2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Rabbim sana hediyeni nasip etmiş ne kadar guzell insallah bi avazda alirsin kucagina canim.inan sen boyle derken icim gidiyor adeta umarim bana da o mucizeden bir pay verir Rabbim

Kismetse dogum ne zaman duydugunda hamile olduğu nu ne yaptin ne hissettin

Kismetse dogum ne zaman duydugunda hamile olduğu nu ne yaptin ne hissettin

kız daha belli değil Allah mı söyletti ne :))) 2 eylülde test yapın dedi. valla benim tedavim neredeyse iptal edilecekti. yumurtalar büyümedi.sonra 4 görünürken 2 toplandı.Dölleneceğini bile beklemiyordum.Kala kala bir kaldı.İnşallah o da tutar.Yani zoraki oldu.

Rabbim sana hediyeni nasip etmiş ne kadar guzell insallah bi avazda alirsin kucagina canim.inan sen boyle derken icim gidiyor adeta umarim bana da o mucizeden bir pay verir Rabbim

inşallah senin de sağlıklı yumurtaların olur..şansımız düşük ama kısmeti varsa olur

Zaten art onunmus oyle dedi bize bu kadar iki yuzluler iste.inan orda artik adistanin da asistani bakiyor dingonun ahiri gibi cok Afedersin ogrencilere birakiyorlar bazen de dusun artik ne kadar tecrube...

Canım inan o kadar sinirlendim ki...İşte bunun gibiler bana ve benim gibilere denk gelicek ki anasından doğduğuna pişman edeyim...
Neyse canım benim sana bir önerim var naçızane...Kadıköy Florence Nightingale Op. Dr. Nuri Delikara...Ferticenter tüp bebek...Çok harika bir insan...Bak ''insan'' diyorum bu çok önemli...Bir ön görüşmeye git ve kendin karar ver...Sakın o Gürkan mıdır nedir onun gibi ne idüğü belirsiz insan geçinen müsveddelere para yedirme sakın!

Canim benim dedim ya nefret ettim zaten.ama ben bursadayim bu tedavi her 2gunde bir orda olmak gerektiriyor iste orasi var yoksa parasi da muhim degil yeterki olsun

Belki suan ezan okunuyor Allah soyletmistir canim.hadi Inşallah

Canim benim dedim ya nefret ettim zaten.ama ben bursadayim bu tedavi her 2gunde bir orda olmak gerektiriyor iste orasi var yoksa parasi da muhim degil yeterki olsun

Bu bahsettiğin gürkan İstanbulda değil mi? o yüzden önerdim Bursa için bişey diyemem tatlım Allah yardımcın olsun

Anladım canım ayıp valla yaptığı

Canım Allah kısmet ederse şubat ortası gibi düşünüyor doktorumuz...Darısı başına :)
Amiiiinnnnnnn insallah arkadasim.insallah rabbim sanada saglikla mutlulukla tamamina erdirir ve kucagina alirsin.senin kac tane trasfer yaptilar ogrendiginde hamileligini ne hissettin yasamak bu seyleri cok guzel dimi rahatlamissindir hem toplum baskisindan hemde olmayacakmi dusuncelerinden

Canım tüm hissettiklerimi ve korkularımı bu topikte bulabilirsin

canım benim okudum çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin, sende benim gibi oğlan annesi olcaksın demek belli mi olur bakarsın kanka olurlar kız tavlamaya çıkarlar

Biliyo musun hamile oldugumda bile bu kadar sevinmemistim nedense dün uyuyamadim.isim buldunuz mu siz :))

Kesinlikle oyleler canim bende almanyadayim ayni durumda bende muzdaripim malesef

Yaban ellerde debeleniyoruz yani :) Gerçi olacaksa olacaktır ama insan yine de keşke kendi ülkemde yaptırabilsem diye düşünmüyor değil :)

ınsallah bıtanem yaaa..kafama takmayacağım dedikçe olmuyor işte....kuzenım hamıleymıs aksam onu öğrendim onların mutlu haberı bana acı verıyor ne üzücü

İnsan haliyle takılıyor be kuzum.. Bir de aynen herkesin hamile haberi gelip duruyor, böyle cız ediyor insanın içi, iyi biliyorum o duyguyu.. Ama üzme kendini inşallah biz de o duyguyu tadacağız yakında..

Di mi, tutacak tutuyor.. :) O kadın da nasıl bir rahatlıkla tüp bebek yaptırmışsa öyle unutabilmiş günlerce ilacını.. O kadar kafamı kesseler olamam ama kısmetde ne varsa o olacak onu öye kabullenip kendimi rahatlatıyorum.. Çok teşekkürler cevap için de Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alıp büyütmek nasip olsun

Sağol kuzum cevap için.. İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana.. Ne zaman test yapacaksın? 12. gündeysen az kalmıştır sonucu almaya

Son düzenleme:
Kızlar benim opum oldu.. 3 yumurta görünmüştü kontrolde 4 toplandı.. Şimdi bekliyoruz bakalım inşallah döllenirlerse cuma transfer yapacaklar, doktorum beklemeyelim riske girmeyelim dedi..

cnm dua etmezmiyiz zaten o melek ki anneciğine ahirette şefaat edecek acı da olsa bu böyle..rabbim şimdi evladınla acını unuttrusun sana

Kizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)

Hayırlı olsun canım .. Benimde oğluşum olacak hayırlısıyla...
kzlar gözünüz aydın oğluşlar geliyor demek ki darısı bizeeeeeeeeeeeee
hayırlı olsun düğnünüz sonuna kadar mutlu olsunlar yuvaları evlat sesiyle dolsun taşsın bizim gibi çekmesinler inşlhhhh
ahh cnm erkekler göstermiyo çoğu zaman inşlh öyle bi kızınız olur...
Kızlar benim opum oldu.. 3 yumurta görünmüştü kontrolde 4 toplandı.. Şimdi bekliyoruz bakalım inşallah döllenirlerse cuma transfer yapacaklar, doktorum beklemeyelim riske girmeyelim dedi..
inşlh yarın güzel haberler gelir meleklerinden....

Cemremmm.. Amin kuzum, inşallah.. Bi sıramızı savalım sonra senin tedavinde böyle gün saycaz opuydu, transferdi, sonuçtu diye :) İnşallah da şıp diye tutacak..
tutar dimi kızzzzzzzzz inşlhh o günler gelsin de kısmet artık stres yapmıyorum kendime zamanı gelince olucak deyip avutuyorum kendimi,
evet artık sıranı sav bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…