2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

sabah sabah bebek habrleri çok süper oluyor...üstelik transferden sonra evde gün sayarken daha da güzel umut oluyor.inşllah değerin artar.bize yazarsın kaç olduğunu canım hayırlı olsun bebişin..sağlıcakla al kucağına inşallah

amin canım inşallah... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.... az önce kan verdim..... öğleden sonra çıkacak sonucum..... inşallah yükselir....

senin kaçıncı günün canım bugün

Yumurta 5.gunde trasfer zamanı bozulmaya baslamis beni cagirdi istersen koyarim ama %95 tutmaz hakkin da gider dedi ne yapayım aglaya aglaya dondum evime Rabbimden geliyor...
herhalde herkese aynı uygulama yapıyorlar( genelde 5.güne götürmeye çalışıyorlar. Embriyo az da olsa çokta olsa 5. güne götürmeye çalışıyorlar

4.günüm canım. ama 15 gün sonraya kan testi yaptır dediler..sende hiç belirti oldumu nelere dikkat ettin.

canım inanırmısın bende hiç ama hiç belirti olmadı hala da yok.... ben de çok korktum olmadı diye çünkü burada okuduğum herkes ağrılardan falan bahsediyordu.... demekki kişiden kişiye değişiyormuş.... ben 2 gün sonra normal hayatıma döndüm yani normalde ne yapıyorsam onları yaptım. sürekli yatmaya hiç gerek yok bence.... canım neden 15 gün.... bize 12. günde yaptırın dediler ben dayanamadım 11. günümde idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce gittim kan verdim sonuç pozitifti....

Ya evet o profil resmini öylesine koymustum şansa bak :) insallah öyle tatli olur Bizimkilerde :)) isim konusu eşim hasan dedi kararini verdi bende bilal istiyorum sanirim iki isimli olcak ama hala düşünüyorum ben :) burak ismini cok severim yaaaaa

valla bizde burak konusunda baya bi kararlı gibiyiz ama son dakikaya kadar acaba başka ne koyabilirim diyormuş insan
bulut aras da koyabiliriz ama ben çift isim çok sevmiyorum
bence hasan ismide güzel ama hasan bilal de yakıştı yan yana

Canim öyle oluyormus ama ilk karar konurmus genelde bakalim seninkine az kaldi inşallah :) benim ailemde biri var hasan dye hic sevmiyorum o yüzden hasan demem :) bilal dedim bnde bakalim nolcak bncede yakıştı isim yanyana :) ay saglicakla dogsunlarda

Garantiye almak icin demis olabilirler. Ben de 10.gunden sonra yaparim heralde dayanamayabilirim..idrar da iyi cikmis normalde idrarda cikmaz.once kanda cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…