne cabuk geciyor.. cnm kucaginada guzelce aldigini gorecegiz Allahin izniyle..optummBen cok iyiyim,sagol..yegenin de gecen hafta ikili aramada gayet saglikli gorundu dra,ustelik pipisini de gordugunu soyledi drsimdi kan sonuclarini bekliyorum,degerlendirilmesi icin...senin ignelerin kacinci gunu? Bol kaliteli yumilerin olsun insallah
canimm basladimm:)) sagoll hayatim insallah dedigin gibidir vakit gelmistir.. daha igneleri vuruyorum cnm..Ensu başladın mı canım hayırlı olsun hangi aşamadasın inşallah vakti saati gelmiştir canım benim
Kuzucum doktor ne söylesem şaibeli olur dedi 2 hafta sonra inşallah
Yok benden 4aldilar 3tane kaldi sonraya 2trasfer yaoilacakti hatta 5.gun transferi olucakti gittim ustumu bile degistirdim gurkan hoca çağırdı istersen transfer yaparim ama bu tutmaz bozulmaya baslamis dedihayırlısı olsun canım ya.... tek yumurta mı oluşmuştu?
Merhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü. Kan testi sonucum b hcg 564.7 cikti. Perşembe ikiye katlamasini bekliyoruz inşallah artar.....
canım senin kaç yumurta vardı döllenmeden mi bozuldu yumurta...açıkçası benim de 2 yumurta toplandı ben ikisi de döllenmez sanıyordum.döllendi çok şükür biri gelişebildi
Benden 4yumurta aldilar sonra 3kaldi sonra 2si saglikli 5.gune dayanmislar bende cok sevinmistim cunku en iyi yumurta 5.gun transferi.ama ustumu felan degistim dr. Cagirdi dejenereler baslamis yumurtalarda dedi %95olmaz sen bilirsin ama yinede dedi sonra biz de iptal ettikcanım senin kaç yumurta vardı döllenmeden mi bozuldu yumurta...açıkçası benim de 2 yumurta toplandı ben ikisi de döllenmez sanıyordum.döllendi çok şükür biri gelişebildi
amin cnm inşallah ben de hala inanmıyorum... ama önemli olan iki gün sonra değerimin ikiye katlaması....maşşallahhhhhhh çok güzel değerinn rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn..tebrik ederim
hakkına hayırlı ne zamansa o zaman olsun tabiki herşeyi yaptırmak daha güzel bunu yaptırmadım dememek lazım ben pek bilgim yok o konularda ama hep iyi kişiler çıksın karşınaSlm kızlar nasılsınz güzel hberlerde varmış inş devamıda gelirGülden sultan ay çıkınca aramızda oluyormuş güzel bi haber Aylin tedaviye başlamışsın çok sevndim sonu bebişli olsun inş canım Ve benim soruma gelirsek 3 tüpün ardından yedinden sıfrdan başlamak için zaman verdik kendimize diye düşünürken ben eşim bahçeci sağlık gurubunun kaliteli çalıştığını ve iyi ekipmanlarının olduğunu arştırmış Ben dedimki bu sefr bekleycez bi sene yada iki sene gbi düşünüyorum ben tabi nasip:)Benim ve eşimn testlerinin tamamının yenilenip vede neden olmadığının araştırmasını yapcak içime sinecek bi doktor olmasını istiyorum onun için sadece konuşma yapcaz araştırıp hangisi içime sinerse testlerimi onda yaptırıp allh izn kısmet edrse seneye bu zaman yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla inş :)Bide benm ilk tüp kimyasal ikinci boş gbelik üçüncüde kimyasal olduğu için hitereskopi yapılacak rahime inş ondan iyi bi sonuç çıkrda bidakine yüzümüz güler Şimdi asıl sorum umut tüp bebek ve bahçeci hakındaki bildiklerinz ve gidenler varmı başarı oranları ve en iyi doktor kimdir
Ooo super bir haber hadi bakalım hayirli olsun bebisine saglikla kavusursun insallahkelebekelif .!.:Merhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü. Kan testi sonucum b hcg 564.7 cikti. Perşembe ikiye katlamasini bekliyoruz inşallah artar.....
Benden 4yumurta aldilar sonra 3kaldi sonra 2si saglikli 5.gune dayanmislar bende cok sevinmistim cunku en iyi yumurta 5.gun transferi.ama ustumu felan degistim dr. Cagirdi dejenereler baslamis yumurtalarda dedi %95olmaz sen bilirsin ama yinede dedi sonra biz de iptal ettikuzuldum cok ama elden bişey gelmiyor ayin 8 de gidicem bakalim kismetse başlayacağız yeniden tedaviye
İnsallah canim:) ignelerin basindaymissin,zaman cabuk geciyor dedigin gibi..umarim hamilelik haberini veriyor olursun,opuyorum bendecnm benim ignelerin dorduncu gunu.. yaa erkekmii olacakk ayy ne guzell cinsiyeti belli olmus.. zaman ne cabuk geciyor.. cnm kucaginada guzelce aldigini gorecegiz Allahin izniyle..optumm
Ankara da olanlar için bir bilgi..
Memorial in Ankara hastanesi açılalı epey oldu tüp bebek birimide yakında hizmete girecekmiş..
Belki de açıldı son durumu bilmiyorum..
İlgilenenlere...
Tutma olasiligi daha yüksek mis bi de bayrama denk geldi yani karmasayla senin anliyacagin heba oldu.tabi onlarin umrunda degilki benim yikilmis olmam dunya ilaci alip vucuduma sonra hicbirsey yapilmamasiBenim bes gun beklemediler 15 inde yumurta toplandi 18 inde transfer yaptilar cunku 10 hucreye ulasmia neden bes gun beklettilerki acabq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?