Rabbim sana hediyeni nasip etmiş ne kadar guzell insallah bi avazda alirsin kucagina canim.inan sen boyle derken icim gidiyor adeta umarim bana da o mucizeden bir pay verir Rabbimbenim yumurtam azdı 4 tane büyütebildiler. hatta rapor harici ilaç bile aldım. .ancak 2 si çatlamış. 2 tane topladılar.ikisi de döllendi.fakat biri 3 hücreli olduğu için onu transfer yapmadılar. 10 hücreli olanı transfer yaptılar.
Kismetse dogum ne zaman duydugunda hamile olduğu nu ne yaptin ne hissettinbenim yumurtam azdı 4 tane büyütebildiler. hatta rapor harici ilaç bile aldım. .ancak 2 si çatlamış. 2 tane topladılar.ikisi de döllendi.fakat biri 3 hücreli olduğu için onu transfer yapmadılar. 10 hücreli olanı transfer yaptılar.
Kismetse dogum ne zaman duydugunda hamile olduğu nu ne yaptin ne hissettin
Rabbim sana hediyeni nasip etmiş ne kadar guzell insallah bi avazda alirsin kucagina canim.inan sen boyle derken icim gidiyor adeta umarim bana da o mucizeden bir pay verir Rabbim
Evet canim baris hoca cok iyiydi ama malesef gitti.gurkan bey burnu havada konusmanin mumkunati yok ben ozeline gittim 1kez hani en azindan sorularima karsilik bulayim diye neyse tedaviye basladik transfer ler bayramami denk gelicek kimse bilgi vermiyor birde ilacla ilgili bir sey soracaktım tel ettim kendisine.bana birkere muayenehane me geldin diye bsna soru dorma hakkini kendindemi goruyorsun,brn fakultedeki hastalarin soru dormasindan hoslanmiyorum hele onlarin beni aramasindan hic hic hoslanmiyorum beni aramayin hem ben nerden bileyim bayrama denk mi gelir dedi ve daha neler neler ya...canim gel de onun hastasi ol.adama sirf biseyler sorayim diye 400tl verdim ama bosa...
Zaten art onunmus oyle dedi bize bu kadar iki yuzluler iste.inan orda artik adistanin da asistani bakiyor dingonun ahiri gibi cok Afedersin ogrencilere birakiyorlar bazen de dusun artik ne kadar tecrube...
Canim benim dedim ya nefret ettim zaten.ama ben bursadayim bu tedavi her 2gunde bir orda olmak gerektiriyor iste orasi var yoksa parasi da muhim degil yeterki olsunCanım inan o kadar sinirlendim ki...İşte bunun gibiler bana ve benim gibilere denk gelicek ki anasından doğduğuna pişman edeyim...
Neyse canım benim sana bir önerim var naçızane...Kadıköy Florence Nightingale Op. Dr. Nuri Delikara...Ferticenter tüp bebek...Çok harika bir insan...Bak ''insan'' diyorum bu çok önemli...Bir ön görüşmeye git ve kendin karar ver...Sakın o Gürkan mıdır nedir onun gibi ne idüğü belirsiz insan geçinen müsveddelere para yedirme sakın!
Belki suan ezan okunuyor Allah soyletmistir canim.hadi Inşallahkız daha belli değil Allah mı söyletti ne :))) 2 eylülde test yapın dedi. valla benim tedavim neredeyse iptal edilecekti. yumurtalar büyümedi.sonra 4 görünürken 2 toplandı.Dölleneceğini bile beklemiyordum.Kala kala bir kaldı.İnşallah o da tutar.Yani zoraki oldu.
Canim benim dedim ya nefret ettim zaten.ama ben bursadayim bu tedavi her 2gunde bir orda olmak gerektiriyor iste orasi var yoksa parasi da muhim degil yeterki olsun
Bursa da uludag univ.de canim.amin.senin ne zaman dogum kismetseBu bahsettiğin gürkan İstanbulda değil mi? o yüzden önerdim Bursa için bişey diyemem tatlım Allah yardımcın olsun
Anladım canım ayıp valla yaptığıBursa da uludag univ.de canim.amin.senin ne zaman dogum kismetse
Amiiiinnnnnnn insallah arkadasim.insallah rabbim sanada saglikla mutlulukla tamamina erdirir ve kucagina alirsin.senin kac tane trasfer yaptilar ogrendiginde hamileligini ne hissettin yasamak bu seyleri cok guzel dimi rahatlamissindir hem toplum baskisindan hemde olmayacakmi dusuncelerindenAnladım canım ayıp valla yaptığı
Canım Allah kısmet ederse şubat ortası gibi düşünüyor doktorumuz...Darısı başına :)
Gözün aydın canım tebrik ederim
Hayırlı olsun canım .. Benimde oğluşum olacak hayırlısıyla...
