Canim hayirli olsun opun..insallah guzel guzel dollenip buyurler..anladigim kadariyla 2.gun transfer olacak sende..benim embriyolog,embriyonun rahme genellikle 7.gununde tutundugunu soylemisti..yani tavsiyem transferin 6.gunune kadar kendine dikkat etmen,zorlamadan,yormadan kendini stressiz devam et hayataKızlar benim opum oldu.. 3 yumurta görünmüştü kontrolde 4 toplandı.. Şimdi bekliyoruz bakalım inşallah döllenirlerse cuma transfer yapacaklar, doktorum beklemeyelim riske girmeyelim dedi..
oh ne güzel bebeğine hepsini giydirirsin inşlh sağlıkla...Kızlar arkadaşımdan 1 torba yenidoğan tulumları almıştım onlara baktım şimdi hem erkek hem kıza uygunmuş yani unisexleri vermiş hep...Akıllı kadın vesselam
merhaba herkeseeeeeeeee
ahh şu adetler gelmese....
Amin canim aminBu topikte bebek sahibi olmayan kimse kalmayacak benim içime doğan olur bakın görürsünüz
hay ağzın bal yesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBu topikte bebek sahibi olmayan kimse kalmayacak benim içime doğan olur bakın görürsünüz
Garantiye almak icin demis olabilirler. Ben de 10.gunden sonra yaparim heralde dayanamayabilirim..idrar da iyi cikmis normalde idrarda cikmaz.once kanda cikar
amin canım önemli olan sağlıkla doğmaları hişt pişt diye çağırsakta farketmez dimi amaCanim öyle oluyormus ama ilk karar konurmus genelde bakalim seninkine az kaldi inşallah :) benim ailemde biri var hasan dye hic sevmiyorum o yüzden hasan demem :) bilal dedim bnde bakalim nolcak bncede yakıştı isim yanyana :) ay saglicakla dogsunlarda
bırakmayacaklar merak etme sil aklından o düşünceyi artık çok mutlu günler seni bekliyor bunları düşün her kontrolde farklı heyecanlar farklı güzellikler karnındaki tekmeler iyi düşün bundan sonra annesi stres yapma ki onlarda stresten uzak olsunlar içerdeinşallah Allahım lütfen bırakmasınlar annelerini....
ay gecen gun yazamamıstm tatlm oglun oluyomus masallah can hayrlsyla kucagna al insallah dualarnı eksk etme bizlerdnCanim allah razı olsun insallahhhhh sira sendedir :)
bende iki isim sevmem ama kocama soz dinletemyorum oglusumuz olursa iki ismli olcak ama kız olursa ben karar vercem iki istemyom dedm tek ismli olck tabi once tedvye baslayp hamis kalmak lazmvalla bizde burak konusunda baya bi kararlı gibiyiz ama son dakikaya kadar acaba başka ne koyabilirim diyormuş insan
bulut aras da koyabiliriz ama ben çift isim çok sevmiyorum
bence hasan ismide güzel ama hasan bilal de yakıştı yan yana
bırakmayacaklar merak etme sil aklından o düşünceyi artık çok mutlu günler seni bekliyor bunları düşün her kontrolde farklı heyecanlar farklı güzellikler karnındaki tekmeler iyi düşün bundan sonra annesi stres yapma ki onlarda stresten uzak olsunlar içerde
Benim sıpa da erkekkkk 22.haftamda ogrwnmiş bulunuyorummm
canlarım ben ikinci kan testi sonucumu aldım. değerim tam ikiye katlamış. sonuç= 1133.55
Cnm bizlerin.telasi hic bitmez kanda cikti kese keseyi gorduk kalp atisini duysak sonra hayirla kucamiza alsak ama tatli telas yuce rabbim bizede yasatsin bu guzel telaslariAllahım ne güzel şeyler söylüyorsun canım çoook teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.... bugün tekrardan kan vermiştim sonuç 1133.55 çıkmış dha da mutlu oldum.... bi de keseyi görebilsem iyice rahatlıycam :)
ikizmi yoksa bebiş ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?