2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim.memorial derken sisli memoriami

cnm benim ignelerin dorduncu gunu.. yaa erkekmii olacakk ayy ne guzell cinsiyeti belli olmus.. zaman ne cabuk geciyor.. cnm kucaginada guzelce aldigini gorecegiz Allahin izniyle..optumm

Ensu başladın mı canım hayırlı olsun hangi aşamadasın inşallah vakti saati gelmiştir canım benim
canimm basladimm:)) sagoll hayatim insallah dedigin gibidir vakit gelmistir.. daha igneleri vuruyorum cnm..
bakalim insallah bi terslik olmaz.. sen nasilsin canim iyisiniz insallah.. optumm

Ankara da olanlar için bir bilgi..
Memorial in Ankara hastanesi açılalı epey oldu tüp bebek birimide yakında hizmete girecekmiş..
Belki de açıldı son durumu bilmiyorum..
İlgilenenlere...

hayırlısı olsun canım ya.... tek yumurta mı oluşmuştu?
Yok benden 4aldilar 3tane kaldi sonraya 2trasfer yaoilacakti hatta 5.gun transferi olucakti gittim ustumu bile degistirdim gurkan hoca çağırdı istersen transfer yaparim ama bu tutmaz bozulmaya baslamis dedi ne diyebilirim ki Rabbimden gelene...Allah sabir versin hepimize tez zamanda yavrularımiz oldun insallah...

canım senin kaç yumurta vardı döllenmeden mi bozuldu yumurta...açıkçası benim de 2 yumurta toplandı ben ikisi de döllenmez sanıyordum.döllendi çok şükür biri gelişebildi

canım senin kaç yumurta vardı döllenmeden mi bozuldu yumurta...açıkçası benim de 2 yumurta toplandı ben ikisi de döllenmez sanıyordum.döllendi çok şükür biri gelişebildi
Benden 4yumurta aldilar sonra 3kaldi sonra 2si saglikli 5.gune dayanmislar bende cok sevinmistim cunku en iyi yumurta 5.gun transferi.ama ustumu felan degistim dr. Cagirdi dejenereler baslamis yumurtalarda dedi %95olmaz sen bilirsin ama yinede dedi sonra biz de iptal ettik uzuldum cok ama elden bişey gelmiyor ayin 8 de gidicem bakalim kismetse başlayacağız yeniden tedaviye

hakkına hayırlı ne zamansa o zaman olsun tabiki herşeyi yaptırmak daha güzel bunu yaptırmadım dememek lazım ben pek bilgim yok o konularda ama hep iyi kişiler çıksın karşına

Coooookkk Tebrikler Rabbim saglikli hayirli kucagina almayi nadip etsin inşallah. Bizim icinde dua edermisin cunku hamile kadinin duasi kabul olurmus

kelebekelif .!.:
Merhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü. Kan testi sonucum b hcg 564.7 cikti. Perşembe ikiye katlamasini bekliyoruz inşallah artar.....
Ooo super bir haber hadi bakalım hayirli olsun bebisine saglikla kavusursun insallah
Benim de transfer oldu ama 15 gün sonra kan testi istediler

[QUO"polit, post: 36559375, member: 469883"]Tesekkurler hastaneye neden cok degilmi ya[/QUOTE]
Ben dış heyet raporu aldim.ozel hastanede yaptirdum.en azindan ilgi alaka farkli oluyor devlet hastanesi gibi olmuyor

Benim bes gun beklemediler 15 inde yumurta toplandi 18 inde transfer yaptilar cunku 10 hucreye ulasmia neden bes gun beklettilerki acabq

cnm benim ignelerin dorduncu gunu.. yaa erkekmii olacakk ayy ne guzell cinsiyeti belli olmus.. zaman ne cabuk geciyor.. cnm kucaginada guzelce aldigini gorecegiz Allahin izniyle..optumm
İnsallah canim:) ignelerin basindaymissin,zaman cabuk geciyor dedigin gibi..umarim hamilelik haberini veriyor olursun,opuyorum bende

Ankara da olanlar için bir bilgi..
Memorial in Ankara hastanesi açılalı epey oldu tüp bebek birimide yakında hizmete girecekmiş..
Belki de açıldı son durumu bilmiyorum..
İlgilenenlere...

canım bu özel mesajlar çoğalınca nereden siliniyor bulamadımda.

Benim bes gun beklemediler 15 inde yumurta toplandi 18 inde transfer yaptilar cunku 10 hucreye ulasmia neden bes gun beklettilerki acabq
Tutma olasiligi daha yüksek mis bi de bayrama denk geldi yani karmasayla senin anliyacagin heba oldu.tabi onlarin umrunda degilki benim yikilmis olmam dunya ilaci alip vucuduma sonra hicbirsey yapilmamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…