:) tutar tabi güzel arkadaşım benim..tutar dimi kızzzzzzzzz inşlhh o günler gelsin de kısmet artık stres yapmıyorum kendime zamanı gelince olucak deyip avutuyorum kendimi,
evet artık sıranı sav bakim
aynen cnm azoyu hamdolsun ki yenmeye başladık bide evladımı kucağıma alınca tam yendik dicem...:) tutar tabi güzel arkadaşım benim..En güzelini yapıyorsun, bir kaç ay geç başla sağlam başla.. Bebişin geleceği zamanı biliyordur, o gün gelince su gibi sorunsuz sıkıntısız geçecek inşallah tüm süreçlerin.. Azoyla uğraşınca insan haliyle çok yıpranıyor daha başlangıçta.. O yüzden de bence sakin sakin ilerleyip başlamanız çok daha iyi olacaktır..
aynen cnm azoyu hamdolsun ki yenmeye başladık bide evladımı kucağıma alınca tam yendik dicem...
hadi önümdekiler açılın hamiş olunda sıra bizlere gelsinnnn
aminnnnnnnnnnnnn cümlemiz inşlhhhhhhhhhhhhİnşallah o günleri görmene az kaldı cemrem..
Kızlar benim opum oldu.. 3 yumurta görünmüştü kontrolde 4 toplandı.. Şimdi bekliyoruz bakalım inşallah döllenirlerse cuma transfer yapacaklar, doktorum beklemeyelim riske girmeyelim dedi..
Canim ben burda bi defa tupbebek denedim sonuc alamadim drlarin umurlarinda degildi olursa olur olmassa olmaz modundalardi buradakiler trkiyedeki drlarin eline su bile dokemezler ikinci rabbim nasip ederse trkiyede deniycezYaban ellerde debeleniyoruz yani :) Gerçi olacaksa olacaktır ama insan yine de keşke kendi ülkemde yaptırabilsem diye düşünmüyor değil :)
İnsan haliyle takılıyor be kuzum.. Bir de aynen herkesin hamile haberi gelip duruyor, böyle cız ediyor insanın içi, iyi biliyorum o duyguyu.. Ama üzme kendini inşallah biz de o duyguyu tadacağız yakında..
Di mi, tutacak tutuyor.. :) O kadın da nasıl bir rahatlıkla tüp bebek yaptırmışsa öyle unutabilmiş günlerce ilacını.. O kadar kafamı kesseler olamam ama kısmetde ne varsa o olacak onu öye kabullenip kendimi rahatlatıyorum.. Çok teşekkürler cevap için deSağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alıp büyütmek nasip olsun
Sağol kuzum cevap için.. İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana..Ne zaman test yapacaksın? 12. gündeysen az kalmıştır sonucu almaya
Ben kullanıyorum canım. Bugün transferimin 12. Günü. Ben günde 4 tane kullanıyorum 2sabah 2 aksam..... ayrıca gunde iki kez crinone jel her akşam progestan yumuşak kapsül ve her gun progestan igne kullanıyorum. ...
Kızlar benim opum oldu.. 3 yumurta görünmüştü kontrolde 4 toplandı.. Şimdi bekliyoruz bakalım inşallah döllenirlerse cuma transfer yapacaklar, doktorum beklemeyelim riske girmeyelim dedi..
Yaban ellerde debeleniyoruz yani :) Gerçi olacaksa olacaktır ama insan yine de keşke kendi ülkemde yaptırabilsem diye düşünmüyor değil :)
İnsan haliyle takılıyor be kuzum.. Bir de aynen herkesin hamile haberi gelip duruyor, böyle cız ediyor insanın içi, iyi biliyorum o duyguyu.. Ama üzme kendini inşallah biz de o duyguyu tadacağız yakında..
Di mi, tutacak tutuyor.. :) O kadın da nasıl bir rahatlıkla tüp bebek yaptırmışsa öyle unutabilmiş günlerce ilacını.. O kadar kafamı kesseler olamam ama kısmetde ne varsa o olacak onu öye kabullenip kendimi rahatlatıyorum.. Çok teşekkürler cevap için deSağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alıp büyütmek nasip olsun
Sağol kuzum cevap için.. İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana..Ne zaman test yapacaksın? 12. gündeysen az kalmıştır sonucu almaya
canım test günün ne zaman?
maşallahyarın güzel haberlerini alalım kaliteli sana sıkı tutunacak embriyoların olsun insallahhh
ne güzel forma bir girdim bebiş haberi oh oh hayırlı olsuncnm dün yaptırdım test 11. gün değerim 564.7 çıktı. yarın tekrardan kan vereceğim değerim artar inşallah......
büyümüştür canımmm her şey güzzel olacak inşşgünaydın arkadaşlar bu gün ultrasyon günüm inşallah yumiler büyümüştür
son günlerde bende bir garibim için acıyor canım yanıyor elimden bir şey gelmiyor
GÜNAYDIN BİTANEM.aslında ıyıyım ama halıme üzülüyorum.akşam teyze kızının hamiş olduğunu öğrendim.kendım ıcın üzüldüm de..
siz nasılsınız bakalım? oğluşun nasıl
hadi gözünnn aydın sağlıkla gelsin pernsKizlar haberi veriyorum hamdolsun cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis rabbim herkese nasip etsin insallah :)
henüz tam karar vermedik canım ya eşimle üniversiteden beri burak olsun diye düşüncemiz vardı sanırım burak olcak ama kesin bişey yok siz düşünmüş müydünüz isimBiliyo musun hamile oldugumda bile bu kadar sevinmemistim nedense dün uyuyamadim.isim buldunuz mu siz :))
Elimde 2015 son kullanim tarihli ilaclarim var cok ilac almamda sadece kafam karisik iki deneme yaptik birinci kalite embrilog insallah hamilesin bile dexi ama olmadi bende artik tecrube ariyorum rapor hakkim bitti on gorusme icin randevu aliyomusun
Guzel bir gun olsun insallagünaydın arkadaşlar bu gün ultrasyon günüm inşallah yumiler büyümüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?