2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tutar dimi kızzzzzzzzz inşlhh o günler gelsin de kısmet artık stres yapmıyorum kendime zamanı gelince olucak deyip avutuyorum kendimi,
evet artık sıranı sav bakim
:) tutar tabi güzel arkadaşım benim.. En güzelini yapıyorsun, bir kaç ay geç başla sağlam başla.. Bebişin geleceği zamanı biliyordur, o gün gelince su gibi sorunsuz sıkıntısız geçecek inşallah tüm süreçlerin.. Azoyla uğraşınca insan haliyle çok yıpranıyor daha başlangıçta.. O yüzden de bence sakin sakin ilerleyip başlamanız çok daha iyi olacaktır..

aynen cnm azoyu hamdolsun ki yenmeye başladık bide evladımı kucağıma alınca tam yendik dicem...
hadi önümdekiler açılın hamiş olunda sıra bizlere gelsinnnn

Kızlar benim opum oldu.. 3 yumurta görünmüştü kontrolde 4 toplandı.. Şimdi bekliyoruz bakalım inşallah döllenirlerse cuma transfer yapacaklar, doktorum beklemeyelim riske girmeyelim dedi..

Ooov cnm iyi bakalim insallah hepsi dollenir saglikla..

Canim ben burda bi defa tupbebek denedim sonuc alamadim drlarin umurlarinda degildi olursa olur olmassa olmaz modundalardi buradakiler trkiyedeki drlarin eline su bile dokemezler ikinci rabbim nasip ederse trkiyede deniycez

canım test günün ne zaman?

Kızlar benim opum oldu.. 3 yumurta görünmüştü kontrolde 4 toplandı.. Şimdi bekliyoruz bakalım inşallah döllenirlerse cuma transfer yapacaklar, doktorum beklemeyelim riske girmeyelim dedi..

maşallah yarın güzel haberlerini alalım kaliteli sana sıkı tutunacak embriyoların olsun insallahhh

canım ben dün yaptım test sonuç 564.7 çıktı. yarın tekrar kan vereceğim. değerimin artması gerekiyormuş. inşallah yüksek bi değer çıkar yine dua ediyorum....haftaya da kese görülcek inşallah bakalım hayırlısı artık.... darısı isteyen herkesin başına......

son günlerde bende bir garibim için acıyor canım yanıyor elimden bir şey gelmiyor

Biliyo musun hamile oldugumda bile bu kadar sevinmemistim nedense dün uyuyamadim.isim buldunuz mu siz :))
henüz tam karar vermedik canım ya eşimle üniversiteden beri burak olsun diye düşüncemiz vardı sanırım burak olcak ama kesin bişey yok siz düşünmüş müydünüz isim bu arada profil resmindeki gibi bişey olurlar inşallah tatlı şey yaaa

Elimde 2015 son kullanim tarihli ilaclarim var cok ilac almamda sadece kafam karisik iki deneme yaptik birinci kalite embrilog insallah hamilesin bile dexi ama olmadi bende artik tecrube ariyorum rapor hakkim bitti on gorusme icin randevu aliyomusun

evet canım telefonla arayıp randevu alıyorsun öyle gidiyorsun. valla henüz tedaviye başlamadığım için çok bir yorum yapamıyorum.ama edindiğim bilgilere göre labaratuvarı çok iyi bu işte doktordan çok labaratuvar önemli bence. ayrıca çok yakın bir akrabam orda tedavi olmuş bundan yıllar önce erkek infertilitesinde 1.denemede hamile kalmış özellikle bana tavsiye etti kesinlikle oraya git çok iyi diye. Rabbim bu sefer nasip eder inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…