Merhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü. Kan testi sonucum b hcg 564.7 cikti. Perşembe ikiye katlamasini bekliyoruz inşallah artar.....
Allah onu sana cennette safaatci kilsin cnm biz kullarin meleklere dua etmesi olmaz o cennette seni bekliyo bizler zor elde edince cennetteki meleklerimize sevinemiyoruz ins senin araciliginla bizede sefaat eder o melekkızlar bugün meleğimin doğum günü :)
cennette büyü melek kuzummmmm :)
geçen yıl akşam 7 de doğmuştu hayatımın en güzel anıydı ve o an en güzel sesi duydum onun sesiydi :)
su an mutsuz değilim üzgün değilim burukluk var ona özlem var :) saat 7 gibi pastaneye gittik eşimle pastasını yedik kızımın :)
seni seviyorum minik meleğim hep kalbimde olacaksın :)
ona dua eder misiniz :) teşekkür ederim :)
Amin canim insallahYok benden 4aldilar 3tane kaldi sonraya 2trasfer yaoilacakti hatta 5.gun transferi olucakti gittim ustumu bile degistirdim gurkan hoca çağırdı istersen transfer yaparim ama bu tutmaz bozulmaya baslamis dedine diyebilirim ki Rabbimden gelene...Allah sabir versin hepimize tez zamanda yavrularımiz oldun insallah...
Cnm ben bahceci fulya da yaptim iki denememi de..iki taze bi donmus transferi sonucu su an ikinci denemem de cok sukur Rabbim nasip etti hamile kaldim..bgun 8 haftalik olduk cok sukur..benim doktorum mustafa beydi..bizde sorun morfoloji ve benim yuksek calisan bagisikligimdi..iknci denem oncesi tum testleri yaptirdim(genetikler.kromozom esime ve bana..ve bana cd56 die bi test yapildi) ben dr uma dedim ki koru korune baslamak istemiom ne yapilmasi gerekse herseyi yapalim sonra baslayalim dedim..ve benim tedavi olup transfer asamasina gelmem yaklasik bes ay surdu...testler, cd56, histeroskopi, gebelik asisi ve cd56 sonucu her hafta aldigim ozel serum..su an dr um erbil beey..mustafa bey gebe takibi yapmio..erbil mukemmel bi dr..benim ilk transferimi ve pozitifi aldigim bu transferimi kendisi yapti.hastalariyla cok ilgili sicakkanli bi dr..ama klinikteki tum dr lar birbirinden degerli..sormak istedigin bise olursa sewerek cvplqrim cnm..Rabbik su dunyada ne kadar anne olmak isteyen kadin varsa hepsine anneligi yasatsin..icinde de bizlere..Aminnnnn...Slm kızlar nasılsınz güzel hberlerde varmış inş devamıda gelirGülden sultan ay çıkınca aramızda oluyormuş güzel bi haber Aylin tedaviye başlamışsın çok sevndim sonu bebişli olsun inş canım Ve benim soruma gelirsek 3 tüpün ardından yedinden sıfrdan başlamak için zaman verdik kendimize diye düşünürken ben eşim bahçeci sağlık gurubunun kaliteli çalıştığını ve iyi ekipmanlarının olduğunu arştırmış Ben dedimki bu sefr bekleycez bi sene yada iki sene gbi düşünüyorum ben tabi nasip:)Benim ve eşimn testlerinin tamamının yenilenip vede neden olmadığının araştırmasını yapcak içime sinecek bi doktor olmasını istiyorum onun için sadece konuşma yapcaz araştırıp hangisi içime sinerse testlerimi onda yaptırıp allh izn kısmet edrse seneye bu zaman yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla inş :)Bide benm ilk tüp kimyasal ikinci boş gbelik üçüncüde kimyasal olduğu için hitereskopi yapılacak rahime inş ondan iyi bi sonuç çıkrda bidakine yüzümüz güler Şimdi asıl sorum umut tüp bebek ve bahçeci hakındaki bildiklerinz ve gidenler varmı başarı oranları ve en iyi doktor kimdir
Tutma olasiligi daha yüksek mis bi de bayrama denk geldi yani karmasayla senin anliyacagin heba oldu.tabi onlarin umrunda degilki benim yikilmis olmam dunya ilaci alip vucuduma sonra hicbirsey yapilmamasi
kızlar bugün meleğimin doğum günü :)
geçen yıl akşam 7 de doğmuştu hayatımın en güzel anıydı ve o an en güzel sesi duydum onun sesiydi :)
su an mutsuz değilim üzgün değilim burukluk var ona özlem var :) saat 7 gibi pastaneye gittik eşimle pastasını yedik kızımın :)
cnm degerin cok guzel masaallah..kat kat artsin insaallah...Rabbim kucagina almayi nasip etsinnnMerhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü. Kan testi sonucum b hcg 564.7 cikti. Perşembe ikiye katlamasini bekliyoruz inşallah artar.....
