2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim opum oldu.. 3 yumurta görünmüştü kontrolde 4 toplandı.. Şimdi bekliyoruz bakalım inşallah döllenirlerse cuma transfer yapacaklar, doktorum beklemeyelim riske girmeyelim dedi..
Canim hayirli olsun opun..insallah guzel guzel dollenip buyurler..anladigim kadariyla 2.gun transfer olacak sende..benim embriyolog,embriyonun rahme genellikle 7.gununde tutundugunu soylemisti..yani tavsiyem transferin 6.gunune kadar kendine dikkat etmen,zorlamadan,yormadan kendini stressiz devam et hayata

Kızlar arkadaşımdan 1 torba yenidoğan tulumları almıştım onlara baktım şimdi hem erkek hem kıza uygunmuş yani unisexleri vermiş hep...Akıllı kadın vesselam

Garantiye almak icin demis olabilirler. Ben de 10.gunden sonra yaparim heralde dayanamayabilirim..idrar da iyi cikmis normalde idrarda cikmaz.once kanda cikar

Degerim yüksek olduğu için idrar testinde çıktı galiba. .. evet insan meraktan duramıyor erken yapıyor testi..... inşallah sen de güzel haberler verirsin bizlere. .. bekliyoruz canım

amin canım önemli olan sağlıkla doğmaları hişt pişt diye çağırsakta farketmez dimi ama

inşallah Allahım lütfen bırakmasınlar annelerini....
bırakmayacaklar merak etme sil aklından o düşünceyi artık çok mutlu günler seni bekliyor bunları düşün her kontrolde farklı heyecanlar farklı güzellikler karnındaki tekmeler iyi düşün bundan sonra annesi stres yapma ki onlarda stresten uzak olsunlar içerde

bende iki isim sevmem ama kocama soz dinletemyorum oglusumuz olursa iki ismli olcak ama kız olursa ben karar vercem iki istemyom dedm tek ismli olck tabi once tedvye baslayp hamis kalmak lazm

Benim kardesim ben ikinci negatifi alinca bana bir saat yapmis uzerinede elleriyle boncuk islemis umut bitmeden omur bitmeli yazmis bizler umudumuzu kaybetmeyelim insallah bizde zamani gelince anne olcaz

Allahım ne güzel şeyler söylüyorsun canım çoook teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.... bugün tekrardan kan vermiştim sonuç 1133.55 çıkmış dha da mutlu oldum.... bi de keseyi görebilsem iyice rahatlıycam :)

Cnm bizlerin.telasi hic bitmez kanda cikti kese keseyi gorduk kalp atisini duysak sonra hayirla kucamiza alsak ama tatli telas yuce rabbim bizede yasatsin bu guzel telaslari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…