- 26 Mart 2014
- 245
- 141
- 53
Cnm bizlerin.telasi hic bitmez kanda cikti kese keseyi gorduk kalp atisini duysak sonra hayirla kucamiza alsak ama tatli telas yuce rabbim bizede yasatsin bu guzel telaslari
Pozitif dusun ne kendini nede bebegini uzme canim iyi dusun iyi olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahinşallah cnm benim.... bu saatten sonra keseyi göremezsem yıkılırım heralde.... rabbim hayırlısını versin inşallah......
Pozitif dusun ne kendini nede bebegini uzme canim iyi dusun iyi olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canim benim dedim ya nefret ettim zaten.ama ben bursadayim bu tedavi her 2gunde bir orda olmak gerektiriyor iste orasi var yoksa parasi da muhim degil yeterki olsun
nasil cnm benimde iki kez raporlu tup denedim ucuncu hak nasil oluyo boyle bir sansimiz varmiMerhaba, öncelikle çoık geçmiş olsun, yaşadıklarından dolayı çok üzüldüm. Gürkan hocayı zaten pek gözüm tutmamıştı, bu ukala tavrı beni felaket şaşırttı. Bunları doktor diyerek insan yerine koyan bizlerde suç, gerçi Bursada mecburuz başka yer yok. Ben eki üyelerdenim fakat bir türlü giriş yapamadığımdan yeni üyelik aldım. Bende fakültede 2 tüp yaptırdım negatif hepsi. İkinci tedavimde bir gece hastanelik oldum, Barış ve Gürkan hoca bana psikolojik deli muamelesi yaptılar. Yaşadığım ağrılar psikolojikmiş onlara göre. O günden sonra Gürkan hocayı hiç göüzm tutmamıştı.
Şimdi beklemedeyim, devlet hakkım bitti, eşim fakülteyi bekliyor, 3. hak için. Senin yaşadıklarından sonra zaten gitmeyi istemiyorum oraya, şnimdi hiç gidesim kalmadı ya...
Benim sıpa da erkekkkk 22.haftamda ogrwnmiş bulunuyorummm
canım maşallahcanlarım ben ikinci kan testi sonucumu aldım. değerim tam ikiye katlamış. sonuç= 1133.55
inşallah bi kaç ay içinde sende isim düşünüyor olursun ben hala inanamıyorum şu halimebende iki isim sevmem ama kocama soz dinletemyorum oglusumuz olursa iki ismli olcak ama kız olursa ben karar vercem iki istemyom dedm tek ismli olck tabi once tedvye baslayp hamis kalmak lazm
ohoooo senin yumurcak içinde takla atmaya başlamış sen hala kese diyorsun maşallah senin değerine hiç korkma artık ellerini karnına koyarak uyuyacaksın mutlu rüyalarla inşallahAllahım ne güzel şeyler söylüyorsun canım çoook teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.... bugün tekrardan kan vermiştim sonuç 1133.55 çıkmış dha da mutlu oldum.... bi de keseyi görebilsem iyice rahatlıycam :)
ohoooo senin yumurcak içinde takla atmaya başlamış sen hala kese diyorsun maşallah senin değerine hiç korkma artık ellerini karnına koyarak uyuyacaksın mutlu rüyalarla inşallah
Benim sıpa da erkekkkk 22.haftamda ogrwnmiş bulunuyorummm
canlarım ben ikinci kan testi sonucumu aldım. değerim tam ikiye katlamış. sonuç= 1133.55
sorma o sırt ve bel ağrısı beni de bitirdi bankacıyım bide sürekli oturmak zorundayım malesef, biz konuştuk 30 eylülde aksilik olmazsa doğum yapıcam sezeryanla evlilik yıldönümümüz de aynı günbakalım kısmet inşallah sorunsuz ve planlandığı gibi gider herşey hepimiz için, ben nst ye girdim geçen hafta önümüzdeki ctesi de girecem inşallah
canım biliyorum korkunun nasıl bişey olduğunu ben bile hala korkuyorum, hatta benim değerim senin gibi yükselmemişti bile az yükselmişti düşün nasıl üzülmüştüm ama herşey geçti gitti şükür. bu korku doğuma kadar sürecek biliyorum ama ne kadar olumlu düşünürsen o kadar yolunda gider herşey, değerin çok güzel artışı çok çok güzel ki önemli olan artışı bence dış gebelik falan pek ihtimal dahilinde değil, güzel mutlu anlar hayal et ki bebeğinde senin onu benimsediğine inansın sen stres yaparsan o stresli bir bedene tutunmak istemzkiöyle mi dersin canım..... hala çok korkuyorum dış gebelik falan olur diye Allah korusun..... keseyi göremezsem diye ödüm kopuyor.....