Amiiiinnnnnnn insallah arkadasim.insallah rabbim sanada saglikla mutlulukla tamamina erdirir ve kucagina alirsin.senin kac tane trasfer yaptilar ogrendiginde hamileligini ne hissettin yasamak bu seyleri cok guzel dimi rahatlamissindir hem toplum baskisindan hemde olmayacakmi dusuncelerinden
canım benim okudum çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin, sende benim gibi oğlan annesi olcaksın demek belli mi olur bakarsın kanka olurlar kız tavlamaya çıkarlar
Kesinlikle oyleler canim bende almanyadayim ayni durumda bende muzdaripim malesef
ınsallah bıtanem yaaa..kafama takmayacağım dedikçe olmuyor işte....kuzenım hamıleymıs aksam onu öğrendim onların mutlu haberı bana acı verıyor ne üzücü
Transfer oncesi rahim kalinligini arttirmak icin gunde 2tane kullanmaya basladim.ilave olarak vitamin destegi elevit ve jel..estrofem sanirim kalp atisini duyana kadar yani 6+2 ye kadar devam ettim...ama bildigim kadariyla kanitlanmis bir faysasi yok..o yuzden icini ferah tut,olacagi varsa oluyor bebek:)
bana dr bi hastasini anlatti: gunlerce progesteron destegini kullanmayi unutan kadin,hamile kalmis...bunlara cok takilma demisti bana..tabi belirgin bir rahatsizlik yoksa..
Sen keyfine bak,kendine beslenmene,hareketlerine (uzanma,agir kaldirma) dikkat et yeter
Ben kullanıyorum canım. Bugün transferimin 12. Günü. Ben günde 4 tane kullanıyorum 2sabah 2 aksam..... ayrıca gunde iki kez crinone jel her akşam progestan yumuşak kapsül ve her gun progestan igne kullanıyorum. ...
cnm dua etmezmiyiz zaten o melek ki anneciğine ahirette şefaat edecek acı da olsa bu böyle..rabbim şimdi evladınla acını unuttrusun sanakızlar bugün meleğimin doğum günü :)
cennette büyü melek kuzummmmm :)
geçen yıl akşam 7 de doğmuştu hayatımın en güzel anıydı ve o an en güzel sesi duydum onun sesiydi :)
su an mutsuz değilim üzgün değilim burukluk var ona özlem var :) saat 7 gibi pastaneye gittik eşimle pastasını yedik kızımın :)
seni seviyorum minik meleğim hep kalbimde olacaksın :)
ona dua eder misiniz :) teşekkür ederim :)
Kizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)
hepinize hayirli aksamlar guzel anne adaylari. bu sene oglan senesi galiba benimde iki pasam olacak insaallah.hepinizi tek tek tebrik ederim saglikli,hayirli ve hayirli uzun omurlu olsunlar insaallah.ama FLINYNGOM sana.enin kizin olacakmis gibi geliyo bana.Rabbim tum evlat hasreti ceke kardeslerime saglikli ve hayirli sekilde bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsi insaallah
kzlar gözünüz aydın oğluşlar geliyor demek ki darısı bizeeeeeeeeeeeeeHayırlı olsun canım .. Benimde oğluşum olacak hayırlısıyla...
hayırlı olsun düğnünüz sonuna kadar mutlu olsunlar yuvaları evlat sesiyle dolsun taşsın bizim gibi çekmesinler inşlhhhhC
Canım şuan datçadayız, ananem, tüm teyzelerim kuzenlerim eşim karrdeşim anam babamnyanımda. Bu kadar fazla olmamızın sebebi düğünümüz var.
Dün akşam eşimle bir yerde oturuyoruz, kız çocuğu var harika bir elbise giyinmiş salına salına önümüzden geçti ilk defa eşimden böyle bir şey duyuyorum" bir tanede ben böyle istiyorum dedi" asla o duygularını belli etmeyen biridir bunu söylediyese o da çok şok şok fazla istiyor
inşlh yarın güzel haberler gelir meleklerinden....Kızlar benim opum oldu.. 3 yumurta görünmüştü kontrolde 4 toplandı.. Şimdi bekliyoruz bakalım inşallah döllenirlerse cuma transfer yapacaklar, doktorum beklemeyelim riske girmeyelim dedi..
inşlh yarın güzel haberler gelir meleklerinden....
tutar dimi kızzzzzzzzz inşlhh o günler gelsin de kısmet artık stres yapmıyorum kendime zamanı gelince olucak deyip avutuyorum kendimi,Cemremmm.. Amin kuzum, inşallah.. Bi sıramızı savalım sonra senin tedavinde böyle gün saycaz opuydu, transferdi, sonuçtu diye :) İnşallah da şıp diye tutacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?