Kuzummm aglatma beni..zaten hormonlar tavandaa..melegin gercek bir melek ve seni bekliyor annesi..Rabbim melegino sana sefaatci kilsin insaallah..benim annemde ilk bebegini yani abimi bi yasnda kaybetmis..hem de nazardan..cok guzel bi cocukmus..hala resimlerine bakar aglar annem..ama hep der ki ben girmeden o girmeyecek cennete anasina sefaatci olacak..dilerim kuzulariniz size sefaatci olur kuzumm..seni seviyorummkızlar bugün meleğimin doğum günü :)
Canlarim sizleri cok ozledimm..ama aksama kadar mide bulantisi ve yanmayla gecio vakit..saglikli olsunda , ben raziyim tabi buna..ama yiyemiom icemiom..sanki onu besleyemiom gbi gelio..hamisler siz nasil atlattiniz bulanti yanma surecini..lutfen yardimmm..
Bebegin rahme tutulmasina yardimci ilac.kan sulandirici ilac...
cnm sayi oldukca iyi bence..opun simdiden hayirli olsun cnm guzelce hepsi dollensin..
bende ignelere yeni basladim:))
canım o 3 yumiden de kaliteli olur ve güzel güzel döllenirler :) sonu bebişli olur inşallahhhh :)
Canım merhaba..kaç gundur gelemedim ya yoğunluktan.benım tedavım eylül yada ekım de canımcım hakkımzda hayırlısı ınsallah
amin inşallahGerçekten çok güzelmiş inş bunların hepsi mazide kalacak birgün..
Slm nm..okuyunca cok uzuldum teda inin yarim kalmasina..ben iki defa blast transferi oldum ve ikisi de tutmadi..bu denemem de 3.gun dondurup bi gun bekletip 4.gun transfer yaptilar..normalde pek tercih edilmio 4.gun ama dr um bana dedi ki biraksam blast gider yani 5.gune..ama o riske girmiycem hic bir cihaz anne rahmi kadar mukemmel olamaz..hemen vericem embriyoyu dedi..ve ok sukur ben 2.denememde 4.gun transferi ile hamile kaldim..demem o ki gunu hic onemli deil yeter ki Rabbim ol deyiversin..hersey nasip kismet..dilerim Rabbim mucizeni en hayirli zamanda nasip etsin sanaTutma olasiligi daha yüksek mis bi de bayrama denk geldi yani karmasayla senin anliyacagin heba oldu.tabi onlarin umrunda degilki benim yikilmis olmam dunya ilaci alip vucuduma sonra hicbirsey yapilmamasi
allah hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallahKizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)
Yeminle icime dogmustu senin bebisin cinsiyeti hatissssss....Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin erkekiniiiiiKizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)
Ahhh kuzumm ahhh kraker fayda etmioo banaaa...bunu ogrenmem ij oldu uzul uzul cnm cikti beslenemio die..cuma kontdolum var bulanti ve yanma ixin insaallah bise verir bana..senin adina cok sewindim kuzum ohh sen bari rahat gecirr..bu arada senin bebis de erkek ben deyim sana..ole hisseettim..hatisi de hissetmistimCanım benim ne mide bulantım ne de o kadar çok yanmam oldu
Sabah kalktığında 1-2 tane çubuk kraker ye bastırır...Yağlı hersden uzak dur...İlk 3 ay bebek annenin vücudundan beslenir merak etme şu anda o senin yediklerinden beslenmiyo 4. aydan itibaren de doktor sana takviye ilaç verecek zaten şuanda tadını çıkaramıyosun ama 3 ay bitince çıkar acısını
cemremm cnm insallah kaderimde varsa bu sefer olur..cok umutlu degilim acikcasi ama umutsuzda olsa insan denemem istiyor..ins cnm gonlumuzden gecen olur.. optumm
Merhaba kızlar bugün transferimin 11. Günü. Kan testi sonucum b hcg 564.7 cikti. Perşembe ikiye katlamasini bekliyoruz inşallah artar.....
Kizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)
Ahhh kuzumm ahhh kraker fayda etmioo banaaa...bunu ogrenmem ij oldu uzul uzul cnm cikti beslenemio die..cuma kontdolum var bulanti ve yanma ixin insaallah bise verir bana..senin adina cok sewindim kuzum ohh sen bari rahat gecirr..bu arada senin bebis de erkek ben deyim sana..ole hisseettim..hatisi de hissetmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?