nasil cnm benimde iki kez raporlu tup denedim ucuncu hak nasil oluyo boyle bir sansimiz varmi
canım bende kan pıhtılaşması var clexan kullanıyorum sürekli o yüzden normal doğumda kanamayı durduramayınca benim hayati riskim olacak bu yüzden sezeryan kesin malesefhadi hayirli ins.sezeryan karari icin erkekn degil mi neden hemen sezeryan dediki ? bnde bu c.tesi gircem bakalim ins sorun cikmaz.
Sanada cok geçmiş olsun canim anlsttiklatimin belki eksiği vardır da fazldi yoktur. ALLAH goruyor ne diyeyim. Inşallah bizimde evlatlarimiz olurda bu işkence biterMerhaba, öncelikle çoık geçmiş olsun, yaşadıklarından dolayı çok üzüldüm. Gürkan hocayı zaten pek gözüm tutmamıştı, bu ukala tavrı beni felaket şaşırttı. Bunları doktor diyerek insan yerine koyan bizlerde suç, gerçi Bursada mecburuz başka yer yok. Ben eki üyelerdenim fakat bir türlü giriş yapamadığımdan yeni üyelik aldım. Bende fakültede 2 tüp yaptırdım negatif hepsi. İkinci tedavimde bir gece hastanelik oldum, Barış ve Gürkan hoca bana psikolojik deli muamelesi yaptılar. Yaşadığım ağrılar psikolojikmiş onlara göre. O günden sonra Gürkan hocayı hiç göüzm tutmamıştı.
Şimdi beklemedeyim, devlet hakkım bitti, eşim fakülteyi bekliyor, 3. hak için. Senin yaşadıklarından sonra zaten gitmeyi istemiyorum oraya, şimdi hiç gidesim kalmadı ya...
canım biliyorum korkunun nasıl bişey olduğunu ben bile hala korkuyorum, hatta benim değerim senin gibi yükselmemişti bile az yükselmişti düşün nasıl üzülmüştüm ama herşey geçti gitti şükür. bu korku doğuma kadar sürecek biliyorum ama ne kadar olumlu düşünürsen o kadar yolunda gider herşey, değerin çok güzel artışı çok çok güzel ki önemli olan artışı bence dış gebelik falan pek ihtimal dahilinde değil, güzel mutlu anlar hayal et ki bebeğinde senin onu benimsediğine inansın sen stres yaparsan o stresli bir bedene tutunmak istemzki
Bende baya yıprandım tedavilerden, hele fakülteden çok soğudum, hevesle umutla gittiğim yerden, elim boş, gözüm yaşlı çıktım İnşallah bu sıkıntılarımızın hepsi bir gün biter, bugünleri hatırlamayız inşallah..Rabbim bizleri evlatsız bırakmasın ...Sanada cok geçmiş olsun canim anlsttiklatimin belki eksiği vardır da fazldi yoktur. ALLAH goruyor ne diyeyim. Inşallah bizimde evlatlarimiz olurda bu işkence biter
hiç sanmam canımm o sıranın bana geleceği yok galibaaCanim allah razı olsun insallahhhhh sira sendedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?