Saglikli hayirli evlat olsunlar da cinsiyefi hiiic mi hic onemli deill...kendiiminkini hic hissetmiom daha kucuk die galibaSorma benim içime de erkek doğuyo zaten aman sağlıklı olsun da...
Kızlar sizler transfer sonrası estrofem kullandınız mı ya da kullanıyor musunuz hala? Ne kadar süreyle ve ne dozda kullandınız? Burdaki doktorlar bi garip fitil al bi tek tutarsa tutar tutmazsa napalım modundalar deli ediyorlar beni
Saglikli hayirli evlat olsunlar da cinsiyefi hiiic mi hic onemli deill...kendiiminkini hic hissetmiom daha kucuk die galiba
Yeminle icime dogmustu senin bebisin cinsiyeti hatissssss....Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin erkekiniiiii
Canım sen transferini oldun mu? hatırlayamadım kusura bakmaben estrofemi 8. haftaya kadar filan kullandım
Aynen canım biraz daha büyüsün içine doğmaya başlar
estrofemi bana doktor regl gecikmem vardı onun için vermişti sana nedden verdiler anlamadım
allah hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah
Yok kuzum yarın opu var cuma da sanırım transfer olacak :) Burdaki doktorlar vermiyor estrofem ama türkiyedeki neredeyse tüm tüp merkezleri kullandırıyor.. Neyse artık tekrar sorcam doktora. Sağol kuzum cevap için..
Bana sordun sanırım di mi? Bana vermediler ama genelde transfer sonrası veriliyor türkiyede tutunmaya yardımcı olması için. onu merak edttim kimler kullandı ya da kullanıyor diye..
Progesteron hormonunu veriyorlar tabii, burada da öyle.. estrofem (estrofem sadece marka ismi) östrojen hormonu içeren ayrı bir ilaç. Ben donmuş tedavimde kullandım, tedavi embriyo sağlıklı çözülmediği için yarım kaldı ama şayet transfer olup hamile kalsaydım 6. ya da 8. haftaya kadar da progesteronla birlikte östrojen hormonu almaya devam edecektim. Ama normal tedavide vermiyorlar bu ilacı. Ama genel olarak türkiyede kullanılıyor. Senin tedavin başladı mı? transferden sonra verecektir doktorun belki?evet sana sordum ccnm turkiyede bu ara progestan veriyorlar fitil şeklinde ama estrofem duymadım hiç
hayır benim tedavim ocakta başlayacak canım şubat başı filan transfer olacak inşallahhh daha var benimmProgesteron hormonunu veriyorlar tabii, burada da öyle.. estrofem (estrofem sadece marka ismi) östrojen hormonu içeren ayrı bir ilaç. Ben donmuş tedavimde kullandım, tedavi embriyo sağlıklı çözülmediği için yarım kaldı ama şayet transfer olup hamile kalsaydım 6. ya da 8. haftaya kadar da progesteronla birlikte östrojen hormonu almaya devam edecektim. Ama normal tedavide vermiyorlar bu ilacı. Ama genel olarak türkiyede kullanılıyor. Senin tedavin başladı mı? transferden sonra verecektir doktorun belki?
Canim benim cok teşekkür ederim amin inşallah evet hersey nasip kısmet umarim bende sizin gibi hamileligi yasayanlardan olurumSlm nm..okuyunca cok uzuldum teda inin yarim kalmasina..ben iki defa blast transferi oldum ve ikisi de tutmadi..bu denemem de 3.gun dondurup bi gun bekletip 4.gun transfer yaptilar..normalde pek tercih edilmio 4.gun ama dr um bana dedi ki biraksam blast gider yani 5.gune..ama o riske girmiycem hic bir cihaz anne rahmi kadar mukemmel olamaz..hemen vericem embriyoyu dedi..ve ok sukur ben 2.denememde 4.gun transferi ile hamile kaldim..demem o ki gunu hic onemli deil yeter ki Rabbim ol deyiversin..hersey nasip kismet..dilerim Rabbim mucizeni en hayirli zamanda nasip etsin sana
Sende hayirlisiyla bir avazda saglikli bir evlat dünya ya getirirsin inşallahSlm nm..okuyunca cok uzuldum teda inin yarim kalmasina..ben iki defa blast transferi oldum ve ikisi de tutmadi..bu denemem de 3.gun dondurup bi gun bekletip 4.gun transfer yaptilar..normalde pek tercih edilmio 4.gun ama dr um bana dedi ki biraksam blast gider yani 5.gune..ama o riske girmiycem hic bir cihaz anne rahmi kadar mukemmel olamaz..hemen vericem embriyoyu dedi..ve ok sukur ben 2.denememde 4.gun transferi ile hamile kaldim..demem o ki gunu hic onemli deil yeter ki Rabbim ol deyiversin..hersey nasip kismet..dilerim Rabbim mucizeni en hayirli zamanda nasip etsin sana
Tutma olasiligi daha yüksek mis bi de bayrama denk geldi yani karmasayla senin anliyacagin heba oldu.tabi onlarin umrunda degilki benim yikilmis olmam dunya ilaci alip vucuduma sonra hicbirsey yapilmamasi
Tutma olasiligi daha yüksek mis bi de bayrama denk geldi yani karmasayla senin anliyacagin heba oldu.tabi onlarin umrunda degilki benim yikilmis olmam dunya ilaci alip vucuduma sonra hicbirsey yapilmamasi
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) O zaman gelince büyük ihtimal doktorun verecektir gerekli ilaçları.. Burada biraz zor bu süreç doktorlar çok bir şey açıklamıyor ve kendi haline bırakıyorlar. O yüzden sorup duruyorum :)hayır benim tedavim ocakta başlayacak canım şubat başı filan transfer olacak inşallahhh daha var benimm
Kızlar sizler transfer sonrası estrofem kullandınız mı ya da kullanıyor musunuz hala? Ne kadar süreyle ve ne dozda kullandınız? Burdaki doktorlar bi garip fitil al bi tek tutarsa tutar tutmazsa napalım modundalar deli ediyorlar beni
sağol canım teşekkürler...evet haklısın öyleymiş çoğu kiş öyle diyor buradaHayırlı uğurlu olsun şimdiden :) O zaman gelince büyük ihtimal doktorun verecektir gerekli ilaçları.. Burada biraz zor bu süreç doktorlar çok bir şey açıklamıyor ve kendi haline bırakıyorlar. O yüzden sorup duruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?